התנין כתב:אה לא? רק מפמפמים בכל כלי התקשורת האפשריים על השמות הכי מפוצצים בשוק, כך שזה מתקזז כי לזכות ירושלים ניתן להגיד שלא עלו יותר מידי שמות מפוצצים בהקשרם בתקשורת.
כי זאת קבוצה מביכה.
למרות שג׳ייסי קרול כבר היה רגל וחצי בפנים, לא?

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
התנין כתב:אה לא? רק מפמפמים בכל כלי התקשורת האפשריים על השמות הכי מפוצצים בשוק, כך שזה מתקזז כי לזכות ירושלים ניתן להגיד שלא עלו יותר מידי שמות מפוצצים בהקשרם בתקשורת.
התנין כתב:וזאת לעומת לינהרט האיום? אני חושב שבתור אוהדי הקבוצה שהמציאה את הפטנט הזה של החתמת זרים עלומי שם ביחס לבילד אפ שקדם להם, עלינו לשמור על איפוק וקצת צניעות.
roy1000 כתב:התנין כתב:וזאת לעומת לינהרט האיום? אני חושב שבתור אוהדי הקבוצה שהמציאה את הפטנט הזה של החתמת זרים עלומי שם ביחס לבילד אפ שקדם להם, עלינו לשמור על איפוק וקצת צניעות.
לינהארט בכלל לא בטוח יראה מגרש וכל הסיפור של אלון היה שהוא מביא לירושלים את השמות הכי גדולים לא? הביא שני שחקני ליגה בינוניים.
את דני פדרמן אנחנו מכירים כבר, אבל אורי אלון הרי טוען שהוא משהו שונה ושהוא יביא כסף גדול לא? הביא שחקנים במאה אלף דולר. בדיחה אחת גדולה.
התנין כתב:roy1000 כתב:התנין כתב:וזאת לעומת לינהרט האיום? אני חושב שבתור אוהדי הקבוצה שהמציאה את הפטנט הזה של החתמת זרים עלומי שם ביחס לבילד אפ שקדם להם, עלינו לשמור על איפוק וקצת צניעות.
לינהארט בכלל לא בטוח יראה מגרש וכל הסיפור של אלון היה שהוא מביא לירושלים את השמות הכי גדולים לא? הביא שני שחקני ליגה בינוניים.
את דני פדרמן אנחנו מכירים כבר, אבל אורי אלון הרי טוען שהוא משהו שונה ושהוא יביא כסף גדול לא? הביא שחקנים במאה אלף דולר. בדיחה אחת גדולה.
אז אתה אומר שרק בגלל שבעלי מכבי גם כך כבר נלעגים בעיניי אוהדיהם אז זה נותן לנו את הלגיטימציה להתפוצץ מצחוק כשזה קורה במקומות אחרים? חוץ מזה שמבחינה אובייקטיבית, אמנם הם פישלו בגדול עם שתי ההחתמות האחרונות (ביחס לציפייה כי אין לי מושג לגביי יכולתם המקצועית) אבל חוץ מזה הביאו את דונטה סמית' בכסף גדול מאוד ביחס אליהם, השאירו את קיצ'ן ואת ברייסי רייט. יש כאן כמה הישגים בכל זאת, ולא הייתי מבטל אותם במחי יד בגלל שתי החתמות בינוניות על הנייר.
שמואל1 כתב:דרך אגב, קראתי (לא זוכר איפה) שיכול להיות שג'וזף ג'ונס וטוני גפני (או רק אחד מהם) חתמו של חוזים עם סעיפי יציאה בעוד כמה חודשים (משהו בסגנון החוזה של מאריץ').
יכול להיות שהחתימו אותם ואם יצליחו להביא פליט NBA איכותי אז יעשו את ההחלפה.
MTA2311 כתב:לא זכור לי שמישהו מהנהלת מכבי הצהיר בפומבי שהולכת להגיע החתמה מפלצתית. זה שהתקשורת מזיינת את השכל כל הקיץ על מועמדים ברמות שונות זה לא עניינו של אף אחד.
אורי אלון, שהוא סוג של ילדון כשזה נוגע לניהול של קבוצת כדורסל, הצהיר שהוא הולך להביא לפה שחקן של פעם בדור, והחתים את ג'וזף ג'ונס. מגוחך.
misha כתב:ג'ונס זכור לי כשחקן הגנה רע מתקופתו בגליל וגפני, למרות ששחקן הגנה לא רע, מאוד מוגבל התקפית. השיפור היחידי שלהם הוא דונטה לעומת דופרי - בכל השאר הם או נשארו אותו דבר או הלכו אחורה (דאנקן הוא אבדה משמעותית). סה"כ לא משהו שלא ראינו פה וקצת מוגזם הפחד של חלק מהמשתמשים.
יוסי22 כתב:ברור ...
מכבי מפמפמת שמות .. בשביל ?
אה , למכור מנויים כמובן ... למי אכפת שההיכל סולד אאוט גם שנה אחרי שמכבי עפה בהצלבה מול ריאל ובונה קבוצה שהיא על הנייר (לדעת הפרשנים המכובדים)מאוד מאוד בינונית כמו בשנה שעברה .
מדובר כנראה בתיאוריה הכי מופרכת בהקשר של מכבי ובכל זאת היא חוזרת כל שנה מחדש .
toja27 כתב:misha כתב:ג'ונס זכור לי כשחקן הגנה רע מתקופתו בגליל וגפני, למרות ששחקן הגנה לא רע, מאוד מוגבל התקפית. השיפור היחידי שלהם הוא דונטה לעומת דופרי - בכל השאר הם או נשארו אותו דבר או הלכו אחורה (דאנקן הוא אבדה משמעותית). סה"כ לא משהו שלא ראינו פה וקצת מוגזם הפחד של חלק מהמשתמשים.
אני חושב שאתה מבטל בקלות מדי את העובדה שהם משחקים ביחד שנה שניה. לפי דעתי זה יתבטא במהלך העונה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־17 אורחים