מחשבות לעונת 2019/20

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מחשבות לעונת 2019/20

הודעהעל ידי Mmm » 17 מאי 2019, 00:04

SirCharles כתב:סתם כדי שתקלטו מה שוות הסטטיסטיקות בסין, הנה חידה:
שחקן א' נתן שם העונה:
36.6 נק' (54% מ2, 4.5 שלשות ב36% ו87% ב8.5 טיולים לקו העונשין) 7.5 כ"ח 8.4 אס' 2.8 חט' ו4.3 איב' ב41 דקות בממוצע למשחק.
שחקן ב' נתן:
39.8 נק' (56% מ2, 6.2 שלשות ב42% ו91% ב10.4 טיולים לקו) 6 כ"ח 9.3 אס' 2.3 חט' ו3.4 איב' גם ב41 דקות.

עכשיו, מהנתונים שהבאתי מקודם מבינים ששחקן א' הוא דריוס אדמס. מיהו שחקן ב'?

פייר גקסון
Mmm

הודעהעל ידי Jack55 » 17 מאי 2019, 00:14

SirCharles כתב:
Jack55 כתב:
er79 כתב:
SirCharles כתב:
er79 כתב:ההצעה שלך טובה יותר? יוביץ רכז בינוני מינוס. אדאמס שחקן נפלא, עזוב את הגובה, שומר וחוטף מצוין וסקורר פנטסטי. זה שהוא ממשיך לשחק בתחלואה של סין זה משהו אחר. אני גם לא אוהב את זה אבל בשביל לשחרר אותו משם צריך להציע לו הצעה טובה. הוא לא השחקן המוכשר היחיד שנתקע בחור הזה. להזכירך בעונתו הקודמת ביורוליג הוביל יחד עם גיימס, עוד שחקן לא "גבוה", לפיינל פור.

זה נראה שעדיין לא הבנת שאם ישקיעו סכום גדול בעוד גארד תותח אז לא יישאר כסף לפורוורדים טובים. אני מעדיף רכז סולידי שישלים את ווילבקין ופורוורדים יותר טובים מאשר היו לנו העונה מאשר 2 גארדים סקוררים שלא יוכלו לשחק יחד כי אף אחד מהם לא יכול לשמור על שחקנים טיפה פיזיים + קלויארו ואובריינט כפורוורדים מובילים.

הפוך גוטה. אם זה להשקיע כרכז איכותי או פורוורד איכותי אופציה א היא הנכונה. עם פורוורד איכותי וסקוטי לא תגיע לשום מקום. חותם על זה עכשיו

מסכים איתך, אני אישית מעדיף שילוב של וונאמייקר-ווילבקין-אובראיינט, מאשר יוביץ'-ווילבקין-מיקי .
יש כאלה שיעדיפו את השלישייה השנייה, אבל אני לגמריי הולך עם רכז פיזי שיודע לתת הגנה ושכבר יש לו עבר וניסיון עם ווילבקין (ושהציוות ביניהם בוודאות יעבוד) .

ב3×3 השילוב הראשון אולי לוקח בזכות היתרון של וונאמייקר על פני יוביץ (שיתקזז קצת עם היתרון של מיקי על פני אובריינט) אבל בכדורסל מקצועני משחקים 5×5.
עכשיו אם נעריך כמה וונאמייקר יעלה (לא פחות מ1.5 מיליון) + אובריינט (יבקש לפחות 750k) לעומת יוביץ (גג 500k) + מיקי (נגיד 900k) זה בחישוב גס הפרש של 850 אלף שיכולים להנחית פה סמול פורוורד ממש טוב או שחקני ספסל יותר מוצלחים. שלא לדבר שאני חושב שמיקי הוא יותר 5 מ4 ומעדיף בעמדה שחקן שהוא יותר דבק וחכם על פני נוצץ כמו סיקמה שיעלה פחות ויחסוך עוד לחיזוק במקומות אחרים (עדיין נהיה חייבים עוד כנראה 3 זרים לספסל ביורוליג).

