פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: ההנהלה הכושלת בעולם הספורט V4

04 מאי 2017, 20:08

jol9 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
הצופה כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
הצופה כתב:לא הבנתי/הובנתי.
כרגע מכבי עוד לא פתחה את אופציית חידוש המנויים, לכן אין אפשרות למנויים לא לחדש. מחאה מסוג "אי חידוש" רלוונטית רק כשיש אפשרות מצד מכבי לחדש.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

הצהרה שלא ייחדשו היא לא פחות טובה

לא מסכים. בדיוק כמו שכאן יודעים להגיד שמנויים יחדשו לא משנה מה (ולא משנה כמה יאיימו), גם פדרמן יכול להגיד את זה לעצמו.
אלא אם כן יש טופס הצהרה שאפשר להחתים אצל עו"ד שאני לא מכיר.
בנוסף, כדי להצהיר דבר כזה לא מספיק שאחד או שניים יצהירו, אלא צריך מסה קריטית. כדי להגיע למסה כזו, צריך "מטה" /ארגון שיאגד את האנשים.

לדעתי זה גם יהיה הצעד הבא. ברור שבלי חרם חידוש מנויים הסיכוי שמשהו יזוז נמוך מאוד.

ובגלל זה אמרתי שאם אירגון האוהדים היה מצהיר שאם הקבוצה לא תימכר הם יתחילו בחרם מנויים, האפקט היה הרבה יותר גדול
בגלל שהם לא עשו או יעשו את זה, חוזרים להצהרה המקורית שלי על זה שאי אפשר לעשות חרם מנויים

קשה להאמין שמארגוני האהדים תבוא הישועה. אני די בטוח שיש להם סיבות טובות לא לפתוח במחאה.

אף אחד לא מערער על זה או ציפה למשהו אחר
לא בטוחה אם אתם חושבים שעשיתי את זה ומנסים להסביר לי אחרת

04 מאי 2017, 20:09

הצופה כתב:
jol9 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
הצופה כתב:
Holiday_Armadillo כתב:הצהרה שלא ייחדשו היא לא פחות טובה

לא מסכים. בדיוק כמו שכאן יודעים להגיד שמנויים יחדשו לא משנה מה (ולא משנה כמה יאיימו), גם פדרמן יכול להגיד את זה לעצמו.
אלא אם כן יש טופס הצהרה שאפשר להחתים אצל עו"ד שאני לא מכיר.
בנוסף, כדי להצהיר דבר כזה לא מספיק שאחד או שניים יצהירו, אלא צריך מסה קריטית. כדי להגיע למסה כזו, צריך "מטה" /ארגון שיאגד את האנשים.

לדעתי זה גם יהיה הצעד הבא. ברור שבלי חרם חידוש מנויים הסיכוי שמשהו יזוז נמוך מאוד.

ובגלל זה אמרתי שאם אירגון האוהדים היה מצהיר שאם הקבוצה לא תימכר הם יתחילו בחרם מנויים, האפקט היה הרבה יותר גדול
בגלל שהם לא עשו או יעשו את זה, חוזרים להצהרה המקורית שלי על זה שאי אפשר לעשות חרם מנויים

קשה להאמין שמארגוני האהדים תבוא הישועה. אני די בטוח שיש להם סיבות טובות לא לפתוח במחאה.

מקווה שהקהל לא ישכח להם בסוף שהם מכרו אותנו לטובת הסעות למשחקים ומחסן ציוד

הקהל לא שם עליהם
כשהם מעודדים הקהל שורק בוז וכשהם מעודדים יותר חזק הקהל גם שורק בוז יותר חזק

הם לא סוחפים אף אחד

04 מאי 2017, 20:10

Holiday_Armadillo כתב:
jol9 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:להגיד שלהנהלה יש נקודות זכות בגלל שהם הביאו את דיוויד ופיני זה כמו להגיד שלהלפרין יש נקודות זכות בגלל השלשה ההיא נגד ריאל

מאז פיני ודיוויד עברו פה מאמנים כמו קטש, אפי, צביקה (שאני אוהבת), ארז, רמי הדר, גיא גודס, ליאור ליובין ובגאצקיס
בדיעבד, ההצלחות של המועדון היו הרבה יותר מקריות מהכשלונות שלו

האנשים שמנהיגים את המועדון לא רק שמרוששים (לכאורה), גם מנותקים לחלוטין מהמציאות
אני אפילו לא ארמוז שיש כאלה שנמצאים בתפקיד שלהם בגלל פרשיות שלא קשורות לכדורסל ובגלל זה אי אפשר להזיז אותם מהתפקיד שלהם

