פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: מלפפונים ברעל!

01 יוני 2012, 08:33

yarinsaky כתב:אולי הוא ישחק בקפריסין בכלל ?

או בלבנון, הוא יכול להרכיב קו קדמי מאיים עם מרכוס הייסליפ. :grin

01 יוני 2012, 08:38

זה גם יכול להיות טורקיה.... :whistle

01 יוני 2012, 08:42

הטורקיות מלאות לחלוטין בעמדת הסנטר. קשה לי להאמין שמאריץ' יעבור מהספסל של פאו לספסל של אפס פילזן(עם סטנקו באראץ'). גם לפנר יש שלושה סנטרים. חוץ מזה מי שדווח שסיכמה איתו זה מכבי בסופו של דבר...

01 יוני 2012, 09:02

חחח אתם יודעים, המושג "מקום לא הרחק מיוון" הוא מאוד נרחב...
מה עם האיטלקיות? מישהו יודע אם אחת הבכירות שם צריכה סנטר? אולי סיינה תיקח אותו במקום אנדרסן (שפירסמו שאולי יעזוב)?

01 יוני 2012, 09:03

where is the love? כתב:
~BenTom~ כתב:
LIAV10 כתב:
~BenTom~ כתב:
where is the love? כתב:לליאב ולחציל אני מאוד שמח שהבנתם את מהות החספוס.

אני לא מבין למה הכוונה השתהות השחקן לגבי מאריץ, הרי זה ברור שהוא לא יכול לקבל החלטה כשבעוד יומיים משחק העונה מבחנתו והאחרון, אני לא יודע אם זה השתהות אבל זה פשוט המצב.

מבחינתך לאנגפורד מחוספס ולוחם?

אם להשתמש בלשון הציורית של where is the love? אז כנראה שכן, הקטע הזה שהוא שם את הכפות ידיים על החולצה ומנגב אותם עלייה לפני הזריקות עונשין זה מחוספס :tongue3

או את המגן שיניים על האוזן :laugh2

בדיוק זה החספוס שאני מדבר עליו , אגב לנגפורד מאוד מחוספס בדיוק מה שאמרתם על הזיעה או מגן שיניים , בדיוק זה הסקס זה החספוס AMEN BROTHERS !

??????????????????? :eek :eek :eek :eek

נא לחזור לעינייני כדורסל. כותבים כאן גם ילדים שטרם מלאו להם 18.

01 יוני 2012, 09:05

ואם בכדורסל עסקינן, גם וואלה מפרסמים שמכבי נמצאת במו"מ אינטנסיבי עם הטשהיימר.
מסתדר עם הידעות על הקפאון עם מאריץ'.

01 יוני 2012, 09:14

חביב אורנג'ד כתב:ואם בכדורסל עסקינן, גם וואלה מפרסמים שמכבי נמצאת במו"מ אינטנסיבי עם הטשהיימר.
מסתדר עם הידעות על הקפאון עם מאריץ'.

כנראה במכבי חוששים מאוד שחימקי תחתים את כל הגבוהים מהליגה הספרדית, אחרי שכבר החתימה את דיוויס ואוגוסטין :laugh2

01 יוני 2012, 09:37

וואלה סתם מקשקשים לדעתי. הם דוחפים כל מיני מלפפונים ששומעים עליהם במקומות אחרים בתור שורה קטנה בסוף הכתבה, כדי שאם זה יקרה הם יוכלו לרשום "כפי שדווח לראשונה בוואלה! ספורט". איפה הנדריקס שהתקדמו עם המו''מ שלו, או לונצ'אר? בולשיט.

01 יוני 2012, 09:45

מעניין באמת שעם כל ההצעות הגבוהות שדיווחו שיש להנדריקס וכל הקיפאון במו"מ של מכבי איתו, לא שמעתי על שום קבוצה שאפילו מנסה לנהל איתו מו"מ, שלא לדבר על החתמה....