אני חושב שמכבי בקלות יעלה יותר ממיליון לאחר העונה שנתן, או לפחות יותר ממיליון .
קשה לי להאמין שאובראיינט יבקש העלאה כזאת רצינית, כי לא נראה שיש לו ביקוש כזה רציני באירופה ובטח שלא בNBA, לכן לדעתי להישאר פה יהיה הדבר הנכון בשבילו, יותר מ650K בשבילו זה כבר באמת יהיה מוגזם .
וונאמייקר יכול לעלות פחות מ1.5, אבל בכל זאת אני חושב שהוא השקעה רצינית וחכמה, כי אנחנו רוצים מישהו שיכול לשחק טוב ליד ווילבקין, ואין יותר טוב מאשר אחד כזה שכבר שיחק איתו והסתדר איתו, ובטח רכז פיזי שגם יודע לשמור, בקיצור כדאי ממש ללכת עליו בקיץ.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי er79 » 17 מאי 2019, 08:22

אין צורך לשפוך כספים על אובראיינט. צריך להשקיע ברכז איכותי. כל קונסטלציה שתורכב לשיטתך מכדורסל של 5×5 לא תרגיש באמת כזאת עם רכזים כמו יוביץ. צריך לדעת איפה להשקיע ואיפה לא. אובראיינט לא שווה 750k. וולדן יהיה זול מיוביץ לפחות 200k והרבה יותר טוב ממנו. את הכסף צריך לשים ברכז איכותי שגם יפרה את סקוטי וגם ייצור לעצמו ולאחרים. אפשר למצוא הימורים מבטיחים וזולים בעמדה 4. לא זוכר הרבה קבוצות שלקחו תואר יורוליג בזכות השחקן בעמדה 4 שלהם. לכן לא ברורה לי ההתעקשות שלך להמר ברכז בינוני ופציע. הימרנו ברכזים מאז העונה שאחרי טייריס רייס. תגיד לי אתה איך זה נגמר עבורנו.
er79

הודעהעל ידי Jack55 » 17 מאי 2019, 11:37

er79 כתב:אין צורך לשפוך כספים על אובראיינט. צריך להשקיע ברכז איכותי. כל קונסטלציה שתורכב לשיטתך מכדורסל של 5×5 לא תרגיש באמת כזאת עם רכזים כמו יוביץ. צריך לדעת איפה להשקיע ואיפה לא. אובראיינט לא שווה 750k. וולדן יהיה זול מיוביץ לפחות 200k והרבה יותר טוב ממנו. את הכסף צריך לשים ברכז איכותי שגם יפרה את סקוטי וגם ייצור לעצמו ולאחרים. אפשר למצוא הימורים מבטיחים וזולים בעמדה 4. לא זוכר הרבה קבוצות שלקחו תואר יורוליג בזכות השחקן בעמדה 4 שלהם. לכן לא ברורה לי ההתעקשות שלך להמר ברכז בינוני ופציע. הימרנו ברכזים מאז העונה שאחרי טייריס רייס. תגיד לי אתה איך זה נגמר עבורנו.

אני בעד להשאיר את אובראיינט באותו שכר (600K), אם ייבקש העלאה רצינית, זה כבר יהיה מוגזם כמו שכתבתי ונצטרך למצוא שחקן אחר לעמדה 4 .
רוצה לחזק את מה שאתה כותב לגביי הרכז, לדעתי זה אחד הדברים הכי חשובים בקבוצה (אם לא הכי), וונאמייקר מבחינתי זה השם הכי טוב בשוק בשביל מכבי, והם יצטרכו ללכת עליו חזק .
וולדן זה שם נהדר, יכול לשבת על המשבצת שריי ישב העונה עם שכר דומה (יכול להיות אפילו קצת פחות) .
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 17 מאי 2019, 12:27

