פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
03 יולי 2019, 01:56
Jack55 כתב:felix_r כתב:אין וונאמייקר? אני רוצה את דילייני.
אחד משניהם זה דבש, העיקר שלא נתקע עם איזה פליט NBA מסריח .
אתה עוד לא יודע מי פליטי ה-NBA בסופו של דבר.. ממש לא הייתי שולל את הרשימה הזו אחרי הקיץ הזה
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
03 יולי 2019, 01:57
Rampel כתב:Jack55 כתב:felix_r כתב:אין וונאמייקר? אני רוצה את דילייני.
אחד משניהם זה דבש, העיקר שלא נתקע עם איזה פליט NBA מסריח .
אתה עוד לא יודע מי פליטי ה-NBA בסופו של דבר.. ממש לא הייתי שולל את הרשימה הזו אחרי הקיץ הזה
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
צריך לסגור את הפינה של הרכז בימים הקרובים, לחכות עד אוגוסט עם רכז זה יהיה רע (ואפילו מאוד) .
03 יולי 2019, 02:05
מתאים לי סגל כזה:
1)
דילייני , וולטרס2)
וילבקין,
דיבה2-3)
זוסמן3) מצידי שיהיה
טוקוטו מאילת,
אבדיה3-4)
קלויארו4)
ג'ייק כהן,
וויטינגטון4-5)
סינגלטון,
קליין5)
בלאקנכון, שחקנים בחלק מהעמדות הם שחקנים זולים מהליגה שלנו, אבל זה על מנת לפנות תקציב לשחקנים יקרים כמו דילייני וסינגלטון
נערך לאחרונה על ידי
felix_r בתאריך 03 יולי 2019, 02:11, נערך 3 פעמים בסך הכל.
03 יולי 2019, 02:06
אם הוא אכן מועמד ולא מדובר בעוד הנפצה חסרת תוכן, אז לא אומרים לא לתאודוסיץ'. אתם יודעים טוב מאוד איזה רכז מכבי תביא בסוף אם זה לא יהיה הוא.
מצחיק אותי שאתם מרשים לעצמכם לדרוש רכז מנהל משחק ברמה גבוהה שגם יתאים פרפקט מבחינה הגנתית לקו האחורי הפריך שלנו עם ווילבקין ו-וולטרס. יותר מדי פינטוזים ואז אכזבה גדולה כצפוי. מילוש רוצה לבוא? וולקאם
03 יולי 2019, 07:02
argof כתב:תיאודושיץ רכז על במונחים אירופיים, שמכבי יכולה רק להתברך בו במצבה העגום.
הוא בעיקר יעלה פלאים את ממוצע ההייקיו הנמוך שלה כבר שנים.
אפילו הציוות עם וילבקין באותו רוסטר לא מרתיע.
הבעיה העיקרית היא שכרגיל בנו הפוך, ווולטרס המחליף הוחתם לפני שהוחתם 1 פותח.
ליד תיאודושיץ מתאים היה קורי וולדן כמחליף.
תיאודושיץ היה משחק עם זוסמן ב2. וולדן עם וילבקין ב2. ובדקות מעטות של כוח אש מרוכז בהתקפה, בעיקר ברבע 4, תיאודושיץ ווילבקין היו משחקים יחד. צסקא וריאל מחביאות ככה שנים את יול, רודריגז, תיאודושיץ וכו.
זוסמן 2 כמו שגייק כהן שומר, כמו שתאודוסיץ יחתום, כמו שקיין יקלע עונשין, כמו שאלפא (אבי-לא פוגע-אבן) הוא גדול הסקאוטרים מאז ומעולם.
03 יולי 2019, 07:15
felix_r כתב:מתאים לי סגל כזה:
1) דילייני , וולטרס
2) וילבקין, דיבה
2-3) זוסמן
3) מצידי שיהיה טוקוטו מאילת, אבדיה
3-4) קלויארו
4) ג'ייק כהן, וויטינגטון
4-5) סינגלטון, קליין
5) בלאק
נכון, שחקנים בחלק מהעמדות הם שחקנים זולים מהליגה שלנו, אבל זה על מנת לפנות תקציב לשחקנים יקרים כמו דילייני וסינגלטון
אם עדיין יש אפשרות לא להמשיך עם קאלויירו
1)
דילייני , וולטרס2)
וילבקין,
דיבה3)
זוסמן3)
פרין ביופורדמסרטוב
אבדיה4)
ג'ייק כהן,
וויטינגטון מגליל 4-5)
סינגלטון,
זאק לידי 5)
בלאק ,
אמארהאו
1)
דילייני , וולטרס2)
וילבקין,
דיבה, וולדן3)
זוסמן3)
פרין ביופורדמסרטוב
אבדיה4)
ג'ייק כהן,
זאק לידיי 4-5)
סינגלטון,
5)
בלאק ,
אמארה
נערך לאחרונה על ידי
שמוליק בתאריך 03 יולי 2019, 07:25, נערך 4 פעמים בסך הכל.
03 יולי 2019, 07:17
זוסמן סווינגמן. הוא יכול לשחק בעמדות 2-3. אני מקווה מאוד שבעתיד הוא גם יעבוד על הובלת הכדור שלו בכדי שיוכל לשחק בעמדה 1 בנוסף.
בעמדה 2 גם יש לו יתרון על בדר"כ על היריב, הוא גבוה וארוך ממנו.
