המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
מני כתב:שמועות חזקות שמדברים עם פיני!!!
אבל הוא לא פרייר הוא יציב להם תנאים: הוא ירצה להחליף שחקנים ולקבוע מי השחקנים שיעזבו ומי יחתום במקום, להחזיר את קובלסקי למנות עוזר לעצמו שהוא יבחר, לפרק את כל השלישיה של המאמנים/עוזרים.
אבל הוא לא פרייר הוא יציב להם תנאים: הוא ירצה להחליף שחקנים ולקבוע מי השחקנים שיעזבו ומי יחתום במקום, להחזיר את קובלסקי למנות עוזר לעצמו שהוא יבחר, לפרק את כל השלישיה של המאמנים/עוזרים.
מני כתב:אני מציע שוויציץ ואבי אבן יאמנו את הקבוצה הזאת שהם בנו במי ידיהם.
התנהלות נכונה:
הנהלה - מביאה מסגרת תקציבית לשחקנים.
סקאוט- מביא רשימת המלצות של שחקנים.
מאמן - בוחר את השחקנים בהתאם לתקציב ובהתאם לשיטה שלו ומביא גם את העוזרים שלו.
התנהלות מכבי:
הנהלה - מחתימה שחקנים.
מנהל מקצועי - מחתים שחקנים.
סקאוט - לא עושה כלום.
מאמן - מאמן בלבד ,לפעמים זורקים לו עצם והוא בוחר שחקן אחד ועוזר מאמן אחד ,אבל רק אם הוא מתעקש.
מני כתב:אני מציע שוויציץ ואבי אבן יאמנו את הקבוצה הזאת שהם בנו במי ידיהם.
התנהלות נכונה:
התנהלות מכבי:
הנהלה - מחתימה שחקנים.
סקאוט - לא עושה כלום.
מאמן - מאמן בלבד ,לפעמים זורקים לו עצם והוא בוחר שחקן אחד ועוזר מאמן אחד ,אבל רק אם הוא מתעקש.
jol9 כתב:מני כתב:אני מציע שוויציץ ואבי אבן יאמנו את הקבוצה הזאת שהם בנו במי ידיהם.
התנהלות נכונה:
התנהלות מכבי:
הנהלה - מחתימה שחקנים.
סקאוט - לא עושה כלום.
אין חובה שבכל מצב מאמן יהיה זה שיבחר את השחקנים, אבל זה בהחלט חייב להיות איש מקצוע, ולצורך העניין, פדרמן, שמעון, רקנאטי והג'וניורים הם לא אנשי מקצוע.
ניקולה הוא כן איש מקצוע, אבל ככל הנראה הוא פשוט לא מספיק טוב, או לחלופין, לא עושה את תפקידו בכך שנותן לאחרים להלביש לו שחקנים על הראש.
אבי אבן הוא איש מקצוע חלש ביותר כפי שכבר הוכח לא פעם, והוא נמצא במועדון רק בגלל הקשרים שלו לדני פדרמן.
רגב פנאן הוא חסר נסיון באופן מובהק. הנסיון שלו מסתכם בקורס בוינגייט, ובכמה שנים כעוזר מאמן כושר וכמאמן כושר. זה נחמד כשאתה צריך להראות לשחקנים מה לבצע ואיך לבצע הכי טוב, אבל זה ממש לא בכיוון כשמדובר במועדון מקצועני ברמה שמכבי שואפת להיות.
על רמי כבר דובר כאן רבות.
אלה הם הפנים המקצועיות של מועדון שמתיימר להיות אחד מה-40 הטובים בתחומו בעולם.
MTA2311 כתב:jol9 כתב:מני כתב:אני מציע שוויציץ ואבי אבן יאמנו את הקבוצה הזאת שהם בנו במי ידיהם.
התנהלות נכונה:
התנהלות מכבי:
הנהלה - מחתימה שחקנים.
סקאוט - לא עושה כלום.
אין חובה שבכל מצב מאמן יהיה זה שיבחר את השחקנים, אבל זה בהחלט חייב להיות איש מקצוע, ולצורך העניין, פדרמן, שמעון, רקנאטי והג'וניורים הם לא אנשי מקצוע.
ניקולה הוא כן איש מקצוע, אבל ככל הנראה הוא פשוט לא מספיק טוב, או לחלופין, לא עושה את תפקידו בכך שנותן לאחרים להלביש לו שחקנים על הראש.
אבי אבן הוא איש מקצוע חלש ביותר כפי שכבר הוכח לא פעם, והוא נמצא במועדון רק בגלל הקשרים שלו לדני פדרמן.
רגב פנאן הוא חסר נסיון באופן מובהק. הנסיון שלו מסתכם בקורס בוינגייט, ובכמה שנים כעוזר מאמן כושר וכמאמן כושר. זה נחמד כשאתה צריך להראות לשחקנים מה לבצע ואיך לבצע הכי טוב, אבל זה ממש לא בכיוון כשמדובר במועדון מקצועני ברמה שמכבי שואפת להיות.
על רמי כבר דובר כאן רבות.
אלה הם הפנים המקצועיות של מועדון שמתיימר להיות אחד מה-40 הטובים בתחומו בעולם.
אשריך שיש לך כוח להיכנס לזה שוב
שמואל1 כתב:אני לא צופה במשחק אבל לא משנה איך יסתיים, רמי הדר חייב ללכת הביתה היום.
jol9 כתב:שמואל1 כתב:אני לא צופה במשחק אבל לא משנה איך יסתיים, רמי הדר חייב ללכת הביתה היום.
אחרי שיש ניצחון ביתי גדול??
לא מבין אותך
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r ו־14 אורחים