Jack55 כתב:אני בעד להשאיר את אובראיינט באותו שכר (600K), אם ייבקש העלאה רצינית, זה כבר יהיה מוגזם כמו שכתבתי ונצטרך למצוא שחקן אחר לעמדה 4 .
רוצה לחזק את מה שאתה כותב לגביי הרכז, לדעתי זה אחד הדברים הכי חשובים בקבוצה (אם לא הכי), וונאמייקר מבחינתי זה השם הכי טוב בשוק בשביל מכבי, והם יצטרכו ללכת עליו חזק .
וולדן זה שם נהדר, יכול לשבת על המשבצת שריי ישב העונה עם שכר דומה (יכול להיות אפילו קצת פחות) .
אני חושב שאתה פשוט לא חושב נכון.
אני לא רואה איזה חיבור מיוחד בין מכבי לג׳וני אובריאנט. אני בהחלט רואה אותו מקבל הצעה אטרקטיבית מסין והולך לשם לעשות קריירה קלה.
לא רואה סיבה שיתפשר על שכר או ירצה במיוחד להשאר במכבי תל אביב. זו סתם קבוצה.
מאותה סיבה, אני לא רואה סיבה שוונאמייקר ירצה לשחק כאן.
נגיד וירצה לעזוב את האן בי איי. למה שלא ילך לכסף גדול יותר (נניח: חימקי), או לקבוצה איכותית יותר (נניח: ברצלונה, פנרבחצ׳ה) שתשמח בשירותיו?
מה יש למכבי להציע לו?
עזוב את זה שהוא לא בדיוק רכז, וגם ההצלחה שלו בדרושפאקה כ״רכז״ מוביל הסתכמה ב4.6 אסיסטים על 3 איבודים- יחס די מזעזע.
הוא שחקן מעולה, אבל אני חושב שהרכבת הזאת עברה כבר ומכבי צריכה לחשוב לטווח רחוק יותר. אותו כנ״ל על דילייני, שאיתו גם יש בעיות הגנתיות קשות יותר.
וולדן?
לא, לא חושב שהוא יישב על המשבצת של ריי.
קנדריק היה שחקן שולי מליגה שולית שמכבי קיוותה שהולך להתפוצץ. הוא לא בדיוק עשה את זה, כי IQ כדורסל הוא ממנו והלאה.
אתלט טוב, קליעה בסדר, אגרסיביות- זה לא מספיק.
למה שוולדן, עם האחוזים המושלמים של 50-40-90 בליגה, תואר MVP בכיס, הגנה ומנהיגות, לא ילך לקבוצה גדולה יותר שתתן לו גם להוביל?
הוא לא יכול לעשות חוזה טוב בקבוצת טופ יורוקאפ או אפילו תחתית יורוליג כרכז בכיר?
אני לא רואה סיבה שלא יקחו אותו קבוצות כאלה. מכאן- מכבי תצטרך לשלם לו יותר כסף כדי להנחית אותו ועוד בתפקיד משלים.
אף אחד לא פראייר.
מכבי תל אביב לא מציעה הרבה. לא כסף, לא יוקרה, לא מערכת מקצועית איכותית או מאמן מרשים.
סתם מועדון אמצע טבלה ביורוליג, וככה צריך לבחון אותו כשתוהים האם שחקנים טובים ירצו או לא ירצו לבוא לכאן.
סביר להניח שמי שיסכים, ירצה הרבה מאוד כסף. כנראה שיותר ממה שמגיע לו.