10 יולי 2021, 22:20
אדגר פו כתב:אבל דיברו על 5 ישראלים בכירים, נדמה לי גם יעקב כהן מישראל היום אמר כך בכתבה לא מזמן.
כמה היו בשנה שעברה ? כספי, בלייזר, ג'ונדי, סנדי כהן, זוסמן.
בטח ינסו להשאיר את זוסמן או להביא לו מחליף. גם עם כספי לא סגרו את הפרישה. ( אולי ישאר בשכר מקוצץ ? ).
10 יולי 2021, 22:22
צריך מחליף לזוס בנוסף לעוד ישראליאדגר פו כתב:לפי וואלה בלייזר סיכם את תנאיו.
אז מה נשאר בעצם ? יש את זין, כהן, ג'ונדי וכנראה בלייזר. נשאר עוד ישראלי בכיר אחד וסוגרים את הבסטה לדעתי.
10 יולי 2021, 22:26
10 יולי 2021, 23:12
אדגר פו כתב:לפי וואלה בלייזר סיכם את תנאיו.
אז מה נשאר בעצם ? יש את זין, כהן, ג'ונדי וכנראה בלייזר. נשאר עוד ישראלי בכיר אחד וסוגרים את הבסטה לדעתי.
10 יולי 2021, 23:13
גם חשוב לציין שכרגע כספי חלק מהסגל…אדגר פו כתב:יכול להיות שבאמת שומרים מקום לליף. אבל זה בטח יקרה רק אם יסתדרו עם כספי והכסף הגדול שם. ( מבחינת מכבי, לא ברור מה רצונו של ליף ).
10 יולי 2021, 23:38
Jack55 כתב:גם חשוב לציין שכרגע כספי חלק מהסגל…אדגר פו כתב:יכול להיות שבאמת שומרים מקום לליף. אבל זה בטח יקרה רק אם יסתדרו עם כספי והכסף הגדול שם. ( מבחינת מכבי, לא ברור מה רצונו של ליף ).
נחכה להתפתחויות מהצד שלנו
10 יולי 2021, 23:41
10 יולי 2021, 23:59
אחדשיודע כתב:אופציית שחקן (אם אתה רוצה לשכנע שחקן איכותי/מוכח להגיע אליך) או אופציית קבוצה (אם מכבי זו קפיצה גדולה עבור השחקן - וזה נוגע כמעט לכל השחקנים שמשחקים בישראל ורוב ה-״מציאות״ של אבי אבן בשנים האחרונות). לא אופציות הדדיות לשני הצדדים. שילמדו מה-NBA.
11 יולי 2021, 00:02
JarJarBinx כתב:אחדשיודע כתב:אופציית שחקן (אם אתה רוצה לשכנע שחקן איכותי/מוכח להגיע אליך) או אופציית קבוצה (אם מכבי זו קפיצה גדולה עבור השחקן - וזה נוגע כמעט לכל השחקנים שמשחקים בישראל ורוב ה-״מציאות״ של אבי אבן בשנים האחרונות). לא אופציות הדדיות לשני הצדדים. שילמדו מה-NBA.
ב-NBA זה כמעט תמיד אופציית שחקן...
11 יולי 2021, 00:03
אדגר פו כתב:יכול להיות שבאמת שומרים מקום לליף.
11 יולי 2021, 00:33
JarJarBinx כתב:אדגר פו כתב:יכול להיות שבאמת שומרים מקום לליף.
אין מצב. בעמדות 4-5 כבר חתומים זיזיץ', ריינולדס, כהן, וויליאמס, קלויארו ובלייזר. אפילו אם תספור את בלייזר וקלויארו כ"חצי 3", כמה שחקנים צריך בעמדה 4?
11 יולי 2021, 00:33
זה שמישהו סיפר לבלייזר שהוא יכול להיות 4 בליגת הגמדים שלנו זה מאוד נחמד, אבל זה לא רלוונטי לרמה של היורוליג, או של כדורסל מקצועני לצורך העניין. הבחור 3 ואמור להיות 3&D. אני כמובן אומר אמור כי ה-28% שלו בעונה שעברה לא עושים רושם.JarJarBinx כתב:אדגר פו כתב:יכול להיות שבאמת שומרים מקום לליף.
אין מצב. בעמדות 4-5 כבר חתומים זיזיץ', ריינולדס, כהן, וויליאמס, קלויארו ובלייזר. אפילו אם תספור את בלייזר וקלויארו כ"חצי 3", כמה שחקנים צריך בעמדה 4?
