אשכול המלפפונים / סגל

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים / סגל

הודעהעל ידי yzafrir » 21 יוני 2011, 01:12

yehooda

אל תשכח לעשות קופי פייסט להודעות שלך כל יום , אולי בסוף מישהו ישתכנע....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 21 יוני 2011, 01:50

לפעמים לחוצפה של קליין אין גבול - רוצה את כדיר והוא רוצה להיות אצלך - תשלם לו הכל או שכדיר יוותר על כסף וישחק סנוקר שוב עם קטש . כדיר רוצה לשמור על רמת השכר .... מכבי תחליט למי להשאיל . חיפה כבר את השתות שלהם עשתה . במצב של היום מכבי ממש לא לחוצה עם הישראלים שלה .... מה עוד שכדיר רוצה גם אירפה .... אז שיהיה בהצלחה ...
טיקי חוזר

הודעהעל ידי yzafrir » 21 יוני 2011, 03:46

האמת שחוקי קופל מאוד עוזרים למכבי בעניין כדיר , הם הפכו אותו לשחקן מאוד מבוקש ע"י הקבוצות הישראליות.....רוצים אותו ? תשלמו !!!
אני עדיין חושב שאפשר להגיע לסיכום עם חיפה לגבי טרייד כדיר מול לאנדסברג....
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי גל גל » 21 יוני 2011, 04:49

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 01954.html

דווין סמית ממכללת גורג וושינגטון על סף חתימה במכבי בן 22 מטר 1.98

מישהו מכיר אותו?
מכבי 2025
גראהם קלארק בלאט
נדוביץ,הנדס,דיבה
לאמב,בריסט,לביא
הורד,ליף,ריימן
באסי,סנטוס,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי yehooda » 21 יוני 2011, 05:00

yzafrir כתב:yehooda

אל תשכח לעשות קופי פייסט להודעות שלך כל יום , אולי בסוף מישהו ישתכנע....

זה מה שאני עושה אני מקווה שאותך כבר שכנעתי
yehooda

הודעהעל ידי yehooda » 21 יוני 2011, 05:10

לגבי דווין סמית' אני מאוד מקווה שזו רק הודעת הסחה למשהוא אמיתי או שמכבי מעוניינת להשאיל אותו לעונת התבשלות באירופה כי לא נראה לי שמדובר בשחקן איכותי ברמה שמכבי צריכה העונה. שלא נדבר על הסטטיסטיקה המאוד בינונית שלו -

http://www.draftexpress.com/stats.php?sid=44485

הדבר היחיד שהרשים אותי בו זו כמות הריבאונדים שלו למשחק - 5 ריב' ב-20 דקות.

מעבר לכך חשוב לציין שלא מדובר בשחקן בעל ניסיון מקצועי באירופה ואפילו בדי ליג. כך שאם זה נכון אנחנו אבודים.
yehooda

הודעהעל ידי yehooda » 21 יוני 2011, 05:30

עכשיו אני רואה ששינו את שם השחקן. לא מדובר בשחקן המכללות דווין סמית' אלא בשחקנה של בנטון טרוויזו דוין סמית'.

סטטיסטיקה: http://www.eurobasket.com/player.asp?Cn ... erID=36146

וידאו:

http://www.youtube.com/watch?v=sM1qrNB5 ... re=related

http://www.youtube.com/watch?v=lPO499BDotg

http://www.youtube.com/watch?v=LwgABPiy ... re=related

על פניו נראה שמדובר בשחקן טוב. אבל בואו נראה ימים יגידו מה יהיה.
yehooda

הודעהעל ידי קובי » 21 יוני 2011, 05:35

איזו חובבנות של ערוץ הספורט וגלדסטון -תחילה היה מפורסם אודות דווין סמית בן ה-22 ממכללת וושינגטון, וכעת הוחלף לסמית של טרוויזו.
גלדסטון צריך להתעורר ומהר, לפני שיהפוך לבדיחה...
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי yellowaura » 21 יוני 2011, 05:53

כמו שחששתי... כתוב ב ONE שהלפרין ושאייר יאיישו את עמדת ה- 2.

לדעתי לא יביאו SG זר ברמה גבוהה רק כזה שיהיה מיועד להיות מחליף אם בכלל.

הלפרין לא היה חוזר בכסף מופחת כמחליף. בטוח היה סוג של הבנה עם דיוויד שהלפרין יהיה הסקנד הפותח.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי yellowaura » 21 יוני 2011, 05:56

כבר עדיף שקי סי ריברס יחתום.