01 יוני 2012, 10:07

חוץ מזה הכל בולשיט לדעתי. ספורט 5, השופר הראשי של מכבי, לא דיברו על שום קיפאון עם מאריץ'. מכבי פשוט מחכים מתוך כבוד לפאו ולא משהו מעבר לזה. האטשמייר אופציית מגירה (וואלה אגב לא הזכירו אותו בכלל לפני שבוע). אני מקווה שהוא לא יגיע. די נמאס מפאוור פורוורדים שמכבי מחתימה בתור סנטרים, ולאיש אין סייז של סנטר או יכולות חסימה יוצאות דופן. חוץ מזה שעדיף סנטר אוסטרלי דובר אנגלית(גם אם משובשת משהו) על סנטר ברזילאי שהאנגלית שלהם לא משהו. אלא אם כן לברזילאי הזה קוראים טיאגו ספליטר.

01 יוני 2012, 10:13

שחף כתב:חוץ מזה הכל בולשיט לדעתי. ספורט 5, השופר הראשי של מכבי, לא דיברו על שום קיפאון עם מאריץ'. מכבי פשוט מחכים מתוך כבוד לפאו ולא משהו מעבר לזה.

לא מבין מה הדחף לראות כאן שחקן שנתן כולה סידרה של 3 משחקים גדולים בחייו(3 הניצחונות מול מכבי היו 3 משחקיו הבאמת גדולים, והיחידים באירופה), ומאז חושך, מילאה פציעות+עונת הסתגלות, אבל מה קורה עכשיו? כן אברדוביץ טיפש, לא מבין איזה כוכב "על" מסריח אצלו מדי ערב את הספסל, כן בטח "בלאט יוציא ממנו הרבה יותר", ממש קוסם הדויד הזה.

הוא והטירון הגיאורגי, פשוט צמד חמד "חלום" פחחח... טוב, נחיה ונראה, מקווה שאני טועה.

01 יוני 2012, 10:16

באמת שאין לי מושג מה קורה עם מאריץ' והאם יחתום או שבסוף זה יהיה השני מספרד.
אבל אם באמת יש פיצוץ והוא לא יחתום בסוף, אני ממש לא קונה את הסיבה שהשחקן או פאו ביקשו ממכבי להמתין קצת עד סוף הסידרה.
זו ממש לא סיבה לפצוץ מו"מ עם שחקן שמעוניינים בו.
אם אכן היה פיצוץ, זה בטח על רקע בעיות אחרות, כלכליות מן הסתם...

01 יוני 2012, 10:17

חנו'ש כתב:מעניין באמת שעם כל ההצעות הגבוהות שדיווחו שיש להנדריקס וכל הקיפאון במו"מ של מכבי איתו, לא שמעתי על שום קבוצה שאפילו מנסה לנהל איתו מו"מ, שלא לדבר על החתמה....

מי שדיווח זה היה הסוכן שלו, שיילך לחפש, אף קבוצה לא תתן לו הרבה יותר מה800K$. האמת שדי נמאס ממנו, ומהסוכן שלו.

01 יוני 2012, 10:20

gandya כתב:
שחף כתב:חוץ מזה הכל בולשיט לדעתי. ספורט 5, השופר הראשי של מכבי, לא דיברו על שום קיפאון עם מאריץ'. מכבי פשוט מחכים מתוך כבוד לפאו ולא משהו מעבר לזה.

לא מבין מה הדחף לראות כאן שחקן שנתן כולה סידרה של 3 משחקים גדולים בחייו(3 הניצחונות מול מכבי היו 3 משחקיו הבאמת גדולים, והיחידים באירופה), ומאז חושך, מילאה פציעות+עונת הסתגלות, אבל מה קורה עכשיו? כן אברדוביץ טיפש, לא מבין איזה כוכב "על" מסריח אצלו מדי ערב את הספסל, כן בטח "בלאט יוציא ממנו הרבה יותר", ממש קוסם הדויד הזה.

הוא והטירון הגיאורגי, פשוט צמד חמד "חלום" פחחח... טוב, נחיה ונראה, מקווה שאני טועה.

