פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: ת׳רד המלפפונים

08 יולי 2020, 00:16

Neo כתב:גרסיה התותח מפרסם שללורנזו בראון יש הצעה אחת ויחידה מפנא
כלומר מכבי בכלל לאאאאא הגישה הצעה לבראון
איפה כל המקורבים שסיפרו שלורנזו בראון כמעט התחתן עם דני פדרמן ?

אני לא בא להגן על פדרמן בשום צורה,
אבל אם יש לבראון רק הצעה אחת, למה הוא לא חתם בפאו?

08 יולי 2020, 00:43

מישהו עכשיו התחיב לי שמכבי הולכת לוותר על גונדי דורסי וכהן. כמו כן גוקרי מווילבראן חתם כסנטר ומצרפים את פניני ואלבר כמו כן את יפתח זיו וגוט כרכזים...ושהיה היום ישיבת הנהלה ושיאניס יצא עצבני והיו צריכים להרגיעו וכו והוא איים בלעזוב תמועדון...ולמועדון יש גם תוכנית מגירה אם יעזוב....
האמת שנשמע הזוי להרוס את כל מה שבנו השנה..מישהו שמע דבר דומה???זה נשמע ממש מפחיד אבל לך תדע עם ההנהלה הזו אתה לא יכול לדעת זה גם קצת מתאים לכתבה של רועי כהן לפני כמה שבועות שיאניס ביקש הבהרות מהנהלה....
מישהו יודע משהו? cannon?אסף מתוק?חציל?מישהו...

08 יולי 2020, 01:08

Mmm כתב:מישהו עכשיו התחיב לי שמכבי הולכת לוותר על גונדי דורסי וכהן. כמו כן גוקרי מווילבראן חתם כסנטר ומצרפים את פניני ואלבר כמו כן את יפתח זיו וגוט כרכזים...ושהיה היום ישיבת הנהלה ושיאניס יצא עצבני והיו צריכים להרגיעו וכו והוא איים בלעזוב תמועדון...ולמועדון יש גם תוכנית מגירה אם יעזוב....
האמת שנשמע הזוי להרוס את כל מה שבנו השנה..מישהו שמע דבר דומה???זה נשמע ממש מפחיד אבל לך תדע עם ההנהלה הזו אתה לא יכול לדעת זה גם קצת מתאים לכתבה של רועי כהן לפני כמה שבועות שיאניס ביקש הבהרות מהנהלה....
מישהו יודע משהו? cannon?אסף מתוק?חציל?מישהו...
מה?

08 יולי 2020, 01:10

אולי די עם זה?

08 יולי 2020, 09:03

עם מה??אני שואל כי הוא אחד שלא מחרטט מאידך אני רוצה לוודא אם חירטטו אותו...

08 יולי 2020, 10:44

כי אנשים (לאו דווקא מהפורום) ממציאים לך דברים ואתה רץ לשאול פה. זה לא תרד לשמועות, בטח לא מגוכחות. תאמין פחות למה שמספרים לך.

08 יולי 2020, 13:08

מי שסיפר לי טוען שהוא שמע מרקאנטי עצמו ....הוא טוען שהוא דוד שלו....לולא הכתבה של רועי כהן בזמנו לא הייתי מאמין כעת אני חושש אשמח עם cannon וכדומה יעשו סדר בשמועות אותי זה נורא מלחיץ אם זה נכון....

08 יולי 2020, 13:31

''מישהו ניגש אליי בדוכן פלאפל ואין שהוא אחיין של פוטין, אשמח לקבל הבהרות ממשתמש שעזב בפעם המיליון בטריקת דלת והשאיר רשימה של שמות שיהיו לנו כהוכחה לזה שהוא צדק רק ששניים מתוך הרשימה כבר בקבוצות אחרות''

בחייאת, די
אם נצטרך להתחיל למחוק הודעות כי אנשים לא יודעים מה הגבול, נמחק

08 יולי 2020, 17:57

ההגעה של אולאנובאס אומרת משהו על קאליניץ', הוא יעזוב את הטורקים.
לא אופתע אם יגיע לפה, כי את הדרך החוצה הם כבר סימנו לו לאחר ההחתמות של אולאנובאס ופייר.

