קודי כתב:הכי מטריד שמנהלי מכבי פשוט מנותקים מהמציאות. אני מזכיר לכם שלפני חודש פדרמן אמר שמבחינת בניית הסגל "מבצנו מעולם לא היה טוב יותר" ובינתיים עבר חודש ולא רק שלא נבנתה קבוצה אלא היום יש פחות שחקנים בסגל ממה שהיו אז ועדיין לא הוחתם אפילו שחקן מרכזי אחד.
במכבי כל החודשים האחרונים טענו ש"אם הם ירצו אז הנדריקס ישאר" (פדרמן אמר את זה בעצמו) ודיברו על סיכום בגובה של 850 אלף דולר. בינתיים, החליטו שם שהדשא של השכן ירוק יותר ושכחו שהאויב של הטוב הוא הטוב מאוד. הם ויתרו על הנדריקס הטוב והיה להם ברור שהם ישיגו בקלילות איזה מאריץ או ויוקאס (שאני מסכים שהם טובים יותר). רק מה, הם שכחו שגם להם יהיו דרישות, כך שבינתיים אנחנו בוודאות בלי הנדריקס ועם סיכוי סביר להישאר קרחים גם מהצד השני, בלי מאריץ ובלי ויוקאס. אותו הסיפור עם לנגפורד - היו יכולים להשאיר אותו לפני חודש ב-1.1 מיליון דולר אבל היו בטוחים שהוא יסתפק ש-800-900 אלף. אז מה קרה בינתיים? הם עלו ל-1.1 מיליון ועכשיו הכדור עבר לידיים שלו, כאשר סיכוי סביר שהוא ילך על הצעה גבוהה יותר. הלפרין? זו בכלל בדיחה. לפני שנה (!!!) ידעו שיש בעיית מס, אבל הזניחו את זה כל השנה ועכשיו נזכרו לבדוק את זה.
ובינתיים? כל הבניה מוקפאת. אכן - מצבנו לעולם לא היה טוב יותר...
אני לא חושבת שמנהלי מכבי מנותקים מהמציאות. מה לעשות וכדורסל הוא עסק דינמי, ומאז אותו משפט של פדרמן קרו וקורים דברים.
לגבי הנדריקס (ואני חשבתי שהוא צריך להשאר..) - דיברו על 850 אלף, אבל אח"כ הוא העלה את דרישותיו ומכבי הסתכסכה משהו עם הסוכן שלו, ומכבי החליטה שמבחינתה זה קו אדום. לגיטימי לגמרי.
בינתיים עוד לא חתם כאן אף אחד במקומו, והשמות שאתה מעלה עוד לא חתמו או סיכמו בשום מקום אחר. בוא נחכה קצת...
לגבי לאנג' - מי אמר שלפני חודש הוא היה מסכים להישאר תמורת הסכום הזה ? הוא לא טיפש. הרבה יותר סביר שהיה מעדיף לחכות להצעות נוספות.וגם איתו כלום לא סגור עדיין.
לגבי הלפרין - לגמרי מסכימה איתך. צריך היה לבדוק במהלך השנה את המצב לעומקו, ולהגיע לתחילת הקייץ עם החלטות וסיכומים.
אבל אני באמת לא חושבת שמכבי מנותקת מהמציאות או שהבנייה מוקפאת. אין לי ספק שבמכבי עובדים קשה מאד מאחורי הקלעים.
כרגע המצב נראה בטטה גם כי יש עזיבות (שכנראה היו לא צפויות וזה מלחיץ), אין החתמות חשובות, ולנו גם אין אינפורמציה על כל העבודה שמתנהלת.
ברגע שהפקק סביב הלפרין - לאנג' ישתחרר, סביר שהדברים יקרו מהר יותר.