מלפפונים חדשים ושינויים בסגל - מחפשים מחליף לאידסון

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מלפפונים חדשים ושינויים בסגל - מחפשים מחליף לאידסון

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 08 יוני 2011, 17:09

בעל זבוב כתב:אם אני לא טועה, הולידיי, בליגה הרוסית מודדים שונה את האסיסטים והאיבודים. לא בטוח שזה המדד.

איך הם יכולים להחליט מה זה איבודים ומה זה אסיסטים? :huh
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי בעל זבוב » 08 יוני 2011, 17:12

Holiday_Armadillo כתב:
בעל זבוב כתב:אם אני לא טועה, הולידיי, בליגה הרוסית מודדים שונה את האסיסטים והאיבודים. לא בטוח שזה המדד.

עד כמה שראיתי ב-PBP שלהם, גם "אסיסט שלא נוצל" הוא אסיסט.
בעל זבוב

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 08 יוני 2011, 17:13

בעל זבוב כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

עד כמה שראיתי ב-PBP שלהם, גם "אסיסט שלא נוצל" הוא אסיסט.

זה אידיוטי..זה פשוט אידיוטי..
אם זה המצב אז לך תדע אם 50%-60% מהאסיסטים של וויליאמס בכלל קיימים
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 08 יוני 2011, 17:59

אתה טועה. פשוט לאחרונה התחילו לספור כאסיסט גם מסירה שהסתימה בזריקות עונשין (אם לפחות אחת מהן נוצלה), בדיוק כמו שעושים ביורוליג.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 08 יוני 2011, 18:01

felix_r כתב:

אתה טועה. פשוט לאחרונה התחילו לספור כאסיסט גם מסירה שהסתימה בזריקות עונשין (אם לפחות אחת מהן נוצלה), בדיוק כמו שעושים ביורוליג.

אה כן..גם בליגה עושים את זה
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי p&p » 08 יוני 2011, 19:20

אני לא מבין למה השם פאפלוקאס לא מועלה פה??? כמעט אותם תכונות כמו של אידסון מוסר אפילו טוב יותר קליעה בערך כמו של אידסון,אפשר לקבל ממנו ניהול משחק מצוין אחריות וגם מתפקד כמנהיג על המגרש מה שלאידסון טיפה חסר אם אני מבין נכון הוא מסיים חוזה עם אולימפיאקוס והוא לא בגיל שיכול לדרוש הרבה מאוד כסף ואני חושב שהוא ישמח לשחק פה עם סופו :D
p&p

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 08 יוני 2011, 19:25

p&p כתב:אני לא מבין למה השם פאפלוקאס לא מועלה פה??? כמעט אותם תכונות כמו של אידסון מוסר אפילו טוב יותר קליעה בערך כמו של אידסון,אפשר לקבל ממנו ניהול משחק מצוין אחריות וגם מתפקד כמנהיג על המגרש מה שלאידסון טיפה חסר אם אני מבין נכון הוא מסיים חוזה עם אולימפיאקוס והוא לא בגיל שיכול לדרוש הרבה מאוד כסף ואני חושב שהוא ישמח לשחק פה עם סופו :D

פאפאלוקאס? השחקן בן ה-34? עם 20% ל-3? זה שכבר מזמן לא אותו פאפאלוקאס? אני חושבת שמכבי יוותרו
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי p&p » 08 יוני 2011, 19:36

Holiday_Armadillo כתב:
p&p כתב:אני לא מבין למה השם פאפלוקאס לא מועלה פה??? כמעט אותם תכונות כמו של אידסון מוסר אפילו טוב יותר קליעה בערך כמו של אידסון,אפשר לקבל ממנו ניהול משחק מצוין אחריות וגם מתפקד כמנהיג על המגרש מה שלאידסון טיפה חסר אם אני מבין נכון הוא מסיים חוזה עם אולימפיאקוס והוא לא בגיל שיכול לדרוש הרבה מאוד כסף ואני חושב שהוא ישמח לשחק פה עם סופו :D

פאפאלוקאס? השחקן בן ה-34? עם 20% ל-3? זה שכבר מזמן לא אותו פאפאלוקאס? אני חושבת שמכבי יוותרו

