18 ינואר 2017, 13:48
roy1000 כתב:jol9 כתב:אולי די עם הברה"מ הזה?
או שנגיד שאתה ממוצא פרוסי...
לא להיעלב...
כמו שמאמן ישראלי שמצליח בישראל לרוב לא יודע לתרגם את זה להצלחה מחוץ לישראל, ככה מאמן לטבי שעשה עונה טובה בניז'ני לרוב לא מיתרגם להצלחה מחוץ לאזור דובר הרוסית.
10 פברואר 2017, 01:35
10 פברואר 2017, 01:37
10 פברואר 2017, 01:40
שועל כתב:רק זה חסר לנו, שהוא ייתן תפוקה במה ש(לא)נשאר מהעונה הזו וישאירו אותו גם לעונה הבאה
10 פברואר 2017, 01:41
שמואל1 כתב:שועל כתב:רק זה חסר לנו, שהוא ייתן תפוקה במה ש(לא)נשאר מהעונה הזו וישאירו אותו גם לעונה הבאה
אולי יש מצב ששחקן שנותן תפוקה הוא שחקן טוב?
10 פברואר 2017, 01:42
10 פברואר 2017, 01:42
MTA2311 כתב:שמואל1 כתב:שועל כתב:רק זה חסר לנו, שהוא ייתן תפוקה במה ש(לא)נשאר מהעונה הזו וישאירו אותו גם לעונה הבאה
אולי יש מצב ששחקן שנותן תפוקה הוא שחקן טוב?
אז שחקן שלא נתן תפוקה חצי עונה הוא?
10 פברואר 2017, 01:45
10 פברואר 2017, 01:48
שועל כתב:שמואל, טייריס העלה את הרמה לקראת השלבים המכריעים של העונה, גל אולי יעלה את הרמה כשהעונה גמורה
10 פברואר 2017, 01:50
שמואל1 כתב:שועל כתב:שמואל, טייריס העלה את הרמה לקראת השלבים המכריעים של העונה, גל אולי יעלה את הרמה כשהעונה גמורה
זה לא משנה. הנקודה היא שלפעמים לוקח זמן להיכנס לעניינים.
אל תשכחו שהוא קיבל את תפקיד הרכז הבכיר בקבוצה חדשה לגמרי עם המון ציפיות. הוחלפו ארבעה מאמנים בדרך, שחלקם לא האמינו בו.
הוא עבר עונה לא פשוטה, יותר מכל השחקנים האחרים שהמשיכו לקבל קרדיט בעוד הוא נדחק לקצה הספסל.
בואו נראה מה הוא מסוגל לתת עד סוף העונה. בינתיים זה נראה טוב.
10 פברואר 2017, 01:56
שועל כתב:שמואל1 כתב:שועל כתב:שמואל, טייריס העלה את הרמה לקראת השלבים המכריעים של העונה, גל אולי יעלה את הרמה כשהעונה גמורה
זה לא משנה. הנקודה היא שלפעמים לוקח זמן להיכנס לעניינים.
אל תשכחו שהוא קיבל את תפקיד הרכז הבכיר בקבוצה חדשה לגמרי עם המון ציפיות. הוחלפו ארבעה מאמנים בדרך, שחלקם לא האמינו בו.
הוא עבר עונה לא פשוטה, יותר מכל השחקנים האחרים שהמשיכו לקבל קרדיט בעוד הוא נדחק לקצה הספסל.
בואו נראה מה הוא מסוגל לתת עד סוף העונה. בינתיים זה נראה טוב.
הוא עדיין לא הוכיח שהוא העלה את הרמה, מדובר בסה"כ במשחק אחד שגם בו הוא היה רחוק מהיכולת של טייריס.
ולהפך, הוא קיבל העונה את כל הקרדיט, עמדת הרכז הייתה שלו וכמעט רק שלו, הוא יצא מהרוטציה לאט אבל בטוח, ויצא מאוחר מידיי לטעמי.
10 פברואר 2017, 01:59
10 פברואר 2017, 01:59
10 פברואר 2017, 02:00
החציל האצטקי כתב:אם הוא היה מסוגל לשמור על יכולת וקבלת החלטות כזאת מהספסל לא היינו שורפים אותו.