Jack55 כתב:אני בעד להשאיר את אובראיינט באותו שכר (600K), אם ייבקש העלאה רצינית, זה כבר יהיה מוגזם כמו שכתבתי ונצטרך למצוא שחקן אחר לעמדה 4 .
רוצה לחזק את מה שאתה כותב לגביי הרכז, לדעתי זה אחד הדברים הכי חשובים בקבוצה (אם לא הכי), וונאמייקר מבחינתי זה השם הכי טוב בשוק בשביל מכבי, והם יצטרכו ללכת עליו חזק .
וולדן זה שם נהדר, יכול לשבת על המשבצת שריי ישב העונה עם שכר דומה (יכול להיות אפילו קצת פחות) .

אני חושב שאתה פשוט לא חושב נכון.

אני לא רואה איזה חיבור מיוחד בין מכבי לג׳וני אובריאנט. אני בהחלט רואה אותו מקבל הצעה אטרקטיבית מסין והולך לשם לעשות קריירה קלה.
לא רואה סיבה שיתפשר על שכר או ירצה במיוחד להשאר במכבי תל אביב. זו סתם קבוצה.

מאותה סיבה, אני לא רואה סיבה שוונאמייקר ירצה לשחק כאן.
נגיד וירצה לעזוב את האן בי איי. למה שלא ילך לכסף גדול יותר (נניח: חימקי), או לקבוצה איכותית יותר (נניח: ברצלונה, פנרבחצ׳ה) שתשמח בשירותיו?
מה יש למכבי להציע לו?
עזוב את זה שהוא לא בדיוק רכז, וגם ההצלחה שלו בדרושפאקה כ״רכז״ מוביל הסתכמה ב4.6 אסיסטים על 3 איבודים- יחס די מזעזע.
הוא שחקן מעולה, אבל אני חושב שהרכבת הזאת עברה כבר ומכבי צריכה לחשוב לטווח רחוק יותר. אותו כנ״ל על דילייני, שאיתו גם יש בעיות הגנתיות קשות יותר.

וולדן?
לא, לא חושב שהוא יישב על המשבצת של ריי.
קנדריק היה שחקן שולי מליגה שולית שמכבי קיוותה שהולך להתפוצץ. הוא לא בדיוק עשה את זה, כי IQ כדורסל הוא ממנו והלאה.
אתלט טוב, קליעה בסדר, אגרסיביות- זה לא מספיק.

למה שוולדן, עם האחוזים המושלמים של 50-40-90 בליגה, תואר MVP בכיס, הגנה ומנהיגות, לא ילך לקבוצה גדולה יותר שתתן לו גם להוביל?
הוא לא יכול לעשות חוזה טוב בקבוצת טופ יורוקאפ או אפילו תחתית יורוליג כרכז בכיר?
אני לא רואה סיבה שלא יקחו אותו קבוצות כאלה. מכאן- מכבי תצטרך לשלם לו יותר כסף כדי להנחית אותו ועוד בתפקיד משלים.

אף אחד לא פראייר.
מכבי תל אביב לא מציעה הרבה. לא כסף, לא יוקרה, לא מערכת מקצועית איכותית או מאמן מרשים.
סתם מועדון אמצע טבלה ביורוליג, וככה צריך לבחון אותו כשתוהים האם שחקנים טובים ירצו או לא ירצו לבוא לכאן.
סביר להניח שמי שיסכים, ירצה הרבה מאוד כסף. כנראה שיותר ממה שמגיע לו.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי Blondjam » 17 מאי 2019, 12:39

לגבי וונמייקר אני טיפה חולק עליך.אני חושב שכן מדובר ברכז איכותי,עם יכולת מנהיגות,פיזי ועם סייז לא רע בכלל וכמובן מכיר ושיתף פעולה עם ווילביקין בעבר.לגבי דילייני אני מסכים איתך בפסימיות לגביו.סוג של סוני ווימס כשהגיע בזמנו למכבי,לא רואה אותו מגיע רעב במיוחד לכן לא ימהר לעזוב את החממה בסין לדעתי.להערכתי,וולדן ישמח לשחק בקבוצה כמו מכבי ביורוליג.זו חתיכת מקפצה עבורו ואתגר רציני גם במחיר של שחקן משלים

