המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yzafrir כתב:YNET החובבנים האלו כתבו שאבלינו הייה אלופה ב-2008 .....הם היו מקום שלישי....
קודי , צ'אק היה MVP של הסיבוב הראשון יחד עם פרקינס ופארגו...הוא נחלש בהמשך העונה בלי קשר לצמד....
יכול להיות שסמית' מתאים אבל הוא שחקן אפור מידי לטעמי....
אגב כולם כותבים שהוא 1.98 והוא 1.96 ומוגדר יותר כגארד...
aribari24 כתב:אחרי ההחתמות של העונה הקודמת למדתי שאי אפשר לבקר מראש את ההחתמות (ראה פארגו).
אני סומך על דיוויד בלאט.. שמכיר את השחקנים.. להזכירכם הוא חתום על כל ההחתמות הגדולות של מכבי בעבר..
הוא יודע מה יש מבשוק.. הוא יודע מה צריך.. ואני סומך עליו.. גם אם על פניו השם לא נראה הכי אטרקטיבי
yzafrir כתב:קודי , אני מסכים איתך לגבי צ'אק רק שאני לא מסכים אם התרוץ הזה שפארגו ופרקינס הפריעו לו . לא בגללם הידיים שלו רעדו כל זריקה לסל ( אלא אם הם איימו עליו שיכנסו בו אחרי המשחק) והוא היה קולע באחוזים מחרידים .
לצ'אק היו עליות וירידות העונה מבחינת הקליעה אבל מכל שאר הבחינות הוא היה יציב . ברור שכשחקן קולע יותר אז זה נראה יותר טוב .
אגב בכל עונה בקריירה שלו צ'אק סובל מתקופה של ירידה ביכולת (בעיקר בקליעה) במהלך העונה .
שחקן כמו צ'אק יכול לבוא לידי ביטויי גם כשהוא לא בתקופת קליעות טובה ע"י זה שהוא עושה את שאר הדברים שהוא טוב בהם (ריב' אס' חטיפות ...) לעומת זאת אני לא בטוח שסמית יוכל לעשות את זה בימים שלא יקלע טוב (והוא לא נחשב סקורר גדול...)
yzafrir כתב:זאת בדיוק הבעיה שלי , סמית הוא גם שחקן שלא יהיה אפקטיבי אם רק יחכה בפינה , הוא לא קלעי מספיק טוב וגם הוא צריך את הכדור בידיים שלו כדי לבוא לידי ביטויי רק שאצל צ'אק זה בא לידי ביטוי בניהול המשחק ואצל סמית' זה יבוא לידי ביטוי בחדירות ופעולות יותר אישיות...
מה אני יגיד לך , נוט מיי קאפ הוף טי ...אם יחתום נקווה לטוב...
אם לא יועיל לפחות שלא יזיק ....
אורי כתב:אני מכיר את דווין סמית' מצויין, ולדעתי אין בו אין מה שנדרש כדי להיות יותר מבינוני בקבוצה כמו מכבי.
yzafrir כתב:aribari24 כתב:אחרי ההחתמות של העונה הקודמת למדתי שאי אפשר לבקר מראש את ההחתמות (ראה פארגו).
אני סומך על דיוויד בלאט.. שמכיר את השחקנים.. להזכירכם הוא חתום על כל ההחתמות הגדולות של מכבי בעבר..
הוא יודע מה יש מבשוק.. הוא יודע מה צריך.. ואני סומך עליו.. גם אם על פניו השם לא נראה הכי אטרקטיבי
צודק , לא ההינו צריכים לבקר את החתמת פוט וכדיר ובורשטיין.....
גם דיויד בן אדם וגם לו מותר לטעות כמו שטעה בעבר במכבי (קווינסי לואיס , בשוק ואולי גם גורי ואודריך שלא הבריקו...)
ניר כתב:אורי כתב:אני מכיר את דווין סמית' מצויין, ולדעתי אין בו אין מה שנדרש כדי להיות יותר מבינוני בקבוצה כמו מכבי.
ואני מכיר את דיוויד בלאט, ובעונה שעברה יכולת לומר את המשפט שאמרת על 90% מהסגל.
ותראה מה קרה...
itai7 כתב:הגיע הזמן שהאוהדים כאן יתחילו לסמוך על בלאט ולא על ביצועים מהיוטיוב שהם רואים
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־22 אורחים