לפחות לא בצבע אדום ...

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Thorin כתב:שם לרגע בצד את המצב של הקבוצה וכמה החולצה מתאימה כרגע,
החולצה ממש יפה לדעתי.
שם לרגע בצד את היופי של החולצה וכמה החולצה מתאימה כרגע, הקבוצה ממש מחורבנת לדעתי.Thorin כתב:שם לרגע בצד את המצב של הקבוצה וכמה החולצה מתאימה כרגע,
החולצה ממש יפה לדעתי.
וואלה , אם אני שחקן יורוליג הדבר האחרון שההיתי רוצה זה להגיע למועדון הכושל הזה.JarJarBinx כתב:עזבו אתכם משטויות כמו חולצות. המועדון הזה הוא מה שנקרא באנגלית train wreck.
כלום כלום כלום לא מתפקד, זה פשוט לא ייאמן כמה פשלות אפשר לעשות בכמה חודשים.
אחדשיודע כתב:מועדון בינוני
לטעמי היינו חלשים, גרועים, לא טובים. לא ברור איך השתפרנו לבינוני. אולי הניצחון על הגליל סינוור.אחדשיודע כתב:מועדון בינוני
עובדתית זה נראה יותר טוב בלי פויתרס… לא יודע מה זה אומר, אבל ההתעקשות של קטש לשחק איתו ב-4 הסתיימה ברגע שהוא יצא ומאז מכבי טובה יותר בכל אספקט אפשרי לרבות הריבאונד…שמוליק כתב:6 שבועות ואין זכר לסנטר במקום פויתרס. זוועה.
TAYO כתב:עובדתית זה נראה יותר טוב בלי פויתרס… לא יודע מה זה אומר, אבל ההתעקשות של קטש לשחק איתו ב-4 הסתיימה ברגע שהוא יצא ומאז מכבי טובה יותר בכל אספקט אפשרי לרבות הריבאונד…שמוליק כתב:6 שבועות ואין זכר לסנטר במקום פויתרס. זוועה.
Sent from my iPhone using Tapatalk
TAYO כתב:עובדתית זה נראה יותר טוב בלי פויתרס… לא יודע מה זה אומר, אבל ההתעקשות של קטש לשחק איתו ב-4 הסתיימה ברגע שהוא יצא ומאז מכבי טובה יותר בכל אספקט אפשרי לרבות הריבאונד…שמוליק כתב:6 שבועות ואין זכר לסנטר במקום פויתרס. זוועה.
Sent from my iPhone using Tapatalk
where is the love? כתב:אתם יודעים במקרה אם מכבי מתאמנת באופן קבוע בכפר המכביה?
1/2: באמת שאני לא יודע עד לאן אפשר להגיע השנה. ו א מ ן שנגיע רחוק! אבל דבר אחד בטוח: יש לנו מעטפת מקצועית/סקאוטינג, מאמן, וצוות מקצועי אדירים: השחקנים שהם הנחיתו פה השנה הן גניבות וצריך לתת להם קרדיט גדול על כך >
https://twitter.com/RoeyGladstone/statu ... 56019425312/2: ובכלל בשנים האחרונות: ווילבקין, דורסי, בראיינט, כריס ג'ונס, קינן אוונס, אות'לו, לסור, אנטה, קווינסי וכמובן כספי, זוס, אבדיה ויש עוד... תענוג!
אחדשיודע כתב:גלדסטון מלקק להנהלה ולשאר האוכלי חינם1/2: באמת שאני לא יודע עד לאן אפשר להגיע השנה. ו א מ ן שנגיע רחוק! אבל דבר אחד בטוח: יש לנו מעטפת מקצועית/סקאוטינג, מאמן, וצוות מקצועי אדירים: השחקנים שהם הנחיתו פה השנה הן גניבות וצריך לתת להם קרדיט גדול על כך >https://twitter.com/RoeyGladstone/statu ... 56019425312/2: ובכלל בשנים האחרונות: ווילבקין, דורסי, בראיינט, כריס ג'ונס, קינן אוונס, אות'לו, לסור, אנטה, קווינסי וכמובן כספי, זוס, אבדיה ויש עוד... תענוג!
כמה ניתוק
מה ציפיתם? הוא עובד במועדוןomerk כתב:אחדשיודע כתב:גלדסטון מלקק להנהלה ולשאר האוכלי חינם1/2: באמת שאני לא יודע עד לאן אפשר להגיע השנה. ו א מ ן שנגיע רחוק! אבל דבר אחד בטוח: יש לנו מעטפת מקצועית/סקאוטינג, מאמן, וצוות מקצועי אדירים: השחקנים שהם הנחיתו פה השנה הן גניבות וצריך לתת להם קרדיט גדול על כך >https://twitter.com/RoeyGladstone/statu ... 56019425312/2: ובכלל בשנים האחרונות: ווילבקין, דורסי, בראיינט, כריס ג'ונס, קינן אוונס, אות'לו, לסור, אנטה, קווינסי וכמובן כספי, זוס, אבדיה ויש עוד... תענוג!
כמה ניתוק
וואו ציוץ מביך מאד.
לשבח את מחלקת הסקאוטינג במכבי זה השיא.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Tom1313 ו־20 אורחים