המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
אורי כתב:זה הרושם שקיבלת מאז שהוא עבר לפאו, בה הוא היה רחוק מאוד לממש את הכישרון ההתקפי הגלום בו. בבנטון טרוויזו הוא היה מלך הסלים של היורוליג עם 18 למשחק שהושגו בצורה מגוונת להפליא.
חסרים שחקנים שהתקשו לנפק בפאו העמוסה בכוכבים את המספרים שמצופים מהם? פוטציס, ניקולאס, מאריץ'(שהיה מדהים בקבוצת פיינל פור!)וכו'...
asafb96 כתב:אורי כתב:זה הרושם שקיבלת מאז שהוא עבר לפאו, בה הוא היה רחוק מאוד לממש את הכישרון ההתקפי הגלום בו. בבנטון טרוויזו הוא היה מלך הסלים של היורוליג עם 18 למשחק שהושגו בצורה מגוונת להפליא.
חסרים שחקנים שהתקשו לנפק בפאו העמוסה בכוכבים את המספרים שמצופים מהם? פוטציס, ניקולאס, מאריץ'(שהיה מדהים בקבוצת פיינל פור!)וכו'...
לא ממש מדויק. גם באפס הוא נתן מספרים מצוינים. אבל גם שנתן אותם בבנטון ואפס, הוא עדיין לא היה שחקן שלם ומגוון בסגנון של פארקר לדוגמא, שעושה הכל. הוא אף פעם לא היה חודר גדול, ולא סוחט הרבה עבירות. אבל זה כבר לא קשור לנושא...
where is the love? כתב:אני חושב שדווקא עכשיו בשקט בקט אולימפיאקוס מרכיבה קבוצה יפה נכון בלי יותר מדי שמות...אבל עדיין.
לגבי מור ולואו שנראים שחקנים טובים, גם במחירים שמכבי יכולה להוציא, אני מקווה שמכבי גם יביאו שחקן טוב.
אני לא יודע מה מונע מהם להביא שחקן בינתיים... מחכים אחרי אליפות אירופה?
או מחכים לבלאט? או שיש כבר משהו...לא כל כך יודע..
אורי כתב:where is the love? כתב:אני חושב שדווקא עכשיו בשקט בקט אולימפיאקוס מרכיבה קבוצה יפה נכון בלי יותר מדי שמות...אבל עדיין.
לגבי מור ולואו שנראים שחקנים טובים, גם במחירים שמכבי יכולה להוציא, אני מקווה שמכבי גם יביאו שחקן טוב.
אני לא יודע מה מונע מהם להביא שחקן בינתיים... מחכים אחרי אליפות אירופה?
או מחכים לבלאט? או שיש כבר משהו...לא כל כך יודע..
יש להם את ספאנוליס וגצ'ביצ'יוס שזה נחמד.
אבל קשה להגיד שמדובר בקבוצה יפה כשהם מחתימים שני שחקנים מהמכללות שאף אחד לא יודע כיצד יתפקדו, ועוד החתמה עלובה למדי לעמדות 4\5 כמו קייל היינס, שמגרד את ה-198 ס''מ. לליגה שלנו - אגב - הוא תפור.
נראה מה איבקוביץ' מתכנן להוציא מזה.
החציל האצטקי כתב:היינס שחקן נפלא. גם לאולימפיאקוס. אם נחיה גם נראה
השאלה האמיתית בפיראוס היא מי ילך ולא מי יבוא. ארצג, פאפאלוקאס, נילסן, נסטרוביץ' וכו' הם תחת חוזה, צריך לראות רק האם הוא ימומש.
החציל האצטקי כתב:היינס שחקן נפלא. גם לאולימפיאקוס. אם נחיה גם נראה
השאלה האמיתית בפיראוס היא מי ילך ולא מי יבוא. ארצג, פאפאלוקאס, נילסן, נסטרוביץ' וכו' הם תחת חוזה, צריך לראות רק האם הוא ימומש.
אורי כתב:asafb96 כתב:אורי כתב:זה הרושם שקיבלת מאז שהוא עבר לפאו, בה הוא היה רחוק מאוד לממש את הכישרון ההתקפי הגלום בו. בבנטון טרוויזו הוא היה מלך הסלים של היורוליג עם 18 למשחק שהושגו בצורה מגוונת להפליא.
לא ממש מדויק. גם באפס הוא נתן מספרים מצוינים. אבל גם שנתן אותם בבנטון ואפס, הוא עדיין לא היה שחקן שלם ומגוון בסגנון של פארקר לדוגמא, שעושה הכל. הוא אף פעם לא היה חודר גדול, ולא סוחט הרבה עבירות. אבל זה כבר לא קשור לנושא...
שחקן לא חייב להיות חודר גדול או להיות שחקן כמו פארקר(שלא נראה אחד ברמתו בערך 15 שנה באירופה)כדי להיחשב למגוון. אגב, גם אותו פארקר לא עשה את מה שעשה באירופה בזכות יכולת חדירה כזו או אחרת(והיו חודרים טובים ממנו)אלא בזכות פייד אוואי\ג'אמפ שוט בלתי עציר ברמה האירופית.
ודווקא ניקולאס הוא שחקן שחודר לא רע בכלל בכלל. יש לו גם משחק ביניים מצויין. גצ'ביצ'יוס עדיין לא הוכיח שהוא ברמה הזאת.
שחף כתב:החציל האצטקי כתב:היינס שחקן נפלא. גם לאולימפיאקוס. אם נחיה גם נראה
נסטרוביץ' חתם בלובליאנה. לפאפאלוקאס אין חוזה לעונה הבאה והוא גם בן 34 ואחרי השיא. נילסן יהיה בן 34 בשנה הבאה ולפי הבנתי גם הוא בדרך החוצה(מה גם שהוא נתן עונה נוראית עם 4.4 נקודות למשחק במשהו כמו 40% מהשדה). ספאנוליס נשאר שם, בינתיים, אבל הוא לא יחזיק את הקבוצה לבד.
החציל האצטקי כתב:בכל אופן, היינס הוא בייבי-ברקלי אמיתי. מאוד זריז, אתלט פנומנלי, ידיים מצויינות וארוכות.
יש לו קשיחות והגנה, משהו שקונה דקות משחק בכל מקום. תשאלו את סטפון לאזמה.
אורי כתב:החציל האצטקי כתב:בכל אופן, היינס הוא בייבי-ברקלי אמיתי. מאוד זריז, אתלט פנומנלי, ידיים מצויינות וארוכות.
יש לו קשיחות והגנה, משהו שקונה דקות משחק בכל מקום. תשאלו את סטפון לאזמה.
ובכל זאת בארקלי יש רק אחד, והיינס הוא לא שחקן במימדים של בארקלי(למרות שבהחלט יש לו ידיים ארוכות)שפיצה על מחסור בסנטימטרים ברוחב ובקליעה מצויינת.
היינס שחקן נחמד בסה''כ, לרמות של קבוצת יורוליג קטנה\יורוקאפ.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־25 אורחים