פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: ת'רד המלפפונים החדש

28 יוני 2015, 23:41

עליבות שאין דברים כאלה.

28 יוני 2015, 23:41

חנו'ש כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
אדגר פו כתב:לפי אלי סהר המלך מקל הראשון שוב מתרחק ממכבי מאחר והוא טס לארה"ב לאימונים ואולי לנסות לקבל חוזה בנ.ב.א.

בין אם יחתום פה או לא, זה כל כך מגוחך שמכבי שמה את כל הביצים שלה בסל אחד

זה נכון, אבל אין למכבי עוד הרבה סלים....
את מכירה עוד ישראלים שיש להם איזו רמה כדי להשתלב גם ביורוליג??

אם לא מחשיבים מתאזרחים, אני לא זוכרת שחקן ישראלי שהוביל את מכבי להישגים אדירים בכדורסל המודרני
גם על התרומה שלהם כשחקנים משלימים אפשר להתווכח
אני חושבת שאי אפשר להתווכח על זה שמקל, במיוחד במשכורת שמייעדים לו, לא זה שיביא את מכבי לנצחונות על קבוצות טופ יורוליג ובשביל שחקן שייתן תרומה סבירה לא צריך להוציא כל כך הרבה כסף

אז אני חושבת שמבחינת הישראלים צריך להביא את אלה שיכולים לעשות את ההבדל בליגה ולהתרכז בזרים שיעשו את ההבדל ביורוליג עם הישראלים שמסביבם כהבלחות
נראה לי שיש מספיק כאלה בליגה שלנו בשביל שלא תהיה את כל הסאגה המופרכת וה-poorly managed הזאת

28 יוני 2015, 23:42

עזבו נו. יוגב, סילבן, גיא, פישר ויבזורי זה יותר ממספיק.

28 יוני 2015, 23:44

או פשוט להשקיע חצי מהכסף על מקל בשביל צעירון בשם דאוסן. אם כבר מישהו שלא מתלהב להגיע לפה, אז לפחות בחצי מחיר.

28 יוני 2015, 23:45

אחדשיודע כתב:או פשוט להשקיע חצי מהכסף על מקל בשביל צעירון בשם דאוסן. אם כבר מישהו שלא מתלהב להגיע לפה, אז לפחות בחצי מחיר.

יחי ההבדל הקטן

28 יוני 2015, 23:48

Holiday_Armadillo כתב:אז אני חושבת שמבחינת הישראלים צריך להביא את אלה שיכולים לעשות את ההבדל בליגה ולהתרכז בזרים שיעשו את ההבדל ביורוליג עם הישראלים שמסביבם כהבלחותנראה לי שיש מספיק כאלה בליגה שלנו בשביל שלא תהיה את כל הסאגה המופרכת וה-poorly managed הזאת

סבבה, אני בהחלט מסכימה עם זה, אבל מי יכול להיות אותו ישראלי שיעשה את ההבדל בליגה? מי ייתן לנו יתרון על פני הישראלים של י-ם (שאומנם עוד לא הפכתי אותם ללברון וקובי הישראלים כמו שמואל, אבל הם עדיין ישראלים ברמה)??

28 יוני 2015, 23:48

צריך עוד להחתים את יוגב כי עדיין גם זה לא סגור ומי יודע אם לא מרחרחים לכיוונו מאיזור חיוג 02.

29 יוני 2015, 00:01

חנו'ש כתב:
Holiday_Armadillo כתב:אז אני חושבת שמבחינת הישראלים צריך להביא את אלה שיכולים לעשות את ההבדל בליגה ולהתרכז בזרים שיעשו את ההבדל ביורוליג עם הישראלים שמסביבם כהבלחותנראה לי שיש מספיק כאלה בליגה שלנו בשביל שלא תהיה את כל הסאגה המופרכת וה-poorly managed הזאת

סבבה, אני בהחלט מסכימה עם זה, אבל מי יכול להיות אותו ישראלי שיעשה את ההבדל בליגה? מי ייתן לנו יתרון על פני הישראלים של י-ם (שאומנם עוד לא הפכתי אותם ללברון וקובי הישראלים כמו שמואל, אבל הם עדיין ישראלים ברמה)??

