אשכול המלפפונים / סגל

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים / סגל

הודעהעל ידי אורי » 21 יוני 2011, 06:59

אני מכיר את דווין סמית' מצויין, ולדעתי אין בו אין מה שנדרש כדי להיות יותר מבינוני בקבוצה כמו מכבי.
אורי

הודעהעל ידי yzafrir » 21 יוני 2011, 07:01

YNET החובבנים האלו כתבו שאבלינו הייה אלופה ב-2008 .....הם היו מקום שלישי....

קודי , צ'אק היה MVP של הסיבוב הראשון יחד עם פרקינס ופארגו...הוא נחלש בהמשך העונה בלי קשר לצמד....
יכול להיות שסמית' מתאים אבל הוא שחקן אפור מידי לטעמי....
אגב כולם כותבים שהוא 1.98 והוא 1.96 ומוגדר יותר כגארד...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי קודי » 21 יוני 2011, 07:09

yzafrir כתב:YNET החובבנים האלו כתבו שאבלינו הייה אלופה ב-2008 .....הם היו מקום שלישי....

קודי , צ'אק היה MVP של הסיבוב הראשון יחד עם פרקינס ופארגו...הוא נחלש בהמשך העונה בלי קשר לצמד....
יכול להיות שסמית' מתאים אבל הוא שחקן אפור מידי לטעמי....
אגב כולם כותבים שהוא 1.98 והוא 1.96 ומוגדר יותר כגארד...

עזוב את הגובה שלו, זה לא רלוונטי. הוא אתלט נהדר וריבאונדר מצויין כך שאין ל-2 הס"מ האלה משמעות. צ'אק היה טוב בסיבוב הראשון של היורוליג בגלל שהיה בתקופה טובה מבחינת הקליעה ובגלל שמכבי שיחקה מול קבוצות של כלום ושום דבר. בטופ 16 ובסדרה מול ויטוריה הוא היה חיוור מאוד. באותו זמן שיחק צ'אק בעיקר כסקורר בעמדה 3 ובתקופות קליעה טובות שלו הוא יכול להיות טוב בתפקיד הזה, אבל יש עוד הרבה שחקנים כאלה באירופה. היתרון הגדול של צ'אק ומה שהופך אותו לאוצר אמיתי בכדורסל האירופאי הוא התפקוד שלו כגארד נוסף וגבוה וההגנה הקבוצתית הנפלאה שלו.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי yzafrir » 21 יוני 2011, 07:10

אני זוכר שבעונה שהוא חתם בפנר יחד עם מרקז גרין הייתי בטוח שהם הולכים להיות הצלחה אחרי מה שעשו באיטליה אבל אז פגשנו אותם במשחק הכנה ששודר בארץ והם היו אכזבה גדולה שהמשיכה לאורך כל העונה .
הוא החליף בקבוצה את ג'יימס ווייט שגם איכזב שם אבל לזכותו יאמר שזו הייתה עונה ראשונה מחוץ לארהב ואצל סמית זו כבר לא הייתה עונה ראשונה ולא שנייה באירופה...
בקיצור , לא היה מספיק טוב בשביל פנר' החלשה של אז , אז למה שיהיה טוב למכבי החזקה של היום ?? אם מחפשים שחקן שלא יועיל יותר מידי אבל גם לא יזיק אז הוא בסדר...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי aribari24 » 21 יוני 2011, 07:14

אחרי ההחתמות של העונה הקודמת למדתי שאי אפשר לבקר מראש את ההחתמות (ראה פארגו).

אני סומך על דיוויד בלאט.. שמכיר את השחקנים.. להזכירכם הוא חתום על כל ההחתמות הגדולות של מכבי בעבר..

הוא יודע מה יש מבשוק.. הוא יודע מה צריך.. ואני סומך עליו.. גם אם על פניו השם לא נראה הכי אטרקטיבי
aribari24

הודעהעל ידי yzafrir » 21 יוני 2011, 07:17

קודי , אני מסכים איתך לגבי צ'אק רק שאני לא מסכים אם התרוץ הזה שפארגו ופרקינס הפריעו לו . לא בגללם הידיים שלו רעדו כל זריקה לסל ( אלא אם הם איימו עליו שיכנסו בו אחרי המשחק) והוא היה קולע באחוזים מחרידים .
לצ'אק היו עליות וירידות העונה מבחינת הקליעה אבל מכל שאר הבחינות הוא היה יציב . ברור שכשחקן קולע יותר אז זה נראה יותר טוב .
אגב בכל עונה בקריירה שלו צ'אק סובל מתקופה של ירידה ביכולת (בעיקר בקליעה) במהלך העונה .
שחקן כמו צ'אק יכול לבוא לידי ביטויי גם כשהוא לא בתקופת קליעות טובה ע"י זה שהוא עושה את שאר הדברים שהוא טוב בהם (ריב' אס' חטיפות ...) לעומת זאת אני לא בטוח שסמית יוכל לעשות את זה בימים שלא יקלע טוב (והוא לא נחשב סקורר גדול...)
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי yzafrir » 21 יוני 2011, 07:20

aribari24 כתב:אחרי ההחתמות של העונה הקודמת למדתי שאי אפשר לבקר מראש את ההחתמות (ראה פארגו).

