Holiday_Armadillo כתב:אמרתי שקארוסו שחקן רע? אמרתי שאין פרופורציות בין כמה שנדבקו אליו ביחס לזמן שמכירים את השם שלו (או דקות שראו אותו משחק בלי יוטיוב)
כן, זה די מגוחך למען האמת. וגם שממשיכים לדבר עליו כשיודעים שיש לו חוזה במקום אחר.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:אמרתי שקארוסו שחקן רע? אמרתי שאין פרופורציות בין כמה שנדבקו אליו ביחס לזמן שמכירים את השם שלו (או דקות שראו אותו משחק בלי יוטיוב)
MTA2311 כתב:מוכנים לחתימה חברה?????????????
יש חדש? יש עדכון? שמעת משהו?MTA2311 כתב:מוכנים לחתימה חברה?????????????
Holiday_Armadillo כתב:יש חדש? יש עדכון? שמעת משהו?MTA2311 כתב:מוכנים לחתימה חברה?????????????
אוי שיט, טוב זה גם תרומה חשובהMTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:יש חדש? יש עדכון? שמעת משהו?MTA2311 כתב:מוכנים לחתימה חברה?????????????
כן שמעתי הכל על כולם מכולם אבל אני לא יכול להגיד כלום על שום דבר
Jack55 כתב:למה שמכבי ישימו על פארגו מיליון ולא על שחקן כמו האניקאט, כמה מטומטמים צריכים להיות
MTA2311 כתב:מוכנים לחתימה חברה?????????????
cifkcv כתב:MTA2311 כתב:מוכנים לחתימה חברה?????????????
יש מצב תעכבו קצת? יש לי מבחן ללמוד אליו
cifkcv כתב:MTA2311 כתב:מוכנים לחתימה חברה?????????????
שועל כתב:cifkcv כתב:MTA2311 כתב:מוכנים לחתימה חברה?????????????
כולנו בתוך החרא הזה
חח אל תדאג, זה יתעכב הרבה מעבר למבחנים שלךcifkcv כתב:MTA2311 כתב:מוכנים לחתימה חברה?????????????
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:יש חדש? יש עדכון? שמעת משהו?MTA2311 כתב:מוכנים לחתימה חברה?????????????
אמר מי ששם את קורט קוביין בכותרתjol9 כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:יש חדש? יש עדכון? שמעת משהו?MTA2311 כתב:מוכנים לחתימה חברה?????????????
כמעט בטוח שמה שאתה עושה זה נגד החוק
.MTA2311 כתב:מוכנים לחתימה חברה?????????????
moring1 כתב:חתם
שמואל1 כתב:?moring1 כתב:חתם
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־26 אורחים