פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: כדורסל ישראלי

27 פברואר 2017, 18:36

אבל זה מה שאתה עושה. אתה מנסה לשחק אותה סקאוט רק מלראות את ערוץ הספורט. סליחה, סקואט לא תהיה מזה.

27 פברואר 2017, 18:40

לא יודע מה נתפסת אליו.
את השם של אטקינס אני העליתי. אני חושב שהוא שחקן יורוליג.
יותר מזה, אני חושב שזה שחקן ששווה את ההשקעה, כי הוא לא אחד שיברח לך לNBA, ויש לו אופי מצויין.

אני לא עושה את הסקאוטינג שלי רק בערוץ הספורט. יש לי גם צ'רלטון.
נערך לאחרונה על ידי החציל האצטקי בתאריך 27 פברואר 2017, 18:59, נערך פעם אחת בסך הכל.

27 פברואר 2017, 18:49

החציל האצטקי כתב:לא יודע מה נתפסת עליו.
את השם של אטקינס אני העליתי. אני חושב שהוא שחקן יורוליג.
יותר מזה, אני חושב שזה שחקן ששווה את ההשקעה, כי הוא לא אחד שיברח לך לNBA, ויש לו אופי מצויין.

אני לא עושה את הסקאוטינג שלי רק בערוץ הספורט. יש לי גם צ'רלטון.

כי הוא התחיל לדבר עליו ועל האוול איך הם נראו במשחק אתמול. די נו. המשחק הזה לא נותן שום אינדיקציה לגבי היכולת שהשחקנים האלה מסוגלים להציג ביורוליג. אין שום דבר שאפשר להסיק מהשמשחק הזה.

כן, דיברנו על אטקינס כבר מתחילת העונה. לא יודע מי העלה אותו ראשון, אתה או הוא, או מישהו אחר. זה ממש לא משנה, כי מאז לא השתנה כלום. שמו עדיין מעניין, אבל עדיין לא ראינו אותו משחק באירופה, כי הקבוצה שלו משחקת רק בליגה פעם בשבוע...

27 פברואר 2017, 18:51

אין הרבה מה לעשות איתו ביורוליג בלי קליעה ל3.

27 פברואר 2017, 18:52

אולי הייתי קצת נחרץ מדי, ואם פגעתי במיטלקה, אני מתנצל.

27 פברואר 2017, 18:57

felix_r כתב:כי הוא התחיל לדבר עליו ועל האוול איך הם נראו במשחק אתמול. די נו. המשחק הזה לא נותן שום אינדיקציה לגבי היכולת שהשחקנים האלה מסוגלים להציג ביורוליג. אין שום דבר שאפשר להסיק מהשמשחק הזה.

כן, דיברנו על אטקינס כבר מתחילת העונה. לא יודע מי העלה אותו ראשון, אתה או הוא, או מישהו אחר. זה ממש לא משנה, כי מאז לא השתנה כלום. שמו עדיין מעניין, אבל עדיין לא ראינו אותו משחק באירופה, כי הקבוצה שלו משחקת רק בליגה פעם בשבוע...

או-קיי. מסכים לגבי זה שאין מה להסיק יותר מדי מהמספרים וההצגות שאנחנו רואים בליגה.

מה שכן אפשר להגיד- שניהם שחקנים ששיחקו בליגה הכי חזקה במכללות והראו פוטנציאל גבוה בתור רול-פליירס גם לרמות גבוהות יותר.
אטקינס היה שחקן ההגנה החזק בליגה, האוול הוביל אותה בריבאונד. סביר להניח שאת היכולות האלה הם יצליחו לתרגם גם ליורוליג.
מה שאנחנו רואים בליגה יכול להצביע על הערך המוסף שהם יכולים לתת לקבוצה, ויותר חשוב- על האופי שלהם.

אני חושב ששניהם יכולים להיות שחקנים במכבי, כשהאוול יהיה רלוונטי רק אם יהיה ישראלי.

שועל כתב:אין הרבה מה לעשות איתו ביורוליג בלי קליעה ל3.

