yanay21 כתב:מכביסט31 כתב:תשתחוו
אני רוצה לעשות מזה פוסטר. כנראה שאת זה כבר אין(למרות שליאב אמר שהוא ראה את זה, אבל לא אמר איפה), אבל יש גרסה דומה. בקרוב אלך לנדוד ברחובות ובנס ציונה בחיפושים
לא אמר?
אוותר לך הפעם, בחנות מנטה של דלק.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
אני רוצה לעשות מזה פוסטר. כנראה שאת זה כבר אין(למרות שליאב אמר שהוא ראה את זה, אבל לא אמר איפה), אבל יש גרסה דומה. בקרוב אלך לנדוד ברחובות ובנס ציונה בחיפושים
my man כתב:LIAV10 כתב:my man כתב:yanay21 כתב:LIAV10 כתב:חבר׳ה, עם כל הכבוד פרינגלס זה הדבר.
!!!!!!
מה אתם ילדים?!
*אין צורך לענות..
פשוט לא מייבאים את זה לשטחים, אתה קונה תפוצ׳יפס חתוכה בשיווק השקמה.
אנחנו בבית הפסקנו לקנות חטיפים לא בריא מלוח מדי ומלא בשמן!
yanay21 כתב:אני אשכרה הולך לחפש את זה. זוכרת את הפרק בסאות'פארק, שכולם הפכו לכאילו זומבים שמבקשים עודף? אז ככה אני אהיה, נודד על רחובות הרצל ו-וייצמן, "צ'דר?צ'דר?למישהו יש צ'דר?"
LIAV10 כתב:תביאי לי?
LIAV10 כתב:yanay21 כתב:מכביסט31 כתב:תשתחוו
לא אמר?
מכביסט31 כתב:yanay21 כתב:מכביסט31 כתב:תשתחוו
יש בי אמונה שעדיין יש את זה בקיוסקים או בסופרים מסויימים..
עכשיו קיבלתי חשק עז לאתר את זה.
yanay21 כתב:LIAV10 כתב:my man כתב:yanay21 כתב:LIAV10 כתב:חבר׳ה, עם כל הכבוד פרינגלס זה הדבר.
!!!!!!
מה אתם ילדים?!
*אין צורך לענות..
פשוט לא מייבאים את זה לשטחים, אתה קונה תפוצ׳יפס חתוכה בשיווק השקמה.
יש את הקטע הזה כשלוקחים אוכל מסבתא, זה תמיד קציצות בתוך קופסה של גלידת וניל שוקולד.
אז בשטחים יש תפוצ'יפס, אבל בתוך השקית-מעיים של ערבים, ברוטב.
yanay21 כתב:LIAV10 כתב:yanay21 כתב:מכביסט31 כתב:תשתחוו
לא אמר?
כל מנטה? כי אני אפדח את עצמי בסוף ואעשה סיבוב בכל מיני חנויות של מנטה, עד שאמצא
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:אני אשכרה הולך לחפש את זה. זוכרת את הפרק בסאות'פארק, שכולם הפכו לכאילו זומבים שמבקשים עודף? אז ככה אני אהיה, נודד על רחובות הרצל ו-וייצמן, "צ'דר?צ'דר?למישהו יש צ'דר?"
אבל אם זה במקומות קטנים כאלה תהיה מוכן לשלם מחיר מופרז על כמה חתיכות קרקרLIAV10 כתב:תביאי לי?
טוס לגרמניה?
יש להם חיקוי של במבה אגב, קוראים לו curly
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:אני אשכרה הולך לחפש את זה. זוכרת את הפרק בסאות'פארק, שכולם הפכו לכאילו זומבים שמבקשים עודף? אז ככה אני אהיה, נודד על רחובות הרצל ו-וייצמן, "צ'דר?צ'דר?למישהו יש צ'דר?"
אבל אם זה במקומות קטנים כאלה תהיה מוכן לשלם מחיר מופרז על כמה חתיכות קרקרLIAV10 כתב:תביאי לי?
טוס לגרמניה?
yanay21 כתב:LIAV10 כתב:yanay21 כתב:מכביסט31 כתב:תשתחוו
לא אמר?
כל מנטה? כי אני אפדח את עצמי בסוף ואעשה סיבוב בכל מיני חנויות של מנטה, עד שאמצא
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:אני אשכרה הולך לחפש את זה. זוכרת את הפרק בסאות'פארק, שכולם הפכו לכאילו זומבים שמבקשים עודף? אז ככה אני אהיה, נודד על רחובות הרצל ו-וייצמן, "צ'דר?צ'דר?למישהו יש צ'דר?"
טוס לגרמניה?
משום מה את רעה אלי כבר איזה שנה-שנתיים.
הפכת לדושית
LIAV10 כתב:פרס גדול מובטח למי שימצא קופסא של עוגיות דניות עם עוגיות בפנים ולא כלי תפירה.
כל הילדות שלי התבאסתי.
yanay21 כתב:ליאב, בקטע של הקופסה עם העוגיות הדניות, דווקא נתקלתי בזה. אתה פשוט צריך להכיר אשכנזיות ממש ממש ממש זקנות.
LIAV10 כתב:yanay21 כתב:ליאב, בקטע של הקופסה עם העוגיות הדניות, דווקא נתקלתי בזה. אתה פשוט צריך להכיר אשכנזיות ממש ממש ממש זקנות.
סבתא?
yanay21 כתב:LIAV10 כתב:yanay21 כתב:ליאב, בקטע של הקופסה עם העוגיות הדניות, דווקא נתקלתי בזה. אתה פשוט צריך להכיר אשכנזיות ממש ממש ממש זקנות.
סבתא?
אחות של סבתא, במקרה הזה. עוגיות לא משהו, אבל כשאתה ילד זה אחרת
LIAV10 כתב:אורגזמה
משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra, felix_r, JarJarBinx, Tom1313 ו־15 אורחים