גל מקל

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: גל מקל

הודעהעל ידי jol9 » 18 ינואר 2017, 13:48

roy1000 כתב:
jol9 כתב:אולי די עם הברה"מ הזה?
או שנגיד שאתה ממוצא פרוסי...

לא להיעלב...

כמו שמאמן ישראלי שמצליח בישראל לרוב לא יודע לתרגם את זה להצלחה מחוץ לישראל, ככה מאמן לטבי שעשה עונה טובה בניז'ני לרוב לא מיתרגם להצלחה מחוץ לאזור דובר הרוסית.

אין בעיה, אני רק אומר שברה"מ זה משהו שכבר לא קיים.
לטביה בכל מקרה היתה חלק מברה"מ בעל כורחה, כמו שתי המדינות הבלטיות האחרות.

בכל מקרה, הכוונה ברורה...
:fe:
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 10 פברואר 2017, 01:35

משחק מצויין שלו היום.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי שועל » 10 פברואר 2017, 01:37

רק זה חסר לנו, שהוא ייתן תפוקה במה ש(לא)נשאר מהעונה הזו וישאירו אותו גם לעונה הבאה
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי שמואל1 » 10 פברואר 2017, 01:40

שועל כתב:רק זה חסר לנו, שהוא ייתן תפוקה במה ש(לא)נשאר מהעונה הזו וישאירו אותו גם לעונה הבאה

אולי יש מצב ששחקן שנותן תפוקה הוא שחקן טוב?
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 10 פברואר 2017, 01:41

שמואל1 כתב:
שועל כתב:רק זה חסר לנו, שהוא ייתן תפוקה במה ש(לא)נשאר מהעונה הזו וישאירו אותו גם לעונה הבאה

אז שחקן שלא נתן תפוקה חצי עונה הוא?
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי אחדשיודע » 10 פברואר 2017, 01:42

הוא מייקל ג'ורדן.
אחדשיודע

הודעהעל ידי שמואל1 » 10 פברואר 2017, 01:42

MTA2311 כתב:
שמואל1 כתב:

אז שחקן שלא נתן תפוקה חצי עונה הוא?

גם טייריס רייס היה אפס בחצי הראשון של העונה ובחצי השני נכנס לעניינים.
לא צריך לגמור שחקן בגלל תקופה לא טובה. אם הוא יוכיח את עצמו בהמשך העונה אין שום סיבה לא להמשיך איתו.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי שועל » 10 פברואר 2017, 01:45

שמואל, טייריס העלה את הרמה לקראת השלבים המכריעים של העונה, גל אולי יעלה את הרמה כשהעונה גמורה.
נערך לאחרונה על ידי שועל בתאריך 10 פברואר 2017, 01:49, נערך 2 פעמים בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי שמואל1 » 10 פברואר 2017, 01:48

שועל כתב:שמואל, טייריס העלה את הרמה לקראת השלבים המכריעים של העונה, גל אולי יעלה את הרמה כשהעונה גמורה

זה לא משנה. הנקודה היא שלפעמים לוקח זמן להיכנס לעניינים.
אל תשכחו שהוא קיבל את תפקיד הרכז הבכיר בקבוצה חדשה לגמרי עם המון ציפיות. הוחלפו ארבעה מאמנים בדרך, שחלקם לא האמינו בו.
הוא עבר עונה לא פשוטה, יותר מכל השחקנים האחרים שהמשיכו לקבל קרדיט בעוד הוא נדחק לקצה הספסל.
בואו נראה מה הוא מסוגל לתת עד סוף העונה. בינתיים זה נראה טוב.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי שועל » 10 פברואר 2017, 01:50

שמואל1 כתב:
שועל כתב:שמואל, טייריס העלה את הרמה לקראת השלבים המכריעים של העונה, גל אולי יעלה את הרמה כשהעונה גמורה

אל תשכחו שהוא קיבל את תפקיד הרכז הבכיר בקבוצה חדשה לגמרי עם המון ציפיות. הוחלפו ארבעה מאמנים בדרך, שחלקם לא האמינו בו.
הוא עבר עונה לא פשוטה, יותר מכל השחקנים האחרים שהמשיכו לקבל קרדיט בעוד הוא נדחק לקצה הספסל.

