פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: ת'רד ההנהלה הכושלת- צעדים בעקבות תצוגת הנפל

20 ינואר 2017, 18:09

yanay21 כתב:
RomanR כתב:פניני צריך בלון חמצן צמוד כשהוא משחק, שמעון יכול להחליף אותו ואף אחד לא ירגיש בהבדל

זה אומר שיהיו שני בלונים על המגרש.

בום

20 ינואר 2017, 18:38

toja27 כתב:
roy1000 כתב:
toja27 כתב:לא יודע, כל הסיפור שלך עם בגאצקיס " המשוגע" מרגיש לי מלאכותי משהו, כאילו אתה מדביק לו תווית בכוח. אוברדוביץ, בלאט, טרינקיירי וכו' לא צורחים כמו משוגעים? אני רואה את זה הפוך, המאמן הוא קורבן גדול יותר בסיפור הזה. הביאו אותו לכאן והוא האכיל את עצמו בתקוות שווא שאפשר לעשות משהו עם הקבוצה הזאת. מחליפים כאן מאמנים כמו גרביים בלי שום כבוד לתפקיד . ואני לא מבין את אלו שטוענים שעזיבתו מוצדקת או לא , פשוט כי קשה להעריך את תפקוד המאמן בתנאים שהוא נמצא.
ואת כל זה אני אומר כשלא התלהבתי מהחתמו מלכתחילה, לא תפסתי ממנו ולא תופס ממנו עכשיו. אבל שוב , להיות הוגנים, קשה להעריך את העבודה שלו בתנאים שהוא נמצא ובקבוצה שיש לו ביד.

אני לא חובב גדול של המאמנים ה"משוגעים" שצורחים ומקללים. בלאט וטרינקיירי לא ממש שייכים לז'אנר הזה (גם אם הם צועקים לעיתים). כמו שאף אחד מאיתנו לא היה מוכן לעבוד בסביבת עבודה שצועקים ומקללים אותו, ככה אני לא חושב שקללות הן שיטת אימון לגיטימית לשחקני כדורסל. להיפך, מי שלא יודע לאמן הולך לכיוון של קללות וצעקות.

בגאצקיס הוא לא קורבן של כלום. אין לו מושג. אין לו שיטה ואין לו רוטציות. אין שום הגיון בשיגעון שלו. זה סתם שיגעון ואפילו לא משעשע. הוא קליפה ריקה. כל מה שיש לו זה קללות וצעקות. האיש הזה מבזה את המועדון. אני לא צריך ייבוא של משוגעים מלטביה למדינה הזו. יש פה מספיק. את הפסיכי הזה צריך להחזיר על המטוס הראשון לאמא לטביה ולהכניס לרשימת האסורים לטיסה.

מכיוון שהוא לחלוטין איבד את השחקנים וחדר ההלבשה, אני משער שההתפרקות המוחלטת קרובה ואיתה גם הסוף של ההתקשרות עם הפסיכי הזה. תבוסה בדרבי ועוד 2-3 הפסדים ולא תהיה ברירה אלא להעיף אותו. לתת את המפתחות לליובין עד לסוף העונה ולסיים את הסיפור.

ואיכשהו בזמנו עוד חשבת להנחית לפה את סשה אוברדוביץ'.
לגבי בלאט , אתה כנראה שכחת בתקופות הלחוצות כמה היה צועק על השחקנים, אנקראם היה מתלונן אחרי כל משחק על זה.
בכל אופן ,לא ממש אכפת לי שישאר או לא עד סוף העונה כי כמו שאמרתי לא רואה חשיבות גדולה חוץ מזה שעוד החלפת מאמן תשים את ההנהלה באור מגוחך עוד יותר. בעונה הבאה אני רוצה לראות טרינקיירי.

זה החלק הכי קורע. הדברים שהוא כותב לאורך זמן רצופים בסתירות כאלה שרק הוא יכול למצוא להם תירוצים.