הניסיון להמציא מחדש את הגלגל עם 500 אנשים שמכינים חוות דעת על שחקנים שונים, העברת הניהול לאנשים שאין להם קשר לכדורסל, העלמת כל איש מקצוע שהעז לצאת נגד הדרך של ההנהלה ההיא, חוסר שיתוף פעולה עם הצוות המקצועי והרצונות שלו, חוסר היכולת והרצון לתקן טעויות תוך כדי העונה, כל הדברים האלה (בין השאר) מצביעים על ניתוק מוחלט ממצב המועדון, מצב עולם הכדורסל המודרני, והיכולות של ההנהלה לדעת יותר טוב מהצוות המקצועי

כן, שיחרור אחיזת המוות שלהם מהמועדון, גם לטובת בעלים אחר שלא יביא להצלחות כבר יהיה התקדמות
כי הבעלים האלה ימכור למישהו אחר, ואם הוא לא יצליח אז גם הוא ימכור, עד שיגיע מישהו מתאים
ובמינימום של המינימום, מישהו חדש שיגיע יעשה ניקוי אורוות

אני חושב שקשה לא להסכים עם זה.
הדברים שאני אומר באים ממקום אחר.

אני כרגע לא רואה מצב שהם משחררים, ולכן אני מנסה לחפש אלטרנטיבות אחרות. בהינתן שהם לא מוכרים, הדבר הכי טוב שאפשר לצפות אליו, זה סילוקם של אנשי המקצוע הכושלים שנמצאים במערכת.

סבבה, זה שהם לא ישחררו לא אומר שצריך למרוח ליפסטיק על גופה של חזיר
זה עדיין גופה של חזיר (במקרה הזה החזיר גופה כי הם הרגו את המועדון)

לנסות למצוא אופטימיות בכל דבר..די, נמאס לי
יש גבול כמה אפשר לזלזל באינטליגנציה של עצמך
להשלים עם המצב ועם זה שלא יהיה יותר טוב בעונה הבאה, ולחכות למוות

אז מה נעשה? נעביר עוד עונה ועוד עונה בהתבכיינות בלתי פוסקת?
הדברים שאנחנו יכולים לעשות כאן הם מוגבלים, וד"א, אפילו מה שאנחנו כן יכולים לעשות (כמו למשל להחרים את המשחקים גם בטלויזיה, או לפתוח במחאות דומות למה שנפתחה היום, או לנסות לארח כאן דמויות
ספורטיביות, שיהפכו את הפורום הזה לקצת יותר מוביל ומוכר, שדעתו נחשבת וכו') אנחנו לא עושים.

04 מאי 2017, 20:11

אין ויכוח על האימפוטנטיות של שער11.

במידה ויוחלפו הבעלים, נראה לכם שיש סיכוי שהפנאטיקס מהכדורגל יחזרו להיכל?
אני פחות מתמצא בכדורגל, איך הם מבחינת דאגה לאינטרסים של הקהל ועידוד?

04 מאי 2017, 20:12

jol9 כתב:אז מה נעשה? נעביר עוד עונה ועוד עונה בהתבכיינות בלתי פוסקת?

כן
אם זה לשקר לעצמך או להתבכיין, תתבכיין

04 מאי 2017, 20:15

Holiday_Armadillo כתב:

כן

או שאולי באמת נעשה דברים קצת יותר פרואקטיבים...

04 מאי 2017, 20:15

jol9 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

כן

כמו?

04 מאי 2017, 20:19

אין שום דבר שניתן לעשות חוץ מהחלפת בעלים. שורש הבעיה היא הבעלים, כל זמן שהשורש לא יעקר הבעיות יצמחו שוב ושוב על ידי אותו השורש.

04 מאי 2017, 20:20

Holiday_Armadillo כתב:
jol9 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

כן

כמו?

כמו מה שכתבתי בהודעה הקודמת.

04 מאי 2017, 20:21

jol9 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
jol9 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

כן

כמו?

אתה תעשה את זה?

04 מאי 2017, 20:21

jol9 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
jol9 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

כן

כמו?

אני מזכירה לך שבפעם הקודמת שלא נפתח ת'רד משחק, אתה זה שפתחת אחד אחרי שהוא התחיל

04 מאי 2017, 20:24

שועל כתב:אין שום דבר שניתן לעשות חוץ מהחלפת בעלים. שורש הבעיה היא הבעלים, כל זמן שהשורש לא יעקר הבעיות יצמחו שוב ושוב על ידי אותו השורש.