פישר במקום טיוס (ואני ממש לא מתה על פישר), יבזורי ודאוסן

29 יוני 2015, 00:16

חנו'ש כתב:

אדגר פו כתב:צריך עוד להחתים את יוגב כי עדיין גם זה לא סגור ומי יודע אם לא מרחרחים לכיוונו מאיזור חיוג 02.

הייתי אומר שקצת נכנסתם לפאניקה מהקבוצה "המפחידה" מירושלים. קחו אוויר.
כבר עכשיו למכבי יש סגל ישראלים לא פחות טוב משל ירושלים (כשהוא לא חצי פצוע) ויוגב אוחיון לא הולך. בואו לא נצא מפרופורציות וננפח את העוצמה שלהם.

מכבי צריכה להסיק את המסקנות שלה מהעונה האחרונה (מה שלא נראה שעדיין קרה) ולשדרג את הקבוצה בכל מיני מקומות, אבל לא צריך להסתכל לכיוון של ירושלים.
נערך לאחרונה על ידי אחדשיודע בתאריך 29 יוני 2015, 00:27, נערך 2 פעמים בסך הכל.

29 יוני 2015, 00:17

Holiday_Armadillo כתב:
חנו'ש כתב:

פישר וטיוס זה פחות או יותר אותו דבר (רק קצת יותר זקן), יבזורי לא יעשה שום הבדל בליגה, דאוסן לא יהיה כאן, לפחות לא בשנה שנתיים הקרובות.

29 יוני 2015, 00:18

אה, מקל יכול להיות כאן ודאוסן לא? יפה.

29 יוני 2015, 00:21

חנו'ש כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
חנו'ש כתב:

פישר וטיוס זה פחות או יותר אותו דבר (רק קצת יותר זקן), יבזורי לא יעשה שום הבדל בליגה, דאוסן לא יהיה כאן, לפחות לא בשנה שנתיים הקרובות.

יבזורי יעשה הבדל בליגה ודאוסן לא כאן כי הוא הבין שלא בונים עליו

29 יוני 2015, 00:32

שמואל1 כתב:
אדגר פו כתב:עוד פעם השם של ראדוליצה עולה בהקשר של מכבי ולדעתי זה קלוש לגמרי.
אמנם סנטר גדול וחזק, אבל מוח לא הכי מפותח כנראה. עד כמה שאני זוכר אפילו בסין התלוננו עליו שהוא עצלן ולא שומר.

ראדוליצה סנטר אדיר. הואהיה מדהים באליפות העולם והוא אחד הסנטרים הטובים באירופה.
אם הוא יגיע וגם פארמר, מכבי מועמדת חזקה לאליפות אירופה.

תמונה

29 יוני 2015, 00:38

Holiday_Armadillo כתב:
חנו'ש כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
חנו'ש כתב:

יבזורי יעשה הבדל בליגה ודאוסן לא כאן כי הוא הבין שלא בונים עליו

האמת שיבוזרי קצת מיותר, צריך להיזכר שוב בחוק הצעירים - נניח שיש למכבי כבר 4 ישראלים מעל גיל 25 (אוחיון, פניני, סילבן ופישר/טיוס), כל ישראלי אחר מעל גיל 25 יביא לכך שישראלי בכיר ישב ביציע או שישחקו עם 4 זרים בליגה (במקום 5). ויבזורי כנראה שלא הולך לקרוע רשתות ביורוליג.

גם מקל "האדיר" לא בהכרח יתרום יותר מדאוסן בליגה בסיטואציה הזאת (פחות שחקן ברוטציה).
נערך לאחרונה על ידי אחדשיודע בתאריך 29 יוני 2015, 00:42, נערך פעם אחת בסך הכל.

