16 ספטמבר 2016, 23:19
שחף1 כתב:felix_r כתב:שחף1 כתב:felix_r כתב:arel123 כתב:תחשבו איך היה נראה המשחק של מכבי עם ווימס היה מגיע טוב ושם את ה8-13 נק' שלו
ועם גאודלוק שהיה גם שם את ה8-13 נקודות שלו
וגם לנדסברג ואלכסנדר היו מוסיפים הרבה
מכבי נראית בסדר בסה"כ יש הרבה בעיות בהגנה אבל אני בטוח שעד תחילת העונה הכל יסתדר
אני מאמין שאם גאודלוק ישחק מחר ואם מכבי ילמדו לקחים מהיום, נראה ניצחון
זה נכון.
ווימס לא בכושר.
גאודלוק (וגם לאנדסברג) לא שיחקו בעמדה 2.
חסרונו של אלכסנדר אילץ את מכבי לשחק חלק מן הזמן עם שגב ב 4.
כמובן, כשהיום לשלוש יהיה גדול יותר עם גאודלוק/לאנדסברג יהיה קל יותר להכנס לסל וגם לשחק על גבוהים בצבע.
עדיין לא פותר את הבעיה של מי אמור לשמור בסגל הזה.
אני לא חושב שיש לנו העונה בסגל מישהו שהוא חור חדמשמעי בהגנה (כמו רוצ'סטי)
לא ענית על השאלה שלי. אין מי שחוסם בצבע. אין סטופרים כל כך בהגנה. יש המון כישרון התקפי
16 ספטמבר 2016, 23:20
roy1000 כתב:הסקור במשחק הזה ממש לא מעניין וברור שעם גאודלוק ההתקפה של מכבי תהיה טובה הרבה.
מבחינתי יש שתי נורות אדומות מאוד גדולות מהמשחק הזה -
1. מכבי נראית לגמרי כמו שכונה בשני צידי המגרש בעוד קבוצות אחרות שהתחילו להתאמן באותו הזמן בערך נראות הרבה יותר מאומנות ומסודרות. זו נורה אדומה מאוד גדולה לגבי ארז והיכולת שלו להתמודד עם הסגל שבנו לו.
2. עמדה 1 היא קטסטרופה מהלכת. למקל אין שום דבר למכור אפילו ברמות היורוליג הנמוכות. לא במקרה העיפו אותו מהכוכב בעונה שעברה. אוחיון יכול להיות רכז מחליף סביר, אבל לא אמור להיות יותר מזה. אם היו עושים שינוי, הייתי רוצה לראות את השינוי בעמדה 1, הרבה לפני עמדה 4.
16 ספטמבר 2016, 23:21
שחף1 כתב:לא ענית על השאלה שלי. אין מי שחוסם בצבע. אין סטופרים כל כך בהגנה. יש המון כישרון התקפי
16 ספטמבר 2016, 23:24
roy1000 כתב:שחף1 כתב:לא ענית על השאלה שלי. אין מי שחוסם בצבע. אין סטופרים כל כך בהגנה. יש המון כישרון התקפי
הגנה בכדורסל מודרני זה לא שחקן כזה או אחר, זה רוטציות. אתה לא חייב שחקן שיחסום. אתה צריך שחקנים עם מודעות שיעשו רוטציות כמו שצריך. זה מה שאין לך.
16 ספטמבר 2016, 23:27
jol9 כתב:לגבי 1 אני חושב שיש סגלים שלוקח להם יותר זמן להתחבר. זה גם בסה"כ המשחק השני של הקבוצה.
יש לארז עוד חודש בשביל לחבר את העניינים. עד אז כל המשחקים הם חסרי חשיבות מקצועית.
לגבי 2 אני מסכים לגמרי. מקל עוד יכול להפתיע, אבל זה בהחלט תסריט סופר אופטימי.
16 ספטמבר 2016, 23:28
16 ספטמבר 2016, 23:28
16 ספטמבר 2016, 23:29
16 ספטמבר 2016, 23:31
er79 כתב:אגב אנשים פה דיברו על סילי כעל שומר מצויין. אז דיברו. אמרו גם על מילסאפ שהוא שומר פנטסטי. אז אמרו. לא נפלתי מסילי משני צידי המגרש. דווקא מאוד התרשמתי ממשחק ההגנה של מייק ג'יימס. לחץ חזק על היריב, חטיפות, אחלה שחקן.
16 ספטמבר 2016, 23:33
MTA2311 כתב:מכבי לא צריכה להיראות ככה באף משחק, אף פעם.
לא תראו את צסקא או בארסה מתפרקות ככה פתאום.
16 ספטמבר 2016, 23:34
roy1000 כתב:er79 כתב:אגב אנשים פה דיברו על סילי כעל שומר מצויין. אז דיברו. אמרו גם על מילסאפ שהוא שומר פנטסטי. אז אמרו. לא נפלתי מסילי משני צידי המגרש. דווקא מאוד התרשמתי ממשחק ההגנה של מייק ג'יימס. לחץ חזק על היריב, חטיפות, אחלה שחקן.
