המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
itai7 כתב:בכל מקרה פרקינס לא יחזור לשחקן כדורסל השנה
http://www.nrg.co.il/online/3/ART2/311/ ... =3&cat=620
שחף כתב:אני חושב שאני הראשון שהזכיר את מאלט בתור מועמד אפשרי...צריך לקוות ששרלרואה תעוף מוקדם כי אני לא רואה שחקנים עדיפים עליו שגם יהיו בכושר משחק טוב וגם מתאימים לנו.
החציל האצטקי כתב:העניין, לפחות לטעמי, הוא כזה: בחירה במלאט תהיה פשרה על בינוניות.
זה שחקן מוכר- אחד ששיחק קריירה ארוכה בגרמניה וספרד ומעולם לא היה ידוע כרכז יוצא דופן או כמרכיב אינטגרלי מאיזשהו גוף מנצח כמו שמכבי שואפת להיות.
לי זה מזכיר במידת מה את מקרה צ'ארלס גיינס. כשיכולים ללכת על פוטנציאל זה שווה את ההימור- זה לא שמלאט הוא יהלום נסתר שרק עכשיו נתגלה- פשוט נותן מספרים יפים בבית-זונות הבלגי...
החציל האצטקי כתב:העניין, לפחות לטעמי, הוא כזה: בחירה במלאט תהיה פשרה על בינוניות.
זה שחקן מוכר- אחד ששיחק קריירה ארוכה בגרמניה וספרד ומעולם לא היה ידוע כרכז יוצא דופן או כמרכיב אינטגרלי מאיזשהו גוף מנצח כמו שמכבי שואפת להיות.
לי זה מזכיר במידת מה את מקרה צ'ארלס גיינס. כשיכולים ללכת על פוטנציאל זה שווה את ההימור- זה לא שמלאט הוא יהלום נסתר שרק עכשיו נתגלה- פשוט נותן מספרים יפים בבית-זונות הבלגי...
קודי כתב:פולן שחקן שמאוד מזכיר את בו מקאלב - לא מאוד אתלטי, לא קלע מדהים, לא מוסר מדופלם שיתן מספרי אסיסטים אדירים, אבל בסך הכל יש לו חבילה הגנתית והתקפית נהדרת והוא floor manager נהדר. הוא צריך עוד לעשות כמה דברים בקריירה כדי להגיע למעמד של מקאלב, אבל הוא מוביל את ביילה לעונה נהדרת כבר בעונתו המקצוענית הראשונה. הוא לא נבחר בדראפט בעיקר כי הוא נמוך ולא אתלטי במיוחד, אבל יש לו פוטנציאל נהדר. הבעיה היא שאני לא רואה את ביילה משחררת כל כך בקלות ובזול את השחקן הכי טוב שלה, אם כי צריך לזכור שיש לו חוזה לעונה אחת בלבד כך שיכול להיות שזה יכול להיות משתלם עבורה.
EulGam05 כתב:רק לי נוצר הרושם מהמשחק מול הבלגים שמאלט רכז בערך כמו שיובל נעימי רכז? הוא יושב כרגע על 16 זריקות למשחק ו-16 אסיסטים סה"כ בכל העונה (ביורוליג), רק ביום שבת פרמאר כמעט מסר יותר אסיסטים ממה שמאלט מסר בכל העונה. הוא נראה לי כמו שחקן שהרבה יותר יעיל בתור ספק נק' מאשר בתור מנהל משחק ובשביל זה הבאנו כבר את לאנגפורד לא?
שחף כתב:קודי כתב:פולן שחקן שמאוד מזכיר את בו מקאלב - לא מאוד אתלטי, לא קלע מדהים, לא מוסר מדופלם שיתן מספרי אסיסטים אדירים, אבל בסך הכל יש לו חבילה הגנתית והתקפית נהדרת והוא floor manager נהדר. הוא צריך עוד לעשות כמה דברים בקריירה כדי להגיע למעמד של מקאלב, אבל הוא מוביל את ביילה לעונה נהדרת כבר בעונתו המקצוענית הראשונה. הוא לא נבחר בדראפט בעיקר כי הוא נמוך ולא אתלטי במיוחד, אבל יש לו פוטנציאל נהדר. הבעיה היא שאני לא רואה את ביילה משחררת כל כך בקלות ובזול את השחקן הכי טוב שלה, אם כי צריך לזכור שיש לו חוזה לעונה אחת בלבד כך שיכול להיות שזה יכול להיות משתלם עבורה.
