המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
roy1000 כתב:http://sports.walla.co.il/?w=/170/2783418
התגובה היחידה לזה היא:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
איזו אימפריה....
גל גל כתב:טיפה אכזבו, אבל בטוח הם יהיו יותר טובים משנה שעברה, נראלי
felix_r כתב:גל גל כתב:טיפה אכזבו, אבל בטוח הם יהיו יותר טובים משנה שעברה, נראלי
נראה לי קבוצה פחות טובה. פרחוסקי + דאנקן היו קו קידמי מצוין
felix_r כתב:גל גל כתב:טיפה אכזבו, אבל בטוח הם יהיו יותר טובים משנה שעברה, נראלי
נראה לי קבוצה פחות טובה. פרחוסקי + דאנקן היו קו קידמי מצוין
Pnini10 כתב:רק אותי מצחיק השקט בתקשורת ואיך דחקו את ההפסד של ירושלים לאלבה ברלין לפינה? מנסים להשתיק את זה כמה שיותר אבל דונטה עם פלוס מינוס -28
שמואל1 כתב:Pnini10 כתב:רק אותי מצחיק השקט בתקשורת ואיך דחקו את ההפסד של ירושלים לאלבה ברלין לפינה? מנסים להשתיק את זה כמה שיותר אבל דונטה עם פלוס מינוס -28
לא חושב שיש פה משהו מוזר או חריג, סך הכל משחק אימון ראשון שלהם ונגד קבוצה לא רעה בכלל.
בגביע ווינר נהיה יותר חכמים.
LIAV10 כתב:דווקא פה אני מסכים עם שמואל, זה בסה״כ משחק אימון ללא שני זרים (למה הם עשו אותו בכלל?).
פתח ת׳רד? פה זה פורום אוהדי מכבי, מתרגשים מהדברים האלה, ברור שיפתח ת׳רד, המשחק עצמו מרגש, התוצאה והיכולת פחות כי זה לא משנה.
צ'שר כתב:העיקר שהם "וויתרו" על מאריץ' והיינס...
בדיחה... אגב לג'ונס לא הייתה עונה יפה בליגה הספרדית, אלה עונה סבירה בתור מחליף.
החתמות מצחיקות ביחס לציפיות את זה שום דבר לא ישנה!
roy1000 כתב:צ'שר כתב:העיקר שהם "וויתרו" על מאריץ' והיינס...
אלה שני שחקנים שיכלו גם להגיע לחניון או לראשון. החתמות מעוררות גיחוך ביחס להייפ שהם עשו. שחקנים של 100 אלף דולר בקושי. ובשביל זה הם ויתרו על שחקן כמו דאנקן? איזה בדיחה. יאללה - שיחזירו כבר את דני קליין.
התנין כתב:roy1000 כתב:צ'שר כתב:העיקר שהם "וויתרו" על מאריץ' והיינס...
אלה שני שחקנים שיכלו גם להגיע לחניון או לראשון. החתמות מעוררות גיחוך ביחס להייפ שהם עשו. שחקנים של 100 אלף דולר בקושי. ובשביל זה הם ויתרו על שחקן כמו דאנקן? איזה בדיחה. יאללה - שיחזירו כבר את דני קליין.
וזאת לעומת לינהרט האיום? אני חושב שבתור אוהדי הקבוצה שהמציאה את הפטנט הזה של החתמת זרים עלומי שם ביחס לבילד אפ שקדם להם, עלינו לשמור על איפוק וקצת צניעות.
LIAV10 כתב:הבעלים שלנו לא מפזרים סמיילים בפייסבוק ועושים ספויילר להחתמה ״ענקית״.
משתמשים הגולשים בפורום זה: שמוליק ו־8 אורחים