Holiday_Armadillo כתב:להגיד שלהנהלה יש נקודות זכות בגלל שהם הביאו את דיוויד ופיני זה כמו להגיד שלהלפרין יש נקודות זכות בגלל השלשה ההיא נגד ריאל
מאז פיני ודיוויד עברו פה מאמנים כמו קטש, אפי, צביקה (שאני אוהבת), ארז, רמי הדר, גיא גודס, ליאור ליובין ובגאצקיס
בדיעבד, ההצלחות של המועדון היו הרבה יותר מקריות מהכשלונות שלו
האנשים שמנהיגים את המועדון לא רק שמרוששים (לכאורה), גם מנותקים לחלוטין מהמציאות
אני אפילו לא ארמוז שיש כאלה שנמצאים בתפקיד שלהם בגלל פרשיות שלא קשורות לכדורסל ובגלל זה אי אפשר להזיז אותם מהתפקיד שלהם
הניסיון להמציא מחדש את הגלגל עם 500 אנשים שמכינים חוות דעת על שחקנים שונים, העברת הניהול לאנשים שאין להם קשר לכדורסל, העלמת כל איש מקצוע שהעז לצאת נגד הדרך של ההנהלה ההיא, חוסר שיתוף פעולה עם הצוות המקצועי והרצונות שלו, חוסר היכולת והרצון לתקן טעויות תוך כדי העונה, כל הדברים האלה (בין השאר) מצביעים על ניתוק מוחלט ממצב המועדון, מצב עולם הכדורסל המודרני, והיכולות של ההנהלה לדעת יותר טוב מהצוות המקצועי
כן, שיחרור אחיזת המוות שלהם מהמועדון, גם לטובת בעלים אחר שלא יביא להצלחות כבר יהיה התקדמות
כי הבעלים האלה ימכור למישהו אחר, ואם הוא לא יצליח אז גם הוא ימכור, עד שיגיע מישהו מתאים
ובמינימום של המינימום, מישהו חדש שיגיע יעשה ניקוי אורוות
אני חושב שקשה לא להסכים עם זה.
הדברים שאני אומר באים ממקום אחר.
אני כרגע לא רואה מצב שהם משחררים, ולכן אני מנסה לחפש אלטרנטיבות אחרות. בהינתן שהם לא מוכרים, הדבר הכי טוב שאפשר לצפות אליו, זה סילוקם של אנשי המקצוע הכושלים שנמצאים במערכת.