פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: NBA 2011/12 - ת'אנדר נגד ההיט בקרב על התואר

10 יוני 2012, 10:49

LIAV10 כתב:
asafb96 כתב:4-1 לאוקלהומה

אתה חזית שמיאמי תודח נגד בפייסרס, לא?

לכן אתה יכול להיות אופטימי. :)

10 יוני 2012, 10:51

LIAV10 כתב:

כן :D
דווקא אינדיאנה הפתיע את כולם מולה, אבל בהיעדר בוש, וויד ולברון דווקא התעלו בגדול, וקיבלו סוף סוף עזרה משמעותית מהרול פליירס (באטייה, מילר, צ'אלמרס, האסלם). תוסיף לזה את הפציעה של גריינג'ר, ויוצא שאין יותר מדי סיכוי לאינדי. אבל כמו שחשבתי, יש להם מאצ'-אפ טוב מול מיאמי, והם הפתיעו לטובה, והראו יכולת טובה מאוד. חוץ ממשחק אחד אם אני לא טועה, כל המשחקים היו מאוד מאוד צמודים
בכל מקרה, סדרה שהכל יכול לקרות בא, אבל לדעתי לאוקלהומה יש יתרון גדול במאצ' אפים. מול וויד ובוש, עומדים 2 שחקני הגנה אדירים, מהטובים בעולם לעמדתם (סאפאלושה ואיבקה), יחד עם הארדן וקולינסון שהם גם שחקני הגנה טובים מאוד. היתרון הגדול של מיאמי זה יכולת החדירה שלהם, והאתלטיות, דבר שלדעתי פחות יבוא לידי ביטוי מול קבוצה לא פחות אתלטית, ועם איבקה-פרקינס שינעלו את הצבע מחדירות.
דוראנט-ג'יימס יהיה מאצ' אפ אדיר. אני לא חושב שמישהו מהם יכול לעצור את השני, אבל אני חושב שלברון יתקשה קצת יותר, בגלל שאוקלהומה בנויה טוב יותר לעצור אותו (דוראנט שחקן ארוך מאוד שלא יתן לו מבטים חופשיים, ואיבקה-פרקינס יחכו לו בצבע בכל ניסיון חדירה)
אם ווסטברוק ישחק רגוע ולא פרוע, והארדן יתן את שלו, אני חושב שהסדרה הזאת תלך לאוקלהומה. 4-1 או 4-2

10 יוני 2012, 15:58

asafb96 כתב:
LIAV10 כתב:

כן :D
דווקא אינדיאנה הפתיע את כולם מולה, אבל בהיעדר בוש, וויד ולברון דווקא התעלו בגדול, וקיבלו סוף סוף עזרה משמעותית מהרול פליירס (באטייה, מילר, צ'אלמרס, האסלם). תוסיף לזה את הפציעה של גריינג'ר, ויוצא שאין יותר מדי סיכוי לאינדי. אבל כמו שחשבתי, יש להם מאצ'-אפ טוב מול מיאמי, והם הפתיעו לטובה, והראו יכולת טובה מאוד. חוץ ממשחק אחד אם אני לא טועה, כל המשחקים היו מאוד מאוד צמודים
בכל מקרה, סדרה שהכל יכול לקרות בא, אבל לדעתי לאוקלהומה יש יתרון גדול במאצ' אפים. מול וויד ובוש, עומדים 2 שחקני הגנה אדירים, מהטובים בעולם לעמדתם (סאפאלושה ואיבקה), יחד עם הארדן וקולינסון שהם גם שחקני הגנה טובים מאוד. היתרון הגדול של מיאמי זה יכולת החדירה שלהם, והאתלטיות, דבר שלדעתי פחות יבוא לידי ביטוי מול קבוצה לא פחות אתלטית, ועם איבקה-פרקינס שינעלו את הצבע מחדירות.
דוראנט-ג'יימס יהיה מאצ' אפ אדיר. אני לא חושב שמישהו מהם יכול לעצור את השני, אבל אני חושב שלברון יתקשה קצת יותר, בגלל שאוקלהומה בנויה טוב יותר לעצור אותו (דוראנט שחקן ארוך מאוד שלא יתן לו מבטים חופשיים, ואיבקה-פרקינס יחכו לו בצבע בכל ניסיון חדירה)
אם ווסטברוק ישחק רגוע ולא פרוע, והארדן יתן את שלו, אני חושב שהסדרה הזאת תלך לאוקלהומה. 4-1 או 4-2