11 יולי 2021, 00:36
Rampel כתב:זה שמישהו סיפר לבלייזר שהוא יכול להיות 4 בליגת הגמדים שלנו זה מאוד נחמד, אבל זה לא רלוונטי לרמה של היורוליג, או של כדורסל מקצועני לצורך העניין. הבחור 3 ואמור להיות 3&D. אני כמובן אומר אמור כי ה-28% שלו בעונה שעברה לא עושים רושם.JarJarBinx כתב:אדגר פו כתב:יכול להיות שבאמת שומרים מקום לליף.
בקיצור, יש מקום לשחקן נוסף בעמדה 4, בטח ובטח אם ג'ייק יכול וצריך לחפות גם על עמדה 5. וכן, זה צריך להיות טי ג'יי ליף.
Sent from my SM-N985F using Tapatalk
11 יולי 2021, 00:37
11 יולי 2021, 00:38
בדיוק כתבתי. לטעמי, אין אף שחקן ישראלי בעמדות 2/3 שראוי לנגב פה את הפרקט. וזה כולל את גולן גוט, עם כל הכבוד להיותו אחיין של.arie1985 כתב:Rampel כתב:זה שמישהו סיפר לבלייזר שהוא יכול להיות 4 בליגת הגמדים שלנו זה מאוד נחמד, אבל זה לא רלוונטי לרמה של היורוליג, או של כדורסל מקצועני לצורך העניין. הבחור 3 ואמור להיות 3&D. אני כמובן אומר אמור כי ה-28% שלו בעונה שעברה לא עושים רושם.JarJarBinx כתב:אדגר פו כתב:יכול להיות שבאמת שומרים מקום לליף.
בקיצור, יש מקום לשחקן נוסף בעמדה 4, בטח ובטח אם ג'ייק יכול וצריך לחפות גם על עמדה 5. וכן, זה צריך להיות טי ג'יי ליף.
השאלה מה עדיף
שחקן ישראלי בעמדה 4/5 או שחקן ישראלי בעמדה 2/3 במקום זוס
11 יולי 2021, 00:40
Rampel כתב:בדיוק כתבתי. לטעמי, אין אף שחקן ישראלי בעמדות 2/3 שראוי לנגב פה את הפרקט. וזה כולל את גולן גוט, עם כל הכבוד להיותו אחיין של.arie1985 כתב:Rampel כתב:זה שמישהו סיפר לבלייזר שהוא יכול להיות 4 בליגת הגמדים שלנו זה מאוד נחמד, אבל זה לא רלוונטי לרמה של היורוליג, או של כדורסל מקצועני לצורך העניין. הבחור 3 ואמור להיות 3&D. אני כמובן אומר אמור כי ה-28% שלו בעונה שעברה לא עושים רושם.JarJarBinx כתב:אדגר פו כתב:יכול להיות שבאמת שומרים מקום לליף.
השאלה מה עדיף
11 יולי 2021, 00:52
אני לא אתנגד לטיוס, אבל אני לא בטוח שהוא מתאים.arie1985 כתב:Rampel כתב:בדיוק כתבתי. לטעמי, אין אף שחקן ישראלי בעמדות 2/3 שראוי לנגב פה את הפרקט. וזה כולל את גולן גוט, עם כל הכבוד להיותו אחיין של.arie1985 כתב:Rampel כתב:זה שמישהו סיפר לבלייזר שהוא יכול להיות 4 בליגת הגמדים שלנו זה מאוד נחמד, אבל זה לא רלוונטי לרמה של היורוליג, או של כדורסל מקצועני לצורך העניין. הבחור 3 ואמור להיות 3&D. אני כמובן אומר אמור כי ה-28% שלו בעונה שעברה לא עושים רושם.JarJarBinx כתב:אין מצב. בעמדות 4-5 כבר חתומים זיזיץ', ריינולדס, כהן, וויליאמס, קלויארו ובלייזר. אפילו אם תספור את בלייזר וקלויארו כ"חצי 3", כמה שחקנים צריך בעמדה 4?
השאלה מה עדיף
צודק
אבל אני חושב שצריך עוד שחקן לעמדה מספר 5 והייתי מחתים את טיוס
11 יולי 2021, 00:56
11 יולי 2021, 01:05
זה יותר מתקרב לדעה שליfelix_r כתב:טיוס סוס מת
11 יולי 2021, 01:16