כדורסל ישראלי - מתכוננים לעונה הבאה

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: כדורסל ישראלי - מתכוננים לעונה הבאה

הודעהעל ידי LIAV10 » 08 ספטמבר 2014, 20:24

התנין כתב:אה לא? רק מפמפמים בכל כלי התקשורת האפשריים על השמות הכי מפוצצים בשוק, כך שזה מתקזז כי לזכות ירושלים ניתן להגיד שלא עלו יותר מידי שמות מפוצצים בהקשרם בתקשורת.

כי זאת קבוצה מביכה.
למרות שג׳ייסי קרול כבר היה רגל וחצי בפנים, לא? :)
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי התנין » 08 ספטמבר 2014, 20:25

ועדיין, זה כאין וכאפס לעומת כמות השמות שעלו בהקשרה של מכבי בשנים האחרונות, ובמקום זכינו לזרי ליגה ישראלית במקרה הטוב.
התנין

הודעהעל ידי Roni1 » 08 ספטמבר 2014, 20:53

אבל זה הצליח אצלנו לא?
בכל מקרה, מה שמצחיק זה הבעלים הפתאטי שלהם ופחות ההחתמות הסבירות.
Roni1

הודעהעל ידי roy1000 » 08 ספטמבר 2014, 20:54

התנין כתב:וזאת לעומת לינהרט האיום? אני חושב שבתור אוהדי הקבוצה שהמציאה את הפטנט הזה של החתמת זרים עלומי שם ביחס לבילד אפ שקדם להם, עלינו לשמור על איפוק וקצת צניעות.

לינהארט בכלל לא בטוח יראה מגרש וכל הסיפור של אלון היה שהוא מביא לירושלים את השמות הכי גדולים לא? הביא שני שחקני ליגה בינוניים.
את דני פדרמן אנחנו מכירים כבר, אבל אורי אלון הרי טוען שהוא משהו שונה ושהוא יביא כסף גדול לא? הביא שחקנים במאה אלף דולר. בדיחה אחת גדולה.
roy1000

הודעהעל ידי misha » 08 ספטמבר 2014, 21:24

אז ארל קלארק וביינס לא הסכימו להגיע לאימפריה מירושלים? אורי אלון הקשקשן הרוויח את כל הלעג הזה ביושר אחרי שטיפס לעץ גבוה מדי.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי התנין » 08 ספטמבר 2014, 21:34

roy1000 כתב:
התנין כתב:וזאת לעומת לינהרט האיום? אני חושב שבתור אוהדי הקבוצה שהמציאה את הפטנט הזה של החתמת זרים עלומי שם ביחס לבילד אפ שקדם להם, עלינו לשמור על איפוק וקצת צניעות.

לינהארט בכלל לא בטוח יראה מגרש וכל הסיפור של אלון היה שהוא מביא לירושלים את השמות הכי גדולים לא? הביא שני שחקני ליגה בינוניים.
את דני פדרמן אנחנו מכירים כבר, אבל אורי אלון הרי טוען שהוא משהו שונה ושהוא יביא כסף גדול לא? הביא שחקנים במאה אלף דולר. בדיחה אחת גדולה.

אז אתה אומר שרק בגלל שבעלי מכבי גם כך כבר נלעגים בעיניי אוהדיהם אז זה נותן לנו את הלגיטימציה להתפוצץ מצחוק כשזה קורה במקומות אחרים? חוץ מזה שמבחינה אובייקטיבית, אמנם הם פישלו בגדול עם שתי ההחתמות האחרונות (ביחס לציפייה כי אין לי מושג לגביי יכולתם המקצועית) אבל חוץ מזה הביאו את דונטה סמית' בכסף גדול מאוד ביחס אליהם, השאירו את קיצ'ן ואת ברייסי רייט. יש כאן כמה הישגים בכל זאת, ולא הייתי מבטל אותם במחי יד בגלל שתי החתמות בינוניות על הנייר.
התנין

הודעהעל ידי שמואל1 » 08 ספטמבר 2014, 21:37

התנין כתב:
roy1000 כתב:

