cannon כתב:לא מכיר את קול אבל מטריד שבכל פורום שהשם שלו מוזכר מגחכים. מצפיה בסרטונים עושה רושם של 1 לגמרי ולא אתלט או סוסון שרירי. אופציה לנפילה...
אילו פורומים? ומה סיבת הגיחוך?
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
cannon כתב:לא מכיר את קול אבל מטריד שבכל פורום שהשם שלו מוזכר מגחכים. מצפיה בסרטונים עושה רושם של 1 לגמרי ולא אתלט או סוסון שרירי. אופציה לנפילה...
moring1 כתב:ג'רמי פארגו יודע כבר ששוב עושים מאיתנו צחוק....חלאס נמאס מהספינים האידיוטים האלה.
moring1 כתב:השכר האחרון שלו היה 3 מיליון, למה שהוא ירד ל-700 אלף? מקסימום ילך לליגה רוסית או משהו כזה וירוויח יותר. איזה ספין מגוכך ואתם עוד לוקחים את זה ברצינות שיש סיכוי שיגיע...
moring1 כתב:לא אכפת לי שתקחו ברצינות תפנטזו כמה שבא לכם אבל לדעתי זה מגוכך לנוכח מה שהיה עם מקריי טימור וכ'ו.
jol9 כתב:moring1 כתב:לא אכפת לי שתקחו ברצינות תפנטזו כמה שבא לכם אבל לדעתי זה מגוכך לנוכח מה שהיה עם מקריי טימור וכ'ו.
דבר ראשון, אין שום קשר בין מקריי לטימור.
דבר שני, המילה "תפנטזו" לא קשורה. לא מדובר כאן בכריס פול אלא בנוריס קול, שהוא לגמרי שחקן בקליבר של מכבי
דבר שלישי, מכבי צריכה להביא שני שחקנים, אז מישהו בסוף יגיע. למה שזה לא יהיה קול?
moring1 כתב:jol9 כתב:moring1 כתב:לא אכפת לי שתקחו ברצינות תפנטזו כמה שבא לכם אבל לדעתי זה מגוכך לנוכח מה שהיה עם מקריי טימור וכ'ו.
דבר שני, המילה "תפנטזו" לא קשורה. לא מדובר כאן בכריס פול אלא בנוריס קול, שהוא לגמרי שחקן בקליבר של מכבי
דבר שלישי, מכבי צריכה להביא שני שחקנים, אז מישהו בסוף יגיע. למה שזה לא יהיה קול?
בגלל הצעה מגוכחת של 700 אלף לשחקן שהרוויח פעם אחרונה ששיחק 3 מיליון. דיי צריך להיות מציאותיים אין תקציב גם לשחקן הכי גרוע ב-NBA.
הקאליבר של מכבי העונה זה שחקנים סטייל ליגה אדריאטית.
felix_r כתב:השנה היה לך את ה-2 הכי טוב ביורוליג, ושני רכזים ישראלים בינוניים. ראינו את התוצאה. בוא נראה מה תהיה התוצאה, כשנשקיע הפוך, נסגור את עמדת הרכז בשחקנים מצוינים, ונשאיר את העמדה 2 לכמה שחקנים משלימים לא מהדרג הראשון.
קובי כתב:אגב, ג׳רמי פארגו אחד השנואים...
Weems13 כתב:הועברה לקול טיוטת חוזה בתקווה שישיב בחיוב. במכבי מקווים להכריז עליו רשמית כבר מחר בבוקר.
קובי כתב:אגב, ג׳רמי פארגו אחד השנואים...
אחדשיודע כתב:felix_r כתב:השנה היה לך את ה-2 הכי טוב ביורוליג, ושני רכזים ישראלים בינוניים. ראינו את התוצאה. בוא נראה מה תהיה התוצאה, כשנשקיע הפוך, נסגור את עמדת הרכז בשחקנים מצוינים, ונשאיר את העמדה 2 לכמה שחקנים משלימים לא מהדרג הראשון.
בעיניי עמדת הרכז היא החשובה ביותר. רק שלהבדיל מהעונה שעברה, השכילו כבר להביא אחד כזה לחמישייה - הצעד הנכון הבא היה להשקיע בשחקן לעמדת השוטינג גארד. לא חייבים ללכת כל פעם מקיצון לקיצון (להשקיע בעמדה אחת ולהשאיר את השנייה יתומה משחקן ברמה הגבוהה)... בכל אופן, מה שיעשו במכבי יעשו, כבר התייאשתי מהדיונים על אופן הבנייה שלהם.
jol9 כתב:moring1 כתב:jol9 כתב:moring1 כתב:לא אכפת לי שתקחו ברצינות תפנטזו כמה שבא לכם אבל לדעתי זה מגוכך לנוכח מה שהיה עם מקריי טימור וכ'ו.
בגלל הצעה מגוכחת של 700 אלף לשחקן שהרוויח פעם אחרונה ששיחק 3 מיליון. דיי צריך להיות מציאותיים אין תקציב גם לשחקן הכי גרוע ב-NBA.
הקאליבר של מכבי העונה זה שחקנים סטייל ליגה אדריאטית.
3 מליון דולר זה ברוטו. ההצעה של מכבי היא בערך חצי מזה בברוטו. זאת באמת ירידה, אבל אני לא בטוח שהוא יכול
להוציא חוזה מובטח גבוה יותר בNBA.
BIG sofo כתב:מכבי תל אביב העבירה טיוטת חוזה לגארד נוריס קול
https://sports.walla.co.il/item/3089046
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־11 אורחים