הוא שומר בינוני לחלוטין. בשום מקום בקריירה שלו הוא לא הוגדר כשומר מצויין. הדבר הכי טוב שסילי עושה זה לקלוע שלשות חופשיות.
אבל בינתיים הוא לא נראה כמו זר שמתאים למכבי. העוה עוד ארוכה ואני מנחש שהוא יזכה לצ'אנסים.
16 ספטמבר 2016, 23:35
החציל האצטקי כתב:MTA2311 כתב:מכבי לא צריכה להיראות ככה באף משחק, אף פעם.
לא תראו את צסקא או בארסה מתפרקות ככה פתאום.
נראינו ככה גם עם דייויד בלאט ולפעמים מול יריבות הרבה יותר גרועות. להרגע. קבוצה חדשה.
16 ספטמבר 2016, 23:35
er79 כתב:roy1000 כתב:er79 כתב:אגב אנשים פה דיברו על סילי כעל שומר מצויין. אז דיברו. אמרו גם על מילסאפ שהוא שומר פנטסטי. אז אמרו. לא נפלתי מסילי משני צידי המגרש. דווקא מאוד התרשמתי ממשחק ההגנה של מייק ג'יימס. לחץ חזק על היריב, חטיפות, אחלה שחקן.
הוא שומר בינוני לחלוטין. בשום מקום בקריירה שלו הוא לא הוגדר כשומר מצויין. הדבר הכי טוב שסילי עושה זה לקלוע שלשות חופשיות.
אבל בינתיים הוא לא נראה כמו זר שמתאים למכבי. העוה עוד ארוכה ואני מנחש שהוא יזכה לצ'אנסים.
אני לא מכיר אותו. התייחסתי לדעות שהושמעו פה על ידי אנשים שאמרו שהוא אחלה של שומר. היו שמות הרבה יותר טובים שניתן היה להביא לעמדת הגארד המחליף. חבל.
16 ספטמבר 2016, 23:41
16 ספטמבר 2016, 23:43
16 ספטמבר 2016, 23:44
שמואל1 כתב:נקודות האור-
מאיק צירבס- סנטר יורוליג פשוט מצויין. יעיל מאוד בצבע, רץ את המגרש, מרביץ בהגנה.
ויקטור ראד- כישרון התקפי מעניין מאוד. יכול לעשות הרבה דברים, אבל יצטרכו למצוא לו פתרונות בהגנה.
גיא פניני- נכנס טוב לעונה הזאת. גם נגד אא"ק הוא היה טוב לפי ה PBP.
נקודות החושך-
דווין סמית'- נראה כמו הצל של עצמו.
סוני ווימס- כנראה עניין של חלודה
קולטון אייברסון- נגר מדופלם סטייל יניב גרין. שום ערך מוסף.
ארז אדלשטיין- כמעט חודש של אימונים והקבוצה לא מתפקדת בשני צידי המגרש. קצת מטריד.
גל מקל- משחק חלש להחריד. חייב להשתפר בהמשך.
16 ספטמבר 2016, 23:48
החציל האצטקי כתב:אני חושב שאתם קצת מגזימים.
סה"כ ראינו דברים נחמדים מאוד מצירבס, ראד וגם מאייברסון.
המגבלות שלהם זה לא משהו חדש. ידענו על הכל. ברור שגם ידענו על מקל, דווין...
כשסוני ווימס יהיה 0 מ12 מהשדה ויתן 8 איבודים, וכשנשחק בלי גאודלוק- אנחנו נפסיד, ונראה חרבנה.
חבל לנתח לעומק את השיטה ורמת האימון כששני הצירים המרכזיים שהקבוצה בנויה עליהם היו אאוט לגמרי היום, אם על המגרש או הספסל.
16 ספטמבר 2016, 23:50
WendelA כתב:החציל האצטקי כתב:אני חושב שאתם קצת מגזימים.
סה"כ ראינו דברים נחמדים מאוד מצירבס, ראד וגם מאייברסון.
המגבלות שלהם זה לא משהו חדש. ידענו על הכל. ברור שגם ידענו על מקל, דווין...
כשסוני ווימס יהיה 0 מ12 מהשדה ויתן 8 איבודים, וכשנשחק בלי גאודלוק- אנחנו נפסיד, ונראה חרבנה.
חבל לנתח לעומק את השיטה ורמת האימון כששני הצירים המרכזיים שהקבוצה בנויה עליהם היו אאוט לגמרי היום, אם על המגרש או הספסל.
התקפית אני ממש לא מודאג בקבוצה הזאת הבעיה שאין אף שחקן שחושב קודם כל הגנה. שחקן כמו באסטון או הנפלד או לאזמה.אי אפשר להצליח בלי שיהיה לפחות שחקן אחד בעמדות 4-5 שהוא חיה הגנתית.
16 ספטמבר 2016, 23:51
החציל האצטקי כתב:חבל לנתח לעומק את השיטה ורמת האימון כששני הצירים המרכזיים שהקבוצה בנויה עליהם היו אאוט לגמרי היום, אם על המגרש או הספסל.
16 ספטמבר 2016, 23:51