מחשבות לעונת 2019/20

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מחשבות לעונת 2019/20

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 17 מאי 2019, 15:32

Jack55 כתב:
החציל האצטקי כתב:בנוגע לפרנקלין- אני חושש שהוא פיתח הרגלים רעים בסין.
הוא לא צריך לשמור שם והוא יכול לקחת איזה זריקה שבא לו. זה נחמד שהוא רוצה לבוא לאירופה- אבל הוא צריך גם לעבור חתיכת חינוך מחדש.
אני לא בטוח שמכבי צריכה לצאת להרפתקאות כאלה.

חיבבתי אותו מאוד בעבר, אבל אני לא בעד.

חציל, כתבת לפניי יומיים שלדעתך צריך עוד גבוה אמיתי לבלאק, וציטטתי את ההודעה שלך (כנראה שפספת), מעניין אותי מה אתה חושב, אז :
איזה אופציות טובות בשוק הקיץ יש לדעתך לגבוה "האמיתי" הזה?
בראנדון דיוויס? אקפה אודו? דניאל תייס?

ודעתך על גרין למכבי בקיץ, יכול להיות אופציה נחמדה?

לא חושב שמישהו מהגבוהים שציינת רלוונטי למכבי.
מכבי מבחינתה צריכה לרכז את המאמץ על הגבוה היחיד שכנראה עדיין ישים עליה- שזה ג׳ורדן מיקי.
מרגע שהבאת אותו- תחליט מי אתה מתאים לו. אבל קודם כל- תביא אותו.

גרין שחקן מעניין מאוד. לא יודע אם מסתדר עם התוכניות של מכבי סביב כספי.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי Jack55 » 17 מאי 2019, 15:37

החציל האצטקי כתב:
Jack55 כתב:
הוא לא צריך לשמור שם והוא יכול לקחת איזה זריקה שבא לו. זה נחמד שהוא רוצה לבוא לאירופה- אבל הוא צריך גם לעבור חתיכת חינוך מחדש.

חציל, כתבת לפניי יומיים שלדעתך צריך עוד גבוה אמיתי לבלאק, וציטטתי את ההודעה שלך (כנראה שפספת), מעניין אותי מה אתה חושב, אז :

מכבי מבחינתה צריכה לרכז את המאמץ על הגבוה היחיד שכנראה עדיין ישים עליה- שזה ג׳ורדן מיקי.

הבנתי, מעניין מה יהיה עם מיקי, נראה אם מכבי באמת יצליחו לשים עליו יד...
באיזה קטע גרין לא מתאים עם התוכניות של כספי, כאילו מה מגביל אותו בעצם כאן?
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי felix_r » 17 מאי 2019, 15:43

החציל האצטקי כתב:
felix_r כתב:
החציל האצטקי כתב:למה שוונאמייקר יבוא לפה?
כספית, יש מספיק קבוצות שיוכלו להשוות כל הצעה שמכבי תתן- גבוהה כשתהיה.
מקצועית- סביר להניח שיעדיף ללכת לשחק בקונטנדרית- שיכולה להציע לו להתחרות על תואר.
ֿ
מה אטרקטיבי במכבי?
לבוא ו״להלחם על הפלייאוף״?
זו לא שאיפה אפילו.

אתה צריך להביא את השחקנים שלך מלמטה, לא מלמעלה.
שאראס הבין את זה מצויין וזו הסיבה שכל שנה מחדש הוא מצליח.

אולי הוא חבר של וילבקין? :laugh2

הוא גם חבר של יאן וסלי.

תשמע, לא כל המאמנים באירופה אוהבים רכזים אמריקאים, אני לא צריך לספר לך. זה יכול לשחקן לטובת מכבי.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 17 מאי 2019, 15:47

Jack55 כתב:הבנתי, מעניין מה יהיה עם מיקי, נראה אם מכבי באמת יצליחו לשים עליו יד...