בדקתי את מה שרשמת לגבי האחוזים ל3 וזה נכון אבל אם תסתכלי גם בעונה הגדולה ביותר שלו 2005-2006 (השנה שלקח את היורוליג) הוא היה עם 20% זה לא אומר כלום אני חושב שבן 34 לא אומר כלום הוא יכול לתת עוד שנתיים מצוינות ואם ראית את משחק מספר 4 נגד פאו גם בגילו הוא הציג הגנה מעולה וניהל את המשחק מעולה יותר מ8 אסיסטים אם אני לא טועה. ואם כבר מדברים גם צ'אק אידסון אם אחוזים לא מדהימים ל3 33% והוא העלה את זה המון לקראת סוף העונה האחוזים שלו מתחילת העונה נעו סביב 20-25 % לא יודע למה אבל אני ממש חושב שפאפאלוקאס מתאים למכבי ,גם מבחינת האישיות וגם מבחינת השחקנים שקיימים בשוק בעמדה הזאת.
p&p

הודעהעל ידי BasketBoy » 08 יוני 2011, 19:43

p&p כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

בדקתי את מה שרשמת לגבי האחוזים ל3 וזה נכון אבל אם תסתכלי גם בעונה הגדולה ביותר שלו 2005-2006 (השנה שלקח את היורוליג) הוא היה עם 20% זה לא אומר כלום אני חושב שבן 34 לא אומר כלום הוא יכול לתת עוד שנתיים מצוינות ואם ראית את משחק מספר 4 נגד פאו גם בגילו הוא הציג הגנה מעולה וניהל את המשחק מעולה יותר מ8 אסיסטים אם אני לא טועה. ואם כבר מדברים גם צ'אק אידסון אם אחוזים לא מדהימים ל3 33% והוא העלה את זה המון לקראת סוף העונה האחוזים שלו מתחילת העונה נעו סביב 20-25 % לא יודע למה אבל אני ממש חושב שפאפאלוקאס מתאים למכבי ,גם מבחינת האישיות וגם מבחינת השחקנים שקיימים בשוק בעמדה הזאת.

פאפאלוקאס שחקן בעמדה אחרת , ומסוג אחר . קודם כל פאפאלוקאס הוא 1 , ואיידסון היה 3 , בלחץ 2 . נכון שהיו הרבה רגעים שאיידסון ניהל את המשחק , אבל זה לא אומר שהוא שיחק בעמדה 1 .
פאפאלוקאס כבר מבוגר , לא מסוגל לשחק מספר רב של דקות (ולראייה , הפלייאוף ביוון ) .
מעבר לזה , הנהלת מכבי נמנעת בד"כ מהלחתים שחקנים מבוגרים שמעבר לשיא , למעט יוצא דופן אחד - מרכוס בראון .
BasketBoy

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 08 יוני 2011, 19:46

פאפאלוקאס שחקן בעמדה אחרת , ומסוג אחר . קודם כל פאפאלוקאס הוא 1 , ואיידסון היה 3 , בלחץ 2 . נכון שהיו הרבה רגעים שאיידסון ניהל את המשחק , אבל זה לא אומר שהוא שיחק בעמדה 1 .

לא מסכימה איתך..
נכון שאידסון מעל 2 מטר,אבל כל קשר בינו לבין עמדת הסמול-פורוורד מקרי בהחלט..
אידסון פשוט רכז גבוה,ועשה את זה בצורה מצויינת לקראת סוף העונה כשהתאפשר לו לשחק בעמדות האלה ביחד עם פארגו
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 08 יוני 2011, 19:49

הולידיי , מאיפה הבאת את זה שוויליאמס הוא הד קייס ?? הוא ממש לא . לגבי איבודי הכדור , בקבוצה שהוא השחקן היוצר הכי טוב שלה אז ברור שיהיו לו הרבה איבודי כדור כמו שהיה גם לוולש העונה . אבל תסכלי על היחס איב' לאס' ותראה שעל כל איב' הוא מוסר שתי אס' כלומר על כל איבוד שאולי הפך לסל נגד הוא נתן לקבוצה לפחות 2 נקודות ( במצב ששתי המסירות הובילו לזריקות עונשין והשחקן קלע רק זריקה אחת...) ומקסימום של 8 נק' ( פעמיים סל ועברה לשלוש ...נדיר אבל זה אפשרי..) בקיצור יש לו יחס אס לאיב' מעולה וזה לא משהו מיקרי כי הוא ידוע כמוסר אדיר עוד מימי יוקון....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 08 יוני 2011, 19:52

yzafrir כתב:הולידיי , מאיפה הבאת את זה שוויליאמס הוא הד קייס ?? הוא ממש לא . לגבי איבודי הכדור , בקבוצה שהוא השחקן היוצר הכי טוב שלה אז ברור שיהיו לו הרבה איבודי כדור כמו שהיה גם לוולש העונה . אבל תסכלי על היחס איב' לאס' ותראה שעל כל איב' הוא מוסר שתי אס' כלומר על כל איבוד שאולי הפך לסל נגד הוא נתן לקבוצה לפחות 2 נקודות ( במצב ששתי המסירות הובילו לזריקות עונשין והשחקן קלע רק זריקה אחת...) ומקסימום של 8 נק' ( פעמיים סל ועברה לשלוש ...נדיר אבל זה אפשרי..) בקיצור יש לו יחס אס לאיב' מעולה וזה לא משהו מיקרי כי הוא ידוע כמוסר אדיר עוד מימי יוקון....