Sent from my Redmi 6A using Tapatalk
Blondjam

הודעהעל ידי Jack55 » 17 מאי 2019, 12:40

החציל האצטקי כתב:
Jack55 כתב:אני בעד להשאיר את אובראיינט באותו שכר (600K), אם ייבקש העלאה רצינית, זה כבר יהיה מוגזם כמו שכתבתי ונצטרך למצוא שחקן אחר לעמדה 4 .

אני חושב שאתה פשוט לא חושב נכון.

אני לא רואה איזה חיבור מיוחד בין מכבי לג׳וני אובריאנט. אני בהחלט רואה אותו מקבל הצעה אטרקטיבית מסין והולך לשם לעשות קריירה קלה.
לא רואה סיבה שיתפשר על שכר או ירצה במיוחד להשאר במכבי תל אביב. זו סתם קבוצה.

מאותה סיבה, אני לא רואה סיבה שוונאמייקר ירצה לשחק כאן.
נגיד וירצה לעזוב את האן בי איי. למה שלא ילך לכסף גדול יותר (נניח: חימקי), או לקבוצה איכותית יותר (נניח: ברצלונה, פנרבחצ׳ה) שתשמח בשירותיו?
מה יש למכבי להציע לו?
עזוב את זה שהוא לא בדיוק רכז, וגם ההצלחה שלו בדרושפאקה כ״רכז״ מוביל הסתכמה ב4.6 אסיסטים על 3 איבודים- יחס די מזעזע.
הוא שחקן מעולה, אבל אני חושב שהרכבת הזאת עברה כבר ומכבי צריכה לחשוב לטווח רחוק יותר. אותו כנ״ל על דילייני, שאיתו גם יש בעיות הגנתיות קשות יותר.

וולדן?
לא, לא חושב שהוא יישב על המשבצת של ריי.
קנדריק היה שחקן שולי מליגה שולית שמכבי קיוותה שהולך להתפוצץ. הוא לא בדיוק עשה את זה, כי IQ כדורסל הוא ממנו והלאה.
אתלט טוב, קליעה בסדר, אגרסיביות- זה לא מספיק.

למה שוולדן, עם האחוזים המושלמים של 50-40-90 בליגה, תואר MVP בכיס, הגנה ומנהיגות, לא ילך לקבוצה גדולה יותר שתתן לו גם להוביל?
הוא לא יכול לעשות חוזה טוב בקבוצת טופ יורוקאפ או אפילו תחתית יורוליג כרכז בכיר?
אני לא רואה סיבה שלא יקחו אותו קבוצות כאלה. מכאן- מכבי תצטרך לשלם לו יותר כסף כדי להנחית אותו ועוד בתפקיד משלים.

אף אחד לא פראייר.
מכבי תל אביב לא מציעה הרבה. לא כסף, לא יוקרה, לא מערכת מקצועית איכותית או מאמן מרשים.
סתם מועדון אמצע טבלה ביורוליג, וככה צריך לבחון אותו כשתוהים האם שחקנים טובים ירצו או לא ירצו לבוא לכאן.
סביר להניח שמי שיסכים, ירצה הרבה מאוד כסף. כנראה שיותר ממה שמגיע לו.

בנוגע לאובראיינט, אמרתי אם לא יהיה מוכן להתפשר על השכר שלום ולהתראות, שילך בכייף לליגה הסינית לעשות בוכטות וישחק בליגה 20 רמות מתחת ליורוליג .