אבל ברור שאיתי כרכז מוביל לא נגיע לכלום.
10 פברואר 2017, 02:01
שועל כתב:אני לא רוצה להוכיח כלום מהמשך העונה שלו, היורוליג נגמר והוא כרגע לא מוכיח כלום והליגה בוודאי לא הוכחה לכלום, מה גם שאני בטוח שהוא לא יופיע במשחקים החשובים.
הוא היה צריך להיות טוב כשהיו צריכים אותו, זה לא צירוף מקרים שרובנו חשבנו שהוא שחקן לא טוב בשביל היורוליג והוא גם הוכיח את זה.
ה-ב-י-ת-ה
10 פברואר 2017, 02:03
שמואל1 כתב:שועל כתב:אני לא רוצה להוכיח כלום מהמשך העונה שלו, היורוליג נגמר והוא כרגע לא מוכיח כלום והליגה בוודאי לא הוכחה לכלום, מה גם שאני בטוח שהוא לא יופיע במשחקים החשובים.
הוא היה צריך להיות טוב כשהיו צריכים אותו, זה לא צירוף מקרים שרובנו חשבנו שהוא שחקן לא טוב בשביל היורוליג והוא גם הוכיח את זה.
ה-ב-י-ת-ה
מה זאת אומרת היורוליג לא מוכיח כלום? מכבי היום שיחקה מול קבוצה שעדיין מתחרה ביורוליג, עם רכז NBA מצויין שמקל מכיר היטב מדאלאס.
ועדיין, מקל נתן משחק ענק. ביורוליג.
אם הוא ייתן עוד משחקים כאלו ביורוליג בהמשך העונה, עדיין מבחינתך זה לא יוכיח כלום?
10 פברואר 2017, 02:08
שועל כתב:שמואל1 כתב:שועל כתב:אני לא רוצה להוכיח כלום מהמשך העונה שלו, היורוליג נגמר והוא כרגע לא מוכיח כלום והליגה בוודאי לא הוכחה לכלום, מה גם שאני בטוח שהוא לא יופיע במשחקים החשובים.
ה-ב-י-ת-ה
מה זאת אומרת היורוליג לא מוכיח כלום? מכבי היום שיחקה מול קבוצה שעדיין מתחרה ביורוליג, עם רכז NBA מצויין שמקל מכיר היטב מדאלאס.
אם הוא ייתן עוד משחקים כאלו ביורוליג בהמשך העונה, עדיין מבחינתך זה לא יוכיח כלום?
מכבי גמרה את העונה, אלו משחקי בונוס נטולי לחץ שלא מוכיחים כלום.
כן, גם אם הוא ייתן משחקים כאלו (והוא לא ייתן, כי הוא לא מספיק טוב) זו לא הוכחה לשום דבר.
והמשחק היום רחוק מאוד מלהיות ענק. משחק נחמד יחסית למה שאנחנו רגילים לראות ממנו.
10 פברואר 2017, 02:10
10 פברואר 2017, 02:12
שמואל1 כתב:שועל כתב:שמואל1 כתב:שועל כתב:אני לא רוצה להוכיח כלום מהמשך העונה שלו, היורוליג נגמר והוא כרגע לא מוכיח כלום והליגה בוודאי לא הוכחה לכלום, מה גם שאני בטוח שהוא לא יופיע במשחקים החשובים.
ה-ב-י-ת-ה
מכבי גמרה את העונה, אלו משחקי בונוס נטולי לחץ שלא מוכיחים כלום.
כן, גם אם הוא ייתן משחקים כאלו (והוא לא ייתן, כי הוא לא מספיק טוב) זו לא הוכחה לשום דבר.
והמשחק היום רחוק מאוד מלהיות ענק. משחק נחמד יחסית למה שאנחנו רגילים לראות ממנו.
אני לא חושב שהמשחק היום היה נטול לחץ. היה הרבה לחץ לנצח את המשחק הזה.
10 פברואר 2017, 04:25