ואל תצפה ממישהו להסכים איתך, הפורום מחולק לאנשים שעיוורים לתופעה לחלוטין ולאנשים שלא רוצים להתעסק עם האובראדוביץ' של הפורום. סאשה, כן? :laugh1

20 ינואר 2017, 18:40

לא יהיה שום שינוי עד שהם לא יילכו הביתה, או לחילופין תתרחש איזושהי דרמה ששווה בערכה לאימפאקט הזה.

20 ינואר 2017, 20:10

toja27 כתב:ואיכשהו בזמנו עוד חשבת להנחית לפה את סשה אוברדוביץ'.
לגבי בלאט , אתה כנראה שכחת בתקופות הלחוצות כמה היה צועק על השחקנים, אנקראם היה מתלונן אחרי כל משחק על זה.
בכל אופן ,לא ממש אכפת לי שישאר או לא עד סוף העונה כי כמו שאמרתי לא רואה חשיבות גדולה חוץ מזה שעוד החלפת מאמן תשים את ההנהלה באור מגוחך עוד יותר. בעונה הבאה אני רוצה לראות טרינקיירי.

נכון. מה לעשות שמבין האופציות הוא היה האופציה הטובה ביותר. בטח שטובה יותר מבגאצקיס.
אני מסכים לגבי העונה הבאה, אבל בגאצקיס חייב ללכת עכשיוו. השארה שלו רק פוגעת במועדון עוד יותר ותביא לבזיונות עוד יותר גדולים.

20 ינואר 2017, 21:05

roy1000 כתב:
toja27 כתב:ואיכשהו בזמנו עוד חשבת להנחית לפה את סשה אוברדוביץ'.

נכון. מה לעשות שמבין האופציות הוא היה האופציה הטובה ביותר. בטח שטובה יותר מבגאצקיס.
אני מסכים לגבי העונה הבאה, אבל בגאצקיס חייב ללכת עכשיוו. השארה שלו רק פוגעת במועדון עוד יותר ותביא לבזיונות עוד יותר גדולים.

לא הבנתי איך הוא התבזה יותר מאלו שלפניו, או איך לחילופין עם ליובין דברים יראו יותר טוב. לטובת שאריות הכבוד של המועדון עדיף שלא יפטרו פה מאמן שלישי בעונה אחת
לעונה הבאה? מסכים איתך שהוא לא מתאים

20 ינואר 2017, 21:43

מכבי לא תפטר מאמן נוסף. זה ישבור שיאי גיחוך ולעג לתדמית השפופה בין כה וכה של ההנהלה. הוא יאמן עד סוף העונה ויתאדה מיד לאחר שמכבי יאבדו בפעם השלישית את האליפות בארץ, כפי שקודמו טבק התאדה לפניו.

20 ינואר 2017, 21:47

אי-השארת טבק, למי שלא יודע, הייתה הטעות הגדולה ביותר הקיץ

20 ינואר 2017, 22:47

שחף1 כתב:לא הבנתי איך הוא התבזה יותר מאלו שלפניו, או איך לחילופין עם ליובין דברים יראו יותר טוב. לטובת שאריות הכבוד של המועדון עדיף שלא יפטרו פה מאמן שלישי בעונה אחת לעונה הבאה? מסכים איתך שהוא לא מתאים

מאז שהגיע מכבי הוא 1 - 3 ביורוליג כולל הפסד בית לכוכב, כשהניצחון היחידי הוא ניצחון ביתי בנקודה על דרושאפאקה. כמו שזה נראה כרגע ההתפרקות בדרך והבזיונות רק החלו. הוא איבד לגמרי את השחקנים. זה כבר לא משנה כמה מאמנים מפטרים העונה. מכבי לא יכול להרשות לעצמה מאמן שמהתלך על הקווים ומדבר לחברים דמיוניים. מכבי לא יכולה להרשות לעצמה מאמן שמקלל כמו פרחח מהרחוב בסיכום המשחק מול השחקנים. היא לא יכול הלהרשות לעצמה מאמן שמתראיין ברהיטות של אורחי המחלקה הסגורה באבארבנל.

