12 נובמבר 2016, 19:39
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:השאלה היא אחרת
נניח ובאמת מחפשים מאמן ובאמת יחליפו את רמי הדר
עזבו אם מי שיגיע יהיה ראוי או לא ואם יש משהו בכלל להוציא מהעונה הזאת, אותי יותר מעניין עניין ההצהרות של שמעון מזרחי
הוא חושב שפשוט לאף אחד לא יהיה אכפת שהוא הצהיר בכל חור שרמי הדר המאמן עד סוף העונה ולא מחפשים לו מחליף? כי כבר איזה שנתיים שאני מנסה להבין איך המוח של הבן אדם הזה עובד ואני עדיין לא..לא בכיוון
גם על טבק הוא הצהיר בביטחון מוחלט שיהיה פה השנה ואני בספק אם לא ידעו כשהחתימו אותו, שהוא רק החתמת ביניים עד ארז בקיץ
אני חושב שהבן אדם פשוט מאוד מאוד מיושן. הוא לא מבין שהעולם השתנה, ושהכל נגיש ומאוד בקלות, ואי אפשר להכחיש דברים, כמו שהיה אפשר בעבר.
אבל הסיבה החשובה יותר לדעתי היא שפשוט לא ממש איכפת לו מכלום (אולי בגלל הזקנה).
נראה לי שחבל על הזמן שלך לנסות לפענח את האיש.
12 נובמבר 2016, 19:40
12 נובמבר 2016, 19:41
MTA2311 כתב:jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:השאלה היא אחרת
נניח ובאמת מחפשים מאמן ובאמת יחליפו את רמי הדר
עזבו אם מי שיגיע יהיה ראוי או לא ואם יש משהו בכלל להוציא מהעונה הזאת, אותי יותר מעניין עניין ההצהרות של שמעון מזרחי
הוא חושב שפשוט לאף אחד לא יהיה אכפת שהוא הצהיר בכל חור שרמי הדר המאמן עד סוף העונה ולא מחפשים לו מחליף? כי כבר איזה שנתיים שאני מנסה להבין איך המוח של הבן אדם הזה עובד ואני עדיין לא..לא בכיוון
גם על טבק הוא הצהיר בביטחון מוחלט שיהיה פה השנה ואני בספק אם לא ידעו כשהחתימו אותו, שהוא רק החתמת ביניים עד ארז בקיץ
אני חושב שהבן אדם פשוט מאוד מאוד מיושן. הוא לא מבין שהעולם השתנה, ושהכל נגיש ומאוד בקלות, ואי אפשר להכחיש דברים, כמו שהיה אפשר בעבר.
אבל הסיבה החשובה יותר לדעתי היא שפשוט לא ממש איכפת לו מכלום (אולי בגלל הזקנה).
נראה לי שחבל על הזמן שלך לנסות לפענח את האיש.
בבית המשפט הוא עדיין חד מאוד.
הוא פשוט חושב שכולם טיפשים, והוא לא מאוד טועה.
12 נובמבר 2016, 23:55
12 נובמבר 2016, 23:56
12 נובמבר 2016, 23:56
שמואל1 כתב:סשה אוברדוביץ' ויונאס קזלאוסקאס מועמדים
http://sports.walla.co.il/item/3012742
12 נובמבר 2016, 23:57
12 נובמבר 2016, 23:57
12 נובמבר 2016, 23:58
12 נובמבר 2016, 23:58
12 נובמבר 2016, 23:59
MTA2311 כתב:כמו כן, מועמדים לחזק את הקבוצה בצבע דיאנדרה ג'ורדן וארז מרקוביץ
13 נובמבר 2016, 00:05
13 נובמבר 2016, 00:07
toja27 כתב:להחליף מאמן עכשיו לדעתי זאת טעות. פשוט אי אפשר להחליף מאמנים כל שני וחמישי ולצפות לתוצאות טובות. במקום להחליף מאמן שירדו מהעץ שהם עלו עליו בטענה שיש להם סגל מצויין ושיביאו חיזוק במקומות הנכונים.
אם בכל זאת הולכים על מהלך כזה אז מין הראוי שזה יהיה מאמן לטווח ארוך גם לעונה הבאה בסגנון הליטאי ולא אוברדוביץ עד סיום העונה.
13 נובמבר 2016, 00:10
החציל האצטקי כתב:toja27 כתב:להחליף מאמן עכשיו לדעתי זאת טעות. פשוט אי אפשר להחליף מאמנים כל שני וחמישי ולצפות לתוצאות טובות. במקום להחליף מאמן שירדו מהעץ שהם עלו עליו בטענה שיש להם סגל מצויין ושיביאו חיזוק במקומות הנכונים.
אם בכל זאת הולכים על מהלך כזה אז מין הראוי שזה יהיה מאמן לטווח ארוך גם לעונה הבאה בסגנון הליטאי ולא אוברדוביץ עד סיום העונה.
מאמן ושני שחקנים + שחרור שחקנים (מקל או יבזורי והמשך שימוש בנסיך כנער פוסטר, ראד) יכולים להחזיר אותנו למסלול.
13 נובמבר 2016, 00:11
החציל האצטקי כתב:toja27 כתב:להחליף מאמן עכשיו לדעתי זאת טעות. פשוט אי אפשר להחליף מאמנים כל שני וחמישי ולצפות לתוצאות טובות. במקום להחליף מאמן שירדו מהעץ שהם עלו עליו בטענה שיש להם סגל מצויין ושיביאו חיזוק במקומות הנכונים.
מאמן ושני שחקנים + שחרור שחקנים (מקל או יבזורי והמשך שימוש בנסיך כנער פוסטר, ראד) יכולים להחזיר אותנו למסלול.
13 נובמבר 2016, 00:14
toja27 כתב:מאמן ושני שחקנים + שחרור שחקנים (מקל או יבזורי והמשך שימוש בנסיך כנער פוסטר, ראד) יכולים להחזיר אותנו למסלול.
13 נובמבר 2016, 00:15
toja27 כתב:להחליף מאמן עכשיו לדעתי זאת טעות. פשוט אי אפשר להחליף מאמנים כל שני וחמישי ולצפות לתוצאות טובות. במקום להחליף מאמן שירדו מהעץ שהם עלו עליו בטענה שיש להם סגל מצויין ושיביאו חיזוק במקומות הנכונים.
13 נובמבר 2016, 00:16
שחף1 כתב:http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4877998,00.html
ת׳כלס הם מקבלים החלטה נכונה אחת ושלוש גרועות. אולי נראה פה את קאזלאוסקאס ביחד עם יניב גרין כחיזוק לקו הקדמי