קצת מאכזבים שמות הזרים שנזרקים לאוויר. ציפיתי לשחקנים אטרקטיביים יותר. עם פוטנציאל להתפתח.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי cannon » 21 יוני 2011, 05:58

לאור ההחתמה המתקרבת של דווין סמית' כמחליף לאידסון אני שואל את עצמי כמה שאלות שעלו אצלי אחרי ההודעות על הצטרפות שאייר והלפרין..
1. בסגל הנבנה (לפני שהתווסף רכז או קומבו זר) רק פארגו הוא שחקן שממש יודע לייצר מצבים ויודע לעבור בקלות את השומר שלו. זו בעיה ואני מקווה שיש פתרונות למה יקרה במצב של סוף שעון או משחק תקוע... גם בשנה שעברה מכבי לא כיכבה בתחום הזה כי פרקינס לא ידע לעבור את השחקן שלו בכדרור וצ'אק ידע חלקית. הייתי בטוח שהשנה הנקודה הזו תבוא לידי ביטוי בהחתמות, אבל שאייר והלפרין הם לא אתלטים שיכולים לעבור שחקן בקלות ולמיטב זכרוני גם סמית' לא כזה. אני בכלל לא נופל מההחתמה של סמית' שאותו אני זוכר בעיקר מהעונה שאבלינו שיחקה ביורוליג ולא ממש היתה להיט. נראה מן שחקן "פרווה" כזה. אבל אולי הוא באמת תואם אידסון במובן הזה והלוואי שאוכל את הכובע... הוא גם לא הצליח להטביע חותם בשנים האחרונות ונדד בין קבוצות.
2. ברור שאם סמית' מגיע זה מראה על כך שבאמת ההחתמות היו בסדר הנכון כי רצו את הלפרין ולכן רק אחרי שסגרו איתו הביאו את הסמול פורוורד, אבל אז נשאלת השאלה אם לא היה עדיף ללכת על שחקן כמו מחייה או ריברס שהם אתלטים בהרבה ויודעים לייצר מצב לעצמם...
3. אידסון ופרקינס היו עוגנים הגנתיים וכדי להמשיך את השיטה מכבי חייבת שחקנים אתלטיים ו/או עם ידיים ארוכות בקרב שחקני החוץ. הלפרין ושאייר לא שחקני הגנה גדולים (למרות שהלפרין השתפר בתחום בשנים שלו ביוון). אני לא זוכר איך סמית' הגנתית אבל אני מקווה שלפחות בהגנה הוא יוכל להכנס למשבצת של צ'אק. זה אומר שעכשיו כנראה נקבל רכז ולא קומבו (כי יש את הלפרין ושאייר כקומבו) שכשישחק עם פארגו כנראה יזיז אותו לעמדה 2 ואני מקווה שיביאו מישהו שהוא אתלט על לפחות רק מהסיבות ההגנתיות בהרכב שנבנה פה.
cannon

הודעהעל ידי er79 » 21 יוני 2011, 06:25

לא נראה שם נוצץ במיוחד, אבל מכיוון שאני לא מכיר אותו אני מנוע מלהגיב. מה שכן, זה בכל האתרים אז עושה רושם שזה יהיה done deal
er79

הודעהעל ידי yzafrir » 21 יוני 2011, 06:29

cannon כתב:לאור ההחתמה המתקרבת של דווין סמית' כמחליף לאידסון אני שואל את עצמי כמה שאלות שעלו אצלי אחרי ההודעות על הצטרפות שאייר והלפרין..
1. בסגל הנבנה (לפני שהתווסף רכז או קומבו זר) רק פארגו הוא שחקן שממש יודע לייצר מצבים ויודע לעבור בקלות את השומר שלו. זו בעיה ואני מקווה שיש פתרונות למה יקרה במצב של סוף שעון או משחק תקוע... גם בשנה שעברה מכבי לא כיכבה בתחום הזה כי פרקינס לא ידע לעבור את השחקן שלו בכדרור וצ'אק ידע חלקית. הייתי בטוח שהשנה הנקודה הזו תבוא לידי ביטוי בהחתמות, אבל שאייר והלפרין הם לא אתלטים שיכולים לעבור שחקן בקלות ולמיטב זכרוני גם סמית' לא כזה. אני בכלל לא נופל מההחתמה של סמית' שאותו אני זוכר בעיקר מהעונה שאבלינו שיחקה ביורוליג ולא ממש היתה להיט. נראה מן שחקן "פרווה" כזה. אבל אולי הוא באמת תואם אידסון במובן הזה והלוואי שאוכל את הכובע... הוא גם לא הצליח להטביע חותם בשנים האחרונות ונדד בין קבוצות.
2. ברור שאם סמית' מגיע זה מראה על כך שבאמת ההחתמות היו בסדר הנכון כי רצו את הלפרין ולכן רק אחרי שסגרו איתו הביאו את הסמול פורוורד, אבל אז נשאלת השאלה אם לא היה עדיף ללכת על שחקן כמו מחייה או ריברס שהם אתלטים בהרבה ויודעים לייצר מצב לעצמם...
3. אידסון ופרקינס היו עוגנים הגנתיים וכדי להמשיך את השיטה מכבי חייבת שחקנים אתלטיים ו/או עם ידיים ארוכות בקרב שחקני החוץ. הלפרין ושאייר לא שחקני הגנה גדולים (למרות שהלפרין השתפר בתחום בשנים שלו ביוון). אני לא זוכר איך סמית' הגנתית אבל אני מקווה שלפחות בהגנה הוא יוכל להכנס למשבצת של צ'אק. זה אומר שעכשיו כנראה נקבל רכז ולא קומבו (כי יש את הלפרין ושאייר כקומבו) שכשישחק עם פארגו כנראה יזיז אותו לעמדה 2 ואני מקווה שיביאו מישהו שהוא אתלט על לפחות רק מהסיבות ההגנתיות בהרכב שנבנה פה.

