המלפפונים באים

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: המלפפונים באים

הודעהעל ידי קובי » 11 יולי 2012, 15:07

לא יודע אם מישהו הזכיר פה:

"מכבי ת"א ממשיכה לחפש רכז זר ותבדוק את השוק החל ממחר (חמישי) בליגת הקיץ של ה-NBA המשוחקת בלאס וגאס. על פי ההערכות, הצהובים יביאו שם מוכח באחת העמדות ויסתפקו בפוטנציאל זול יותר בעמדה האחרת. רק לאחר שיוחלט על איזה סנטר הולכים, יתברר מעמדו של שון ג'יימס, שכרגע מחזיק בחוזה לעוד שנתיים במכבי ותיבדק גם האפשרות להשאילו."
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי felix_r » 11 יולי 2012, 15:14

קובי כתב:לא יודע אם מישהו הזכיר פה:

"מכבי ת"א ממשיכה לחפש רכז זר ותבדוק את השוק החל ממחר (חמישי) בליגת הקיץ של ה-NBA המשוחקת בלאס וגאס. על פי ההערכות, הצהובים יביאו שם מוכח באחת העמדות ויסתפקו בפוטנציאל זול יותר בעמדה האחרת. רק לאחר שיוחלט על איזה סנטר הולכים, יתברר מעמדו של שון ג'יימס, שכרגע מחזיק בחוזה לעוד שנתיים במכבי ותיבדק גם האפשרות להשאילו."

עצוב
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי gandya » 11 יולי 2012, 15:26

מעניין על איזה שמות "מוכחים" הוא לעזזל מדבר?!
מאריץ, ופופ דנס מונסו ממש לא שמות מוכחים, למעשה יש לגביהם הרבה מאוד סמני שאלה.
רכז מוכח היחיד שיש בשוק ברמות הגבוהות זה מקאלב, והוא כידוע לא יהיה כאן, אז בכל מקרה נקבל כאן שני הימורים.
זה שמאריץ יהיה כנראה הסנטר ידענו מזמן, מה שחדש זה שכבר החליטו שהגארד שהיה אמור להיות "בכיר" יהיה חרטה מליגת הקיץ ב300K, ולא פליט NBA מבוקש במליון דולר, ולא גורדון, ולא אוקיץ, ולא פטריק . מה שעוד מעניין, כאשר הם מדברים על "הימור" בעמדת הסנטר לאיזה בדיחות הם מתכוונים הפעם? פוט מועמד לחזור?
gandya

הודעהעל ידי אלמוג » 11 יולי 2012, 15:28

gandya כתב:מעניין על איזה שמות "מוכחים" הוא לעזזל מדבר?!
רכז מוכח היחיד שיש בשוק ברמות הגבוהות זה מקאלב, והוא כידוע לא יהיה כאן, אז בכל מקרה נקבל כאן שני הימורים.
זה שמאריץ יהיה כנראה הסנטר ידענו מזמן, מה שחדש זה שכבר החליטו שהגארד שהיה אמור להיות "בכיר" יהיה חרטה מליגת הקיץ ב300K, ולא פליט NBA מבוקש במליון דולר, ולא גורדון, ולא אוקיץ, ולא פטריק . מה שעוד מעניין, כאשר הם מדברים על "הימור" בעמדת הסנטר לאיזה בדיחות הם מתכוונים הפעם? פוט מועמד לחזור?

בדיוק. זה יהיה "שם מוכח" בליגה הגרמנית או משהו כזה, ועוד הימור שהוא פשוט בדיחה.
כמובן שמיתשהו בראיון פתיחת עונה, שמעון מזרחי יגיד שלפי האימונים הוא לא ראה שחקן עם כזה כישרון באירופה.
תמונה
אלמוג