כרגיל, הביאו מאמן בלי לבדוק כלום וכרגיל מסתבר שמדובר באישיות בעייתית בלשון המעטה. הוא חייב לעוף מפה מייד בשביל לשמור על מעט הכבוד שנותר למועדון הזה לפני שהוא מפרק אותו לגורמים וגורם לנזק שייקח שנים לתקן. ליאור ליובין צריך לסיים את העונה.

20 ינואר 2017, 22:49

er79 כתב:מכבי לא תפטר מאמן נוסף. זה ישבור שיאי גיחוך ולעג לתדמית השפופה בין כה וכה של ההנהלה. הוא יאמן עד סוף העונה ויתאדה מיד לאחר שמכבי יאבדו בפעם השלישית את האליפות בארץ, כפי שקודמו טבק התאדה לפניו.

אם אתה חושב שמופע האימים של בגאצקיס יחזיק פה עוד 5 חודשים אנ חושב שאתה טועה טעות גדולה. הוא לא היה צריך להגיע לפה. מכבי לא ידעו מה הם מביאים.

21 ינואר 2017, 00:59

roy1000 כתב:
er79 כתב:מכבי לא תפטר מאמן נוסף. זה ישבור שיאי גיחוך ולעג לתדמית השפופה בין כה וכה של ההנהלה. הוא יאמן עד סוף העונה ויתאדה מיד לאחר שמכבי יאבדו בפעם השלישית את האליפות בארץ, כפי שקודמו טבק התאדה לפניו.

אם אתה חושב שמופע האימים של בגאצקיס יחזיק פה עוד 5 חודשים אנ חושב שאתה טועה טעות גדולה. הוא לא היה צריך להגיע לפה. מכבי לא ידעו מה הם מביאים.

זה שהוא לא היה צריך להגיע לכאן זה ברור. אבל זה שאתה מפנטז שהוא לא יסיים את העונה - אתה מפנטז ובגדול.

21 ינואר 2017, 08:06

er79 כתב:זה שהוא לא היה צריך להגיע לכאן זה ברור. אבל זה שאתה מפנטז שהוא לא יסיים את העונה - אתה מפנטז ובגדול.

יכול להיות. תחזור היום בלילה ונראה אם הזמירות ישתנו.

21 ינואר 2017, 15:47

yanay21 כתב:
MTA2311 כתב:
yanay21 כתב:אנחנו מתעלמים מזה שלפי הכתבה בוואן גיא פניני הולך לחתום על חוזה חדש?

לא מאמין לך

"שחקנים חופשיים? גיא פניני ויוגב אוחיון - את שניהם מכבי אמורה להחתים על הסכמים חדשים."

גם יוגב זה מגוחך, ואני נגד השכר שלו, אבל כן יש לו מה לתת. פניני מת כבר זמן מה.

השאלה על איזה סכומים ומה האורך של החוזה. פניני באמת מת, אבל אי אפשר להחליף את כל הקבוצה ויש גם את החוק הרוסי. מי שחושב שיבוא לפה איזה כרם משעור וייתן תפוקה יותר טובה ממנו משלה את עצמו. אתה מעדיף שמקל ישאר?

21 ינואר 2017, 15:52

אני לא מבין איך יוגב חופשי.
בקיץ 2015 החתימו אותו ואת סילבן ל-3 שנים נוספות.
אם מישהו חושב שפניני צריך להשאר הוא זקוק לאשפוז. אין שאלה בכלל שמשעור יכול לתרום יותר.

21 ינואר 2017, 15:57

שחף1 כתב:
yanay21 כתב:
MTA2311 כתב:
yanay21 כתב:אנחנו מתעלמים מזה שלפי הכתבה בוואן גיא פניני הולך לחתום על חוזה חדש?

לא מאמין לך

"שחקנים חופשיים? גיא פניני ויוגב אוחיון - את שניהם מכבי אמורה להחתים על הסכמים חדשים."

גם יוגב זה מגוחך, ואני נגד השכר שלו, אבל כן יש לו מה לתת. פניני מת כבר זמן מה.

