המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Jack55 כתב:תודה רבה!
מקווה שהצלחתי לענות כמן שצריך וקצת יותר להסביר לכם מה קורה, תאמינו לי המצב מסובך גם בשבילי, שוב הרבה סימני שאלה לגביי מי יגיע לעמדה 4 וכרגע אין כיוון חד משמעי.
הם מסתמכים גם על לא מעט דיווחים שלי, רוב הפעמים גם בלי לתת קרדיט, כמו שהיה היום עם סיקמה למשל.
הרבה חרא יש בעסק הזה, אבל אני פה לתת עבודה טובה, ידיעות ועדכונים בטוויטר מבלי להתעסק בכל השיט שמסביב.
where is the love? כתב:אגב אם באמת מכבי יחליפו את מרטין בשם זול יותר כמו ברנטלי אז זה כבר עדיף ממרטין ואולי גם יהיה יותר כסף להביא למספר 4...
omerk כתב:where is the love? כתב:אגב אם באמת מכבי יחליפו את מרטין בשם זול יותר כמו ברנטלי אז זה כבר עדיף ממרטין ואולי גם יהיה יותר כסף להביא למספר 4...
כל שנה מחדש אני צריך להסביר לחבר שלי, שצופה איתי במשחקי יורוליג אבל הוא פחות מעורבב בעניינים טכניים, למה אני מודאג כאשר מחתימים שחקן מסוים על חוזה שלדעתי הוא גבוה מדי. למשל השנה כדיברנו על בלאט, אמרתי לו שאני ממש מקווה שלא יגזימו ויתנו לבלאט 500-600 פתאום כי הוא לא שווה את זה. הוא מהצד שלו אומר "ממש לא אכפת לי מהכסף של פדרמן שיבזבז כמה שהוא רוצה".
אני מסביר לו כל שנה מחדש, בעקבות הדיונים פה בפורום, שגם לי ממש לא אכפת מהעו"ש של פדרמן, פשוט בהינתן העובדה שהתקציב של מכבי כמעט ואף פעם לא גדל ואין כמעט גמישות בכלל, אז החשש שלי שכל מאה אלף דולר לשם או לשם גורם לכך שמתחילים בדיבורים על וילדוזה או פולונארה ומסיימים עם הפועל ירושלים -מילואים וזה יכול לדפוק את כל העונה (במיוחד בהתחשב בעובדה שמסורתית מכבי לא מוכנים להשקיע כמעט בכלל בחיזוק באמצע עונה).
גם לידיי ככל הנראה התמהמהו איתו בגלל עוד איזה 100-200 אלף, שכנראה בסוף היו מוכנים לשלם לו אבל הוא כבר ברח. אם מההתחלה הייתה למכבי גמישות, זה היה נסגר תוך כמה ימים.
מבאס, אבל יש לא מעט אוהדים שמבחינתם זו תקלה שלא הבאנו את זוסמן ב500 למשל. כי למה לא? 500 לא נשמע המון במונחי כדורסל אירופי היום ואנחנו צריכים שהישראלים הכי טובים יהיו אצלנו בסופו של דבר.
sroeyz כתב:קבוקלו כבר חתם במקום אחר?
sroeyz כתב:קבוקלו כבר חתם במקום אחר?
Maccabi18 כתב:דינוס מיטוגלו סיים את עונשו ויכול לחזור לשחק, במצב הקיים בשוק זה יכול להיות גניבה
שמואל1 כתב:אראל מדווח שבן שרף לא יגיע למכבי
מאיפה אתה יודע?Shay_uzan כתב:שמואל1 כתב:אראל מדווח שבן שרף לא יגיע למכבי
לא יודע מי חשב שלתת לפדרקנאטי קבוצה ולאבן לבנות סגל זה רעיון טוב, שחקן טוב לא פה בגלל סעיף בחוזה שיהיה טוב ל2 הצדדים
Mitelka כתב:מונקה ישוחרר ממונאקו לפי באסקטניוז.
לא בטוח שהכי מתאים (בגלל העדר קליעה מבחוץ) אבל עוד שם מעניין.
Sent from my M2007J3SY using Tapatalk
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־10 אורחים