פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: ת'רד המלפפונים החדש

29 יוני 2015, 02:41

felix_r כתב:
Holiday_Armadillo כתב:יש לי הימור וזה לגמרי מסתמך על תחושת בטן, אבל לפי דעתי מקל יהיה במגדל

זאת לא רק תחושת בטן. יש בזה גם הגיון. זה ילך בערך ככה:

מקל יתקשקש עם חלומות ה NBA שלו עד שהעונת ה NBA תתחיל, וישאר ללא קבוצה, כמובן.
הוא ישב בבית כמה שבועות, ואז יחתום בירושלים ב 350 אלף, כי לא יהיו לו הצעות גבוהות יותר.

אני חושבת שלא משנה מתי הוא ירצה לבוא למכבי תמיד תהיה לו הצעה גבוהה יותר מ-350 אלף, בעיקר כי מכבי יתקשקשו ביחד איתו ולא יביאו ישראלים אחרים
התחושה שלי היא שילוב של כמה דברים
מקל לא רוצה לשחק במכבי, הוא ישמח לשחק במגדל אם הם ביורוליג בשביל לקחת עוד אליפות ממכבי, כולם (הצוות המקצועי+השחקנים+התקשורת+האוהדים) יהיו לו בתחת אם הוא יילך לשם

29 יוני 2015, 05:48

אני אומר להפסיק את ההתקשקשויות עם מקל. להניח על השולחן הצעה כספית נאה לדאוסן, כולל מבחינתי שיחה עמוקה בינו ובין המאמן הרפה שלנו גודס. שיבהיר לו שהקבוצה בונה עליו כבורג מרכזי, ואז נראה מה הוא אומר.

29 יוני 2015, 05:50

Yellow Gute כתב:אני אומר להפסיק את ההתקשקשויות עם מקל. להניח על השולחן הצעה כספית נאה לדאוסן, כולל מבחינתי שיחה עמוקה בינו ובין המאמן הרפה שלנו גודס. שיבהיר לו שהקבוצה בונה עליו כבורג מרכזי, ואז נראה מה הוא אומר.

הוא אומר שיש לו חוזה בראשון. אתה לא יכול להניח לו שום הצעה. אתה אפילו לא יכול לדבר יאתו.

29 יוני 2015, 07:47

מקל שוב בורח למכבי :

http://www.israelhayom.co.il/article/293883

29 יוני 2015, 07:53

roy1000 כתב:
Yellow Gute כתב:אני אומר להפסיק את ההתקשקשויות עם מקל. להניח על השולחן הצעה כספית נאה לדאוסן, כולל מבחינתי שיחה עמוקה בינו ובין המאמן הרפה שלנו גודס. שיבהיר לו שהקבוצה בונה עליו כבורג מרכזי, ואז נראה מה הוא אומר.

הוא אומר שיש לו חוזה בראשון. אתה לא יכול להניח לו שום הצעה. אתה אפילו לא יכול לדבר יאתו.

אתה יכול לשבת איתו אחרי שסיכמת את נושא הפיצוי מול ראשון לציון. אני בטוח שאם מכבי הייתה רוצה, היא הייתה מוצאת דרך. אבל כבר דשו פה לרוב ב"מעלותיהם" של הג'וניורים.

באופן אישי, לצד פארמר, דאוסן הוא השחקן שאני הכי רוצה לראות במכבי.

29 יוני 2015, 08:18

Yellow Gute כתב:
roy1000 כתב:

אתה יכול לשבת איתו אחרי שסיכמת את נושא הפיצוי מול ראשון לציון. אני בטוח שאם מכבי הייתה רוצה, היא הייתה מוצאת דרך. אבל כבר דשו פה לרוב ב"מעלותיהם" של הג'וניורים.

באופן אישי, לצד פארמר, דאוסן הוא השחקן שאני הכי רוצה לראות במכבי.