זה מתקשר לדיון שלנו...

ג׳בונטה לא בדיוק מוביל כדור, או שחקן שמייצר מכדרור. הוא יותר שחקן כנף.
הוא פינישר מצויין, הוא שומר טוב, הוא מביא ריבאונדים, אבל הובלת הכדור והקליעה אצלו הם לא התכונות הבולטות.
אם מכבי תלך עם ווילבקין וכספי, לא בטוח שזה השחקן שמשתלב הכי טוב איתם.

אני די בטוח שהוא יכול להיות שחקן ספסל במכבי, אבל לא חושב שנכון לחפש כאלה כשעדיין לא ברור מי משחקים בחמישיה.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי Rampel » 17 מאי 2019, 15:51

החציל האצטקי כתב:
Jack55 כתב:

אני מבין שלדעתך צריך להיפטר גם מאובראיינט וגם מבלאק? אחרת עם כל הכבוד למיקי, אני לא כל כך מבין למה להוריד את ממוצע הגובה של הקו הקדמי, שהוכח כנמוך גם ככה לרמה הזאת. אם בלאק לא ישאר, מכבי תאסוף שאריות באוגוסט בנוהל, כשעל כל טאריק בלאק אחד יש הרבה יותר פראחוסקים ופבראנים..

Sent from my SM-G955F using Tapatalk
סמל אישי של המשתמש
Rampel

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 17 מאי 2019, 15:55

אני חושב שבלאק צריך להמשיך, כל עוד הסכומים שהוא דורש לא הורסים לך את כל התוכניות בבניית הסגל.
על ג׳וני הייתי מוותר ומחליף אותו במיקי שגם יתן הגנה.
ֿ
הייתי מוסיף להם עוד שני ביגמנים- אחד 5 גבוה עם נוכחות פיזית ואחד 4 שיכול לרווח. שניהם צריכים לתת עבודה בהגנה.

קלויארו לא 4 מבחינתי. טיוס/לסור לא גבוהים מבחינתי.
נערך לאחרונה על ידי החציל האצטקי בתאריך 17 מאי 2019, 15:57, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי Jack55 » 17 מאי 2019, 15:56

החציל האצטקי כתב:
Jack55 כתב:הבנתי, מעניין מה יהיה עם מיקי, נראה אם מכבי באמת יצליחו לשים עליו יד...

זה מתקשר לדיון שלנו...

ג׳בונטה לא בדיוק מוביל כדור, או שחקן שמייצר מכדרור. הוא יותר שחקן כנף.
הוא פינישר מצויין, הוא שומר טוב, הוא מביא ריבאונדים, אבל הובלת הכדור והקליעה אצלו הם לא התכונות הבולטות.
אם מכבי תלך עם ווילבקין וכספי, לא בטוח שזה השחקן שמשתלב הכי טוב איתם.

אני די בטוח שהוא יכול להיות שחקן ספסל במכבי, אבל לא חושב שנכון לחפש כאלה כשעדיין לא ברור מי משחקים בחמישיה.

מבין מה שאתה כותב ומסכים איתך, אני חושב שמכבי צריכים לשים עליו עין, ולאחר שתמצא ותחתים את שחקני החמישייה ואלה שיובילו את הקבוצה, לאחר מכן יבדקו אם הוא מתאים להצטרף לסגל .
בגדול, הוא נראה לי כמו אופציה לגניבה בסכום מאוד נמוך .
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי Jack55 » 17 מאי 2019, 16:00

החציל האצטקי כתב:אני חושב שבלאק צריך להמשיך, כל עוד הסכומים שהוא דורש לא הורסים לך את כל התוכניות בבניית הסגל.
ֿ
הייתי מוסיף להם עוד שני ביגמנים- אחד 5 גבוה עם נוכחות פיזית ואחד 4 שיכול לרווח. שניהם צריכים לתת עבודה בהגנה.