רשום שהוא שיחק 2 ב-3 מתוך 4 עונות במכללות אז לא הייתי אומר שהוא Floor manager נהדר. הוא כנראה אופציה יותר טובה ממאלט לטווח הארוך אבל איך שחקן כזה יסתגל לסיר הלחץ שמתחיל פה לקראת הטופ 16? חשוב לציין שזאת עונה ראשונה שלו במקצוענים.
EulGam05 כתב:רק לי נוצר הרושם מהמשחק מול הבלגים שמאלט רכז בערך כמו שיובל נעימי רכז? הוא יושב כרגע על 16 זריקות למשחק ו-16 אסיסטים סה"כ בכל העונה (ביורוליג), רק ביום שבת פרמאר כמעט מסר יותר אסיסטים ממה שמאלט מסר בכל העונה. הוא נראה לי כמו שחקן שהרבה יותר יעיל בתור ספק נק' מאשר בתור מנהל משחק ובשביל זה הבאנו כבר את לאנגפורד לא?
EulGam05 כתב:זה לא עניין של להיות בררני, זה עניין של איזה סוג שחקן מחפשים. אם מחפשים ספק נק' נוסף בקו האחורי אז מאלט היא אופציה טובה, אם מחפשים מישהו שיוכל להביא יכולות ניהול משחק אז כנראה שמאלט הוא לא אופציה טובה כל כך. השאלה היא מה יחסר יותר מעזיבת פרמאר - הנק' שהוא סיפק או הנק' שהוא גרם לאחרים לספק.
קודי כתב:EulGam05 כתב:זה לא עניין של להיות בררני, זה עניין של איזה סוג שחקן מחפשים. אם מחפשים ספק נק' נוסף בקו האחורי אז מאלט היא אופציה טובה, אם מחפשים מישהו שיוכל להביא יכולות ניהול משחק אז כנראה שמאלט הוא לא אופציה טובה כל כך. השאלה היא מה יחסר יותר מעזיבת פרמאר - הנק' שהוא סיפק או הנק' שהוא גרם לאחרים לספק.
הוא לא רכז קלאסי אבל קומבו גארד טוב שיכול לנהל משחק וגם לקלוע. בהנחה שלנגפורד זקוק לכדור ביד לא מעט הוא דווקא יכול להתאים לידו, כמו גם ליד פאפאס.
EulGam05 כתב:קודי כתב:EulGam05 כתב:זה לא עניין של להיות בררני, זה עניין של איזה סוג שחקן מחפשים. אם מחפשים ספק נק' נוסף בקו האחורי אז מאלט היא אופציה טובה, אם מחפשים מישהו שיוכל להביא יכולות ניהול משחק אז כנראה שמאלט הוא לא אופציה טובה כל כך. השאלה היא מה יחסר יותר מעזיבת פרמאר - הנק' שהוא סיפק או הנק' שהוא גרם לאחרים לספק.
הוא לא רכז קלאסי אבל קומבו גארד טוב שיכול לנהל משחק וגם לקלוע. בהנחה שלנגפורד זקוק לכדור ביד לא מעט הוא דווקא יכול להתאים לידו, כמו גם ליד פאפאס.
האופציה השניה היא שציוות שלו עם לאנגפורד יגרום לתורות של בידודים באחד על אחד שלו ושל לאנגפורד כשסופו ושאר הגבוהים מסתכלים מהצד, כמו שההתקפה של ירושלים נראתה בעונה שעברה.
itai7 כתב:בכל מקרה פרקינס לא יחזור לשחקן כדורסל השנה
http://www.nrg.co.il/online/3/ART2/311/ ... =3&cat=620
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־15 אורחים