03 יולי 2019, 07:21
Adam כתב:זוסמן סווינגמן. הוא יכול לשחק בעמדות 2-3. אני מקווה מאוד שבעתיד הוא גם יעבוד על הובלת הכדור שלו בכדי שיוכל לשחק בעמדה 1 בנוסף.
הובלת כדור היא כשרון שאתה מפתח. אם אין לך את הכישרון, אין לך מה לפתח. יש כאן היבט של מהירות וזריזות מינימלית שאין לו. איבד/כמעט איבד המון כדורים השנה. הוא כן יכול לשמור על 2-3 ואפילו על 1-2-3-4.
03 יולי 2019, 07:43
1- תיאודושיץ, וולטרס
2- אוסטין הולינס (קורי וולדן), וילבקין, דיבה
3- זוסמן, אבדיה
3-4- כספי, קלויארו
4- כהן
4-5 סינגלטון
5 בלאק, איון
03 יולי 2019, 08:16
באמת מבאס עם וונמייקר.
ועוד נשאר בקבוצה שלא שיחק בה כמעט...
מכבי צריכה לחשוב יותר יצירתי מאיתנו...
הרכז החדש צריך להיות מישהו שלא מהרשימה הקצרה שלנו.
בהתייחס לשוק המצומצם אין לי בעיה שיהיה פליט נ.ב.א כמו לארקין, בלאק ואובראיינט רק איכותי ומתאים ולא כל שחקן שנחתך.
בכל מקרה ההצעה לשנה (מובטח) לתיאודוסיץ מראה שגם מכבי לא ממש סומכים עליו....זה נראה צעד של ייאוש. אבל צעד סביר לאור השוק שמצטמצם כל עוד מדובר בניסוי לשנה עם אופציה למכבי.
לגבי דילייני..אם הוא מגיע צריך להבין שאין לו כיום יכולת לעבור שחקנים. הוא משחק על קשת השלוש. זה אומר ששוב אין בסגל שחקן שפותח הגנה...
בקיצור מכה..
שיהיה לנו בהצלחה
03 יולי 2019, 08:57
argof כתב:1- תיאודושיץ, וולטרס
2- אוסטין הולינס (קורי וולדן), וילבקין, דיבה
3- זוסמן, אבדיה
3-4- כספי, קלויארו
4- כהן
4-5 סינגלטון
5 בלאק, איון
אחלה סגל חוץ מהחתומים כהן וקאלוירו שאותם הייתי מחליף בגינת ולידיי. אבל נראה לי שהכישרון של ספורופולוס לבנות קבוצה מזכיר את זה של בלאט
03 יולי 2019, 09:04
וואלה ספורט: מכבי מגבירה את המאמצים להחתמת תאודוסיץ'
03 יולי 2019, 09:09
למה יש לי הרגשה בסוף מכבי יחתמו את וייל קמינגס.
(רכז טוב רק בלי קליעה מהשלוש היה הmvp של הליגה הגרמנית).
03 יולי 2019, 09:47
Ynet: מאמצים קדחתניים להחתים את תאודוסיץ.
משום מה אומרים שהם הציעו לו 1.6 מיליון דולר לעונה , אבל בכל שאר הדיווחים מדובר על אירו.
03 יולי 2019, 09:50
בשלות כתב:Ynet: מאמצים קדחתניים להחתים את תאודוסיץ.
משום מה אומרים שהם הציעו לו 1.6 מיליון דולר לעונה , אבל בכל שאר הדיווחים מדובר על אירו.
להזכירכם מה קרה במאמצים הקדחתניים האחרונים
Sent from my Redmi 6A using Tapatalk
03 יולי 2019, 10:01
שמוליק כתב:Adam כתב:זוסמן סווינגמן. הוא יכול לשחק בעמדות 2-3. אני מקווה מאוד שבעתיד הוא גם יעבוד על הובלת הכדור שלו בכדי שיוכל לשחק בעמדה 1 בנוסף.
הובלת כדור היא כשרון שאתה מפתח. אם אין לך את הכישרון, אין לך מה לפתח. יש כאן היבט של מהירות וזריזות מינימלית שאין לו. איבד/כמעט איבד המון כדורים השנה. הוא כן יכול לשמור על 2-3 ואפילו על 1-2-3-4.
שיפור הובלת כדור נעשה בעיקר ע"י ניסיון ועבודה קשה. כישרון זה בונוס, זה לא תנאי הכרחי להיות מוביל כדור טוב.
אתה שוכח שהוא עוד לא בן 21. יש לו לפחות עוד עשור לפניו לשחק. הוא כבר עכשיו שחקן חמישייה בליגה ושחקן רוטציה ביורוליג. יש בשביל מה להיות אופטימיים לגביו בהמון היבטים.
03 יולי 2019, 10:05
העיתונאים אוהבים את המילה הזאת הקיץ.
03 יולי 2019, 10:37
Blondjam כתב:בשלות כתב:Ynet: מאמצים קדחתניים להחתים את תאודוסיץ.
להזכירכם מה קרה במאמצים הקדחתניים האחרונים
Sent from my Redmi 6A using Tapatalk
עצירות לאבי אבן.
03 יולי 2019, 10:47
המספר הזה נשמע יותר קרוב למציאות. קשה לי להאמין שמכבי תוציא 2 מיליון דולר על שחקן אחד.