מסכים איתך , זה הכל עניין של פיצויי לראשון.
אם מכבי לא מחתימה את מקל , היא חייבת בכל הכוח ללכת על דאוסן . במקרה הזה היא מרוויחה פעמיים , גם שחקן שמתאים לחוק החדש בליגה , וגם שחקן עם פוטנציאל לתרום ביורוליג.
מה שכן במקרה כזה מכבי חייבת גארד זר איכותי ופארמר הוא האופציה הכי טובה גם בגלל שלמרות שישחק על תקן זר , הוא עדיין מזוהה כיהודי וישראלי....

29 יוני 2015, 08:43

דני פדרמן כבר התייחס ואמר שראשון ביקשה סכום דמיוני בעבור הבייאאוט. דאוסן לא יגיע.

29 יוני 2015, 08:47

אדגר פו כתב:מקל שוב בורח למכבי :

שיברח...כל התקשורת סביב מקל כאילו זה מינימום ספאנוליס....

פשוט בדיחה.

29 יוני 2015, 08:57

roy1000 כתב:דני פדרמן כבר התייחס ואמר שראשון ביקשה סכום דמיוני בעבור הבייאאוט. דאוסן לא יגיע.

מבחינת דני "סכום דמיוני" יכול להיות גם מטבע של עשרה שקלים.

29 יוני 2015, 09:00

Yellow Gute כתב:
roy1000 כתב:דני פדרמן כבר התייחס ואמר שראשון ביקשה סכום דמיוני בעבור הבייאאוט. דאוסן לא יגיע.

מבחינת דני "סכום דמיוני" יכול להיות גם מטבע של עשרה שקלים.

יכול להיות. אני חושב שמישהו באולפן זרק חצי מליון דולר. לא יודע. בכל מקרה, ראשון לא בעניין של לשחרר אותו בזול.

29 יוני 2015, 09:02

docariel כתב:

פשוט בדיחה.

ספאנוליס? בחיים לא ראיתי את מכבי רודפת אחרי שחקן ככה. מינימום לברון ג'יימס אתה מתכוון.
נערך לאחרונה על ידי roy1000 בתאריך 29 יוני 2015, 09:24, נערך פעם אחת בסך הכל.

29 יוני 2015, 09:22

roy1000 כתב:
docariel כתב:

פשוט בדיחה.

ספאנוליס? בחיים לא ראיתי את מכבי רודפת אחרי שחקן ככה. מינימום לברון ג'יימס את מתכוון.

Tonight on ESPN, Gal Mekel - The Decision
:throwup2

29 יוני 2015, 09:35

כל כך מזכיר את מקרה הלפרין, שני נקניקים שמכבי מציעה להם לחזור בסכומים יפים ועם הבטחה לתפקיד בכיר אבל הם מעדיפים להיות מחוזרים כנערה אבל בלי להתחייב לכלום. הסוף ידוע.

29 יוני 2015, 09:41

אדגר פו כתב:כל כך מזכיר את מקרה הלפרין, שני נקניקים שמכבי מציעה להם לחזור בסכומים יפים ועם הבטחה לתפקיד בכיר אבל הם מעדיפים להיות מחוזרים כנערה אבל בלי להתחייב לכלום. הסוף ידוע.

יש הבדל. הלפרין דוורא רצה לחזור, אבל לא הצליח להגיע להסדר עם מס הכנסה. הוא די סבל בגרמניה.

מקל, מצד שני, ממש לא מראה שהוא רוצה לשחק במכבי, למרות שהוא קיבל הצעה לסכום שהוא מופקע בעליל והרבה מעבר למה שהוא שווה.

29 יוני 2015, 09:43

צריך לשאול את עצמנו שאלה מאד כואבת: למה שחקנים ישראלים בורחים ממכבי?
מדוע שון דוסון מוותר בכלל על האופצייה לנהל איתנו מגעים.
מדוע ליאור אליהו מעדיף פחות כסף ולחתום אצל קבוצה יריבה , ומדוע הוא כל כך שונא אותנו.
מדוע גל מקל מושך אותנו מינימום הוא לברון.
מדוע בר טימור מוחתם בהפועל ירושליים ולא אצלנו.

הגיע הזמן שנסתכל על עצמנו בעניים ונבחון איך הפכנו להיות כל כך מוקצים מבחינת ישראלים , עד כדי כך שאפילו ביותר כסף אנחנו לא מסוגלים להחתים שחקנים.