אני סומך על דיוויד בלאט.. שמכיר את השחקנים.. להזכירכם הוא חתום על כל ההחתמות הגדולות של מכבי בעבר..

הוא יודע מה יש מבשוק.. הוא יודע מה צריך.. ואני סומך עליו.. גם אם על פניו השם לא נראה הכי אטרקטיבי

צודק , לא ההינו צריכים לבקר את החתמת פוט וכדיר ובורשטיין.....
גם דיויד בן אדם וגם לו מותר לטעות כמו שטעה בעבר במכבי (קווינסי לואיס , בשוק ואולי גם גורי ואודריך שלא הבריקו...)
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי קודי » 21 יוני 2011, 07:24

yzafrir כתב:קודי , אני מסכים איתך לגבי צ'אק רק שאני לא מסכים אם התרוץ הזה שפארגו ופרקינס הפריעו לו . לא בגללם הידיים שלו רעדו כל זריקה לסל ( אלא אם הם איימו עליו שיכנסו בו אחרי המשחק) והוא היה קולע באחוזים מחרידים .
לצ'אק היו עליות וירידות העונה מבחינת הקליעה אבל מכל שאר הבחינות הוא היה יציב . ברור שכשחקן קולע יותר אז זה נראה יותר טוב .
אגב בכל עונה בקריירה שלו צ'אק סובל מתקופה של ירידה ביכולת (בעיקר בקליעה) במהלך העונה .
שחקן כמו צ'אק יכול לבוא לידי ביטויי גם כשהוא לא בתקופת קליעות טובה ע"י זה שהוא עושה את שאר הדברים שהוא טוב בהם (ריב' אס' חטיפות ...) לעומת זאת אני לא בטוח שסמית יוכל לעשות את זה בימים שלא יקלע טוב (והוא לא נחשב סקורר גדול...)

הידיים של צ'אק "רעדו" כי הכדור לא היה בידיים שלו, זה הכל. צ'אק הוא סמול פורוורד טוב אבל הוא גארד מעולה. כשהכדור בידיים שלו ומשחק ההתקפה מנווט על ידו הוא הופך לאפקטיבי פי כמה מאשר כשהוא משחק בפינה. אין מה לעשות, כשאתה משחק בהרכב עם פארגו ופרקינס לא נשאר עוד כדור בשבילך...
במכבי של פארגו/רכז זר יחד עם הלפרין/שאייר בחמישיה, אין צורך במוביל כדור נוסף ואם יהיה ליד הגארדים שחקן שזקוק לכדור ביד הוא יעלם מיד. סמית משלים מצויין את ההרכב הזה - קודם כל בהגנה, שם הוא יכול לשמור כמעט על כל אחד, בריבאונד ומעבר לכך בחדירה לסל וביכולת שלו לעשות נקודות בפוסט. ברור לכולנו שיש באירופה סמול פורוורדים טובים ממנו אבל יש מכלול שיקולים שבלאט צריך לקחת בחשבון ובראשם - התקציב, האופי וההתאמה להרכב השחקנים.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי yzafrir » 21 יוני 2011, 07:39

זאת בדיוק הבעיה שלי , סמית הוא גם שחקן שלא יהיה אפקטיבי אם רק יחכה בפינה , הוא לא קלעי מספיק טוב וגם הוא צריך את הכדור בידיים שלו כדי לבוא לידי ביטויי רק שאצל צ'אק זה בא לידי ביטוי בניהול המשחק ואצל סמית' זה יבוא לידי ביטוי בחדירות ופעולות יותר אישיות...

מה אני יגיד לך , נוט מיי קאפ הוף טי ...אם יחתום נקווה לטוב...
אם לא יועיל לפחות שלא יזיק ....
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי אורי » 21 יוני 2011, 07:42

גם צ'אק עם כל הכבוד שיש לי אליו רחוק מלהיות שווה מיליון יורו או כל סכום אחר שברצלונה הציעה עליו. אני חושב שמפריזים המון ביכולות שלו, ולדעתי נראה את זה בעונה הבאה בצורה חדה.
אורי

הודעהעל ידי קודי » 21 יוני 2011, 07:43

yzafrir כתב:זאת בדיוק הבעיה שלי , סמית הוא גם שחקן שלא יהיה אפקטיבי אם רק יחכה בפינה , הוא לא קלעי מספיק טוב וגם הוא צריך את הכדור בידיים שלו כדי לבוא לידי ביטויי רק שאצל צ'אק זה בא לידי ביטוי בניהול המשחק ואצל סמית' זה יבוא לידי ביטוי בחדירות ופעולות יותר אישיות...

מה אני יגיד לך , נוט מיי קאפ הוף טי ...אם יחתום נקווה לטוב...
אם לא יועיל לפחות שלא יזיק ....