וונאמייקר, אני מאמין שעם הצעה טובה (1.3-1.5) ותנאים טובים, מכבי כן יכולים להצליח להחתים אותו, כי בוא זה עדיין שכר מאוד גבוה .
נגיד שיילך לפנר בחזרה בסכומים מטורפים, אני גם חושב שדילייני לא הכי מתאים בעיקר בגלל בעיות ההגנה, אז תכלס איזה רכז טופ יורוליג אחר יש לך בשוק (מלבד מילוש שיילך לכסף הגדול ככל הנראה)?
שמע, אני מוכן להתפשר פה על שני רכזים ברמה טובה, במקום אחד ברמה טובה מאוד, אבל השאלה מי אלה יהיו שני הרכזים האלה, האם הם בכושר טוב, אם יש להם ניסיון ביורוליג והם מוכחים ברמות האלה, האם הם באמת יכולים לייצר נקודות ולקחת את הקבוצה על הגב במשחקים שסקוטי לא יהיה בעניינים, וכמובן אם הם יודעים גם לשמור טוב, זה מה שמעניין אותי, לא רוצה שיביאו לפה רכז סביר+ ועוד רכז סביר מינוס, ואז אנחנו נצטער על זה והעונה שלנו תידפק, כי מבחינתי עמדת הרכז היא אחד הדברים הכי חשובים בקבוצה .

בנוגע לוולדן, כשכתבתי "על אותה משבצת של ריי", התכוונתי מבחינת רוטציה ומיקום בסגל, הוא לגמרי יכול לעלות כרכז מחליף מהספסל ל10-15 דקות ביורוליג, אין לי ספק בזה .
ואם הוא ידרוש 300K, אז צריך להביא אותו ב300K, יש פה שחקן עם כישרון אדיר מתחת לאף שלנו, וחבל שאחריי זה הוא יתגלה כשחקן מוביל בקבוצת יורוליג ושוב נאכל את הלב על זה שלא החתמנו אותו ב100-150 אלף יותר מהדרישות הראשוניות, אם כבר מדברים על הימורים לשחקן המחליף, הוא דוגמה לאחד כזה שחייב להביא .
לא נראלי שהרבה קבוצות יורוליג יציעו לו חוזה, ואישית אני חושב שבגיל 27 אחריי 2 עונות מדהימות בחולון, הוא כן ירצה לעשות את המעבר הזה למעפל היורוליג, בטח שהוא כבר לגמריי נראה ברמה .
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 17 מאי 2019, 13:13

למה שוונאמייקר יבוא לפה?
כספית, יש מספיק קבוצות שיוכלו להשוות כל הצעה שמכבי תתן- גבוהה כשתהיה.
מקצועית- סביר להניח שיעדיף ללכת לשחק בקונטנדרית- שיכולה להציע לו להתחרות על תואר.
ֿ
מה אטרקטיבי במכבי?
לבוא ו״להלחם על הפלייאוף״?
זו לא שאיפה אפילו.

אתה צריך להביא את השחקנים שלך מלמטה, לא מלמעלה.
שאראס הבין את זה מצויין וזו הסיבה שכל שנה מחדש הוא מצליח.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי felix_r » 17 מאי 2019, 13:19

החציל האצטקי כתב:למה שוונאמייקר יבוא לפה?
מקצועית- סביר להניח שיעדיף ללכת לשחק בקונטנדרית- שיכולה להציע לו להתחרות על תואר.
ֿ
מה אטרקטיבי במכבי?
זו לא שאיפה אפילו.

אולי הוא חבר של וילבקין? :laugh2
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי גל גל » 17 מאי 2019, 13:19

מה עם טרבור בוקר ? שכמעט והגיע למכבי

יכול לעבוד ?
מכבי 2025
גראהם קלארק בלאט
נדוביץ,הנדס,דיבה
לאמב,בריסט,לביא
הורד,ליף,ריימן
באסי,סנטוס,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 17 מאי 2019, 13:25

felix_r כתב:
ֿ
מה אטרקטיבי במכבי?
זו לא שאיפה אפילו.

