my man כתב:אדגר פו כתב:מדהים, הגופה של יניב גרין יותר טובה מכל ה " גבוהים " שלנו.
אני יודע שעכשיו זה זמן נבחרת וכולנו איתכם ובלה בלה בלה...אבל אני כל כך שמח שפישר נראה כמו שהוא נראה...
(:sorry )
אורי אלון משלם לו את הפנסיה.

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
my man כתב:אדגר פו כתב:מדהים, הגופה של יניב גרין יותר טובה מכל ה " גבוהים " שלנו.
אני יודע שעכשיו זה זמן נבחרת וכולנו איתכם ובלה בלה בלה...אבל אני כל כך שמח שפישר נראה כמו שהוא נראה...
(:sorry )
felix_r כתב:איך אפשר לשחק עם שני גארדים שלא קולעים לשלוש? (מקל ולימונד)
my man כתב:קובי כתב:my man כתב:אפיק ניסים זה כל מה שרע בכדורסל הישראלי...
והוא הדיח אותנו...רק אומר...
ליאור אליהו ממש לא הישראלי הטוב ביותר...כל כך שמח שהוא לא אצלנו...הכי לא מכביסט שיש..
מה כ״כ רע באפיק?
ליאור אליהו ממש לא... נו באמת. אז השני, או השלישי, מה זה משנה...
מכדרר את עצמו לדעת...מוסר מסירות רעות זורק זריקות קשות ובגדול משחק כדורסל כל כך לא חכם...גם ההגנה שלו לא איי איי איי...
לגבי ליאור הוא הרי היה אצלנו ומה טוב יצא מזה? שמח שהאיש הזה עם מוסר עבודה של נעל הלך לקבוצה שמתאימה לסדר גודל שלו...
jol9 כתב:felix_r כתב:איך אפשר לשחק עם שני גארדים שלא קולעים לשלוש? (מקל ולימונד)
מכבי שיחקה בשנה שעברה עם שלושה כאלה
קובי כתב:my man כתב:קובי כתב:my man כתב:אפיק ניסים זה כל מה שרע בכדורסל הישראלי...
ליאור אליהו ממש לא הישראלי הטוב ביותר...כל כך שמח שהוא לא אצלנו...הכי לא מכביסט שיש..
מה כ״כ רע באפיק?
מכדרר את עצמו לדעת...מוסר מסירות רעות זורק זריקות קשות ובגדול משחק כדורסל כל כך לא חכם...גם ההגנה שלו לא איי איי איי...
לגבי ליאור הוא הרי היה אצלנו ומה טוב יצא מזה? שמח שהאיש הזה עם מוסר עבודה של נעל הלך לקבוצה שמתאימה לסדר גודל שלו...
ניסים שחקן חביב. לא רואה למה הוא מסמל את כל הרע בכדורסל הישראלי. הגזמה היסטרית בעיניי.
בנוגע לאליהו, הייתי מסכים איתך אם בשוק הישראלי היו שחקנים טובים, אבל אין, אנחנו קבוצה ישראלית וחיים בחוק הרוסי.
חוץ מזה, אוהב או לא אוהב - את הכשרון והיכולת של ליאור בהתקפה, אי אפשר לקחת לו.
felix_r כתב:jol9 כתב:felix_r כתב:איך אפשר לשחק עם שני גארדים שלא קולעים לשלוש? (מקל ולימונד)
מכבי שיחקה בשנה שעברה עם שלושה כאלה
זה ממש לא נכון. רק אוחיון לא איים בזריקה ולא כי ככה הוא משחק, אלא פשוט כי היה בכושר קליעה גרוע
my man כתב:קובי כתב:my man כתב:קובי כתב:my man כתב:אפיק ניסים זה כל מה שרע בכדורסל הישראלי...
מה כ״כ רע באפיק?
ניסים שחקן חביב. לא רואה למה הוא מסמל את כל הרע בכדורסל הישראלי. הגזמה היסטרית בעיניי.
בנוגע לאליהו, הייתי מסכים איתך אם בשוק הישראלי היו שחקנים טובים, אבל אין, אנחנו קבוצה ישראלית וחיים בחוק הרוסי.
חוץ מזה, אוהב או לא אוהב - את הכשרון והיכולת של ליאור בהתקפה, אי אפשר לקחת לו.
זה שליאור הוא אחד מהכשרונות הגדולים ביותר שצמחו פה מוסכם נראה לי על כמעט 100 אחוז מחברי הפורום...(לדעתי הגדול שבהם) הסיפור הוא מוסר עבודה עם רף כל כך נמוך...איפה עבודה על חיזוק הגוף? איפה הקליעה מחצי מרחק? איפה השלשות? איפה ההגנה??????? איפה הקליעה מהקו? שום מגמת שיפור במשך השנים- אז נכון אוהדי מגדל יספרו שההגנה שלו השתפרה פלאים -אני אישית לא רואה את זה..
יכול להיות שאני מגזים עם ניסים כי מעולם לא אהבתי אותו אבל לא תקבל ממנו טיפת אייקיו במשחק שלו...
קובי כתב:אחדשיודע כתב:קובי כתב:אחדשיודע כתב:קובי כתב:תהרגו אותי, אבל מפריע לי שליאור במגדל ולא אצלינו.
על כל שחקן 4 נורמלי אנשים יזילו ריר היום...
ממש לא קשור לסיטואציה של מכבי בעמדה 4. פשוט כי לתפיסתי, הישראלים הכי טובים צריכים להיות במכבי וללא ספק אליהו אחד מהם, אם לא הטוב ביותר.
מסכים איתך, אבל זה הרבה אגו בינו לבין מכבי. אין כבר יותר מידי מה לעשות היום.
לא חושב. מאמן אחר שיהיה במכבי עונה הבאה וירצה את ליאור בכל הכח, ככל הנראה יקבל אותו.
jol9 כתב:יש עוד משחקי הכנה?
אדגר פו כתב:עזבו, ליאור.
העתיד ואולי גם ההווה זה דוסון.
מכבי של פעם הייתה מחתימה אותו ל 7 שנים ככה מראש שאף אחת לא תיגע בו.
אחדשיודע כתב:jol9 כתב:יש עוד משחקי הכנה?
בזאגרב - מול קרואטיה, אסטוניה ובוסניה. מתחיל ב-25 לחודש (שזה עוד יומיים).
jol9 כתב:אדגר פו כתב:עזבו, ליאור.
ד"א היום זה ממש לא נראה מי יודע כמה...
כרגע מכבי נעולה עם סילבן, שהוא סקורר טוב יותר ושחקן טוב יותר בכללי.
jol9 כתב:אדגר פו כתב:עזבו, ליאור.
roy1000 כתב:jol9 כתב:אדגר פו כתב:עזבו, ליאור.
סילבן יודע לעשות דבר אחד וזה לזרוק משלוש. דוסון הרבה יותר מגוון ממנו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־16 אורחים