שועל כתב:jol9 כתב:שועל כתב:jol9 כתב:שועל כתב:פחות.
גרוייסה פושטק תופס?
א קליינע משוגנער קארליק
Catchy
אתה יודע יידיש?
לא מספיק טוב. הזניחו את זה בקהילה הספציפית שממנה אני בא.

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שועל כתב:jol9 כתב:שועל כתב:jol9 כתב:שועל כתב:פחות.
גרוייסה פושטק תופס?
א קליינע משוגנער קארליק
Catchy
אתה יודע יידיש?
לא מספיק טוב. הזניחו את זה בקהילה הספציפית שממנה אני בא.
ג'רמי פארגו ומכבי ת"א ממשיכים להתקרב
במועדון הצהוב עושים את כל המאמצים על מנת להשאיר את הגארד המצטיין גם בעונה הבאה • אחרי הסירוב של תומפקינס, במחלקת הסקאוטינג ימשיכו לחפש שני שחקני פנים
החציל האצטקי כתב:ג׳ורדן מיקי על המדף. הדבר הכי דומה לטרנס מוריס שמסתובב בשוק בשנים האחרונות. 4-5 עם משחק פנים לסל מצויין ודומיננטיות הגנתית שלא ראינו כאן הרבה מאוד זמן.
אני מת לראות אותנו שמים עליו יד.
felix_r כתב:החציל האצטקי כתב:ג׳ורדן מיקי על המדף. הדבר הכי דומה לטרנס מוריס שמסתובב בשוק בשנים האחרונות. 4-5 עם משחק פנים לסל מצויין ודומיננטיות הגנתית שלא ראינו כאן הרבה מאוד זמן.
הוא מועמד?
החציל האצטקי כתב:felix_r כתב:החציל האצטקי כתב:ג׳ורדן מיקי על המדף. הדבר הכי דומה לטרנס מוריס שמסתובב בשוק בשנים האחרונות. 4-5 עם משחק פנים לסל מצויין ודומיננטיות הגנתית שלא ראינו כאן הרבה מאוד זמן.
הוא מועמד?
מועמד מטעמי, לא טוב?
cannon כתב:מה עם ג׳ורדן מקריי? לא מועמד? המחיר שלו ירד השנה. יסכים לתנאים של שנה שעברה.
החציל האצטקי כתב:felix_r כתב:החציל האצטקי כתב:ג׳ורדן מיקי על המדף. הדבר הכי דומה לטרנס מוריס שמסתובב בשוק בשנים האחרונות. 4-5 עם משחק פנים לסל מצויין ודומיננטיות הגנתית שלא ראינו כאן הרבה מאוד זמן.
הוא מועמד?
מועמד מטעמי, לא טוב?
עשה לי טובה פליקס, תן בדיקה עם החברים הליטאים שלך על קופשאס שדיברתי עליו בסקאוטינג.
מעניין אותי מה יש לאנשים שרואים אותו מקרוב להגיד.
felix_r כתב:החציל האצטקי כתב:felix_r כתב:החציל האצטקי כתב:ג׳ורדן מיקי על המדף. הדבר הכי דומה לטרנס מוריס שמסתובב בשוק בשנים האחרונות. 4-5 עם משחק פנים לסל מצויין ודומיננטיות הגנתית שלא ראינו כאן הרבה מאוד זמן.
הוא מועמד?
מועמד מטעמי, לא טוב?
עשה לי טובה פליקס, תן בדיקה עם החברים הליטאים שלך על קופשאס שדיברתי עליו בסקאוטינג.
טוב, אני אשאל אותם. אבל איפה ראית אותו? בליגה הסינית מול הגמדים?
felix_r כתב:חציל, אלכסי לן האוקראיני שוחרר מפיניקס. מתאים לך?
החציל האצטקי כתב:felix_r כתב:החציל האצטקי כתב:felix_r כתב:החציל האצטקי כתב:ג׳ורדן מיקי על המדף. הדבר הכי דומה לטרנס מוריס שמסתובב בשוק בשנים האחרונות. 4-5 עם משחק פנים לסל מצויין ודומיננטיות הגנתית שלא ראינו כאן הרבה מאוד זמן.
הוא מועמד?
מועמד מטעמי, לא טוב?
טוב, אני אשאל אותם. אבל איפה ראית אותו? בליגה הסינית מול הגמדים?
ראיתי אותו בלינק ששמתי בסקאוטינג, בליגה הליטאית מול ז׳לגיריס.
ראיתי את המספרים מסין ואז הלכתי לחפש קצת משחקים. הפתיע אותי, כי לא שמעתי עליו בכלל קודם, והוא נראה כמו שחקן די מלוטש.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־16 אורחים