אתה עוד לא יודע מי פליטי ה-NBA בסופו של דבר.. ממש לא הייתי שולל את הרשימה הזו אחרי הקיץ הזהJack55 כתב:felix_r כתב:אין וונאמייקר? אני רוצה את דילייני.
אחד משניהם זה דבש, העיקר שלא נתקע עם איזה פליט NBA מסריח .
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
אתה עוד לא יודע מי פליטי ה-NBA בסופו של דבר.. ממש לא הייתי שולל את הרשימה הזו אחרי הקיץ הזהJack55 כתב:felix_r כתב:אין וונאמייקר? אני רוצה את דילייני.
Rampel כתב:אתה עוד לא יודע מי פליטי ה-NBA בסופו של דבר.. ממש לא הייתי שולל את הרשימה הזו אחרי הקיץ הזהJack55 כתב:felix_r כתב:אין וונאמייקר? אני רוצה את דילייני.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk

argof כתב:תיאודושיץ רכז על במונחים אירופיים, שמכבי יכולה רק להתברך בו במצבה העגום.
הוא בעיקר יעלה פלאים את ממוצע ההייקיו הנמוך שלה כבר שנים.
אפילו הציוות עם וילבקין באותו רוסטר לא מרתיע.
הבעיה העיקרית היא שכרגיל בנו הפוך, ווולטרס המחליף הוחתם לפני שהוחתם 1 פותח.
ליד תיאודושיץ מתאים היה קורי וולדן כמחליף.
תיאודושיץ היה משחק עם זוסמן ב2. וולדן עם וילבקין ב2. ובדקות מעטות של כוח אש מרוכז בהתקפה, בעיקר ברבע 4, תיאודושיץ ווילבקין היו משחקים יחד. צסקא וריאל מחביאות ככה שנים את יול, רודריגז, תיאודושיץ וכו.
felix_r כתב:מתאים לי סגל כזה:
1) דילייני , וולטרס
2) וילבקין, דיבה
2-3) זוסמן
3) מצידי שיהיה טוקוטו מאילת, אבדיה
3-4) קלויארו
4) ג'ייק כהן, וויטינגטון
4-5) סינגלטון, קליין
5) בלאק
נכון, שחקנים בחלק מהעמדות הם שחקנים זולים מהליגה שלנו, אבל זה על מנת לפנות תקציב לשחקנים יקרים כמו דילייני וסינגלטון

Adam כתב:זוסמן סווינגמן. הוא יכול לשחק בעמדות 2-3. אני מקווה מאוד שבעתיד הוא גם יעבוד על הובלת הכדור שלו בכדי שיוכל לשחק בעמדה 1 בנוסף.
בעמדה 2 גם יש לו יתרון על בדר"כ על היריב, הוא גבוה וארוך ממנו.
מבאס מאודאחדשיודע כתב:וונאמייקר נשאר בבוסטון.
viewtopic.php?f=2&t=4366&p=595319#p595319

argof כתב:1- תיאודושיץ, וולטרס
2- אוסטין הולינס (קורי וולדן), וילבקין, דיבה
3- זוסמן, אבדיה
3-4- כספי, קלויארו
4- כהן
4-5 סינגלטון
5 בלאק, איון
להזכירכם מה קרה במאמצים הקדחתניים האחרוניםבשלות כתב:Ynet: מאמצים קדחתניים להחתים את תאודוסיץ.
משום מה אומרים שהם הציעו לו 1.6 מיליון דולר לעונה , אבל בכל שאר הדיווחים מדובר על אירו.
שמוליק כתב:Adam כתב:זוסמן סווינגמן. הוא יכול לשחק בעמדות 2-3. אני מקווה מאוד שבעתיד הוא גם יעבוד על הובלת הכדור שלו בכדי שיוכל לשחק בעמדה 1 בנוסף.
בעמדה 2 גם יש לו יתרון על בדר"כ על היריב, הוא גבוה וארוך ממנו.
הובלת כדור היא כשרון שאתה מפתח. אם אין לך את הכישרון, אין לך מה לפתח. יש כאן היבט של מהירות וזריזות מינימלית שאין לו. איבד/כמעט איבד המון כדורים השנה. הוא כן יכול לשמור על 2-3 ואפילו על 1-2-3-4.

בשלות כתב:Ynet: מאמצים קדחתניים להחתים את תאודוסיץ.
משום מה אומרים שהם הציעו לו 1.6 מיליון דולר לעונה , אבל בכל שאר הדיווחים מדובר על אירו.

Blondjam כתב:להזכירכם מה קרה במאמצים הקדחתניים האחרוניםבשלות כתב:Ynet: מאמצים קדחתניים להחתים את תאודוסיץ.
Sent from my Redmi 6A using Tapatalk
בשלות כתב:Ynet: מאמצים קדחתניים להחתים את תאודוסיץ.

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־25 אורחים