פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: אשכול המועמדים להחליף את ארז

12 נובמבר 2016, 19:39

jol9 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:השאלה היא אחרת
נניח ובאמת מחפשים מאמן ובאמת יחליפו את רמי הדר
עזבו אם מי שיגיע יהיה ראוי או לא ואם יש משהו בכלל להוציא מהעונה הזאת, אותי יותר מעניין עניין ההצהרות של שמעון מזרחי
הוא חושב שפשוט לאף אחד לא יהיה אכפת שהוא הצהיר בכל חור שרמי הדר המאמן עד סוף העונה ולא מחפשים לו מחליף? כי כבר איזה שנתיים שאני מנסה להבין איך המוח של הבן אדם הזה עובד ואני עדיין לא..לא בכיוון
גם על טבק הוא הצהיר בביטחון מוחלט שיהיה פה השנה ואני בספק אם לא ידעו כשהחתימו אותו, שהוא רק החתמת ביניים עד ארז בקיץ

אני חושב שהבן אדם פשוט מאוד מאוד מיושן. הוא לא מבין שהעולם השתנה, ושהכל נגיש ומאוד בקלות, ואי אפשר להכחיש דברים, כמו שהיה אפשר בעבר.

אבל הסיבה החשובה יותר לדעתי היא שפשוט לא ממש איכפת לו מכלום (אולי בגלל הזקנה).
נראה לי שחבל על הזמן שלך לנסות לפענח את האיש.

בבית המשפט הוא עדיין חד מאוד.
הוא פשוט חושב שכולם טיפשים, והוא לא מאוד טועה.

12 נובמבר 2016, 19:40

הוא לא מיושן, הוא חכם מאוד. הרי מה הבעיה שלו למרוח את כולם כשאף אחד, במשך כל הזמן הזה, לא מעמיד אותו על טעותו?

כך או כך, חכם, טיפש או זקן הוזה, הוא עדיין צריך למות

12 נובמבר 2016, 19:41

MTA2311 כתב:
jol9 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:השאלה היא אחרת
נניח ובאמת מחפשים מאמן ובאמת יחליפו את רמי הדר
עזבו אם מי שיגיע יהיה ראוי או לא ואם יש משהו בכלל להוציא מהעונה הזאת, אותי יותר מעניין עניין ההצהרות של שמעון מזרחי
הוא חושב שפשוט לאף אחד לא יהיה אכפת שהוא הצהיר בכל חור שרמי הדר המאמן עד סוף העונה ולא מחפשים לו מחליף? כי כבר איזה שנתיים שאני מנסה להבין איך המוח של הבן אדם הזה עובד ואני עדיין לא..לא בכיוון
גם על טבק הוא הצהיר בביטחון מוחלט שיהיה פה השנה ואני בספק אם לא ידעו כשהחתימו אותו, שהוא רק החתמת ביניים עד ארז בקיץ

אני חושב שהבן אדם פשוט מאוד מאוד מיושן. הוא לא מבין שהעולם השתנה, ושהכל נגיש ומאוד בקלות, ואי אפשר להכחיש דברים, כמו שהיה אפשר בעבר.

אבל הסיבה החשובה יותר לדעתי היא שפשוט לא ממש איכפת לו מכלום (אולי בגלל הזקנה).
נראה לי שחבל על הזמן שלך לנסות לפענח את האיש.

בבית המשפט הוא עדיין חד מאוד.
הוא פשוט חושב שכולם טיפשים, והוא לא מאוד טועה.

זאת גם גישה. סוג של בית שמאי, אבל מאוד יכול להיות שזה נכון.

12 נובמבר 2016, 23:55

סשה אוברדוביץ' ויונאס קזלאוסקאס מועמדים
http://sports.walla.co.il/item/3012742

12 נובמבר 2016, 23:56

סשה בא לפה? סוני ואנדרו בצעד תימני מרוב שמחה

12 נובמבר 2016, 23:56

שמואל1 כתב:סשה אוברדוביץ' ויונאס קזלאוסקאס מועמדים
http://sports.walla.co.il/item/3012742

אם יבוא אז מעניין מי מהם.. תמונה

12 נובמבר 2016, 23:57

ואפשר לשנות את הכותרת ל"אשכול המועמדים להחליף את רמי הדר"

12 נובמבר 2016, 23:57

כמו כן, מועמדים לחזק את הקבוצה בצבע דיאנדרה ג'ורדן וארז מרקוביץ

12 נובמבר 2016, 23:58

האופציות הטובות שיש לדעתי זה קזלאוסקאס או קציקאריס. אוברדוביץ, שאני חושב שזה חירטוט של ורד כהן כי הוא סיכם בקובאן לא מתאים לסגל שיש בקבוצה. אם הוא יבוא שחקנים יעשו נגדו שביתות איטלקיות. הוא גם מאמן לא יצירתי בהתקפה, דבר שחשבנו שיש לנו, אבל במשחקים האחרונים אנחנו לוקים גם בהתקפה.

12 נובמבר 2016, 23:58

רק קזלאוסקאס.