הודעהעל ידי קודי » 11 יולי 2012, 15:47

אגב, ג'יימס וויט, אשר הוזכר בכתבה של גרינוולד, חתם היום רשמית בניקס.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי jol9 » 11 יולי 2012, 16:14

yellowaura כתב:
jol9 כתב:
קודי כתב:השם היחיד שיכול להיות רלוונטי מהכתבה של גרינוולד הוא ג'אמונט גורדון, שגם הוא שחקן פחות טוב מלנגפורד. ג'יימס וויט הוא מין סוג של אלן אנדרסון לעניים ולא סתם הוא מסתובב באירופה לא מעט שנים ואף קבוצה רצינית לא לוקחת אותו והשניים האחרים הם שחקנים ברמה של הפועל ירושלים (במקרה הטוב). דורון פרקינס, וגם אמרתי את זה קודם, הוא שחקן טוב אבל פשוט לא מתאים לקו האחורי הקיים במכבי אשר יחד איתו לא יכלול אפילו סקורר אחד ולא יכלול אפילו שחקן אחד שיכול לקלוע באחד על אחד כשההתקפה תקועה. אני מאוד מקווה שגרינוולד מדמיין, אחרת מצבנו רע ומר. תוסיפו לרשימה הזו גם את דייויד לוגאן, עליו מדבר הבוקר אבי סגל, ותבינו עד כמה אנשי מכבי מגששים באפלה. קו אחורי של היקמן, הלפרין (שלא ברור עדיין אם בכלל יגיע), לנדסברג ועוד איזה לוגאן או אחד מהשמות שגרינוולד הזכיר, לא יגיע לכלום גם אם הסנטר הפותח יהיה פאו גאסול.

אני לא ממש מחזיק מגורדון. אני אומר שאם כבר הביאו את היקמן ואת לאנדסברג, שיכולים באופן כזה או אחר למלא את הפונקציה של הסקורר,
אז שהרכז יהיה שחקן שונה.
לא יודע מה הסטטוס של ארויו, אבל הוא השחקן הכי מעניין היום בשוק האירופאי מבחינת מכבי.

ארויו היה מנודה חברתית במכבי והייתה לו הגנה יותר גרועה מאליהו בעמדה שהיא מרכזית בהגנה (שיתוק הפוינט גארד/גארד שני של היריב).

זה די שטויות. חוץ מזה גם קובי ברייאנט הוא לא הבחור הכי נחמד זה לא אומר שהוא לא שחקן טוב.
אפשר לחשוב שרונדו רק יושב לו בבית ומחכה לטלפון מג'וניור. זה לא שיש לנו הרבה אופציות.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yarinsaky » 11 יולי 2012, 16:20

לאור הכושר הטוב של פופס ( הוא שיחק טוב מאוד נגד ספרד לא מזמן ) לא אתפלא אם מכבי תחתים דווקא אותו ולא את מאריץ'.

כשהעליתי את השם שלו לפני חודש וחצי לא כל כך חלמתי שהוא יהיה מועמד רציני . :) ( האמת שחשבתי עליו כמועמד לעמדה 4 בכלל ).
כסנטר אני לא יודע עד כמה הוא יתאים.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי jol9 » 11 יולי 2012, 16:31

gandya כתב:מעניין על איזה שמות "מוכחים" הוא לעזזל מדבר?!

"היה אמור להיות בכיר" זה בראש שלנו. אני חושב שגם יובל, גם ירין, גם אני ועוד כמה חבר'ה כאן, אמרו שלא כדאי לפתח ציפיות בנושא הזה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 11 יולי 2012, 17:34

אני מקווה שקפיץ חסר אינטילגנציה כמו פופס לא יתקרב לפה בעמדה 5. שימשיך לעשות מספרים בליגה הטורקית ובצ'אלנג' קאפ.
\
שחף

הודעהעל ידי felix_r » 11 יולי 2012, 18:11

המלפפון שהצעתי, ויקטור סאניקידזה חתם בסיינה
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי gandya » 11 יולי 2012, 18:18

היה יכול להיות כאן חצי מנבחרת גורזיה, מעניין איך הוא לא עלה עד היום כמועמד, אני זוכר אותו מפגיז מספרים לא מהעולם הזה, טוב זה בנבחרת גורזיה..
gandya

הודעהעל ידי felix_r » 11 יולי 2012, 18:36

gandya כתב:היה יכול להיות כאן חצי מנבחרת גורזיה, מעניין איך הוא לא עלה עד היום כמועמד, אני זוכר אותו מפגיז מספרים לא מהעולם הזה, טוב זה בנבחרת גורזיה..

