פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: NBA 18/19 V1

30 אוקטובר 2018, 04:39

מניחה שקר לא ייתן לו את הרבע הרביעי

Only one dude has ever scored 52-plus in fewer than 30 minutes played: Klay Thompson. He’s done it twice now

30 אוקטובר 2018, 06:57

כל השלשות של קליי,טירוף!!!

https://mobile.twitter.com/SportsCenter ... 09/video/1

30 אוקטובר 2018, 10:06

ואו

30 אוקטובר 2018, 10:26

בלתי נתפס, אבל משהו גורם לי לחשוב, שאם המשחק הזה היה קורה מול שיקאגו ההיא, הוא לא היה מגיע לכמות כזאת
וגם לא למחצית ממנה. מישהו שם כבר היה דואג לאשפז אותו...

גולדן סטייט זאת מכונה, לא סבירה.

30 אוקטובר 2018, 10:38

זה ששחקן מסוגל לקלוע 14 שלשות בקצב משחק, גם אם הוא היה 1*0 זה מדהים,באמת. זה דורש יכולות מוטוריות שיש לבודדים בעולם.

אבל...

ראיתי כל השלשות שלו - רמת ההגנה, או המחויבות ההגנתית באן בי איי בכלליות והיום לפנות בוקר בפרט זו פשוט בושה. שיקגו עשו מאמץ אפסי כדי לנסות לשנות משהו בכלל או אפילו כדי לשמור על הכבוד של איך שהם נראו, זה פשוט לא מעניין אותם. אני לא מדבר על פתרונות יצירתיים או מיוחדים, נניח איזה טראפ או אובר פליי, תומפסון קלע 10 שלשות מתוך ה-14 שלו על זה שניסו לעבור על החסימות אוף דה בול בשבילו ועל זה שהביאו ממנו עזרות סטרונג סייד!!! זה פשוט הזייה. לא עושים סוויץ', לא מביאים וויק סייד הלפ כדי לנסות לעצור אותו, פשוט כלום.

שוב, היכולת לבצע בכזו רמה גם מול טעויות הגנתיות זה מטורף, אבל לי אישית מתחיל להמאס לראות את הליגה הזו, זה פשוט קרקס שמתחיל לאבד קשר למשחק.

30 אוקטובר 2018, 11:21

צ'שר כתב:זה ששחקן מסוגל לקלוע 14 שלשות בקצב משחק, גם אם הוא היה 1*0 זה מדהים,באמת. זה דורש יכולות מוטוריות שיש לבודדים בעולם.

אבל...

ראיתי כל השלשות שלו - רמת ההגנה, או המחויבות ההגנתית באן בי איי בכלליות והיום לפנות בוקר בפרט זו פשוט בושה. שיקגו עשו מאמץ אפסי כדי לנסות לשנות משהו בכלל או אפילו כדי לשמור על הכבוד של איך שהם נראו, זה פשוט לא מעניין אותם. אני לא מדבר על פתרונות יצירתיים או מיוחדים, נניח איזה טראפ או אובר פליי, תומפסון קלע 10 שלשות מתוך ה-14 שלו על זה שניסו לעבור על החסימות אוף דה בול בשבילו ועל זה שהביאו ממנו עזרות סטרונג סייד!!! זה פשוט הזייה. לא עושים סוויץ', לא מביאים וויק סייד הלפ כדי לנסות לעצור אותו, פשוט כלום.

שוב, היכולת לבצע בכזו רמה גם מול טעויות הגנתיות זה מטורף, אבל לי אישית מתחיל להמאס לראות את הליגה הזו, זה פשוט קרקס שמתחיל לאבד קשר למשחק.
כן, ההגנות ב NBA העונה מביכות עד כה.
קבוצות קולעות 140+ נקודות כדבר שבשגרה.

30 אוקטובר 2018, 12:01

לא יודע על מה אתם מדברים. חלק גדול מהשלשות שלו היו לחלוטין לא פנויות, או שהוא היה פנוי ללא יותר משבריר שניה.

30 אוקטובר 2018, 12:18

שועל כתב:לא יודע על מה אתם מדברים. חלק גדול מהשלשות שלו היו לחלוטין לא פנויות, או שהוא היה פנוי ללא יותר משבריר שניה.

אני לא יודע איזה שלשות ראית, אבל לא אכפת לי לעבור שלשה שלשה ותראה לי מה היה לחלוטין לא פנוי. חוץ מהשלשה הראשונה שיצאה אחרי פיק אנ פופ עם סוויץ', כל השאר (או כמעט כל השאר) היו אחרי ששחקן ניסה לעבור על חסימת אוף דה בול בכוח, או שהוא קיבל כדור מקיק אווט אחרי חדירה (שהצריכה עזרה כיביכול מהצד שלו). זה ששחקן נכנס קרוב לצילנדר שלו אחרי שהוא כבר מרים את הכדור זה סתם ליופי, אין לזה משמעות. לשחקן ברמה שלו (אבל גם פחות מהרמה שלו) לוקח כ"כ מעט זמן לשחרר את הכדור שאין שום סיכוי שתצליח להפריע למשהו בהכנה שלו לקליעה אם אתה עובר על חסימה, שגם אם קורת בדיוק ברגע שהוא עובר עליה עדיין מבטיח שהוא יתחיל את המהלך לפני שתוכל לנסות להפריע.