אז אתה אומר שרק בגלל שבעלי מכבי גם כך כבר נלעגים בעיניי אוהדיהם אז זה נותן לנו את הלגיטימציה להתפוצץ מצחוק כשזה קורה במקומות אחרים? חוץ מזה שמבחינה אובייקטיבית, אמנם הם פישלו בגדול עם שתי ההחתמות האחרונות (ביחס לציפייה כי אין לי מושג לגביי יכולתם המקצועית) אבל חוץ מזה הביאו את דונטה סמית' בכסף גדול מאוד ביחס אליהם, השאירו את קיצ'ן ואת ברייסי רייט. יש כאן כמה הישגים בכל זאת, ולא הייתי מבטל אותם במחי יד בגלל שתי החתמות בינוניות על הנייר.

אני אישית לא מחבב במיוחד את דונטה וקיצ'ן, אבל אתה צודק.
הופתעתי שהם הצליחו להשאיר את ברייסי רייט. הוא בקלות יכול להיות שחקן לגיטימי בכל קבוצת יורוליג ולא הייתי מתנגד לראות אותו במכבי במקום לינהארט למשל.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 08 ספטמבר 2014, 21:40

לא זכור לי שמישהו מהנהלת מכבי הצהיר בפומבי שהולכת להגיע החתמה מפלצתית. זה שהתקשורת מזיינת את השכל כל הקיץ על מועמדים ברמות שונות זה לא עניינו של אף אחד.
אורי אלון, שהוא סוג של ילדון כשזה נוגע לניהול של קבוצת כדורסל, הצהיר שהוא הולך להביא לפה שחקן של פעם בדור, והחתים את ג'וזף ג'ונס. מגוחך.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי שמואל1 » 08 ספטמבר 2014, 21:43

דרך אגב, קראתי (לא זוכר איפה) שיכול להיות שג'וזף ג'ונס וטוני גפני (או רק אחד מהם) חתמו של חוזים עם סעיפי יציאה בעוד כמה חודשים (משהו בסגנון החוזה של מאריץ').
יכול להיות שהחתימו אותם ואם יצליחו להביא פליט NBA איכותי אז יעשו את ההחלפה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי misha » 08 ספטמבר 2014, 21:47

שמואל1 כתב:דרך אגב, קראתי (לא זוכר איפה) שיכול להיות שג'וזף ג'ונס וטוני גפני (או רק אחד מהם) חתמו של חוזים עם סעיפי יציאה בעוד כמה חודשים (משהו בסגנון החוזה של מאריץ').
יכול להיות שהחתימו אותם ואם יצליחו להביא פליט NBA איכותי אז יעשו את ההחלפה.

זו הייתה פנטזיה נחמדה של אוהדי מגדל כשהם שמעו על ה"כוכבים" החדשים אבל אין לזה שום בסיס. "השניים, שחתמו לשנה אחת עם אופציה לעונה נוספת".
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי התנין » 08 ספטמבר 2014, 23:24

MTA2311 כתב:לא זכור לי שמישהו מהנהלת מכבי הצהיר בפומבי שהולכת להגיע החתמה מפלצתית. זה שהתקשורת מזיינת את השכל כל הקיץ על מועמדים ברמות שונות זה לא עניינו של אף אחד.
אורי אלון, שהוא סוג של ילדון כשזה נוגע לניהול של קבוצת כדורסל, הצהיר שהוא הולך להביא לפה שחקן של פעם בדור, והחתים את ג'וזף ג'ונס. מגוחך.

מכבי מפמפמת על מועמדים מפוצצים לערוץ הספורט (השופר שלה) מידי קיץ ובסוף מחתימה שחקנים בשליש מחיר ומתחת לכך. שלא לדבר על הטורים המגוחכים של גלדסטון שלמעשה מצטט מילה במילה את מה שרקנאטי ופדרמן מקריאים לו מאחורי הפרגוד.