אז מבחינתך מכבי צריכים יותר להשקיע בקו הקדמי, כי שילוב של בלאק+מיקי דיי יגביל אותך בבניית קו האחורי .
אתה יכול להרשות לעצמך להביא לפה רביעייה של מיליון+ - מיקי, בלאק, ווילבקין וכספי .
אבל צריך לקחת בחשבון ש3-4 הגארדים שתצטרך להחתים בנוסף לסגל, ככל הנראה לא יוכלו לעבור את ה500K (כל אחד כמובן) .
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 17 מאי 2019, 16:08

Jack55 כתב:אז מבחינתך מכבי צריכים יותר להשקיע בקו הקדמי, כי שילוב של בלאק+מיקי דיי יגביל אותך בבניית קו האחורי .
אתה יכול להרשות לעצמך להביא לפה רביעייה של מיליון+ - מיקי, בלאק, ווילבקין וכספי .
אבל צריך לקחת בחשבון ש3-4 הגארדים שתצטרך להחתים בנוסף לסגל, ככל הנראה לא יוכלו לעבור את ה500K (כל אחד כמובן) .

ברור.
גבוהים טובים עולים כסף.

יותר מזה: גם גבוהים לא טובים עולים כסף.
בכל מקרה יצטרכו להשקיע שם טונות, אז לפחות שישקיעו קצת אקסטרה ושיביאו שחקנים טובים.

תסתכל על הקווים הקדמיים של קבוצות פיינל פור.
תסתכל על הקו הקדמי של באסקוניה וברצלונה.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי Jack55 » 17 מאי 2019, 16:16

החציל האצטקי כתב:
Jack55 כתב:אז מבחינתך מכבי צריכים יותר להשקיע בקו הקדמי, כי שילוב של בלאק+מיקי דיי יגביל אותך בבניית קו האחורי .

ברור.
גבוהים טובים עולים כסף.

יותר מזה: גם גבוהים לא טובים עולים כסף.
בכל מקרה יצטרכו להשקיע שם טונות, אז לפחות שישקיעו קצת אקסטרה ושיביאו שחקנים טובים.

תסתכל על הקווים הקדמיים של קבוצות פיינל פור.
תסתכל על הקו הקדמי של באסקוניה וברצלונה.

חושב שעם הצעה טובה למיקי, זה לא כזה בשמיים להעמיד פה שלישיית גבוהים של מיקי-כספי-בלאק .
השאלה עם איזה שחקנים עוטפים אותם, ומי יביאו לקו האחורי, כי בכל זאת אי אפשר להפקיר אותו .
אני בכל מקרה שצריך ללכת על וונאמייקר בכל הכוח, לפחות לנסות, ומי פה לראות איך מתקדמים הלאה...
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי Rampel » 17 מאי 2019, 16:21

החציל האצטקי כתב:אני חושב שבלאק צריך להמשיך, כל עוד הסכומים שהוא דורש לא הורסים לך את כל התוכניות בבניית הסגל.
ֿ

זה לא מתיישב עם החוקים שעל פיהם יבנה הסגל ועוד פחות עם התקציב של מכבי.

4 זרים מרכזיים בקו הקדמי, כששניים מהם עולים יחד 2 מיליון וצפונה והאחרים נותנים הגנה לצד יכולות התקפיות (מה שגם לא יהיה זול) מזניח לחלוטין את הקו האחורי ועמדה 3. למעשה, לפי החוקים, הזר הבכיר היחיד בקו האחורי לפי הגישה שלך הוא ווילבקין ושאר הזרים הם הימורים לרוטציה, מה שמחלקת הסקאוטינג במכבי מצטיינת בלהביא.. אגב הימורים לרוטציה, את ההימור היחיד שהם עוד איכשהו פגעו איתו בשנים האחרונות, אתה זורק, אז אתה בטוח שאתה רוצה לסמוך על זה עם הקו האחורי שלך?