הוא עדיין לא הוכיח שהוא העלה את הרמה, מדובר בסה"כ במשחק אחד שגם בו הוא היה רחוק מהיכולת של טייריס.

ולהפך, הוא קיבל העונה את כל הקרדיט, עמדת הרכז הייתה שלו וכמעט רק שלו, הוא יצא מהרוטציה לאט אבל בטוח, ויצא מאוחר מידיי לטעמי.
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי שמואל1 » 10 פברואר 2017, 01:56

שועל כתב:
שמואל1 כתב:

הוא עדיין לא הוכיח שהוא העלה את הרמה, מדובר בסה"כ במשחק אחד שגם בו הוא היה רחוק מהיכולת של טייריס.

ולהפך, הוא קיבל העונה את כל הקרדיט, עמדת הרכז הייתה שלו וכמעט רק שלו, הוא יצא מהרוטציה לאט אבל בטוח, ויצא מאוחר מידיי לטעמי.

הוא היה טוב לא רק במשחק היום.
נכון, אתה צודק שבהתחלה הוא קיבל קרדיט ולא הרשים. זה קורה. לפעמים לשחקן לוקח זמן להתחבר לקבוצה חדשה ולהתניע, או סתם כושר של תחילת עונה.
אחר כך רמי הדר מחק אותו לחלוטין מהרוטציה, למרות שהוא היה טוב בדקות המעטות שקיבל. לא הייתה הצדקה לכך.
לראייה, כאשר בגצקיס נכנס לתפקיד, הוא השתפר פלאים.
הסיטואציה לאורך העונה לא היטיבה עם גל. הוא שחקן הרבה יותר טוב ממה שראינו בחלק הראשון של העונה, ובזמן האחרון יש ניצוצות.
בואו נמתין עוד קצת ונראה את המשך העונה שלו. לדעתי הוא רכז יורוליג לגיטימי וסולידי.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי שועל » 10 פברואר 2017, 01:59

אני לא רוצה להוכיח כלום מהמשך העונה שלו, היורוליג נגמר והוא כרגע לא מוכיח כלום והליגה בוודאי לא הוכחה לכלום, מה גם שאני בטוח שהוא לא יופיע במשחקים החשובים.

הוא היה צריך להיות טוב כשהיו צריכים אותו, זה לא צירוף מקרים שרובנו חשבנו שהוא שחקן לא טוב בשביל היורוליג והוא גם הוכיח את זה.

ה-ב-י-ת-ה
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 10 פברואר 2017, 01:59

אם הוא היה מסוגל לשמור על יכולת וקבלת החלטות כזאת מהספסל לא היינו שורפים אותו.
אבל ברור שאיתי כרכז מוביל לא נגיע לכלום.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי שועל » 10 פברואר 2017, 02:00

החציל האצטקי כתב:אם הוא היה מסוגל לשמור על יכולת וקבלת החלטות כזאת מהספסל לא היינו שורפים אותו.
אבל ברור שאיתי כרכז מוביל לא נגיע לכלום.

מהספסל יש את אוחיון, אנחנו לא צריכים את שניהם, והוא גם לא יכול לשמור על יכולת כזאת.
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי שמואל1 » 10 פברואר 2017, 02:01

שועל כתב:אני לא רוצה להוכיח כלום מהמשך העונה שלו, היורוליג נגמר והוא כרגע לא מוכיח כלום והליגה בוודאי לא הוכחה לכלום, מה גם שאני בטוח שהוא לא יופיע במשחקים החשובים.

הוא היה צריך להיות טוב כשהיו צריכים אותו, זה לא צירוף מקרים שרובנו חשבנו שהוא שחקן לא טוב בשביל היורוליג והוא גם הוכיח את זה.