הוא גם חבר של יאן וסלי.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי Jack55 » 17 מאי 2019, 13:31

החציל האצטקי כתב:
felix_r כתב:
ֿ
מה אטרקטיבי במכבי?
זו לא שאיפה אפילו.

הוא גם חבר של יאן וסלי.

שמע, אני חושב שמכבי צריכים לפחות לנסות להציע לו הצעה מכובדת, יסכים לבוא? מושלם, לא יסכים לבוא? לא נורא, לפחות ניסו .
אם לא וונאמייקר קשה לי לראות עוד רכז טופ שיהיה פנוי ומתאים בקיץ (אולי סרחיו רודריגז, אבל פה כבר עפתי יותר מדי), ולכן הרעיון של 2 רכזים טובים הוא יהיה יותר עדיף .

אגב לא אמרתי שזה רעיון רע, אמרתי שאני מוכן להתפשר על זה אבל מבחינתי זה מאוד תלוי באיזה 2 רכזים יביאו, שילוב של מילר-קמנטייר + יוביץ' (מהספסל), יכול להיות שילוב באמת נחמד מאוד .
בנוגע ליוביץ', אני חושב שכמעט כל קבוצת יורוליג לא הייתה מתנגדת ליוביץ' כשחקן מהספסל, השאלה האמיתית מי יביאו כרכז המוביל ליד ווילבקין .
מילר-מקנטייר? הארטל? וויליאמס גוס? וולטרס?
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 17 מאי 2019, 14:19

למה שלא פשוט נסמוך על סקוטי ונשים לידו שחקנים טובים יותר?
למה זו לא אופציה לגיטימית?

כן, הוא לא רכז טבעי קלאסי- אבל תכל׳ס- אין הרבה כאלה, בטח לא ברמת יורוליג.

אנחנו קצת שוכחים שהשחקנים ששיחקו לידו השנה בעמדות 2-3 זה חבורה של פיסחים ונגרים.

אני לא אומר שלא צריך *עוד* רכז. אני פשוט לא חושב שווילבקין לא מסוגל להיות רכז טוב בקבוצה טובה.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי Jack55 » 17 מאי 2019, 14:23

החציל האצטקי כתב:למה שלא פשוט נסמוך על סקוטי ונשים לידו שחקנים טובים יותר?

אנחנו קצת שוכחים שהשחקנים ששיחקו לידו השנה בעמדות 2-3 זה חבורה של פיסחים ונגרים.

אני לא אומר שלא צריך *עוד* רכז. אני פשוט לא חושב שווילבקין לא מסוגל להיות רכז טוב בקבוצה טובה.

הכוונה שלך, שווילבקין יזוז לעמדה 1, וסביבו לשים שחקנים יותר טובים ומתאימים בעמדות 2-3?
אם כן, אני אישית חושב שהוא צריך להיות על תקן הסקורר והקלעי, ושהאחריות של לנהל את המשחק ולסדר את ההתקפות פחות תהייה עליו, ותהייה על מישהו שבאמת יודע לעשות את הדבר הזה בצורה הכי טובה שיש.
ווילבקין צריך לצאת מחסימות לקליעה ושהקבוצה תנסה לייצר לו מצבים טובים לקליעה, פחות עדיף שהוא יתחיל וינהל את ההתקפות, זה מנקודת המבט שלי .
נערך לאחרונה על ידי Jack55 בתאריך 17 מאי 2019, 14:29, נערך פעם אחת בסך הכל.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי Blondjam » 17 מאי 2019, 14:27

אני חושב שהוא לא מסוגל להיות רכז טוב בקבוצה טובה מהסיבה הפשוטה שהוא לא רכז.הוא לא עושה את הקבוצה סביבו טובה יותר,הוא לא חושב ומשחק כמו רכז וההחלטות שהוא מקבל תחת לחץ עליו הן לא מהמשובחות ברכזי אירופה.מה שכן,רכז איכותי גבוה 1.93 ומעלה שגם שומר טוב ייתן לסקוטי הרבה ביטחון ויוריד ממנו המון לחץ ונוכל לראות ממנו דברים יפים יותר.אגב קראתי איפשהו שג'מאל פרנקלין הוצע לכמה קבוצות יורוליג,יכול להיות אופציה מעניינת על הטיקט של קיין השנה לא כן?