כן אבל יש לו 3.5 איבודים למשחק..קשה לי להצדיק משחק של 10 ו-7..זה פשוט מציק לי בעיניים..
והוא הד-קייס..הוא נעצר כשהוא היה בקולג' והושעה בגלל שגנב לפטופים ביחד עם עוד חבר מהקולג'..
יש אנשים שמדברים על איזשהו ''מטען'' אבל לא ברור איך זה מתבטא בתוך הקבוצה,אם הוא מסתדר עם השחקנים או לא..
כי את אנדרסון למשל שנאו בקבוצה
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 08 יוני 2011, 20:02

הוא הושעה בגלל שניסה למכור לפטופ שנחשד כגנוב (לא עלידו) אבל כנראה שלא היה בזה יותר מידי כי הוא חזר לשחק בקבוצה ולא נרשם לו רישום פלילי על זה ....
נכון שמחקים של 5 או 7 איבודים לא נראה טוב אבל תסתכלי בתור האס' באותם משחקים . כמעט בכולם הוא מסר יותר אס' מאשר האיבודים שהיו לו .
הוא שחקן אדיר שממש בטעות התגלגל לאירופה ואני די בטוח שאם לא תיהיה שביתה הוא יחזור ל NBA
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי p&p » 08 יוני 2011, 20:03

עוד משהו שאני לא מבין הוא איך מכבי לא קופצת על ג'ון שייר, הוא גם יהודי ויכול לקבל אזרחות, הוא גם בא ממכללה ענקית שהוביל אותה לאליפות ה NCAA רק לשם השוואה תסתכלו על ניק קאלאטיס מפאו הוא בא ממכללה קטנה בהרבה עם רזומה הרבה פחות טוב ומה פאו עשתה החתימה אותו על חוזה של 800 אלף אירו לעונה והוא מתגלה כאחד השחקנים הטובים שלה לדעתי שייר יכול להצליח כמוהו אם לא יותר.
p&p

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 08 יוני 2011, 20:06

yzafrir כתב:הוא הושעה בגלל שניסה למכור לפטופ שנחשד כגנוב (לא עלידו) אבל כנראה שלא היה בזה יותר מידי כי הוא חזר לשחק בקבוצה ולא נרשם לו רישום פלילי על זה ....
נכון שמחקים של 5 או 7 איבודים לא נראה טוב אבל תסתכלי בתור האס' באותם משחקים . כמעט בכולם הוא מסר יותר אס' מאשר האיבודים שהיו לו .
הוא שחקן אדיר שממש בטעות התגלגל לאירופה ואני די בטוח שאם לא תיהיה שביתה הוא יחזור ל NBA

אתה צודק,אני יודעת..
היה לו משחק של 12 אסיסטים נגד ספרטק של צביקה..אבל מה שמפריע לי בעיניים זה שהיה לו גם 7 איבודים באותו משחק
כמובן שהיו לו גם משחקים מדהימים של 11 ו-2 ו-10 ו-1..
אבל אני פשוט מקווה שלא נראה מספרים כאלה של איבודים במכבי..כי נראה שיש לו את הנטייה לאבד..פשוט כרגע אני נותנת לו קרדיט שזה בגלל שהוא בקבוצה קטנה..אבל חוששת מהלא נודע של מה יקרה אם הוא יגיע למכבי
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי BasketBoy » 08 יוני 2011, 20:06

Holiday_Armadillo כתב:

לא מסכימה איתך..
נכון שאידסון מעל 2 מטר,אבל כל קשר בינו לבין עמדת הסמול-פורוורד מקרי בהחלט..
אידסון פשוט רכז גבוה,ועשה את זה בצורה מצויינת לקראת סוף העונה כשהתאפשר לו לשחק בעמדות האלה ביחד עם פארגו