השאלה על איזה סכומים ומה האורך של החוזה. פניני באמת מת, אבל אי אפשר להחליף את כל הקבוצה ויש גם את החוק הרוסי. מי שחושב שיבוא לפה איזה כרם משעור וייתן תפוקה יותר טובה ממנו משלה את עצמו. אתה מעדיף שמקל ישאר?

אני לא מומחה גדול בשוק הישראלי(או בכלל), אבל אני בטוח שיש שחקן ישראלי, שאפשר להביא בפחות כסף, ושישאיר יותר כסף לגיבוי מתאים. כלומר, אולי לא יהיה שחקן שיתן את התפוקה של פניני בליגה, אבל בכסף שנחסוך נוכל לעגל קצת את הפינות. וחוץ מזה, אם בונים קבוצה נורמלית(שזה "אם" עצום, גדול, ענק), אנחנו בכלל לא צריכים תפוקה מפניני או מכל שחקן שיחליף אותו, כי אנחנו אמורים לטחון את הליגה גם עם כל מיני חוקים מגוחכים.

למה שמשעור לא יבוא? או בלייזר? או איזה יפתח זיו? זה לא שמישהו מהם שחקן על, אבל אנחנו צריכים להתמקד ביורוליג, לא כי לא חשוב לזכות בליגה, אלא כי עד שלב חצי הגמר, הליגה לא אמורה להיות בעיה.

21 ינואר 2017, 21:25

החציל האצטקי כתב:אני לא מבין איך יוגב חופשי.
בקיץ 2015 החתימו אותו ואת סילבן ל-3 שנים נוספות.
אם מישהו חושב שפניני צריך להשאר הוא זקוק לאשפוז. אין שאלה בכלל שמשעור יכול לתרום יותר.

משעור ופניני שווים כנראה בערך אותו דבר ביורוליג. פניני לא יכול לשמור על קונוס, משעור קולע 17% לשלוש. הוא כנראה גם לא ייקח 9 ריבאונדים לערב מול כל מיני דאנסטונים ודרק בראון. לפניני יש איזשהו ערך מוסף של ווטרן בחדר ההלבשה. לא שאני מת עליו, אבל באמת שאין היגיון בלזרוק את כל הקבוצה. מן הסתם הוא לא יכול להרוויח מה שהרוויח עד עכשיו

23 ינואר 2017, 15:36

עלה כאן הנתון של אריה לבנת מהפייסבוק?
מכבי ב6-12 שלילי לא רק בעונת היורוליג הנוכחית,
אלא בכל משחקי הבית שלה במפעלים האירופאים מאז סדרת ההצלבה מול פנרבחצ׳ה.

יד אליהו- 33%.

23 ינואר 2017, 15:47

החציל האצטקי כתב:עלה כאן הנתון של אריה לבנת מהפייסבוק?

יד אליהו- 33%.

*מבצר......

אם כי יש לציין שבשנים האחרונות , יד אליהו הפך להיות מקום מאד לא נעים לשחקנים במשבר , הקהל שורק לך בוז כמעט על כל שגיאה , והאנחה הזאת שמחטיאים עונשין......
נערך לאחרונה על ידי ankram בתאריך 23 ינואר 2017, 15:47, נערך פעם אחת בסך הכל.

23 ינואר 2017, 15:47

יד אליהו- 33%.

יד אליהו, ציון (٪)33

23 ינואר 2017, 15:48

יד אליהו- 33%.

מראה היטב לאן מכבי מדרדרת. מעבר לקבוצות הזבל שבנו פה, יד אליהו כבר לא מרתיע אף אחד עם דממת בית הקברות בחסות הרולקסים

23 ינואר 2017, 15:49

לא שאני מעריץ גדול של יושבי ההיכל, אבל הם לא אשמים בעניין הזה. הקבוצות פשוט רעות, שום היכל לא יציל אותן. בדיוק כמו שהאולם של צסק"א רועש כמו רחוב ברמת השרון בין 2 ל4, אבל הם במאזן מדהים.
נושא נעול