לא זכור לי שאורי אלון הבטיח כוכב יורוליג ברמה של ביינס ואחרים כמו שנאמר פה. עם זאת, הוא אכן דיבר על תוכניות מרחיקות לכת לגביי העתיד ונוכל לשפוט זאת בעוד 10-5 שנים ולא עכשיו. אכן נבנה סוג של בילד אפ והיתה ציפייה להחתמות מרשימות יותר (שאני לא בטוח עדיין מניין הן נובעות: מציפיית הקהל לאור ההחתמות שהיו עד כה, או מהבטחות כאלו ואחרות שלא מצאתי באף מקום), אבל כאוהד קבוצה שפועלת כך בשיטתיות מידי קיץ, לא הייתי צוחק על אחרים.

בנתיים, יש להם הצלחות משמעותיות בקיץ. הביאו תותח כמו דונטה (וכבר ראינו שסיכויי הצלחה עם כוכבי ליגה ישראלית הם גבוהים ביותר), השאירו את ברייסי רייט שהוא שחקן פנטסטי בלבל הזה וגם את קיצ'ן שהוא אנדרייטד גדול בעיניי - שחקן נפלא שעושה הכל מהכל ומזכיר לי קצת את דורון פרקינס. שלא לדבר על השארתו של אליהו והלפרין - שני הישראלים היקרים ביותר בליגה (ועוד אליהו ירוויח יותר השנה). כל הזרים, אלה שהגיעו ואלה שנשארו לא זולים במיוחד (עבור קבוצה בלבל הזה), והשניים האחרונים אמורים להיות יקרים יותר ממה שהרוויחו פראחובסקי ודאנקן אשתקד. לכן אין ספק שהתקציב שלהם גדל העונה (ולא במעט), וזה כן מראה על רצינות.
אבל כמובן שהנטייה הישראלית ביותר היא להסתכל על הדברים כשחור או לבן.
התנין

הודעהעל ידי toja27 » 08 ספטמבר 2014, 23:58

למרות שהיה נראה שיגיעו שחקני פנים יותר מרשימים לירושלים אני עדיין חושב שירושלים קבוצה הרבה יותר איכותית ומסוכנת השנה. רב הסגל ששיחק עונה ראשונה ביחד ממשיך לעונה שניה והם מגובשים יותר. הם הביאו את דונטה שהוא שחקן שמרים את כל הקבוצה, ושחקני הפנים שלהם עושים רושם יותר קשוחים וחזקים בצד ההגנתי שזה בדיוק מה שהיה חסר להם עונה שעברה(פראחובסקי היה רע בהגנה וגם דאנקן לא להיט). סה"כ אוהדי ירושלים יכולים להיות מרוצים.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי misha » 09 ספטמבר 2014, 00:12

ג'ונס זכור לי כשחקן הגנה רע מתקופתו בגליל וגפני, למרות ששחקן הגנה לא רע, מאוד מוגבל התקפית. השיפור היחידי שלהם הוא דונטה לעומת דופרי - בכל השאר הם או נשארו אותו דבר או הלכו אחורה (דאנקן הוא אבדה משמעותית). סה"כ לא משהו שלא ראינו פה וקצת מוגזם הפחד של חלק מהמשתמשים.
תמונה תמונה

~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי יוסי22 » 09 ספטמבר 2014, 00:13

ברור ...

מכבי מפמפמת שמות .. בשביל ?

אה , למכור מנויים כמובן ... למי אכפת שההיכל סולד אאוט גם שנה אחרי שמכבי עפה בהצלבה מול ריאל ובונה קבוצה שהיא על הנייר (לדעת הפרשנים המכובדים)מאוד מאוד בינונית כמו בשנה שעברה .

