A.Parker כתב:ממש מוזר שדווקא בעונה האחרונה הוא ירוויח יותר, בטח אם הוא זכאי להטבת מס
אולי יש אפשרות שהוא יפרוש אחרי שנתיים, לכן מכבי שמה יותר כסף בעונה האחרונה, שאולי לא תצטרך לשלם

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
A.Parker כתב:ממש מוזר שדווקא בעונה האחרונה הוא ירוויח יותר, בטח אם הוא זכאי להטבת מס
עדיין לא השלמת עם זה?אחדשיודע כתב:גם עם רגל שבורה הוא יישאר כדי להרוויח את הסכום הזה בעונה השלישית, אם אכן יחתום פה.
Holiday_Armadillo כתב:אני לא אגיד מי, אבל את אחת הכתבות על כספי כתב ''עיתונאי'' עם יכולת כתיבה מזעזעת, באמת מאוד מאוד נמוכה
הרגשתי לא בנוח לקרוא את זה
Holiday_Armadillo כתב:עדיין לא השלמת עם זה?אחדשיודע כתב:גם עם רגל שבורה הוא יישאר כדי להרוויח את הסכום הזה בעונה השלישית, אם אכן יחתום פה.
לא בקטע שמישהו יתבע אותי, סתם לא נעיםקובי כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני לא אגיד מי, אבל את אחת הכתבות על כספי כתב ''עיתונאי'' עם יכולת כתיבה מזעזעת, באמת מאוד מאוד נמוכה
הרגשתי לא בנוח לקרוא את זה
מי מכיר אותך? את אנונימית פה.
ואגב, אני קורא כאלה כל הזמן.
ל ידי החציל האצטקי » ג' יוני 18, 2019 10:54 am
שמוליק כתב:
החציל האצטקי כתב:
החציל האצטקי כתב:
אם אלה הסכומים, כנראה שאפשר לדבר.
מניח שמכבי הציעו 650-700, ויכולים לעלות ל750-850, שזה כבר יותר קרוב למה שאנאדולו מציעים.
אם ג׳וני רוצה, הוא ימשיך. מכבי עושה את שלה מבחינתה.
רועי כהן מדבר על 840,000$ לעונה.
ג'וני אובריאנט לא שווה את המחיר. הוא לא ישתפר בשנה הבאה וגם ההגנה שלו קרובה ברמתה לזו של גייק כהן. אני מעדיף שיחסכו בעמדת הרכז ויביאו את וולדן וולטרס ובעמדה 4 יתנו בראש לריאל מדרידיות ויחתימו את דריק וויליאמס.
כשתהיה יאניס ספרופולוס תעשה מה שאתה רוצה.
עד אז- יש אוטוריטה שעל פיה יישק דבר.
מה מעניין?! בן דוד שלי בן ה-8 ידע להגיד שכספי יחזור עד לסוף הקריירה..yellowaura כתב:מעניין שהנחתי מראש שהחוזה שיהיה ל 3 שנים אם המשך לתפקיד של מנהל קבוצה.
אני מעריך שגם מכבי יודעים ש כנראה 3 עונות לא יהיו או לפחות אם יהיו בעונה האחרונה יהיה יכולת כמו פניני.
לדעתי לא שווה את הכסף למכבי. התחייבות ש 3 שנים יתפוס כספית מקום של כוכב.
לקבוצה כמו צסקא כן שווה (כסף קטן יחסית לתקציב).
כספי לפי פרסומים מתכנן לפתח את עסקי הקנאביס שלו ולהשקיע הרבה מזמנו וכספו במיזם הזה.
אם יהיה מימון של 50% של פוקס העסקה שווה.
שמוליק כתב:אז מה חציל, אוברדוביץ שגנב היום את דריק וויליאמס ממילאנו נחשב אצלך לאוטוריטה?
החציל האצטקי כתב:שמוליק כתב:אז מה חציל, אוברדוביץ שגנב היום את דריק וויליאמס ממילאנו נחשב אצלך לאוטוריטה?
נדמה לי שהבנת אותי לא נכון.
ברור שדרק וויליאמס שחקן טוב. לא צריך להיות אוטוריטה גדולה בשביל לתפוס ממנו.
כשהוא ישחק ליד סבן-פוטר כמו וסלי ושחקני כנף כמו דאטומה וקאליניץ׳, ופליימייקרים כמו דה-קולו וסלוקאס, הוא יהיה גם יותר טוב.
נדמה לי שהיה ברור מראש שלמכבי אין את האמצעים לייצר התאמה טובה בשבילו, מה גם שהיה ברור שהוא יקבל הצעות שמנות, ולכן האופציה הזאת אפילו לא נלקחה ברצינות.
שמוליק כתב:אני טענתי שאפשר להביא את וולדן בנזיד עדשים כדי לפנות את הכסף שיועד למילושים לתותח על כמו וויליאמס
החציל האצטקי כתב:שמוליק כתב:אני טענתי שאפשר להביא את וולדן בנזיד עדשים כדי לפנות את הכסף שיועד למילושים לתותח על כמו וויליאמס
לא הכל זה כסף.
שחקנים רוצים ללכת לשחק בקבוצה טובה, עם שחקנים טובים לידם. בפנר הוא קיבל גם וגם.
בימים האחרונים ישנם פרסומים שונים בתקשורת בנוגע לעומרי כספי ומכבי FOX תל אביב. עומרי הוא שחקן בית, מכביסט מוערך ושמו הולך לפניו. יחד עם זאת, אין בשלב זה סיכום בין הצדדים וכל הפרסומים אודות סכומים, משך התקופה ותפקידים כאלה ואחרים במועדון לא נדונו בשלב זה.
כמו כן, עומרי כספי הציג בפני מכבי את רצונו לבחון את האפשרויות העומדות בפניו ב-NBA. אם אכן יהיו התפתחויות או סיכומים כלשהם, נשמח לעדכן בצורה מסודרת.
עוד לא ראיתי אף הבהרה שלהם שהתברר שהם אמרו בה אמתהחציל האצטקי כתב:בימים האחרונים ישנם פרסומים שונים בתקשורת בנוגע לעומרי כספי ומכבי FOX תל אביב. עומרי הוא שחקן בית, מכביסט מוערך ושמו הולך לפניו. יחד עם זאת, אין בשלב זה סיכום בין הצדדים וכל הפרסומים אודות סכומים, משך התקופה ותפקידים כאלה ואחרים במועדון לא נדונו בשלב זה.
כמו כן, עומרי כספי הציג בפני מכבי את רצונו לבחון את האפשרויות העומדות בפניו ב-NBA. אם אכן יהיו התפתחויות או סיכומים כלשהם, נשמח לעדכן בצורה מסודרת.
http://www.maccabi.co.il/news.asp?id=7184
זה אפילו לא כתבה, זה מה שמביךer79 כתב:סתם כתבה חסרת תכלית ופוליטיקלי קורקט
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־45 אורחים