סמל אישי של המשתמש
Rampel

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 17 מאי 2019, 16:47

Rampel כתב:זה לא מתיישב עם החוקים שעל פיהם יבנה הסגל ועוד פחות עם התקציב של מכבי.

4 זרים מרכזיים בקו הקדמי, כששניים מהם עולים יחד 2 מיליון וצפונה והאחרים נותנים הגנה לצד יכולות התקפיות (מה שגם לא יהיה זול) מזניח לחלוטין את הקו האחורי ועמדה 3. למעשה, לפי החוקים, הזר הבכיר היחיד בקו האחורי לפי הגישה שלך הוא ווילבקין ושאר הזרים הם הימורים לרוטציה, מה שמחלקת הסקאוטינג במכבי מצטיינת בלהביא.. אגב הימורים לרוטציה, את ההימור היחיד שהם עוד איכשהו פגעו איתו בשנים האחרונות, אתה זורק, אז אתה בטוח שאתה רוצה לסמוך על זה עם הקו האחורי שלך?

אני לא מכיר ״חוקים״.
נראה לי שה״חוקים״ האלה גם יותר גמישים ממה שאתה חושב.

מה זה ״4 זרים מרכזיים״?
יש את בלאק ומיקי שאתה מוציא עליהם סכום מכובד כדי שיחזיקו אותך גם בהגנה וגם בהתקפה, ויש עוד שני גבוהים שאתה מהמר עליהם.
הגבוהים המחליפים לא צריכים להיות יקרים. הם צריכים להיות מתאימים לצרכים שרשמתי: סייז ופיזיות, וריווח.

בעמדה 3 אני מדבר על כספי, שברור שמכבי ממתינה לראות מה קורה איתו, ואני לוקח כמובן מאליו שאם הוא מגיע לכאן מקצים לאירוע הזה תקציב אקסטרה.

כן, בעמדה 1 ו2 מכבי צריכה להמר.
אני אומר לכל אורך הדרך כאן: היא בכל מקרה תיאלץ להמר.

וקלויארו?
הוא בסדר גמור, אבל הוא פשוט לא 4. בעמדה 4 אין לו מה להציע בהגנה.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי שמוליק » 17 מאי 2019, 17:04

החציל האצטקי כתב:
Rampel כתב:זה לא מתיישב עם החוקים שעל פיהם יבנה הסגל ועוד פחות עם התקציב של מכבי.

אני לא מכיר ״חוקים״.
נראה לי שה״חוקים״ האלה גם יותר גמישים ממה שאתה חושב.

מה זה ״4 זרים מרכזיים״?
יש את בלאק ומיקי שאתה מוציא עליהם סכום מכובד כדי שיחזיקו אותך גם בהגנה וגם בהתקפה, ויש עוד שני גבוהים שאתה מהמר עליהם.
הגבוהים המחליפים לא צריכים להיות יקרים. הם צריכים להיות מתאימים לצרכים שרשמתי: סייז ופיזיות, וריווח.

בעמדה 3 אני מדבר על כספי, שברור שמכבי ממתינה לראות מה קורה איתו, ואני לוקח כמובן מאליו שאם הוא מגיע לכאן מקצים לאירוע הזה תקציב אקסטרה.

כן, בעמדה 1 ו2 מכבי צריכה להמר.
אני אומר לכל אורך הדרך כאן: היא בכל מקרה תיאלץ להמר.

וקלויארו?
הוא בסדר גמור, אבל הוא פשוט לא 4. בעמדה 4 אין לו מה להציע בהגנה.

וולדן זול וממש לא הימור. הוא לא פחות מגניבה. ואם לא מביאים איזה דילייני אז אליזה בריינט יהיה רכז סולידי מחליף. שניהם רמה או שתיים מעל פארגו של היום.
קלוירו לא מספיק יציב התקפית ובעמדה 4 אני מעדיף את גינת על פני זר בינוני.
פדרמן ורקנאטי קוברים את מכבי.
שיעופו כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שמוליק

הודעהעל ידי er79 » 17 מאי 2019, 18:28

החציל האצטקי כתב:למה שלא פשוט נסמוך על סקוטי ונשים לידו שחקנים טובים יותר?
למה זו לא אופציה לגיטימית?