ה-ב-י-ת-ה

מה זאת אומרת היורוליג לא מוכיח כלום? מכבי היום שיחקה מול קבוצה שעדיין מתחרה ביורוליג, עם רכז NBA מצויין שמקל מכיר היטב מדאלאס.
ועדיין, מקל נתן משחק ענק. ביורוליג.
אם הוא ייתן עוד משחקים כאלו ביורוליג בהמשך העונה, עדיין מבחינתך זה לא יוכיח כלום?
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי שועל » 10 פברואר 2017, 02:03

שמואל1 כתב:
שועל כתב:אני לא רוצה להוכיח כלום מהמשך העונה שלו, היורוליג נגמר והוא כרגע לא מוכיח כלום והליגה בוודאי לא הוכחה לכלום, מה גם שאני בטוח שהוא לא יופיע במשחקים החשובים.

ה-ב-י-ת-ה

מה זאת אומרת היורוליג לא מוכיח כלום? מכבי היום שיחקה מול קבוצה שעדיין מתחרה ביורוליג, עם רכז NBA מצויין שמקל מכיר היטב מדאלאס.
אם הוא ייתן עוד משחקים כאלו ביורוליג בהמשך העונה, עדיין מבחינתך זה לא יוכיח כלום?

מכבי גמרה את העונה, אלו משחקי בונוס נטולי לחץ שלא מוכיחים כלום.
כן, גם אם הוא ייתן משחקים כאלו (והוא לא ייתן, כי הוא לא מספיק טוב) זו לא הוכחה לשום דבר.
והמשחק היום רחוק מאוד מלהיות ענק. משחק נחמד יחסית למה שאנחנו רגילים לראות ממנו.
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי שמואל1 » 10 פברואר 2017, 02:08

שועל כתב:
שמואל1 כתב:

ה-ב-י-ת-ה

כן, גם אם הוא ייתן משחקים כאלו (והוא לא ייתן, כי הוא לא מספיק טוב) זו לא הוכחה לשום דבר.

אני לא חושב שהמשחק היום היה נטול לחץ. היה הרבה לחץ לנצח את המשחק הזה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 10 פברואר 2017, 02:10

שמואל זה היה סתם משחק ומקל לא פקטור בכלל במאני טיים.
כשהוא צריך לקחת החלטות בקלאץ׳ אנחנו מפסידים משחקים.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי שועל » 10 פברואר 2017, 02:12

שמואל1 כתב:
שועל כתב:
שמואל1 כתב:

ה-ב-י-ת-ה

אני לא חושב שהמשחק היום היה נטול לחץ. היה הרבה לחץ לנצח את המשחק הזה.

זה היה משחק בלי לחץ ויותר חשוב אנדרדוגי מוחלט
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי jay » 10 פברואר 2017, 04:25

קרדיט - עד שבגאצקיס הגיע מקל היה שחקן של כ-5 דקות ביורוליג. מאז, כ-20 דקות.

לחץ - למכבי כמעט ואין משחקים בלי לחץ, וגם בסיום המשחק הזה קיבלנו הוכחה ברורה לזה. למעשה הוא התנהל כמעט כמו מרבית המשחקים העונה, החשובים יותר והחשובים פחות. אבל לא פחות חשוב - זה היה משחק חשוב ליריבה. ראש בראש עם לארקין - הוא אשכרה ניצח אותו כמנהל משחק. לא מובן מאליו בעונה אישית כ"כ עגומה. ולארקין היה זה שהתחלק וחירבן במהלך המכריע מול מקל (למרות שלשה מעוררת השתאות קודם לכן).

הביתה או לא הביתה - זה ממש לא עניין לגחמות או לטעם אישי. לאור החוק הר'וסי השאלה היא האם הוא עדיף על אוחיון או לא (או בר טימור לאוהדי ירושלים). כמובן שבשקלול שכר, מצב רפואי, הסכם עתידי, התאמה לסגל וכו'.

לכן על הנייר כן יש משמעות רבה לאיך הוא מסיים את העונה. אבל לתחושתי הדיונים מיותרים וההנהלה תשאיר את שניהם ויהי מה.
סמל אישי של המשתמש
jay

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Cobra, Tom1313 ו־18 אורחים