מדובר כנראה בתיאוריה הכי מופרכת בהקשר של מכבי ובכל זאת היא חוזרת כל שנה מחדש .
יוסי22

הודעהעל ידי גל גל » 09 ספטמבר 2014, 00:17

האמת שבתחילת שנה שעברה היו המון ציפיות ופינינ גרשון אמר ועוד הרבה פרשנים שמכבי קבוצה לפיינל 4
מכבי 2025
גראהם קלארק בלאט
נדוביץ,הנדס,דיבה
לאמב,בריסט,לביא
הורד,ליף,ריימן
באסי,סנטוס,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי LIAV10 » 09 ספטמבר 2014, 00:18

וכולם צחקו עליהם.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי גל גל » 09 ספטמבר 2014, 00:21

מי אלו כולם?
מכבי 2025
גראהם קלארק בלאט
נדוביץ,הנדס,דיבה
לאמב,בריסט,לביא
הורד,ליף,ריימן
באסי,סנטוס,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי toja27 » 09 ספטמבר 2014, 00:33

misha כתב:ג'ונס זכור לי כשחקן הגנה רע מתקופתו בגליל וגפני, למרות ששחקן הגנה לא רע, מאוד מוגבל התקפית. השיפור היחידי שלהם הוא דונטה לעומת דופרי - בכל השאר הם או נשארו אותו דבר או הלכו אחורה (דאנקן הוא אבדה משמעותית). סה"כ לא משהו שלא ראינו פה וקצת מוגזם הפחד של חלק מהמשתמשים.

אני חושב שאתה מבטל בקלות מדי את העובדה שהם משחקים ביחד שנה שניה. לפי דעתי זה יתבטא במהלך העונה.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי התנין » 09 ספטמבר 2014, 00:40

יוסי22 כתב:ברור ...

מכבי מפמפמת שמות .. בשביל ?

אה , למכור מנויים כמובן ... למי אכפת שההיכל סולד אאוט גם שנה אחרי שמכבי עפה בהצלבה מול ריאל ובונה קבוצה שהיא על הנייר (לדעת הפרשנים המכובדים)מאוד מאוד בינונית כמו בשנה שעברה .

מדובר כנראה בתיאוריה הכי מופרכת בהקשר של מכבי ובכל זאת היא חוזרת כל שנה מחדש .

אז יש לך זיכרון מאוד קצר. ראשית כל, להנהלה חייב להיות אינטרס להראות לאוהדים שלה שהיא נכונה להוציא סכומים משמעותיים. יחסי ציבור, ככה קוראים לזה. שנית, לפניי שאתה מצהיר שהמנויים ימכרו בין כה וכה, תנסה להיזכר בשנות ה-90 אז מכבי לא היתה קרובה למכור את כל המנויים וההיכל היה לא-מלא יותר מפעם אחת. כיום כשהיא קבוצת צמרת ביורוליג זה ממש לא חכמה, והעובדה שבשל רמת הכדורסל הבינונית באירופה ניתן לבנות קבוצות מצליחות גם בתקציבים יחסית צנועים מקלה עליה את העובדה הזאת. ביום שמכבי תחזור למעמדה בשנות ה-90 (אם וכאשר) גם קצב מכירת המנויים יחרוק.
נערך לאחרונה על ידי התנין בתאריך 09 ספטמבר 2014, 00:42, נערך פעם אחת בסך הכל.
התנין

הודעהעל ידי misha » 09 ספטמבר 2014, 00:42

toja27 כתב:
misha כתב:ג'ונס זכור לי כשחקן הגנה רע מתקופתו בגליל וגפני, למרות ששחקן הגנה לא רע, מאוד מוגבל התקפית. השיפור היחידי שלהם הוא דונטה לעומת דופרי - בכל השאר הם או נשארו אותו דבר או הלכו אחורה (דאנקן הוא אבדה משמעותית). סה"כ לא משהו שלא ראינו פה וקצת מוגזם הפחד של חלק מהמשתמשים.

אני חושב שאתה מבטל בקלות מדי את העובדה שהם משחקים ביחד שנה שניה. לפי דעתי זה יתבטא במהלך העונה.

לא המשכיות מיוחדת: 2 זרים + ישראלים (כשסה"כ יש להם 2 חצי ישראלים באמת משמעותיים וגם הם עם נטייה להיחנקויות) אבל נגיד.
אני גם לוקח בחשבון גם את הלוזריות האגדית של המועדון הזה. סה"כ קבוצה נחמדה (לרמות שלהם) אבל ממש לא משהו מיוחד, לדעתי.
תמונה תמונה

~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־17 אורחים