Blondjam

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 17 מאי 2019, 14:53

Blondjam כתב:

אני חושב שהוא לא מסוגל להיות רכז טוב בקבוצה טובה מהסיבה הפשוטה שהוא לא רכז.הוא לא עושה את הקבוצה סביבו טובה יותר,הוא לא חושב ומשחק כמו רכז וההחלטות שהוא מקבל תחת לחץ עליו הן לא מהמשובחות ברכזי אירופה.מה שכן,רכז איכותי גבוה 1.93 ומעלה שגם שומר טוב ייתן לסקוטי הרבה ביטחון ויוריד ממנו המון לחץ ונוכל לראות ממנו דברים יפים יותר.אגב קראתי איפשהו שג'מאל פרנקלין הוצע לכמה קבוצות יורוליג,יכול להיות אופציה מעניינת על הטיקט של קיין השנה לא כן?

הוא יותר סקורר מרכז וזה ברור לכל מי שרואה אותו, אבל מבחינתי זה לא ״שורף״ אותו מלשחק בעמדת הרכז.
אני מסכים איתך על כל החלק המודגש. הכל נכון.

עכשיו אני אשאל שאלה אחרת: האם העובדה שהוא לא ״רכז״, מנעה ממנו להגיע להישגים בקריירה שלו?

הוא לקח את פלורידה לפיינל פור *כרכז*.
הוא לקח את דרושפאקה לתואר כשהוא מפגיז סלים בלי הכרה *כרכז*.

הרבה תלוי בצוות המסייע שלו.
סקוטי יגיע לנקודות שלו ויצליח להחזיק את הכדור בצד הנכון. תעקוב אחרי מספרי הקריירה שלו ותראה שהוא לא מאבד הרבה כדורים.
הוא תמיד יהווה איום מסוכן מחוץ לקשת והאינטרס של הקבוצה יהיה לייצר לו כמה שיותר מבטים נוחים מהטווח הזה.

יכול להיות שהוא לא השחקן שצריך לקבל את ההחלטות בקלאץ׳. זה לאו דווקא חייב לבוא מעמדה 1.

בוא נגיד שהוא שחקן מספיק טוב בשביל שמכבי תוכל להמשיך לבנות עליו- גם כרכז שלה.
היא פשוט צריכה לשים סביבו שחקנים שמתאימים יותר לשחק לידו.

כנראה שדיאנדרה קיין (חסר המוח) ואנג׳לו קלויארו (חסר היכולת) הם לא הפרפקט פיט ליד גארד שלא ממש מייצר לאחרים.
משום מה, זה לא מפתיע אותי.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 17 מאי 2019, 14:56

Jack55 כתב:הכוונה שלך, שווילבקין יזוז לעמדה 1, וסביבו לשים שחקנים יותר טובים ומתאימים בעמדות 2-3?
אם כן, אני אישית חושב שהוא צריך להיות על תקן הסקורר והקלעי, ושהאחריות של לנהל את המשחק ולסדר את ההתקפות פחות תהייה עליו, ותהייה על מישהו שבאמת יודע לעשות את הדבר הזה בצורה הכי טובה שיש.
ווילבקין צריך לצאת מחסימות לקליעה ושהקבוצה תנסה לייצר לו מצבים טובים לקליעה, פחות עדיף שהוא יתחיל וינהל את ההתקפות, זה מנקודת המבט שלי .

אני מסכים איתך שחייבים להיות לידו עוד שחקנים שימשכו אש וידעו לייצר התקפה כדי שהוא ימצא את עצמו פנוי לשלשות.
אני פשוט חושב שזה לאו דווקא חייב לבוא בדמות ״רכז טבעי״, ובטח שלא צריך להיות ״רכז בכיר״ לכאורה שיזיז אותו הצידה ויתקע אותנו עם שני גארדים קטנים שיתקשו הגנתית.