29 יוני 2015, 00:41

אחדשיודע כתב:האמת שיבוזרי קצת מיותר, צריך להזכיר שוב את החוק הצעירים... נניח שיש למכבי כבר 4 ישראלים מעל גיל 25 (אוחיון, פניני, סילבן ופישר/טיוס), כל ישראלי אחר מעל גיל 25 יביא לכך שישראלי בכיר ישב בחוץ או שישחקו עם 4 זרים בליגה (במקום 5). ויבזורי כנראה שלא הולך לקרוע רשתות ביורוליג.

ולכן גם מקל "האדיר" לא בהכרח יתרום יותר מדאוסן בליגה בסיטואציה הזאת (פחות שחקן ברוטציה).

עזוב שנייה מי זה יהיה...
זה לא רע בהכרח שתהיה רוטציה בין הישראלים בליגה...פניני וסילבן חוזרים מפציעות רציניות וגם יוגי משחק כבר הרבה זמן חצי פצוע...

29 יוני 2015, 00:43

my man כתב:
אחדשיודע כתב:האמת שיבוזרי קצת מיותר, צריך להזכיר שוב את החוק הצעירים... נניח שיש למכבי כבר 4 ישראלים מעל גיל 25 (אוחיון, פניני, סילבן ופישר/טיוס), כל ישראלי אחר מעל גיל 25 יביא לכך שישראלי בכיר ישב בחוץ או שישחקו עם 4 זרים בליגה (במקום 5). ויבזורי כנראה שלא הולך לקרוע רשתות ביורוליג.

ולכן גם מקל "האדיר" לא בהכרח יתרום יותר מדאוסן בליגה בסיטואציה הזאת (פחות שחקן ברוטציה).

עזוב שנייה מי זה יהיה...
זה לא רע בהכרח שתהיה רוטציה בין הישראלים בליגה...פניני וסילבן חוזרים מפציעות רציניות וגם יוגי משחק כבר הרבה זמן חצי פצוע...

זה לא רע אם יש לך כסף לביזבוזים ואין לך בעיה להושיב שחקן ממורמר ביציע (ויבזורי לא הולך לשחק ביורוליג). למה שלא פשוט תשקיע את הכסף על דאוסן ותזכה לעוד שחקן רוטציה קבוע?
נערך לאחרונה על ידי אחדשיודע בתאריך 29 יוני 2015, 00:47, נערך 2 פעמים בסך הכל.

29 יוני 2015, 00:46

אחדשיודע כתב:
my man כתב:

עזוב שנייה מי זה יהיה...

זה לא רע אם יש לך כסף לביזבוזים ואין לך בעיה להושיב שחקן ממורמר ביציע (ויבזורי לא הולך לשחק ביורוליג). למה שלא תשקיע את אותו כסף על דאוסן ותזכה לעוד שחקן רוטציה קבוע?

אני איתך אחי...גם אני בעד דאוסן...אבל הילד חזר על עצמו כמה וכמה פעמים שהוא לא רוצה לבוא!

29 יוני 2015, 00:48

די נו. תפסיקו עם התמימות. אין דבר שכסף ושכנועים לא פותר. אפילו מקל לא מעיז לפסול את מכבי.
אני בטוח ב-200% שמכבי לא עשו רבע מהמאמצים כדי להחתים את דאוסן כמו שעושים עם מקל.

29 יוני 2015, 01:25

יש לי הימור וזה לגמרי מסתמך על תחושת בטן, אבל לפי דעתי מקל יהיה במגדל

29 יוני 2015, 02:25

Holiday_Armadillo כתב:יש לי הימור וזה לגמרי מסתמך על תחושת בטן, אבל לפי דעתי מקל יהיה במגדל

זאת לא רק תחושת בטן. יש בזה גם הגיון. זה ילך בערך ככה:

מקל יתקשקש עם חלומות ה NBA שלו עד שהעונת ה NBA תתחיל, וישאר ללא קבוצה, כמובן.
הוא ישב בבית כמה שבועות, ואז יחתום בירושלים ב 350 אלף, כי לא יהיו לו הצעות גבוהות יותר.
נושא נעול