09 יולי 2020, 16:26

מכבי תל אביב: "עומלים על השלמת הסגל לעונה הבאה"
עוד באותה הודעה, לסגל של 2021 יש כבר 8 שחקנים (גם דורסי ובראיינט ברשימה) ואת יאניס ונדרשות רק השלמות קטנות...
השאלה שלי זה אם בכלל נשארו משלימים

09 יולי 2020, 16:51

Shay_uzan כתב:מכבי תל אביב: "עומלים על השלמת הסגל לעונה הבאה"
עוד באותה הודעה, לסגל של 2021 יש כבר 8 שחקנים (גם דורסי ובראיינט ברשימה) ואת יאניס ונדרשות רק השלמות קטנות...

קטנות זו הוספה שלך

09 יולי 2020, 16:53

"למכבי יש מאמן חתום לעונה הבאה (ספרופולוס), ושמונה שחקנים שכבר חתומים - ווילבקין, האנטר, זוסמן, כספי, ברייאנט, דורסי, סנדי כהן ודורי סהר"

הכל טוב ויפה עד שרואים את דורסי ברשימה הזו..

09 יולי 2020, 17:00

בראון, קליניץ ומיקי וזה חלון טוב בשבילי.

במציאות - פניני, בורדיון מאריך חוזה ואור לאומי.

09 יולי 2020, 17:04

קאליניץ׳ יגיע לפה מאה אחוז, לא רואה מקום אחר...
חלום שלי שהנרי ג׳קירי וקאליניץ׳ יגיעו לפה

09 יולי 2020, 17:34

Adam כתב:"למכבי יש מאמן חתום לעונה הבאה (ספרופולוס), ושמונה שחקנים שכבר חתומים - ווילבקין, האנטר, זוסמן, כספי, ברייאנט, דורסי, סנדי כהן ודורי סהר"

זה מה שמפריע לך? לא זה שהם מתגאים ב-8 שחקנים שאחד מהם זה דורי סהר והשני זה כספי שאף אחד כולל כספי לא יודע אם נשאר משהו מהגוף שלו בכלל?

09 יולי 2020, 17:38

טוב שהם לא אמרו שאבדיה חתום פה לעונה הבאה.

09 יולי 2020, 18:36

שועל כתב:
Shay_uzan כתב:מכבי תל אביב: "עומלים על השלמת הסגל לעונה הבאה"

קטנות זו הוספה שלך
באתי לרשום משהו יותר רציני אבל שמתי לב שיצאתי מההודעה ולא היה לי כוח לחזור... זה מה שהם אמרו במילים שלי, לא אומר שאני מסכים עם זה

09 יולי 2020, 20:26

דורי סהר חתום לעונה הבאה לכל מי שתהה תודה על העדכון מכבי

09 יולי 2020, 20:30

MTA2311 כתב:דורי סהר חתום לעונה הבאה לכל מי שתהה תודה על העדכון מכבי

פיו נרגעתי

09 יולי 2020, 20:31

Holiday_Armadillo כתב:
Adam כתב:"למכבי יש מאמן חתום לעונה הבאה (ספרופולוס), ושמונה שחקנים שכבר חתומים - ווילבקין, האנטר, זוסמן, כספי, ברייאנט, דורסי, סנדי כהן ודורי סהר"

זה מה שמפריע לך? לא זה שהם מתגאים ב-8 שחקנים שאחד מהם זה דורי סהר והשני זה כספי שאף אחד כולל כספי לא יודע אם נשאר משהו מהגוף שלו בכלל?

אני לא מתאכזב כי אני לא מצפה לכלום. בניגוד לדורסי, כל השחקנים שחתומים לא מטומטמים כלכך (יש עם מה לעבוד).
ככל הנראה ג'ונדי וג'ייק כהן יישארו אז זה כבר 10 שחקנים. הם גם סוגרים למעשה את מכסת הישראלים.
בעיקרון אני מעוניין במחליף ראוי לבלאק. מחליפים לוולטרס, קלויארו ואייסי אפשר למצוא גם בליגה הישראלית..
פרסם תגובה