אני גם מקווה מאוד שהסדרה תלך לאוקלוהומה, מאמין שהסדרה תוכרע ב6 או 7 משחקים צמודים.
לא יהיה יתרון משמעותי לאף אחד בסדרה.
אני מאמין שהכי חשוב פה תהיה התרומה של הארדן וווסטברוק, הם אלו שיכריעו את הסדרה, לברון ודוראנט יקזזו אחד את השני.

12 יוני 2012, 14:32

לברון או דוראנט ?
מי אתם לוקחים קודם לקבוצה שלכם אם את צריכים לבחור ?

12 יוני 2012, 14:36

refael כתב:לברון או דוראנט ?
מי אתם לוקחים קודם לקבוצה שלכם אם את צריכים לבחור ?

לברון, פשוט עושה הכל, הכל!!
מג'יק ג'ונסון של היום..

12 יוני 2012, 14:42

העלבת קשות את מג'יק. בוא קודם נראה שהוא לא ייחנק בעוד גמר לפני שנתחיל להשוות אותו לאגדות שהביאו ווינריות ומנהיגות שנה אחרי שנה(לא מג'יק ולא נעליים).

חוץ מזה, דוראנט לא נופל הרבה מג'יימס בוורסטיליות. כל הבדל הגדול הוא מס' האסיסטים.

12 יוני 2012, 14:57

מבחינת יכולת הוא הכי קרוב למג'יק ויש שיגידו שהוא טוב ממנו, עזוב הישגים עכשיו..

12 יוני 2012, 15:01

מי שיגיד שהוא טוב יותר זה בורות לשמה ו99 אחוז מדובר במישהו שלא ראה את מג'יק משחק, אלא אולי קצת בקליפים ביוטיוב.

12 יוני 2012, 15:05

misha כתב:מי שיגיד שהוא טוב יותר זה בורות לשמה ו99 אחוז מדובר במישהו שלא ראה את מג'יק משחק, אלא אולי קצת בקליפים ביוטיוב.

אני אישית לא ראיתי אותו, וכן הוא אחד משלושת שחקני האן בי איי האהובים עלי אי פעם (מג'יק, לברון, AP)..
אני אישית לא מביע דעה כי לא ראיתי אותו על אמת, אבל מה שכן הם מזכירים אחד את השני באול אראונד..
ראיתי מלא אנשים שאמרו שמבחינת יכולת לברון יותר טוב ממג'יק..

12 יוני 2012, 15:12

לא יודע איפה ראית אותו, אני לא פגשתי כאלה.

מג'יק היה רכז בגובה של 2.06, מנהל משחק אדיר (לברון עם כל הכבוד למס' האסיסטים הוא לא רכז בשום צורה), יכל לשחק בכל עמדה על המגרש (הבנאדם הביא את משחק חייו בתור סנטר כשקארים היה פצוע במשחק מכריע בגמר), ווינר אדיר, אחד שעשה את השחקנים שלידו יותר טובים אולי יותר טוב מכל אחד אחר אי פעם. מג'יק היה תופעת טבע של פעם כמה דורות , טופ 3 של כל הזמנים אצל רוב מכריע של פרשנים. עם כל הכבוד ללברון, הוא ממש לא שם.

12 יוני 2012, 15:19

misha כתב:לא יודע איפה ראית אותו, אני לא פגשתי כאלה.

מג'יק היה רכז בגובה של 2.06, מנהל משחק אדיר (לברון עם כל הכבוד למס' האסיסטים הוא לא רכז בשום צורה), יכל לשחק בכל עמדה על המגרש (הבנאדם הביא את משחק חייו בתור סנטר כשקארים היה פצוע במשחק מכריע בגמר), ווינר אדיר, אחד שעשה את השחקנים שלידו יותר טובים אולי יותר טוב מכל אחד אחר אי פעם. מג'יק היה תופעת טבע של פעם כמה דורות , טופ 3 של כל הזמנים אצל רוב מכריע של פרשנים. עם כל הכבוד ללברון, הוא ממש לא שם.

