המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:ankram כתב:MTA2311 כתב:חוץ מזה שבאופן כללי יוביץ' רחוק מאוד מלהיות שחקן מרשים. 8 נקודות באחוזים רעים מהשדה וגם לא מעט איבודים. ממש לא רכז ראשון למכבי.
ככה בדיוק בוחרים שחקנים למכבי בשנים האחרונות , סטאטיסטיקה.![]()
רצוי גם לראות איך השחקן משחק , יוביץ' עונה להגדרה של floor manager , הוא שומר , קשוח , ווינר , ומקבל החלטות טובות.
לפי הסטטיסטיקה פרקינס בחיים לא היה מגיע למכבי.....
או, התחלנו עם הקלישאות. רוצה לדבר גם קצת על לב ומלחמה? להזכיר את דרק שארפ אולי, או שנסתפק בפרקינס?
הוא שחקן בינוני במועדון בינוני. יוגב אוחיון משודרג.
כדורסל זה משחק של סטטיסטיקה. יש מעבר, כמובן, אבל סטטיסטיקה סבירה במועדון קטן ממכבי היא תנאי סף. אדון יוביץ' לא עומד בו.
yanay21 כתב:בושה וחרפה. או שמא, כרפה? מזל שהוא באיגנור שלי ולא נאלצתי לסבול את זה ישירות(תתנצל!)
my man כתב:yanay21 כתב:בושה וחרפה. או שמא, כרפה? מזל שהוא באיגנור שלי ולא נאלצתי לסבול את זה ישירות(תתנצל!)
מה?
my man כתב:yanay21 כתב:בושה וחרפה. או שמא, כרפה? מזל שהוא באיגנור שלי ולא נאלצתי לסבול את זה ישירות(תתנצל!)
מה?
yanay21 כתב:my man כתב:yanay21 כתב:בושה וחרפה. או שמא, כרפה? מזל שהוא באיגנור שלי ולא נאלצתי לסבול את זה ישירות(תתנצל!)
מה?
זה על שגיאת הכתיב של בן. הוא ירד על דוויין ווייד, אז הוא באיגנור עד שהוא מתנצל
my man כתב:yanay21 כתב:my man כתב:yanay21 כתב:בושה וחרפה. או שמא, כרפה? מזל שהוא באיגנור שלי ולא נאלצתי לסבול את זה ישירות(תתנצל!)
מה?
זה על שגיאת הכתיב של בן. הוא ירד על דוויין ווייד, אז הוא באיגנור עד שהוא מתנצל
יואו.. לא מוגזם קצת?
אני תפסתי מהאיגנור משהו שמשתמשים בו במקרים קיצוניים במיוחד..
אוי רגע עכשיו גם אני בדרך לאיגנור שלך?
MTA2311 כתב:roy1000 כתב:MTA2311 כתב:זה תמיד תלוי בשחקן. איך אתה עושה את ההבחנה בין שחקן שמצליח בגלל השיטה ובגלל שזה מקום בלי לחץ לבין שחקן שמתאים לרמות הגבוהות?
סטטיסטית לא משתלם להביא משם שחקנים. בטח לא למועדון כמו מכבי.
אני (וכל אחד שמבין טיפה כדורסל) יכול להגיד לך די בקלות אלו שחקנים יש סיכוי טוב שיצליחו לתרגם את היכולת גם למכבי ואלו לא. רוב הסרבים הם באמת שחקנים של שיטה.
אוקיי, נניח. יוביץ'?
החציל האצטקי כתב:בתקופה האחרונה התחיל להיווצר אצלי רושם שהעובדה שמשתמשים בו כ-2 ולא כ-1 פוגעת גם בו וגם בקבוצה.
הוא פליימייקר מעולה, והנזק ההגנתי שהוא מביא מהעמדה הזאת הוא יותר קטן.
הוא מושך כל כך הרבה אש בהתקפה ויודע למצוא את השחקן החופשי, ובקלאץ' הוא בלאו הכי האיש שאתה שם אצלו את הכדור.
ההתאמה שלו עם גארדים כמו מקל או אוחיון שלא קולעים בכלל ולא מייצרים פוזשנים בהגנה היא רעה מאוד.
איתי-שגב כתב:וטיאודוסיץ ודה קולו ויול.
arel123 כתב:איתי-שגב כתב:וטיאודוסיץ ודה קולו ויול.
מייק ג'יימס יוביץ' וגאודלוק זה לא משהו שהוא לא הגיוני
גם יוביץ' וגאודלוק לבד יכול להיות קטלני
אבל זה תלוי איזה שחקנים שמים לידם
החציל האצטקי כתב:אני מדבר על זה שצריך לתת לו לרכז, אז אתם מדברים איתי על לשים אותו עם עוד שני רכזים?
arel123 כתב:החציל האצטקי כתב:אני מדבר על זה שצריך לתת לו לרכז, אז אתם מדברים איתי על לשים אותו עם עוד שני רכזים?
גאודלוק בעמדה 1 ?
זאת לא העמדה הטבעית שלו חציל, אם היו שמים לידו רכז כמו לארקין\יוביץ' למשל, זה היה סיפור אחר
היה מישהו שינהל את המשחק כמו שצריך ושימצא את גאודלוק מתי שצריך ואז הוא כבר יעשה את העבודה
החציל האצטקי כתב:רכז טבעי זה אוברייטד.
תשימו לב שהרוב הגדול של הרכזים המובילים בNBA היום הם לא מה שנקרא "רכזים טבעיים".
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־26 אורחים