הסגל שלכם לעונת 2016-2017

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: הסגל שלכם לעונת 2016-2017

הודעהעל ידי איתי-שגב » 12 ספטמבר 2016, 17:02

למה שווימס לא יהיה פה ? יש לו חוזה לשנתיים ואופציה לעוד עונה.
סמל אישי של המשתמש
איתי-שגב

הודעהעל ידי rc4991 » 12 ספטמבר 2016, 17:15

איתי-שגב כתב:למה שווימס לא יהיה פה ? יש לו חוזה לשנתיים ואופציה לעוד עונה.

קוראים לזה פסמת ואורי חולי סופני
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי אדם » 12 ספטמבר 2016, 18:14

יש לי בעיה אחת שחוץ מווימס וצירבאס ומילר שכרגע בגדר פצוע ולא יודעים איך הוא יחזור בכלל ,אין לנו שום המשכיות או ראיה לטווח הרחוק עשו מהפך וגם הוא חלקי.
זה מראה את החוסר האמונה או החשש הרב בשאר ההחתמות שנעשו ,לא סתם מכבי החתימה כל אחד מהם לעונה אחת ,הם לא היו כנראה הראשונים בסדרי העדיפויות וכנראה לא הכי מאמינים בהם ,למשל סילי ,איברסון ,ראד ,גאודולוק ,לגביו לדעתי זה רק ענין כספי ,אין שום סיבה שהשחקן הזה לא ימשיך אצלנו אין הרבה גארדים מבחינת היכולת ההתקפית שלו באירופה ,הוא מכונה,וגם ב70 אחוז יכולת אין הרבה ברשמתו ,הרי כולם רצו פה את קארול שנים ,אז יש לנו מישו ברמת קליעה ובנוסף גם כדרור ,הבעיה היחידה שלי אצלו זה חוסר ההתקרבות לסל ולא הכי חודר .
זה לא שאני לא מאמין באיברסון וסילי וראד ,בעיני הם החתמות טובות ויפתיעו אותנו ,רק חבל לי שאם וכאשר יצליחו שוב פעם יברחו כי לא היה חוזה סגור ושוב יווצר שינוים והחתמות והרכבה חלקית מחדש .
הגיע הזמן שגם לאוהדים יהיה יכולת להזדהות אם שחקנים אם המשכיות ולשחקנים אם הסמל והמועדון ,רק זה מרים רמה של קבוצה והופך אותה ליותר טובה לא תחנת רכבת.
ברור לי שכשאר מחתימים על חוזה קצת יותר ארוך אז זה סיכון ואפשר ליפול ואז אכלנו אותה ,אבל זה תפקידה של מערכת ובעלי מקצוע ,עובדה שאם ווימס עשו את זה אפילו שהוא בן 29 וגם אם צירבאס ומילר.
אני רציתי בנוסף למילר אז שרצו להביא 4 נוסף,את סינגלטון ,בעיני הוא בובה של שחקן ,עושה הכל מהכל ,נכון לא הכל מצוין ,אבל אגרסיבי חזק אתלט עושה עבודה שחורה ונותן הכל מהכל ,הוא גם תמיד היה שם מתי שצריך בשביל קובאן והתעלה ועשה עבודה מצוינת ,אבל הלאה התקדמנו.
אדם

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־11 אורחים