אין שום היגיון בלעבור על חסימות כאלה, זה פשוט פתרון אידיוטי שנעשה בלי קשר לתוצאה שלו. סוויצ'ים הם הפתרון הכי פשוט שיש, ואפילו את זה לא ניסו. שלא לדבר על זה שמביאים מהצד שלו עזרה כאילו הוא לא קלע 10 שלשות קודם.

זה בסדר גמור להתרשם ממה שקליי עשה, וואלה זה מטורף ואמרתי את זה. אבל צריכים לדעת שזה נעשה בקונטקסט של הגנה שלא רוצה ולא מנסה לעצור אותו, ולי אישית זה מפריע מאוד מלקחת את זה ברצינות.

30 אוקטובר 2018, 12:53

מגוחך. זה לא כדורסל בשום צורה.

30 אוקטובר 2018, 13:22

MTA2311 כתב:מגוחך. זה לא כדורסל בשום צורה.

נוטה להסכים איתך

Sent from my iPhone using Tapatalk

30 אוקטובר 2018, 14:32

צ'שר כתב:
שועל כתב:לא יודע על מה אתם מדברים. חלק גדול מהשלשות שלו היו לחלוטין לא פנויות, או שהוא היה פנוי ללא יותר משבריר שניה.

אני לא יודע איזה שלשות ראית, אבל לא אכפת לי לעבור שלשה שלשה ותראה לי מה היה לחלוטין לא פנוי. חוץ מהשלשה הראשונה שיצאה אחרי פיק אנ פופ עם סוויץ', כל השאר (או כמעט כל השאר) היו אחרי ששחקן ניסה לעבור על חסימת אוף דה בול בכוח, או שהוא קיבל כדור מקיק אווט אחרי חדירה (שהצריכה עזרה כיביכול מהצד שלו). זה ששחקן נכנס קרוב לצילנדר שלו אחרי שהוא כבר מרים את הכדור זה סתם ליופי, אין לזה משמעות. לשחקן ברמה שלו (אבל גם פחות מהרמה שלו) לוקח כ"כ מעט זמן לשחרר את הכדור שאין שום סיכוי שתצליח להפריע למשהו בהכנה שלו לקליעה אם אתה עובר על חסימה, שגם אם קורת בדיוק ברגע שהוא עובר עליה עדיין מבטיח שהוא יתחיל את המהלך לפני שתוכל לנסות להפריע.

אין שום היגיון בלעבור על חסימות כאלה, זה פשוט פתרון אידיוטי שנעשה בלי קשר לתוצאה שלו. סוויצ'ים הם הפתרון הכי פשוט שיש, ואפילו את זה לא ניסו. שלא לדבר על זה שמביאים מהצד שלו עזרה כאילו הוא לא קלע 10 שלשות קודם.

זה בסדר גמור להתרשם ממה שקליי עשה, וואלה זה מטורף ואמרתי את זה. אבל צריכים לדעת שזה נעשה בקונטקסט של הגנה שלא רוצה ולא מנסה לעצור אותו, ולי אישית זה מפריע מאוד מלקחת את זה ברצינות.

לא יודע. על רוב השלשות שלו ההגנה הייתה סבירה פלוס ביחס לכל שחקן שהוא לא סטפן קרי או קליי ביום כזה. השחרור של שניהם מטורף.

30 אוקטובר 2018, 15:16

שועל כתב:
צ'שר כתב:

לא יודע. על רוב השלשות שלו ההגנה הייתה סבירה פלוס ביחס לכל שחקן שהוא לא סטפן קרי או קליי ביום כזה. השחרור של שניהם מטורף.

זו לא הנקודה. אני לא מנסה להגיד שמה שקליי עשה לא מרשים, אין הרבה שחקנים בעולם שמסוגלים לעשות דבר כזה גם מול ההגנה הזו - זה ברור. הנקודה היא שהיריבה שמולה הוא עשה את זה לא עשתה מאמץ אמיתי לעצור אותו. לעבור על חסימות, לעשות סטאנט מהצד החזק, ישמצב שהיה שם גם איזה פלאט - אלה פחות או יותר הפתרונות הכי גרועים שאפשר להשתמש בהם כשרוצים לעצור קלעי, אין שום סיכוי שיש מאמן ברמה בסיסית שיחשוב שזה יכול לעזור גם אם הם מבוצעים טוב, זה פשוט לא נכון טקטית. המסקנה שלי מהעניין הזה הוא שפשוט לא היה שום רצון לעצור אותו, שלא לדבר על לנצח. כשלי ברור שזה הקונטקסט, זה פשוט הרבה פחות מרשים ויותר דומה לאיזה שיא במשחק אולסטאר מאשר למשהו שאפשר להגיד שנעשה במשחק מקצועני ותחרותי באמת.