כן, הוא לא רכז טבעי קלאסי- אבל תכל׳ס- אין הרבה כאלה, בטח לא ברמת יורוליג.

אנחנו קצת שוכחים שהשחקנים ששיחקו לידו השנה בעמדות 2-3 זה חבורה של פיסחים ונגרים.

אני לא אומר שלא צריך *עוד* רכז. אני פשוט לא חושב שווילבקין לא מסוגל להיות רכז טוב בקבוצה טובה.

לא. פשוט לא.
er79

הודעהעל ידי argof » 18 מאי 2019, 12:44

לדעתי: לא יותר מ-6 זרים בגלל החוקים בישראל, ועמרי כספי לסייע בשיקום הקשר למעגלים 2 ו-3 של האוהדים בישראל. הייתי שמח ל-
1 וונאמייקר, וולדן
2 וילבקין, זוסמן, דיבה
3 כספי, קייסי ריברס (פוטנציאל לישראלי), אבדיה
4 אנתוני גיל, לוק סיקמה, ליף
5 בלאק/מיקי, סטודומאייר/האוול
argof

הודעהעל ידי Jack55 » 18 מאי 2019, 14:11

argof כתב:לדעתי: לא יותר מ-6 זרים בגלל החוקים בישראל, ועמרי כספי לסייע בשיקום הקשר למעגלים 2 ו-3 של האוהדים בישראל. הייתי שמח ל-
1 וונאמייקר, וולדן
2 וילבקין, זוסמן, דיבה

החוקים של הליגה לא משנים, מכבי לא תוכל להצליח ביורוליג בלי לפחות 7 זרים, וברור שהעדיפות היא ל8 .
שוב, החוקים בישראל ממש לא צריכים להשפיע על ההצלחה שלנו ביורוליג, בשביל להצליח באמת צריך 8 זרים, שכולם יהיו ברמה איכותית + 2 ישראלים שבאמת יכולים לתרום משהו גם ברמת היורוליג .
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי Rampel » 18 מאי 2019, 14:41

Jack55 כתב:
argof כתב:לדעתי: לא יותר מ-6 זרים בגלל החוקים בישראל, ועמרי כספי לסייע בשיקום הקשר למעגלים 2 ו-3 של האוהדים בישראל. הייתי שמח ל-
1 וונאמייקר, וולדן
2 וילבקין, זוסמן, דיבה

החוקים של הליגה לא משנים, מכבי לא תוכל להצליח ביורוליג בלי לפחות 7 זרים, וברור שהעדיפות היא ל8 .
שוב, החוקים בישראל ממש לא צריכים להשפיע על ההצלחה שלנו ביורוליג, בשביל להצליח באמת צריך 8 זרים, שכולם יהיו ברמה איכותית + 2 ישראלים שבאמת יכולים לתרום משהו גם ברמת היורוליג .
7-8 זרים איכותיים? ממתי למכבי יש תקציב למשהו כזה? עזוב תקציב, אין לה את המסוגלות, הדבר הכי נכון שחציל רשם פה זה ששחקנים בקליבר שנמצא או היה בטופ האירופאי ישתינו על ההצעות שלנו. ובנוגע לחוקים, הם ועוד איך משנים. 3 זרים שמספקים את הסחורה ויושבים בחוץ זו מלחמת אגו וחדר הלבשה לא בריא, בטח ובטח כשהרוטציה וההיררכיה מושפעות מחוקים ולא מיכולת. מה קורה כשהזר השמיני ברוטציה שלך נותן יום של דאבל פיגרס ומדד טוב ביורוליג ולא נרשם לך למשחקי ליגה שאחריו?!

