המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
roy1000 כתב:כנראה שלא תהיה עונת NBA. האגו ניצח את ההגיון והעניין עובר למאבק משפטי. יאללה דוראנט למכבי.
roy1000 כתב:כנראה שלא תהיה עונת NBA. האגו ניצח את ההגיון והעניין עובר למאבק משפטי. יאללה דוראנט למכבי.
קובי כתב:איפה יובל ? חבר'ה, אם אתם רוצים את הכסף שלכם בכיס, לא למלא איתו כל משחק מזל, לרבות טוטו, לוטו, חיש גד וסטריפ פוקר
קובי כתב:איפה יובל ? חבר'ה, אם אתם רוצים את הכסף שלכם בכיס, לא למלא איתו כל משחק מזל, לרבות טוטו, לוטו, חיש גד וסטריפ פוקר
חביב אורנג'ד כתב:קובי כתב:איפה יובל ? חבר'ה, אם אתם רוצים את הכסף שלכם בכיס, לא למלא איתו כל משחק מזל, לרבות טוטו, לוטו, חיש גד וסטריפ פוקר
קובי, אני לא יודע מה סיפרו לך, אבל בסטריפ פוקר בד"כ לא מקבלים כסף... אבל דברים לא פחות טובים מכסף כן ניתן לקבל... תלוי כמובן במשתתפים ובעיקר במשתתפות...
Frid כתב:באמת חבל... אם יבטלו את כל העונה זה יגרום נזק עצום לכל הסובבים סביב הליגה, כולל אותנו האוהדים...
קובי כתב:חביב אורנג'ד כתב:קובי כתב:איפה יובל ? חבר'ה, אם אתם רוצים את הכסף שלכם בכיס, לא למלא איתו כל משחק מזל, לרבות טוטו, לוטו, חיש גד וסטריפ פוקר
קובי, אני לא יודע מה סיפרו לך, אבל בסטריפ פוקר בד"כ לא מקבלים כסף... אבל דברים לא פחות טובים מכסף כן ניתן לקבל... תלוי כמובן במשתתפים ובעיקר במשתתפות...
חביב, אני דיסקרטי בעניינים האלה... אם יובל ירצה לספר לכם מה קרה ב-1 על 1 שלנו בסטריפ פוק, הוא יספר...![]()
תחתון מנומר
Holiday_Armadillo כתב:ובזמן שאין NBA,ג'רמי לאמב(1.96,עונה שנייה בקולג'ים)עושה את הדבר הבא במדי קונטיקט
where is the love? כתב:כמו שאמרו אתמול ערפל ירד על הNBA , לדעתי זה דבר רע שמזיק גם למכבי וגם לקבוצות האחרות.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־15 אורחים