12 נובמבר 2016, 23:59

MTA2311 כתב:כמו כן, מועמדים לחזק את הקבוצה בצבע דיאנדרה ג'ורדן וארז מרקוביץ

זוכר את ה111:113 שלנו על ג'רוז ב2008? קח את מה שארז עשה בריבאונד, תכפיל את זה, תוסיף איזה 10 נקודות, וזה מה שהוא עושה מולנו בגילו הנוכחי

13 נובמבר 2016, 00:05

להחליף מאמן עכשיו לדעתי זאת טעות. פשוט אי אפשר להחליף מאמנים כל שני וחמישי ולצפות לתוצאות טובות. במקום להחליף מאמן שירדו מהעץ שהם עלו עליו בטענה שיש להם סגל מצויין ושיביאו חיזוק במקומות הנכונים.
אם בכל זאת הולכים על מהלך כזה אז מין הראוי שזה יהיה מאמן לטווח ארוך גם לעונה הבאה בסגנון הליטאי ולא אוברדוביץ עד סיום העונה.

13 נובמבר 2016, 00:07

toja27 כתב:להחליף מאמן עכשיו לדעתי זאת טעות. פשוט אי אפשר להחליף מאמנים כל שני וחמישי ולצפות לתוצאות טובות. במקום להחליף מאמן שירדו מהעץ שהם עלו עליו בטענה שיש להם סגל מצויין ושיביאו חיזוק במקומות הנכונים.
אם בכל זאת הולכים על מהלך כזה אז מין הראוי שזה יהיה מאמן לטווח ארוך גם לעונה הבאה בסגנון הליטאי ולא אוברדוביץ עד סיום העונה.

מאמן ושני שחקנים + שחרור שחקנים (מקל או יבזורי והמשך שימוש בנסיך כנער פוסטר, ראד) יכולים להחזיר אותנו למסלול.

13 נובמבר 2016, 00:10

החציל האצטקי כתב:
toja27 כתב:להחליף מאמן עכשיו לדעתי זאת טעות. פשוט אי אפשר להחליף מאמנים כל שני וחמישי ולצפות לתוצאות טובות. במקום להחליף מאמן שירדו מהעץ שהם עלו עליו בטענה שיש להם סגל מצויין ושיביאו חיזוק במקומות הנכונים.

מאמן ושני שחקנים + שחרור שחקנים (מקל או יבזורי והמשך שימוש בנסיך כנער פוסטר, ראד) יכולים להחזיר אותנו למסלול.

ועכשיו בוא נחזור למציאות חציל... הם לא הולכים להשקיע סכומים כאלו במיוחד עם חזרתו של מילר. לדעתי במקום לשלם את הכסף לאוברדוביץ שגם ככה לא מתאים לדעתי, שישקיעו ברכז ועדיף מישהו במקום ראד.

13 נובמבר 2016, 00:11

החציל האצטקי כתב:

אתה מבין שצריך פה דיוק כירורגי, וגם אז זה אולי לא יספיק? ואם זה לא עובד, הלכה גם העונה הבאה בוודאות

13 נובמבר 2016, 00:14

הכל מתחיל ונגמר במנהל משחק ! ברגע שיהיה אחד כזה צירבס יקבל יותר כדורים בצורה נוחה ,גאודלוק יוכל להתרכז בלהתמקם נכון , ההתקפה תסתדר ויהיה סדר על המגרש ,מעבר לזה שיהיה איזשהו סיכון לכיוון הסל !! לא יכול להיות שיש לנו 2 רכזים שגם לא יודעים לזרוק וגם לא יודעים למסור.
עד אז נמשיך לאכול בראש

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4877998,00.html
ת׳כלס הם מקבלים החלטה נכונה אחת ושלוש גרועות. אולי נראה פה את קאזלאוסקאס ביחד עם יניב גרין כחיזוק לקו הקדמי

toja27 כתב:מאמן ושני שחקנים + שחרור שחקנים (מקל או יבזורי והמשך שימוש בנסיך כנער פוסטר, ראד) יכולים להחזיר אותנו למסלול.

ועכשיו בוא נחזור למציאות חציל... הם לא הולכים להשקיע סכומים כאלו במיוחד עם חזרתו של מילר. לדעתי במקום לשלם את הכסף לאוברדוביץ שגם ככה לא מתאים לדעתי, שישקיעו ברכז ועדיף מישהו במקום ראד.[/quote]
אני חושב שצריך פה רכז, גבוה ומאמן. חייבים פה לפחות שניים מאלה כדי להבטיח אליפות בארץ.

13 נובמבר 2016, 00:15

המאמן הזה לא אמור להיות במכבי. מכבי פשוט ניסתה לחסוך כסף כרגיל.
החלטתם לפטר את ארז? סבבה. תדאגו לתחליף ראוי.

13 נובמבר 2016, 00:16

שחף1 כתב:http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4877998,00.html
ת׳כלס הם מקבלים החלטה נכונה אחת ושלוש גרועות. אולי נראה פה את קאזלאוסקאס ביחד עם יניב גרין כחיזוק לקו הקדמי

מה הקטע עם האובססיה לשאראס?? נמאס מהגימיקים האלה.
נושא נעול