החיים הם לא 2K, אתם כל הזמן מפספסים שאין למכבי לא את התקציב, לא את היכולת ולא את הפריווילגיה להעמיד סגל עמוק של זרים ברמה גבוהה, לכן חייבים להשקיע קודם כל בחמישיה ואחרי זה להמר על מחליפים, כי אם כבר רוצים להמר על משהו, אז זה חייב להיות החלק השני של הרוטציה.

אגב רוטציה, אפשרות שיכולה להיות נחמדה היא להחתים שני שחקנים שעוד לא חוו יורוליג, אבל אולי יכולים כבר לתרום ברמה הזו ולהציב אותם במצב של תחרות ורוטציה ביניהם ברמה ההיררכית. למשל, וולדן ומילר מקינטייר על חשבונם של פארגו וקיין לצורך העניין. אם כבר להמר זה בעמדות הגארד, שם ווילבקין כבר שותה 1.3 מיליון בשנה ושם יש ישראלים שאולי יכולים להתפתח לשחקני רוטציה ולהמשיך להתקדם.
בקו הקדמי לא הייתי מהמר. והקווים הנמוכים שאנשים בונים פה בעמדות 4-5 זה הימור. בהנחה שבלאק ישאר שם, סנטר פותח שהוא 9'6 זה כבר הימור ולכן ה-4 הפותח והגבוה המחליף לצד ג'ייק ו/או טיוס חייבים להשלים אותו בצורה טובה.

סמל אישי של המשתמש
Rampel

הודעהעל ידי Jack55 » 18 מאי 2019, 14:58

Rampel כתב:
Jack55 כתב:
1 וונאמייקר, וולדן
2 וילבקין, זוסמן, דיבה

7-8 זרים איכותיים? ממתי למכבי יש תקציב למשהו כזה? עזוב תקציב, אין לה את המסוגלות, הדבר הכי נכון שחציל רשם פה זה ששחקנים בקליבר שנמצא או היה בטופ האירופאי ישתינו על ההצעות שלנו. ובנוגע לחוקים, הם ועוד איך משנים. 3 זרים שמספקים את הסחורה ויושבים בחוץ זו מלחמת אגו וחדר הלבשה לא בריא, בטח ובטח כשהרוטציה וההיררכיה מושפעות מחוקים ולא מיכולת. מה קורה כשהזר השמיני ברוטציה שלך נותן יום של דאבל פיגרס ומדד טוב ביורוליג ולא נרשם לך למשחקי ליגה שאחריו?!

החיים הם לא 2K, אתם כל הזמן מפספסים שאין למכבי לא את התקציב, לא את היכולת ולא את הפריווילגיה להעמיד סגל עמוק של זרים ברמה גבוהה, לכן חייבים להשקיע קודם כל בחמישיה ואחרי זה להמר על מחליפים, כי אם כבר רוצים להמר על משהו, אז זה חייב להיות החלק השני של הרוטציה.

אגב רוטציה, אפשרות שיכולה להיות נחמדה היא להחתים שני שחקנים שעוד לא חוו יורוליג, אבל אולי יכולים כבר לתרום ברמה הזו ולהציב אותם במצב של תחרות ורוטציה ביניהם ברמה ההיררכית. למשל, וולדן ומילר מקינטייר על חשבונם של פארגו וקיין לצורך העניין. אם כבר להמר זה בעמדות הגארד, שם ווילבקין כבר שותה 1.3 מיליון בשנה ושם יש ישראלים שאולי יכולים להתפתח לשחקני רוטציה ולהמשיך להתקדם.
בקו הקדמי לא הייתי מהמר. והקווים הנמוכים שאנשים בונים פה בעמדות 4-5 זה הימור. בהנחה שבלאק ישאר שם, סנטר פותח שהוא 9'6 זה כבר הימור ולכן ה-4 הפותח והגבוה המחליף לצד ג'ייק ו/או טיוס חייבים להשלים אותו בצורה טובה.

