לא פחות מלא יאמן
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:המורשת שלי בפורום
yanay21 כתב:MTA2311 כתב:המורשת שלי בפורום
אתה הבנאדם הכי יפה שאי פעם הגיע למרחב האינטרנטי, זו גם מורשת
MTA2311 כתב:yanay21 כתב:MTA2311 כתב:המורשת שלי בפורום
כואב לי עליכם שאתם לא זוכים להיחשף ליופי העילאי הזה
MTA2311 כתב:yanay21 כתב:MTA2311 כתב:המורשת שלי בפורום
MaccabiTA כתב:איתי-שגב כתב:
לא פחות מלא יאמן
היה לך ספק בכלל?
yanay21 כתב:MTA2311 כתב:yanay21 כתב:MTA2311 כתב:המורשת שלי בפורום
נותן את כל שטרות ה20 שלי כדי לראות, אבל אתה מסרב לחלוק איתנו את הפאר הזה
איתי-שגב כתב:MaccabiTA כתב:איתי-שגב כתב:
לא פחות מלא יאמן
היה לך ספק בכלל?
לא הופך את זה לפחות מלא יאמן
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:MTA2311 כתב:yanay21 כתב:MTA2311 כתב:המורשת שלי בפורום
נותן את כל שטרות ה20 שלי כדי לראות, אבל אתה מסרב לחלוק איתנו את הפאר הזה
''אם היה לי שקל על כל שאלה וכל תשובה, היו לי בערך 5 שקלים''
''בכל מקרה לא טייקון''
''עדיין יותר מינאי''
*שיחה אמיתית ביני ובין הודאל*
MaccabiTA כתב:איתי-שגב כתב:MaccabiTA כתב:איתי-שגב כתב:
לא פחות מלא יאמן
היה לך ספק בכלל?
אני וינאי צפינו באותו משחק של הספרס בלייב בלי ההרגשה הלא נעימה של הצפת ת'רד ציבורי, זה 300 הודעות לפני הטיפ-אוף
yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:איתי-שגב כתב:MaccabiTA כתב:איתי-שגב כתב:
לא פחות מלא יאמן
היה לך ספק בכלל?
אני וינאי צפינו באותו משחק של הספרס בלייב בלי ההרגשה הלא נעימה של הצפת ת'רד ציבורי, זה 300 הודעות לפני הטיפ-אוף
אתה יודע מה מצחיק? שאת מספר העמודים בV1, חמישים, אפשר להקביל לניצחונות שלנו בעונה הסדירה, בעוד שאת מספר העמודים בV2, ארבעה לכל היותר, יהיה אפשר להקביל למספר הניצחונות שלנו בפלייאוף הקרוב
MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:איתי-שגב כתב:MaccabiTA כתב:היה לך ספק בכלל?
אתה יודע מה מצחיק? שאת מספר העמודים בV1, חמישים, אפשר להקביל לניצחונות שלנו בעונה הסדירה, בעוד שאת מספר העמודים בV2, ארבעה לכל היותר, יהיה אפשר להקביל למספר הניצחונות שלנו בפלייאוף הקרוב
אני מבין שאתה אופטימי לגבי הקבוצה שנקבל בסיבוב הראשון
yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:איתי-שגב כתב:לא הופך את זה לפחות מלא יאמן
לא רק הקבוצה, אלא הפציעות. אני מרגיש פציעה של טוני באוויר. ובלי טוני, יש לנו את מילס ומורי. שזה ממש ממש לא.
MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:אני וינאי צפינו באותו משחק של הספרס בלייב בלי ההרגשה הלא נעימה של הצפת ת'רד ציבורי, זה 300 הודעות לפני הטיפ-אוף
לא רק הקבוצה, אלא הפציעות. אני מרגיש פציעה של טוני באוויר. ובלי טוני, יש לנו את מילס ומורי. שזה ממש ממש לא.
מקווה מאוד שאתה טועה, אבל לפארקר יש אלרגיה לפלייאוף בשנים האחרונות. אולי מורי יעשה קורי ג'וזף?
איך חבל לי שקורי הלך הביתה לקנדה
yanay21 כתב:צריך להגיע היום לעמוד 40, אם מדובר על הספק של 2 עמודים ליום. כי ביום שאתה הולך לא באמת נספיק
איתי-שגב כתב:yanay21 כתב:צריך להגיע היום לעמוד 40, אם מדובר על הספק של 2 עמודים ליום. כי ביום שאתה הולך לא באמת נספיק
אם אתה רוצה תשלח לי בפרטי דברים לכתוב ואני אעזור.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־6 אורחים