אתה רציני שהוא היה רכז בגובה 2.06 ושיחק בכל העמדות? :o
יש לך עוד פרטים מעניינים על השחקן?

12 יוני 2012, 15:26

הסדרה כסנטר הייתה סדרת גמר שהלייקרס לקחו, לא?

12 יוני 2012, 15:51

rc4991 כתב:אתה רציני שהוא היה רכז בגובה 2.06 ושיחק בכל העמדות? :o

חפש ברשת, יש המון מידע.

הנה כתבה לא רעה שהייתה לאחרונה: http://www.nrg.co.il/online/3/ART2/247/297.html

LIAV10 כתב:הסדרה כסנטר הייתה סדרת גמר שהלייקרס לקחו, לא?

זה היה במשחק השישי בגמר נגד פילדלפיה, מג'יק היה רוקי והוא נתן משחק של 42/15/7 כסנטר שסגר את הסדרה ונתן לו את הMVP של הגמר.

12 יוני 2012, 15:54

misha כתב:
rc4991 כתב:אתה רציני שהוא היה רכז בגובה 2.06 ושיחק בכל העמדות? :o

חפש ברשת, יש המון מידע.

הנה כתבה לא רעה שהייתה לאחרונה: http://www.nrg.co.il/online/3/ART2/247/297.html

LIAV10 כתב:הסדרה כסנטר הייתה סדרת גמר שהלייקרס לקחו, לא?

זה היה במשחק השישי בגמר נגד פילדלפיה, מג'יק היה רוקי והוא נתן משחק של 42/15/7 כסנטר שסגר את הסדרה ונתן לו את הMVP של הגמר.

קראתי עליו עכשיו בויקיפדיה
בחור מרשים מאוד

12 יוני 2012, 16:00

מג'יק הוא תופעת טבע, אבל יש בהחלט שחקנים בעידן הזה שייזכו להיזכר עם הגדולים ביותר.
קובי ולברון הם השניים הבולטים. לברון הוא לא הcup of tea שלי, אבל הוא שחקן גדול. אני אישית מקווה שייחכה עוד קצת
ושדוראנט ייקח את האליפות הראשונה שלו, ושאוקלאהומה/סיאטל יישלחו פרחים לפורטלנד שבחרה (שוב) את אחת משלוש בחירות הדראפט הכי שערורייתיות בהיסטוריה.

12 יוני 2012, 16:05

יש שחקנים גדולים ויש אגדות. המורשת של לברון תלויה במה שהוא יעשה בעתיד, יש לו עוד הרבה מה להוכיח (עם כל הכבוד, MVPים של העונה הרגילה לא שווים כלום עם אין לך טבעות). כרגע ממש לא הייתי מזכיר אותו עם טופ 5 של כל הזמנים.

12 יוני 2012, 16:13

מישה, מי בשבילך הטופ 5 של כל הזמנים ?

12 יוני 2012, 16:19

מייקל, ראסל, מגייק, בירד, קארים.

12 יוני 2012, 16:41

misha כתב:מייקל, ראסל, מגייק, בירד, קארים.

לדעתי לקובי מגיע מקום ברשימה הזאת. 5 אליפויות לא הולכות ברגל
מסכים בקשר לשאר, לברון שחקן על, אולי הטוב בעולם, וכנראה גם בטופ 10 מבחינת איכות בהיסטוריה, אבל הוא עדיין לא אגדה, ולא הותיר איזשהי מורשת בכדורסל העולמי, רחוק מזה.
כמו שיוני אמר, יש היום שחקנים, שכנראה רק אחרי שיפרשו, יהיו ראויים להיזכר ברשימה הזאת. קובי ודאנקן בינהם. אם דוראנט יביא אליפויות סביר להניח שגם הוא.

12 יוני 2012, 16:44

לקובי יש קייס לטופ 10, בטופ 5 לא הייתי שם אותו.
נושא נעול