צריכים להיות עוד פאנצ׳ים התקפיים.
השנה זה היה סקוטי בפיק אנד רול עם הגבוהים, סקוטי ביכולת אישית, סקוטי בקליעה או לחלופין אילתורים של קיין/רול/אובראיינט.
ברור שזה לא עבד מי יודע מה. לאו דווקא סקוטי אשם בזה.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי Jack55 » 17 מאי 2019, 15:11

החציל האצטקי כתב:
Jack55 כתב:הכוונה שלך, שווילבקין יזוז לעמדה 1, וסביבו לשים שחקנים יותר טובים ומתאימים בעמדות 2-3?

אני מסכים איתך שחייבים להיות לידו עוד שחקנים שימשכו אש וידעו לייצר התקפה כדי שהוא ימצא את עצמו פנוי לשלשות.
אני פשוט חושב שזה לאו דווקא חייב לבוא בדמות ״רכז טבעי״, ובטח שלא צריך להיות ״רכז בכיר״ לכאורה שיזיז אותו הצידה ויתקע אותנו עם שני גארדים קטנים שיתקשו הגנתית.

צריכים להיות עוד פאנצ׳ים התקפיים.
השנה זה היה סקוטי בפיק אנד רול עם הגבוהים, סקוטי ביכולת אישית, סקוטי בקליעה או לחלופין אילתורים של קיין/רול/אובראיינט.
ברור שזה לא עבד מי יודע מה. לאו דווקא סקוטי אשם בזה.

ובגלל זה צריך שיהיה פה עוד כמה סקוררים התקפיים ומגוונים, שידעו לשים את הכדור בטבעת, רצוי שהם יהיו בסייז שונה ושלכל אחד יהיה יתרונות התקפיים שונים, בשביל שהמשחק הקבוצתי לא יראה אותו דבר כל פעם.
צריך עוד 2-3 שחקנים מלבד ווילבקין שיכולים לייצר נקודות ברמה גבוהה, בשביל שלא נצטרך להיות תלויים ב2 שחקנים, אלא ב3-4 שחקנים .
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 17 מאי 2019, 15:13

בנוגע לפרנקלין- אני חושש שהוא פיתח הרגלים רעים בסין.
הוא לא צריך לשמור שם והוא יכול לקחת איזה זריקה שבא לו. זה נחמד שהוא רוצה לבוא לאירופה- אבל הוא צריך גם לעבור חתיכת חינוך מחדש.
אני לא בטוח שמכבי צריכה לצאת להרפתקאות כאלה.

חיבבתי אותו מאוד בעבר, אבל אני לא בעד.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי Jack55 » 17 מאי 2019, 15:18

החציל האצטקי כתב:בנוגע לפרנקלין- אני חושש שהוא פיתח הרגלים רעים בסין.
הוא לא צריך לשמור שם והוא יכול לקחת איזה זריקה שבא לו. זה נחמד שהוא רוצה לבוא לאירופה- אבל הוא צריך גם לעבור חתיכת חינוך מחדש.
אני לא בטוח שמכבי צריכה לצאת להרפתקאות כאלה.

חיבבתי אותו מאוד בעבר, אבל אני לא בעד.

חציל, כתבת לפניי יומיים שלדעתך צריך עוד גבוה אמיתי לבלאק, וציטטתי את ההודעה שלך (כנראה שפספת), מעניין אותי מה אתה חושב, אז :
איזה אופציות טובות בשוק הקיץ יש לדעתך לגבוה "האמיתי" הזה?
בראנדון דיוויס? אקפה אודו? דניאל תייס?

ודעתך על גרין למכבי בקיץ, יכול להיות אופציה נחמדה?
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra ו־21 אורחים