על ידי Assaf M » 10 ספטמבר 2016, 10:46
וואו, ירושלים פשוט נראת רע. הייתי מגדיר אותה כקבוצה "זרה".
קודם כל נתחיל במאמן- מהרגע שהוא חתם התחילה עננה אפלה מעליו. איך הוא יתחבר לקהל, לעיר, לקבוצה? טיפוס קשה מאוד, כך מעידים עליו בקבוצותיו הקודמות.
אגב, אף אחד לא שאל את השאלה המתבקשת- כיצד הוא לא אימן אף קבוצה באירופה במהלך ה3 שנים האחרונות? לא יודע, לי נראה שהוא יארוז מזוודות כבר בינואר. הוא מזכיר לי את אפי בירנבוים הישראלי.
בהקשר המקצועי- אתחיל בקו האחורי. ג'רלס מקבל את המפתחות, והוא נראה בסדר. עד שעולה איתו דייסון, ואז הוא עובר לשחק 2 וכבר הרבה פחות רלוונטי. יותם נראה רע ולא בכושר, לא הצליח לייצר פיק אנד רול אחד. מי שאמור להיות הגו טו גאי של ירושלים, קינזי, גם לא מבריק. לא מפתיע, אני הרמתי גבה כשחתם בירושלים. הוא איבד המון מהאתלטיות שלו. הוא ה-3 של ירושלים. להגיד שזה שדרוג מדנטה? לא.
הקו הקדמי- עקב האכילס של הקבוצה. נכון, יש בו שחקן בשם סטודמאייר שאמור להיות עמוד התווך של הקבוצה, אבל כרגע הוא נראה יותר כמו הצל של עצמו. לא שומר, לא קופץ לריבאונד. ואני גם לא חושב שזה
הולך להשתנות כי שחקן הגנה גדול הוא מעולם לא היה, אז בטח שלא עכשיו בגילו המתקדם. ובכלל, נראה שהוא שומר על עצמו מאוד מבחינת פציעות. רוזפלט לא פונקציה. ג'ונס אולי השחקן שירושלים יכולה להיות קצת אופטימית לגביו. הוא מראה רצון גדול ויש לו פיזיות שאין לאף אחד בקו הקדמי בירושלים. פיטרסון- בנתיים החידה הגדולה. האם הוא ישחק 4 או 5? על מי הוא יכול לשמור? הוא היה אחלה מעבר חצייה באיטליה. כרגע נראה לי שצוות האימון לא כל כך מרוצה מההחתמה שלו. ובצדק, 4 לבן שמיידה שלשות ולא שומר. יכולת מסיבה טובה, התמצאות טובה בצבע. לא יותר מזה. במילים אחרות- לא מהווה שום שדרוג מטוני גפני, אלא להפך.
אז נכון, מדובר בכמה משחקי אימון. אבל אני מאמין שזו אינדיקציה גדולה לקראת העונה הקרובה. כרגע מגדל נראים רע ואני מקווה בשבילם שעד דצמבר אף אחד לא יארוז מזוודות מכוון שכרגע זהו הכיוון.