לא יורוליג או כן יורוליג זה העניין , לא יותר כסף או פחות כסף , מכבי של היום לא מסוגלת לשכנע שחקנים לבוא אליה כקישוט לספסל , כי השחקן הישראלי עבר איזה שהוא מהפך , והוא רוצה לשחק , לא להופיע על פוסטר.

29 יוני 2015, 09:44

לדעתך הוא רצה לחזור, לדעתי הוא לא רצה כי הוא חשש מהציפיות. היה לו נוח להיות מחוזר אבל אני לא מאמין שהוא היה חוזר גם אם לא היו לו את הבעיות האלו, כשיש רצון טוב אפשר למצוא פיתרונות.
נקניק נשאר נקניק.

29 יוני 2015, 09:49

אדגר פו כתב:לדעתך הוא רצה לחזור, לדעתי הוא לא רצה כי הוא חשש מהציפיות. היה לו נוח להיות מחוזר אבל אני לא מאמין שהוא היה חוזר גם אם לא היו לו את הבעיות האלו, כשיש רצון טוב אפשר למצוא פיתרונות.
נקניק נשאר נקניק.

הוא עשה ראיון על כמה קשה היה לו ולמשפחה שלו בגרמניה. החזרה לארץ בשלב ההוא הייתה עולה לו מליונים כי ביוון הוא לא שילם כמעט מס. סיפור הלפרין נפל על כסף.

29 יוני 2015, 09:52

ankram כתב:צריך לשאול את עצמנו שאלה מאד כואבת: למה שחקנים ישראלים בורחים ממכבי?
מדוע ליאור אליהו מעדיף פחות כסף ולחתום אצל קבוצה יריבה , ומדוע הוא כל כך שונא אותנו.

הגיע הזמן שנסתכל על עצמנו בעניים ונבחון איך הפכנו להיות כל כך מוקצים מבחינת ישראלים , עד כדי כך שאפילו ביותר כסף אנחנו לא מסוגלים להחתים שחקנים.

לא יורוליג או כן יורוליג זה העניין , לא יותר כסף או פחות כסף , מכבי של היום לא מסוגלת לשכנע שחקנים לבוא אליה כקישוט לספסל , כי השחקן הישראלי עבר איזה שהוא מהפך , והוא רוצה לשחק , לא להופיע על פוסטר.

השחקן הישראלי באמת עבר מהפך - הוא כבר לא שווה כלום ברמות האירופיות הגבוהות. לא הלפרין ולא אליהו מסוגלים לתת תוצרת ביורוליג היום והם יודעים את זה.

לדעתי חלק מזה זה גם ההסתה התקשורתית נגד מכבי כאילו היא הורסת שחקנים ומיבשת אותם, זה מחלחל בסוף לכמה נשמות צעירות, בניהם דאוסן.

29 יוני 2015, 09:54

roy1000 כתב:
אדגר פו כתב:לדעתך הוא רצה לחזור, לדעתי הוא לא רצה כי הוא חשש מהציפיות. היה לו נוח להיות מחוזר אבל אני לא מאמין שהוא היה חוזר גם אם לא היו לו את הבעיות האלו, כשיש רצון טוב אפשר למצוא פיתרונות.
נקניק נשאר נקניק.

הוא עשה ראיון על כמה קשה היה לו ולמשפחה שלו בגרמניה. החזרה לארץ בשלב ההוא הייתה עולה לו מליונים כי ביוון הוא לא שילם כמעט מס. סיפור הלפרין נפל על כסף.

כן, ממש מסכן.
אני חושב שזה לא היה עניין כספי פרופר אלא חשש לחזור ולהוכיח את עצמו במערכת לחוצה כמו מכבי.

29 יוני 2015, 10:02

ankram כתב:צריך לשאול את עצמנו שאלה מאד כואבת: למה שחקנים ישראלים בורחים ממכבי?

מסכים מאוד. לא משנה מה הסיבות, מוצדקות או לא. זו המציאות.
נושא נעול