בודקים איזו עמדה שחקן לפי העמדה של השחקן שהוא יכול לשמור עליו . ואיידסון לא מסוגל לשמור על רכזים זריזים ונמוכים ממנו ב-10 ו-15 ס"מ . השנה , פארגו ופרקינס שמרו על הרכזים , ורק במקרים מסוימים , לאחר הפציעה של פרקינס ובמספר הדקות המועט שפארגו נח איידסון שמר על הרכז של הקבוצה היריבה .
אני מסכים איתך שמבחינה התקפית איידסון מנהל משחק ברמה מאוד גבוהה , וכל העונה רציתי לראות את הכדור בידיים שלו בהתקפה ולא בידיים של פארגו , פרקינס , או אפילו בורשטיין שבהרבה מקרים ששיחק פתאום הוביל כדור מסיבה לא ברורה .
BasketBoy

הודעהעל ידי yzafrir » 08 יוני 2011, 20:11

Holiday_Armadillo כתב:
yzafrir כתב:הוא הושעה בגלל שניסה למכור לפטופ שנחשד כגנוב (לא עלידו) אבל כנראה שלא היה בזה יותר מידי כי הוא חזר לשחק בקבוצה ולא נרשם לו רישום פלילי על זה ....

אתה צודק,אני יודעת..
היה לו משחק של 12 אסיסטים נגד ספרטק של צביקה..אבל מה שמפריע לי בעיניים זה שהיה לו גם 7 איבודים באותו משחק
כמובן שהיו לו גם משחקים מדהימים של 11 ו-2 ו-10 ו-1..
אבל אני פשוט מקווה שלא נראה מספרים כאלה של איבודים במכבי..כי נראה שיש לו את הנטייה לאבד..פשוט כרגע אני נותנת לו קרדיט שזה בגלל שהוא בקבוצה קטנה..אבל חוששת מהלא נודע של מה יקרה אם הוא יגיע למכבי

בקבוצה גדולה זה לא יקרה לו כי הוא פשוט לא יהיה דומיננטי כמו בקבוצה קטנה . אני באופן עקרוני לא משתגע על קבוצות שתלויות בסופרסטאר אחד ועל זה הם קמות או נופלות ומאוד פחדתי שברגע שפרקינס נפצע אז פארגו יקח על עצמו הכל כי מצד אחד זה יכול להצליח ומצד שני להתרסק כמו שקרה לנו עם אנדרסון .
אני חושב שצריך להביא לפה שחקנים שיורידו את העומס מפארגו ושהכדור לא יהיה רק בידיים שלו ולכן חייבים עוד שחקנים מנהלי משחק טובים .
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 08 יוני 2011, 20:14

בקבוצה גדולה זה לא יקרה לו כי הוא פשוט לא יהיה דומיננטי כמו בקבוצה קטנה . אני באופן עקרוני לא משתגע על קבוצות שתלויות בסופרסטאר אחד ועל זה הם קמות או נופלות ומאוד פחדתי שברגע שפרקינס נפצע אז פארגו יקח על עצמו הכל כי מצד אחד זה יכול להצליח ומצד שני להתרסק כמו שקרה לנו עם אנדרסון .
אני חושב שצריך להביא לפה שחקנים שיורידו את העומס מפארגו ושהכדור לא יהיה רק בידיים שלו ולכן חייבים עוד שחקנים מנהלי משחק טובים .

אף פעם לא טענתי אחרת..
פשוט מעניין אותי למה אידסון ופארגו הצליחו להיות כל כך דומיננטיים בהתקפה ביחד,בזמן שלפרקינס ופארגו זה לא הלך..
בלאט יצטרך לחשוב טוב טוב למה זוג אחד עבד טוב וזוג אחר לא,ולפי זה להביא את השחקן הנכון..
כמובן שגם צריך לזכור שכל שחקן שיגיע הנה יצטרך לתרום גם בהגנה..

אני כל כך מקווה שנוכל לשחזר את מה שעשינו השנה מבחינת קבוצתיות..זה היה מדהים
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yellowaura » 08 יוני 2011, 20:29

החציל האצטקי כתב:"כתבו כבר באתרים" לא אומר שום דבר. אם הייתי רוצה הייתי דואג ש"יכתבו באתרים" גם על דייויד לייטי, ותאמין לי שכבר עשיתי את זה.
בסופו של דבר, הכל נמצא במחברת הקטנה של דייויד בלאט.