מסכים שזה חסרון משמעותי, אבל אם מתאימים לו 5 שיכול לקלוע מבחוץ (נאמר, פויגטמן או לוברן)- זה יכול לעבוד.

27 פברואר 2017, 19:00

אני חושב ששניהם יכולים להיות שחקנים במכבי, כשהאוול יהיה רלוונטי רק אם יהיה ישראלי.

סגרנו על זה כבר לפני 2-3 חודשים, שהאוול יכול לבוא רק אחרי שיקבל אזרחות. אין שום דבר חדש ;)

28 פברואר 2017, 13:10

אבירם זליקוביץ' ביקש לעזוב והושעה, קיבל הצעה מירושלים

http://sports.walla.co.il/item/3044392

עובדים שם בבירה.

28 פברואר 2017, 13:23

כמעט כתבתי שזה שחקן ישראלי שיכול לחזק את מכבי, אבל כבר יש לנו מספיק שחקנים שלא שומרים, שיבושם להם

28 פברואר 2017, 13:32

תמונה

28 פברואר 2017, 13:34

MTA2311 כתב:תמונה

די בטוח שהוא טעה לגבי הנתונים על הפועל.

28 פברואר 2017, 14:16

זה לא חוכמה גדולה בהתחשב בכך שהזרים שלנו העונה פחים (צירבס, ווימס), משלימים (סילי, אייברסון), פצועים/פיסחים (מילר, סמית שרק עכשיו החל לשחק בליגה). חוץ מגאודלוק אין במכבי זר מתפקד ופרודוקטיבי העונה. אז הסטטיסטיקה שלו שווה לתחת. בימים כתיקונים מכבי תהיה טובה עם זרים טובים, ויהיה לכך מחיר כמובן עם המדדים של הישראלים שלה, ומבחינתי זה יהיה בסדר כל עוד הקבוצה תחזור לדבר ביורוליג. אבל כל זה דיבורי סרק כל עוד אנחנו עם ההנהלה הזו.

28 פברואר 2017, 15:31

http://basket.co.il/stats-reports.asp?c ... atsBoard=0

אם תפתחו שם את העונה שעברה, אז תראו, שבעונה שעברה מכבי נתנה הכי הרבה דקות לישראלים והכי מעט לזרים. וגם הישראלים של מכבי קלעו הכי הרבה נקודות

28 פברואר 2017, 16:20

תמונה
השנאה שלי אליו עכשיו רק עלתה.

28 פברואר 2017, 16:30

איתי-שגב כתב:תמונה

כאילו שמישהו רוצה לגעת בו

אני מתה על אלה שחושבים שלהומואים/לסביות אין מסנן והם פשוט יתנהגו כמו חיות רעות סביב גברים/נשים

28 פברואר 2017, 16:31

Holiday_Armadillo כתב:

אני מתה על אלה שחושבים שלהומואים/לסביות אין מסנן והם פשוט יתנהגו כמו חיות רעות סביב גברים/נשים

בן אדם חולה. אני שונא אותו יותר מסטרלינג.
מעדיף לשמור על צנזורה אבל אסכם בזה שאני מאחל לו את כל הרע שבעולם, תצנזרי איפה שצריך.
כל כך שונא אותו.

28 פברואר 2017, 16:39

איתי-שגב כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

מעדיף לשמור על צנזורה אבל אסכם בזה שאני מאחל לו את כל הרע שבעולם, תצנזרי איפה שצריך.
כל כך שונא אותו.

כששאלו אותו את השאלה לא נראה שהוא עונה ברצינות, אבל הוא בהחלט שנוא

28 פברואר 2017, 16:40

RomanR כתב:
איתי-שגב כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

כל כך שונא אותו.

כששאלו אותו את השאלה לא נראה שהוא עונה ברצינות, אבל הוא בהחלט שנוא

היה לו גם יציאה הומופובית בתקופתו בניקס.
גם אם אמר את זה בצחוק, זה לא יותר טוב. ברור לי שהוא מתכוון לזה.

28 פברואר 2017, 16:42

גם לדריל מונרו (נראה לי) היה

28 פברואר 2017, 17:12

סתם חוש הומור גרוע.
פרסם תגובה