על מה בדיוק אתה מדבר? איזה 3 משחקים? הוא התעלל בכל אירופה באותה עונה. היו לו משחקים מטורפים, עם יציבות מדהימה. הרבה הרבה יותר מרק 3 משחקים.
בפאו הוא אכן לא קיבל צ'אנס, אין מה לעשות. כמה שאתה ושאר מתנגדיו תנסו, אי אפשר לומר שהוא שיחק, קיבל הזדמנויות, והיה חלש. הוא כמעט ולא שיחק, אבל גם במעט הוא בהחלט הוא הראה ניצוצות של סנטר ברמה. כמו נגד בארסה (למרות שזה משחק בלי יותר מדי חשיבות, הוא קיבל דקות והיה אדיר מול שלישיית סנטרים ברמה הכי גבוה של אירופה מבחינת סייז, פיזיות והגנה)
ה"טירון הגאורגי" זה אחד הסנטרים היותר מוכשרים באירופה, שונתן מספרים יוצאים מהכלל כבר מגיל 21, גם מול קבוצות ברמה גבוה
שניהם יחד עם ליאור ומאצ'בן/בלו/ג'יימס יכול ליצור פה קוו קדמי אדיר
נערך לאחרונה על ידי asafb96 בתאריך 01 יוני 2012, 10:22, נערך פעם אחת בסך הכל.

01 יוני 2012, 10:21

חנו'ש כתב:באמת שאין לי מושג מה קורה עם מאריץ' והאם יחתום או שבסוף זה יהיה השני מספרד.
אבל אם באמת יש פיצוץ והוא לא יחתום בסוף, אני ממש לא קונה את הסיבה שהשחקן או פאו ביקשו ממכבי להמתין קצת עד סוף הסידרה.זו ממש לא סיבה לפצוץ מו"מ עם שחקן שמעוניינים בו.

אני קונה את זה לחלוטין, בעיקר לאור הידיעה של גרינוולד על שרמדיני. מכבי לא רוצים להסתבך עם פאו, זה הכל.

01 יוני 2012, 10:28

gandya כתב:

לא שאני מנסה לסנגר עליו, כי אני באמת לא יודעת מה הוא שווה כיום וסביר להניח שאוברדוביץ' יודע למה הוא ספסל אותו, אבל בעונה שלו בפרטיזן הוא היה מצוין במהלך העונה כולה וממש לא רק מול מכבי בסידרה.
הבנאדם לא ירד מדאבל פיגרס בשלב הראשון מלבד המשחק הראשון והאחרון (כולל משחק של 34 נק' מול אפס), בטופ 16 היה פצוע ברובו, על הסידרה מול מכבי אין צורך להרחיב, ו-17 נק', 8 ריב', 3 אס' ו-30 נקודות מדד סה"כ בחצי גמר הפיינל פור מול אולי'
סה"כ סיים עונה שלמה עם ממוצעים של 14.6 נק', 8.4 ריב', ו-21.1 נקודות מדד (ממוצעים טובים בהרבה מסנטר העונה של העונה שעברה....).
הייתי אומרת שזה "קצת" יותר מרק 3 משחקים גדולים בחייו....
נערך לאחרונה על ידי חנו'ש בתאריך 01 יוני 2012, 10:33, נערך פעם אחת בסך הכל.

01 יוני 2012, 10:30

שחף כתב:
חנו'ש כתב:באמת שאין לי מושג מה קורה עם מאריץ' והאם יחתום או שבסוף זה יהיה השני מספרד.
אבל אם באמת יש פיצוץ והוא לא יחתום בסוף, אני ממש לא קונה את הסיבה שהשחקן או פאו ביקשו ממכבי להמתין קצת עד סוף הסידרה.זו ממש לא סיבה לפצוץ מו"מ עם שחקן שמעוניינים בו.

אני קונה את זה לחלוטין, בעיקר לאור הידיעה של גרינוולד על שרמדיני. מכבי לא רוצים להסתבך עם פאו, זה הכל.

יכול להיות, ובהחלט יכול להיות שהוא יחתום אחרי שהסדרה תיגמר.
אבל במידה והוא לא יחתום בסוף, זה ממש לא יהיה בגלל שהוא ביקש ממכבי לחכות כמה ימים, זו ממש לא סיבה לפוצץ מו"מ עם שחקן שמעוניינים בו.