אחד היתרונות של סמית הוא שהוא לא מזיק - תראה את זה היטב באחוזי הקליעה שלו ובכמות האיבודים. ברור שיש לו, כמו לכל בן אנוש, משחקים לא טובים, אבל בסך הכל הוא לא עושה מה שהוא לא יודע. מעבר לכך, סמית ממש לא צריך את הכדור בידיים שלו - יש לו קליעה טובה מבחוץ וגם חדירה טובה לסל. הוא בהחלט יכול לקבל את הכדור בפינה או קצת יותר בפנים ולסיים את ההתקפה או לעשות מהלכים טובים.
קודי

הודעהעל ידי yzafrir » 21 יוני 2011, 08:01

23% מחוץ לקשת בעונת היורוליג שלו . לא יודע אם הוא השחקן שהייתי רוצה שיקבל את הכדור מבחוץ (עדיף שזה יהיה פניני...) .
הוא עושה את הנק' שלו בחדירות ובפוסט אפ ( די מזכיר את אנדרסון ) כך שהוא צריך את הכדור ביד בשביל מהלכים כאלו ...
בכלמקרה כמו שאמרת אני בטוח שהוא גם לא יזיק ואם לא ילך לו אז הוא לא ילך ראש בקיר אלא ידע לפנות את הבמה כשצריך . זה לא מה שקיוויתי שיגיע במקום איידסון אבל כנראה שבאמת יש שיקולים אחרים...
בכל מקרה זה עוד לא רישמי ככה שנחכה עם התחזיות שלנו...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי ניר » 21 יוני 2011, 08:03

אורי כתב:אני מכיר את דווין סמית' מצויין, ולדעתי אין בו אין מה שנדרש כדי להיות יותר מבינוני בקבוצה כמו מכבי.

ואני מכיר את דיוויד בלאט, ובעונה שעברה יכולת לומר את המשפט שאמרת על 90% מהסגל.
ותראה מה קרה...
ניר

הודעהעל ידי aribari24 » 21 יוני 2011, 08:29

yzafrir כתב:
aribari24 כתב:אחרי ההחתמות של העונה הקודמת למדתי שאי אפשר לבקר מראש את ההחתמות (ראה פארגו).

צודק , לא ההינו צריכים לבקר את החתמת פוט וכדיר ובורשטיין.....
גם דיויד בן אדם וגם לו מותר לטעות כמו שטעה בעבר במכבי (קווינסי לואיס , בשוק ואולי גם גורי ואודריך שלא הבריקו...)

בחייך.. שנינו יודעים טוב מאוד ש-3 ההחתמות האלה הונחתו לו על הראש מההנהלה...

בנו אודריך? סתם שחקן NBA
aribari24

הודעהעל ידי אורי » 21 יוני 2011, 08:32

ניר כתב:
אורי כתב:אני מכיר את דווין סמית' מצויין, ולדעתי אין בו אין מה שנדרש כדי להיות יותר מבינוני בקבוצה כמו מכבי.

ואני מכיר את דיוויד בלאט, ובעונה שעברה יכולת לומר את המשפט שאמרת על 90% מהסגל.
ותראה מה קרה...

נכון מאוד. זה כדורסל בכל זאת, לא הנדסת מטוסים, וכמו שבלאט הצליח בענק הוא גם יכל להיות אכזבה גדולה.
אני בכל אופן מדבר מתוך הכרה של השחקן. לא מדובר בשחקן צעיר, ולא מדובר בשחקן שהראה יותר מידי דברים גדולים בקריירה שלו, אז סביר להניח שגם במכבי לא יהפוך ליותר משחקן בינוני.
אורי

הודעהעל ידי itai7 » 21 יוני 2011, 08:32

הגיע הזמן שהאוהדים כאן יתחילו לסמוך על בלאט ולא על ביצועים מהיוטיוב שהם רואים
itai7

הודעהעל ידי אורי » 21 יוני 2011, 08:38

itai7 כתב:הגיע הזמן שהאוהדים כאן יתחילו לסמוך על בלאט ולא על ביצועים מהיוטיוב שהם רואים

הגיע הזמן שתפסיקו לקשקש.
מה קרה? כבר אי אפשר לדבר כדורסל כמו בני אדם מבלי שכל רגע יקפוץ איזה רובוט שיצעק ''הגיע הזמן שנסמוק על דייויד''?
אורי

הודעהעל ידי itai7 » 21 יוני 2011, 08:47

לא אי אפשר, זה לא תרד הפועל ירושלים
itai7

הודעהעל ידי אורי » 21 יוני 2011, 08:51

זה גם לא ת'רד הרובוטים הנודניקים.
אורי

הודעהעל ידי refael » 21 יוני 2011, 09:20

אני זוכר אותו במשחק אימון נגד מכבי הוא שיחק אז עם קבוצה יוונית נראה לי היה נראה לי כמו שחקן שחושב רק על עצמו גאנר מטורף כזה זורק שלשות ולא נראה הכי קבוצתי
לא יודע לא נראה לי שזהוא מתאים למכבי אולי לקבוצת טופ 16 ביורוליג כן .
חוץ מזה הבנאדם לא נשאר בקבוצה אחת יותר משנה זה מראה על חוסר יציבות ואולי בעיות חברתיות לא הייתי רוצה אותו במכבי
תמונה
refael

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־22 אורחים