בניל''י היה חבר בכיר ומייסד בשם אבשלום פיינברג
כשהוא נהרג ע''י חיילים טורקים היו לו בתיק תמרים שאחרי זה הצמיחו מעל מקום המוות שלו עץ תמר וככה מצאו את העצמות שלו

שמישהו ישים ביד אליהו כמה תמרים, שלא נשכח שהיה שם מועדון פעם

04 מאי 2017, 20:41

ובינתיים עמוד הפייסבוק הרשמי של מכבי משתף את הפוסט של גייט 11
*+*ראשל"צ חוץ"*+*
מוצ"ש בשעה 21:00 נשחק בבית מכבי בראשל"צ מול מכבי ראשון לציון.
למשחק זה אין הסעה דרכנו.
לרכישת כרטיסים בלינק:
(לא יחולקו כרטיסים למי שלא הגיע עם חולצה צהובה)

04 מאי 2017, 20:45

שועל כתב:
jol9 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
jol9 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:כן

כמו?

אתה תעשה את זה?

לא יודע... אולי.
אני באמת כמעט ולא ראיתי משחקים בחודשים האחרונים, וניסיתי לפתוח עצומה פתטית מתישהו...

הנקודה שלי היא שכפורום, אנחנו יכולים להתלונן כל הזמן, ולפסול כל דבר שהוא פחות מה100% שאנחנו רוצים. זה בסדר גמור.
אני אישית, לא רואה הרבה עניין בזה, כי עד שהבעלים הנוכחיים ימכרו, יכול לעבור עוד לא מעט זמן, וגם אז, בכלל לא בטוח שזה לא יהיה הדרגתי.

אני חושב שלארח אנשים כאן בפורום, באמת יכול להיות כיוון טוב יותר. זה הכח שלנו וזאת הפלטפורמה שיש לנו.
בגלל שרובנו כאן לא מנויים, אז אין לנו הרבה דרכים אחרות להשפיע.

04 מאי 2017, 21:00

אני חושב שיש גם היגיון במה שיוני אומר. מה שהופך את הבעלים הנוכחים לבעלים שלא מתפקדים נכון מבחינה מקצועית הם : התערבות בצד המקצועי של הקבוצה, חוסר נכונות להחליף את הגורמים המקצועיים שכשלו כגון אבי אבן, ויצייץ' ודני פדרמן, חוסר כבוד לעמדת המאמן . נניח שבעונה הבאה, מחליפים את הגורמים המקצועיים שכשלו בשנים האחרונות, ממנים gm אחר ונותנים רק לו ולמאמן לבנות את הקבוצה, יוצא מכאן שלפחות בצד המקצועי הם הפכו מלא מתפקדים למתפקדים נכון.

04 מאי 2017, 21:10

הם לא מסוגלים שלא להתערב.

04 מאי 2017, 21:15

דבר ראשון, הם לא הראו או פי פעם נכונות או מסוגלות לעשות את זה. להיפך, אנחנו שומעים מהם אמירות כמו ''במכבי הדברים מתנהלים אחרת''. דבר שני, מי ימנה את אנשי המקצוע? אותם אנשים עם יכולת קבלת ההחלטות העקומה? אותם אלו שלא הבינו לבד שהם חברי מושג ולא נתנו לאנשי המקצוע לעבוד? אותם אלו שמינו אנשים כמו רמי הדר ארז אדלשטיין וז'אן טבק?

וחוץ מזה, למה לחפש כל מיני פתרונות קוסמטיים או חלקיים במקרה הטוב כשאנחנו יודעים איפה שורש הבעיה?

04 מאי 2017, 21:51

מה שהופך את הבעלים הנוכחיים ללא מתפקדים זה הם עצמם. כל אוהד שמחדש מנוי ו/או מקבל את המצב הנתון, עוזר להם בפירוק.

04 מאי 2017, 21:58

לא שמתי לב אם נכתב, אבל בכל האתרים מדברים "לפטר את ניקולה ודני". זאת הכותרת שלקחו, כמובן.

04 מאי 2017, 22:00

MTA2311 כתב:לא שמתי לב אם נכתב, אבל בכל האתרים מדברים "לפטר את ניקולה ודני". זאת הכותרת שלקחו, כמובן.

Holiday_Armadillo כתב:''דרישות האוהדים - לפטר את וויצ'יץ''
זה מה שלקחו מהמסמך של המחאה, כבר מכינים את המהלך שירצה את האוהדים (תחשבו לבד למה השם השני לא שורבב לכותרות)

גם המסמך הזה לקח את הרצונות של כמה אוהדים והפך אותו לרצון של כלל האוהדים, וגם קילפו אותו עד העצם והוציאו משם את הדבר הכי פחות חשוב

רוצים מחאה? אל תחדשו מנויים
נושא נעול