תשמע, בשני המשחקים נגד סיינה העונה סאניקידזה לקח 19 ו 15 ריבאונדים! זה ממש לא מפתיע שסיינה החתימה אותו אחרי הופעות כאלה :grin
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי yzafrir » 11 יולי 2012, 18:53

אני חושב שהכוונה היא להחתים את אחד מהסנטרים הכביכול בכירים (מאריץ' , פרוביץ' ...וכו' ) ובליגת הקיץ לחפש גארד ( לעמדה 1 או 2 תלוי מה ימצאו...)
לאור מצב השוק בתחום הגארדים אני לא חושב שזה רעיון רע כלכך . זה עדיף מאשר לשלם הון על גארדים שלא בטוח שהם מתאימים או שהם רוצים הרבה יותר ממה שהם שווים...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי yarinsaky » 11 יולי 2012, 18:56

צפריר, קח בחשבון שרובם של הגארדים במחנות בלי ניסיון אירופאי. אנחנו נשלם דמי לימוד כאן כמעט בלי ספק.
מצד שני, יש כל מיני שחקנים שוליים ששיחקו באירופה, גם בליגה בישראל ,כמו קיצ'ן .
או למשל הבן של סטוקטון ששיחק בשנה שעברה בגרמניה.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי Chen » 11 יולי 2012, 18:59

אני בעד פולן, גם מחוספס, גם צעיר, גם רכז יותר טוב מהיקמן, גם סקורר וגם עם ניסיון בכדורסל האירופאי. בלאט יחנך אותו קצת והוא יהיה שחקן נפלא ומלוטש.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי gandya » 11 יולי 2012, 19:02

Chen כתב:אני בעד פולן, גם מחוספס, גם צעיר, גם רכז יותר טוב מהיקמן, גם סקורר וגם עם ניסיון בכדורסל האירופאי. בלאט יחנך אותו קצת והוא יהיה שחקן נפלא ומלוטש.

לא יודע, אפשר למצוא הימור יותר מוכשר.. חבל מאוד שלא הגיעה לכאן עונה שעברה במקום מאלט, לנסות להראות מה הוא יודע..
gandya

הודעהעל ידי yzafrir » 11 יולי 2012, 19:12

גם על פארגו שילמנו מחיר על חוסר הנסיון של משחק או שניים בערך...אולי יהיה לנו מזל גם הפעם ?
ההגרלה הקלה נותנת לנו הזדמנות להמר על שחקן פחות מנוסה כמו שהיה אגב בעונה של פארגו שחוץ מקאחא לבוראל (שגם היא לא מהאריות של אירופה ) קיבלנו בית יחסית קל...
זה עוזר בקליטה ובבניית הביטחון של שחקן חדש..
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי felix_r » 11 יולי 2012, 19:16

yzafrir כתב:גם על פארגו שילמנו מחיר על חוסר הנסיון של משחק או שניים בערך...אולי יהיה לנו מזל גם הפעם ?
ההגרלה הקלה נותנת לנו הזדמנות להמר על שחקן פחות מנוסה כמו שהיה אגב בעונה של פארגו שחוץ מקאחא לבוראל (שגם היא לא מהאריות של אירופה ) קיבלנו בית יחסית קל...

בהבדל קטן שאת פארגו ראינו פה עונה שלמה...
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי gandya » 11 יולי 2012, 19:17

yzafrir כתב:גם על פארגו שילמנו מחיר על חוסר הנסיון של משחק או שניים בערך...אולי יהיה לנו מזל גם הפעם ?

בעונה של פארגו היה את פרקינס, ואידסון לחפות, העונה יש לנו קו אחורי חדש לגמרי, כולם הימור, כנ"ל גם הקו הקדמי, בעונה ההיא זה היה הימור מטורף שהצליח, בעונה הזו מדובר בהימור אפילו גדול יותר, שיצליח שוב? אולי כדאי למשהו להתחיל למלא לוטו..
gandya

הודעהעל ידי yarinsaky » 11 יולי 2012, 19:21

צריך איזה עוגן מוכח בקו האחורי, לא יתכן שכולם יהיו הימורים. אני לא זוכר עונה שכולם היו הימורים בקו האחורי. אם לא זרים, היה לפחות ישראלי מוביל ומנוסה ביורוליג.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־23 אורחים