01 יוני 2012, 10:34

עם זה אני בהחלט מסכים. בכל האופן אני מקווה שהוא יחתום בסוף ולא הברזילאי, שהוא לחלוטין פאוור פורוורד בסייז שלו ולא מפצה על זה ביכולות טכניות סופר מרשימות. אפשר להיות סנטר התקפי יעיל גם מגובה 2.06 מ', אבל אתה צריך יכולות טכניות כמו של ניקולה וויצ'יץ' או גודל כמו של סופו.

01 יוני 2012, 11:23

2 דברים:
1 - המספרים הבאמת נהדרים של מאריץ' מעונת פרטיזן, מזכירים לי מאוד מספרים של שחקן אחר מעונה אחרת, שאפילו משחק במכבי, ומשום מה מושמץ כאן ע"י האוהדים
של הקבוצה פעם אחר פעם. האם יכול להיות שעל שחקן שנתן מספרים כאלה לפני שלוש שנים, ומאז נותן מספרי יניב גרין פר אקסלנס, מזילים כאן ריר, כאילו מדובר מינימום
בפטריק יואינג החדש, ואותו השחקן המקומי, שנותן בקביעות עונות של 10 נק', נחשב לסוג של מוקצה, ויש כאלה שאפילו היו מעדיפים שהוא לא יהיה בקבוצה?
גילוי נאות - אני גם חושב שמאריץ' הוא שחקן טוב, ויש לו מקום במכבי.

2 - שחף, מה יש לך עם עניין הגובה הזה? אתה מקטלג שחקנים לפי גובה, שופט אותם לפי גובה, מחתים ומשחרר לפי גובה... מה נסגר?
בכדורסל המודרני, צריך לשפוט שחקנים לפי יכולת ותכונות, הרבה לפני הגובה והסייז.
לסופו לא הייתה שום בעיית גובה, לא בהגנה ולא בהתקפה, כנ"ל לניקולה, לבאסטון, למוריס ולאליהו. זה שלברצלונה יש 3 שחקנים מעל 2.10, לא אומר שמכבי צריכה להשתגע
וגם לבנות קו כזה.

01 יוני 2012, 11:27

jol9 כתב:2 דברים:
1 - המספרים הבאמת נהדרים של מאריץ' מעונת פרטיזן, מזכירים לי מאוד מספרים של שחקן אחר מעונה אחרת, שאפילו משחק במכבי, ומשום מה מושמץ כאן ע"י האוהדים
של הקבוצה פעם אחר פעם. האם יכול להיות שעל שחקן שנתן מספרים כאלה לפני שלוש שנים, ומאז נותן מספרי יניב גרין פר אקסלנס, מזילים כאן ריר, כאילו מדובר מינימום
בפטריק יואינג החדש, ואותו השחקן המקומי, שנותן בקביעות עונות של 10 נק', נחשב לסוג של מוקצה, ויש כאלה שאפילו היו מעדיפים שהוא לא יהיה בקבוצה?
גילוי נאות - אני גם חושב שמאריץ' הוא שחקן טוב, ויש לו מקום במכבי.

2 - שחף, מה יש לך עם עניין הגובה הזה? אתה מקטלג שחקנים לפי גובה, שופט אותם לפי גובה, מחתים ומשחרר לפי גובה... מה נסגר?
בכדורסל המודרני, צריך לשפוט שחקנים לפי יכולת ותכונות, הרבה לפני הגובה והסייז.
לסופו לא הייתה שום בעיית גובה, לא בהגנה ולא בהתקפה, כנ"ל לניקולה, לבאסטון, למוריס ולאליהו. זה שלברצלונה יש 3 שחקנים מעל 2.10, לא אומר שמכבי צריכה להשתגע
וגם לבנות קו כזה.

לכל הרשימה הזאת אין בעייה מבחינת סייז לעמדתם, חוץ מסופו שהוא חריג בגלל עליונות פיזית עצומה
אין מה לעשות, סייז זה לא הכל אבל גם חלק מהעניין. ראינו את הנדריקס עושה פוסט אפ על שחקנים בליגה שלנו כאילו הוא האקים, ומול שחקנים שגובהים ממנו ב5-10 ס"מ הוא מתקשה. זה בעייה
נושא נעול