הכוונה שלי ב"זרים איכותיים", לזרים שיכולים לתרום משהו ביורוליג, ולא זרים כמו קנדריק ריי שבכלל לא ברמה או דיאנדרה קיין שחצי עונה רק מחרב, הזרים האיכותיים האלה יכולים גם לעלות 300K ו400K, הם פשוט צריכים להיות שחקנים טובים, ושבאמת יהיה להם את היכולות לתרום ביורוליג, לצורך העניין קורי וולדן יכול להיות כזה .

בנוגע לקטע של הרישום בליגה, אני מבין את הטענה בעניין הזה וגם אני מסכים שזה דיי בעייתי, אבל דבר ראשון אני סומך על ספירופלוס שידע לרשום למשחק ליגה שחקן שנתן משחק מדהים ביורוליג שלושה ימים לפניי .
ואפשר לעשות רוטציה עם הרישום של השחקנים, אומנם 3 בחוץ כל משחק זה הרבה, אבל מצד שני יש גם לא מעט משחקי ליגה שבהם אפשר לעשות רוטציה עם הרישום וכולם יהיו מרוצים, תוסיף לזה שיש גם הרבה משחקי יורוליג במהלך העונה שבהם את רוב הדקות משחקים הזרים . (גם לא לשכוח שבכל עונה יש קצת פציעות, שזה גם ישפיע על רוטציית הרישום בליגה וכו') .

זה לא שיש לך ברירה, אם היו ישראלים שיכולים באמת לתרום ביורוליג לא הייתי אומר כלום, אבל שנינו יודעים שיש רק שלושה כאלה :
כספי - שאני מקווה מאוד שיגיע לפה.
טיוס - שככל הנראה לא ימשיך בגלל דרישות השכר הגבוהות .
ליף - שקשה לי להאמין שיגיע לאירופה בקיץ הזה, אולי בהמשך הקריריה כן .

בנוגע לפסקה השנייה שכתבת, יכול להיות שפספסת את ההודעות שלי בנוגע לסגל בימים האחרונים, אבל אני כתבתי שצריך להשקיע את רוב הכסף בחמישייה, ולדעת לעטוף את החמישייה הזאת במחליפים זולים אך באותה מידה גם טובים .
מה שאני הצעתי כדוגמה זה - וונאמייקר, ווילבקין, כספי, אובראיינט ובלאק .
ולעטוף אותם במחליפים שלא יעברו את ה500K כל אחד (דוגמת קורי וולדן, ג'בונטה גרין, מתיאס לסור וכו'...) .
באותה מידה אפשר ללכת גם על השקעה בקו הקדמי (מיקי במקומו של אובראיינט לצורך העניין), ובמקום וונאמייקר ללכת על איזה מילר מקינטייר .

בגדול, אני חושב שעוד חודש שתגמר הליגה ושכבר נשמע על באמת מועמדים רציניים, נוכל כבר לקבל כיוון למה מכבי וספירופולוס מתכננים .
ודבר אחרון בנוגע לתקציב, אם מכבי השנה יכלו לשלם ל8 זרים סכום כולל של 5.1 מיליון דולר נטו, אני בטוח שהם יוכלו לעשות בקיץ הקרוב את אותו דבר (ואולי אפילו קצת יותר) .
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי er79 » 18 מאי 2019, 15:49

1 וונאמייקר, וולדן
2 וילבקין, זוסמן, דיבה

ריברס צחק בזמנו ששאלתי אותו אם יכול לשחק כישראלי. בגיל לצערי לא הייתי נוגע אחרי הפציעה שעבר. שחקן מצוין אבל זו התאבדות.
er79

הודעהעל ידי Jack55 » 18 מאי 2019, 15:50

אגב אם כבר "הימור" לעמדת הרכז, פייטון סיבה ופיירה הנרי אחלה של אופציות .
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra ו־18 אורחים