עזוב שטויות זה הכי קרוב לסקאוטינג שיש. שחקן מכללות שראית בעיניים שלך מספר פעמים (לא ביוטיוב ולא על סמך סטטיסטיקה). שחקן שהוביל קבוצה רצינית עם סוללה של כוכבים לאורך השנים האחרונות. שחקן שלא ממוקם בסיבוב הראשון ושכן יש מצב שיגיע. שחקן בן 23 עם ניסיון ולא שחקן שנה ראשונה או שנייה במכללות. מי שקצת מכיר דראפטים בנ.ב.א יודע שיש שיקולים ב-נ.ב.א שהם לפעמים הפוכים לשיקולים באירופה. כך למשל מעדיפים ששחקן שמיועד לרול פלייר לאו דווקא יהיה אול אראונד פלייר אלא יהיה יותר מתמחה בתחום ספציפי. כמו כן יש נטייה לשחקנים הצעירים (בני 19-20) יותר. הסטטיסטיקה גם מדברת וגם יש התמקדות מאוד גדולה על נתונים פיזיים כגון מוטת ידיים, גובה קפיצה אנכית...

החציל אומר שהוא ראה את הבנאדם בעיינים שלו וזה שיקול מכריע בשבילי. אני מקווה שבלאט כן קורא וכן יסתכל קצת על הבחור הזה. זה בדיוק השמות שצריכים להיות במחברת שלו לבחינה לא שמות ממוחזרים כמו ג'אבר, ג'לאבל וכו' שכולם מכירים ויודעים את מגבלת הפוטנציאל שלהם.
אני סומך על בלאט שאם שחקן הוא בעל פוטנציאל הוא יבחין בו... מה שכן אני לא יודע כמה באמת שם כזה יכול להגיע אליו ולכן אני שמח שברגע שהעלת אותו יש מצב שאיכשהוא זה כן יגיע לבלאט.

יש לקבוצה שלד חזק עם סופו, פארגו, אליהו. תוסיפו עוד שחקן כמו וולש לקו האחורי ואין שום סיבה שהשחקן הנוסף לא יהיה "הימור" שיכול להצליח בגדול כמו לייטי.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי בעל זבוב » 08 יוני 2011, 20:31

yellowaura כתב:
החציל האצטקי כתב:"כתבו כבר באתרים" לא אומר שום דבר. אם הייתי רוצה הייתי דואג ש"יכתבו באתרים" גם על דייויד לייטי, ותאמין לי שכבר עשיתי את זה.
בסופו של דבר, הכל נמצא במחברת הקטנה של דייויד בלאט.

עזוב שטויות זה הכי קרוב לסקאוטינג שיש. שחקן מכללות שראית בעיניים שלך מספר פעמים (לא ביוטיוב ולא על סמך סטטיסטיקה). שחקן שהוביל קבוצה רצינית עם סוללה של כוכבים לאורך השנים האחרונות. שחקן שלא ממוקם בסיבוב הראשון ושכן יש מצב שיגיע. שחקן בן 23 עם ניסיון ולא שחקן שנה ראשונה או שנייה במכללות. מי שקצת מכיר דראפטים בנ.ב.א יודע שיש שיקולים ב-נ.ב.א שהם לפעמים הפוכים לשיקולים באירופה. כך למשל מעדיפים ששחקן שמיועד לרול פלייר לאו דווקא יהיה אול אראונד פלייר אלא יהיה יותר מתמחה בתחום ספציפי. כמו כן יש נטייה לשחקנים הצעירים (בני 19-20) יותר. הסטטיסטיקה גם מדברת וגם יש התמקדות מאוד גדולה על נתונים פיזיים כגון מוטת ידיים, גובה קפיצה אנכית...

החציל אומר שהוא ראה את הבנאדם בעיינים שלו וזה שיקול מכריע בשבילי. אני מקווה שבלאט כן קורא וכן יסתכל קצת על הבחור הזה. זה בדיוק השמות שצריכים להיות במחברת שלו לבחינה לא שמות ממוחזרים כמו ג'אבר, ג'לאבל וכו' שכולם מכירים ויודעים את מגבלת הפוטנציאל שלהם.
אני סומך על בלאט שאם שחקן הוא בעל פוטנציאל הוא יבחין בו... מה שכן אני לא יודע כמה באמת שם כזה יכול להגיע אליו ולכן אני שמח שברגע שהעלת אותו יש מצב שאיכשהוא זה כן יגיע לבלאט.

יש לקבוצה שלד חזק עם סופו, פארגו, אליהו. תוסיפו עוד שחקן כמו וולש לקו האחורי ואין שום סיבה שהשחקן הנוסף לא יהיה "הימור" שיכול להצליח בגדול כמו לייטי.

לא חולק לרגע על דוחות הסקאוט של החציל או כ"א אחר, אבל די בוודאות אני חושב שבלאט יביא שחקן מנוסה לעמדה של אידסון ולא יערוך שם ניסיונות.
בעל זבוב

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra, גל גל ו־23 אורחים