קןדם כל קח הכל בערבון מוגבל כי בכל זאת מדובר ב-ONE
תשמע , במשחק של סוף שעון אתה לא חייב לשחק מישחק של בידוד שחקן , אפשר לעשות גם מהלך קבוצתי....
סמית לא שיחק ביורוליג במדי אבלינו אלא בפנר' וממש לא הרשים ...נגדנו הוא שיחק במשחק אימון לפני אותה עונה(2008-2009) וכאמור לא הרשים . אני זוכר אותו עונה לפני באבלינו והוא נתן שם עונה מפתיעה יחד עם הגמד מרקז גרין ופנר לקחהאת שניהם עונה אחרי...

אגב הוא בכלל 1.96 ומסירה זה לא התחום החזק שלו , הוא לא שחקן גרוע אבל בכלל לא הטעם שלי ולא מספיק טוב למכבי לדעתי....גם אני הייתי מעדיף את מאחיה שעדיין לא חתם בצסקא....
נערך לאחרונה על ידי yzafrir בתאריך 21 יוני 2011, 06:38, נערך פעם אחת בסך הכל.
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי קודי » 21 יוני 2011, 06:31

דווין סמית הוא שחקן טוב ומגוון מאוד. מין סוג של "דיז'ון תומפסון לעשירים". לא מבריק במיוחד התקפית אבל לא נכנס להרפתקאות או לדברים שהוא לא יודע לעשות. שחקן מאוד אינטיליגנטי ושומר נהדר. לא מכיר כל כך את האופי שלו אבל אני מניח שבמכבי בדקו זאת היטב. יכול להשתלב נהדר בקבוצה שנבנתה העונה ומשלים מצויין את פארגו ויותם.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי קובי » 21 יוני 2011, 06:34

הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי yzafrir » 21 יוני 2011, 06:40

יורוליג 2008-2009
http://www.euroleague.net/competition/p ... code=E2008

שחקן בינוני , שחקן יורוקאפ ....
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי קודי » 21 יוני 2011, 06:42

yzafrir כתב:יורוליג 2008-2009

כמה אמרו את זה על צ'אק אידסון...
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי yzafrir » 21 יוני 2011, 06:43

מה אתם אומרים על דני גרין שהוזכר כמעומד שנה שעברה ??
יכול להתאים השנה במקום איידסון ?
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי yzafrir » 21 יוני 2011, 06:45

קודי כתב:

הם סוג אחר של שחקן , צ'אק הרבה יותר מתבסס על היכולת שלו במשחק קבוצתי וסמית הרבה יותר על יכולת אישית....
אגב צ'אק עשה עונה טובה בריטאס ביורוליג אבל סמית היה חלש ביורוליג במדי פנר'...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי קודי » 21 יוני 2011, 06:55

yzafrir כתב:
קודי כתב:

הם סוג אחר של שחקן , צ'אק הרבה יותר מתבסס על היכולת שלו במשחק קבוצתי וסמית הרבה יותר על יכולת אישית....
אגב צ'אק עשה עונה טובה בריטאס ביורוליג אבל סמית היה חלש ביורוליג במדי פנר'...

הם סוג אחר של שחקן אבל ממש לא כמו שאתה מתאר: צ'אק הוא בכלל קומבו גארד גבוה, שצריך להחזיק בכדור לפחות בחלק מההתקפה כדי להיות אפקטיבי. סמית הוא שחקן אולי עם יכולות אישיות גבוהות יותר (בגלל האתלטיות שלו) אבל הוא שחקן מאוד קבוצתי. סמית הוא סמול פורוורד אמיתי ולא מנהל משחק או יוצר מהלכים כמו צ'אק וככזה הוא מאוד מתאים ליד שני מוליכי כדור ויוצרים דוגמת פארגו והלפרין (או רכז זר אחר ושייר), בעוד לדעתי צ'אק מאבד לא מעט מהאפקטיביות שלו ליד שני מוליכי כדור ויוצרים (וזה קרה לו לא מעט העונה כששיחק ליד פארגו ופרקינס. לא סתם הוא נתן את המשחקים הכי טובים שלו לאחר שפרקינס נפצע).
קודי

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Shay_uzan, שמוליק ו־19 אורחים