30 אוקטובר 2018, 15:28

MTA2311 כתב:מגוחך. זה לא כדורסל בשום צורה.
איך כואב לה

30 אוקטובר 2018, 18:43

לא ראיתי שהזכירו את זה פה, למי שלא שמע, קאזינס לא שיחק עדיין שנייה במדי גולדן סטייט אבל כבר הספיק להיות מורחק במשחק נגד הניקס

זה חייב להיות שיא

30 אוקטובר 2018, 18:51

מה שאתם אומרים לגבי ההגנות זה נכון, אבל לדעתי אפילו מה שלוקח יותר זה האגרסיביות המופעלת נגד השחקנים.

לצורך העניין, ה63 נק' שג'ורדן קלע מול הסלטיקס בפלייאוף, מרשימות יותר לדעתי, כי זה היה מול קבוצת הגנה רצחנית, שעשתה
הכל בשביל שהוא לא יקלע את הנקודות האלה, ולא סתם לארי בירד אמר עליו אחרי זה שהוא ראה את אלוהים מחופש למייקל ג'ורדן.

הנקודה שלי היא שהקבוצות הגדולות של פעם ידעו לא לאפשר לשחקנים יחידים לחגוג עליהם, בטח לא בצורה כזאת.

הקרדיט לקליי, לKD ולסטף שמסוגלים לעשות סקור כזה ב-30 דק' של משחק, ולא פחות מזה, שהפ מפרגנים אחד לשני ולא מפריעים
בהצגות הפסיכיות האלה, אבל הקבוצות שמנגד חייבות לעשות יותר מול זה.

30 אוקטובר 2018, 19:16

סל ראשון של ג'ונה בולדן בNBA :

30 אוקטובר 2018, 19:25

Jack55 כתב:סל ראשון של ג'ונה בולדן בNBA :

שיהיה בהצלחה :)

30 אוקטובר 2018, 21:04

jol9 כתב:מה שאתם אומרים לגבי ההגנות זה נכון, אבל לדעתי אפילו מה שלוקח יותר זה האגרסיביות המופעלת נגד השחקנים.

לצורך העניין, ה63 נק' שג'ורדן קלע מול הסלטיקס בפלייאוף, מרשימות יותר לדעתי, כי זה היה מול קבוצת הגנה רצחנית, שעשתה
הכל בשביל שהוא לא יקלע את הנקודות האלה, ולא סתם לארי בירד אמר עליו אחרי זה שהוא ראה את אלוהים מחופש למייקל ג'ורדן.

הנקודה שלי היא שהקבוצות הגדולות של פעם ידעו לא לאפשר לשחקנים יחידים לחגוג עליהם, בטח לא בצורה כזאת.

הקרדיט לקליי, לKD ולסטף שמסוגלים לעשות סקור כזה ב-30 דק' של משחק, ולא פחות מזה, שהפ מפרגנים אחד לשני ולא מפריעים

זאת הפכה להיות ליגה שמקדשת שואו, רייטינג ושיאים אזוטריים שלא באמת חשובים. לאף אחד לא אכפת מהעונה הסדירה, אין קשיחות, אין יריבויות אמיתיות.. כולם עומדים ומסתכלים בזמן שקליי זורק עוד שלשה ועוד שלשה. זה נראה כאילו כולם על המגרש, משתי הקבוצות+השופטים+ הקהל, התגייסו בשביל שהשיא הזה ישבר.

לא יודע, הליגה הזאת כבר לא ממש עושה לי את זה. זה לא כדורסל שאני אוהב.

30 אוקטובר 2018, 21:06

על הפנים הכדורסל שם ממש לא מרגש כמו הכדורסל האירופי

זה ניהיה קרקס אחד גדול

30 אוקטובר 2018, 21:09

MTA2311 כתב:
jol9 כתב:מה שאתם אומרים לגבי ההגנות זה נכון, אבל לדעתי אפילו מה שלוקח יותר זה האגרסיביות המופעלת נגד השחקנים.

זאת הפכה להיות ליגה שמקדשת שואו, רייטינג ושיאים אזוטריים שלא באמת חשובים. לאף אחד לא אכפת מהעונה הסדירה, אין קשיחות, אין יריבויות אמיתיות.. כולם עומדים ומסתכלים בזמן שקליי זורק עוד שלשה ועוד שלשה. זה נראה כאילו כולם על המגרש, משתי הקבוצות+השופטים+ הקהל, התגייסו בשביל שהשיא הזה ישבר.

לא יודע, הליגה הזאת כבר לא ממש עושה לי את זה. זה לא כדורסל שאני אוהב.
איך כואב לה....
נושא נעול