אשכול אירופי החדש

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול אירופי החדש

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 29 יולי 2011, 17:29

ג'ימי בקסטר(בעבר שיחק באשקלון)חתם בנובו מסטו ביחד עם ג'רום ג'ורדון ששיחק עם מצ'באן בורסאץ'
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 29 יולי 2011, 21:09

אורי כתב:זה הרושם שקיבלת מאז שהוא עבר לפאו, בה הוא היה רחוק מאוד לממש את הכישרון ההתקפי הגלום בו. בבנטון טרוויזו הוא היה מלך הסלים של היורוליג עם 18 למשחק שהושגו בצורה מגוונת להפליא.

חסרים שחקנים שהתקשו לנפק בפאו העמוסה בכוכבים את המספרים שמצופים מהם? פוטציס, ניקולאס, מאריץ'(שהיה מדהים בקבוצת פיינל פור!)וכו'...

לא ממש מדויק. גם באפס הוא נתן מספרים מצוינים. אבל גם שנתן אותם בבנטון ואפס, הוא עדיין לא היה שחקן שלם ומגוון בסגנון של פארקר לדוגמא, שעושה הכל. הוא אף פעם לא היה חודר גדול, ולא סוחט הרבה עבירות. אבל זה כבר לא קשור לנושא...
asafb96

הודעהעל ידי אורי » 30 יולי 2011, 01:05

asafb96 כתב:
אורי כתב:זה הרושם שקיבלת מאז שהוא עבר לפאו, בה הוא היה רחוק מאוד לממש את הכישרון ההתקפי הגלום בו. בבנטון טרוויזו הוא היה מלך הסלים של היורוליג עם 18 למשחק שהושגו בצורה מגוונת להפליא.

חסרים שחקנים שהתקשו לנפק בפאו העמוסה בכוכבים את המספרים שמצופים מהם? פוטציס, ניקולאס, מאריץ'(שהיה מדהים בקבוצת פיינל פור!)וכו'...

לא ממש מדויק. גם באפס הוא נתן מספרים מצוינים. אבל גם שנתן אותם בבנטון ואפס, הוא עדיין לא היה שחקן שלם ומגוון בסגנון של פארקר לדוגמא, שעושה הכל. הוא אף פעם לא היה חודר גדול, ולא סוחט הרבה עבירות. אבל זה כבר לא קשור לנושא...

שחקן לא חייב להיות חודר גדול או להיות שחקן כמו פארקר(שלא נראה אחד ברמתו בערך 15 שנה באירופה)כדי להיחשב למגוון. אגב, גם אותו פארקר לא עשה את מה שעשה באירופה בזכות יכולת חדירה כזו או אחרת(והיו חודרים טובים ממנו)אלא בזכות פייד אוואי\ג'אמפ שוט בלתי עציר ברמה האירופית.
ודווקא ניקולאס הוא שחקן שחודר לא רע בכלל בכלל. יש לו גם משחק ביניים מצויין. גצ'ביצ'יוס עדיין לא הוכיח שהוא ברמה הזאת.
אורי

הודעהעל ידי misha » 30 יולי 2011, 07:43

גצ'ביצ'יוס רשמית באולימפיאקוס. הליטאים יקבלו 250 אלף יורו ביי-אאוט.

ידידנו קירק פני חוזר לאירופה וישחק בפונלבראדה.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 30 יולי 2011, 07:47

מעניין שפני, שהשם שלו רץ מאוד מאוד חזק בקיץ שעבר, לא הוזכר אפילו פעם אחת הקיץ...
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי cannon » 30 יולי 2011, 08:05

ג'ף אדריאן סגר בבנטון עם אופציית יציאה. שחקן NBA למי שלא יודע.
דונטה גרין, חבר של כספי, במגעים עם ריאל מדריד (שמחפשת סמול פורוורד והזכירה את מוריס אוונס כמועמד).

בענין אחר, קצת מספרים, כדי לשים דברים בפרופורציה ולהבין סדרי גודל של משכורות:
אייסי לואו יקבל בפרטיזן כחצי מליון דולר (להזכירכם השם שלו עלה פה כמועמד כזה או אחר וזה שחקן שהיה ב-NBA ארבע שנים).
אית'ואן מור יקבל בבנטון 200K דולר.

במספרים האלה, נראה שהסכום ששייר מקבל (גם כ-200K דולר) הוא הגיוני וגם שסמית' מקבל מספרים הגיוניים (כ-350K דולר) ובכלל נראה שמכבי כנראה יצליחו להנחית שחקנים טובים במחירים ריאליים של סביבות חצי מליון דולר. זה שהטורקיות משתוללות, ששתי קבוצות בספרד משתוללות (הגדולות) ושברוסיה קצת חזרו להשתולל לא אומר שום דבר על יתר היבשת ואני דווקא אופטימי שנקבל פה שחקן בובה בסוף.
cannon

הודעהעל ידי שחף » 30 יולי 2011, 08:19

ג'צביצ'יוס מזכיר לי את ארדוגן ששיחק בויטוריה לפני כמה שנים. שזה מתאים לקבוצות גדולות, אבל הבעיה שאולימפיאקוס בעונה הבאה כנראה לא תהיה קבוצה כל כך גדולה.
שחף

הודעהעל ידי where is the love? » 30 יולי 2011, 10:22

אני חושב שדווקא עכשיו בשקט בקט אולימפיאקוס מרכיבה קבוצה יפה נכון בלי יותר מדי שמות...אבל עדיין.
לגבי מור ולואו שנראים שחקנים טובים, גם במחירים שמכבי יכולה להוציא, אני מקווה שמכבי גם יביאו שחקן טוב.
אני לא יודע מה מונע מהם להביא שחקן בינתיים... מחכים אחרי אליפות אירופה?
או מחכים לבלאט? או שיש כבר משהו...לא כל כך יודע..
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי itai7 » 30 יולי 2011, 11:00

ססארי החתימה את הוסלי
itai7

הודעהעל ידי אורי » 30 יולי 2011, 11:47

where is the love? כתב:אני חושב שדווקא עכשיו בשקט בקט אולימפיאקוס מרכיבה קבוצה יפה נכון בלי יותר מדי שמות...אבל עדיין.
לגבי מור ולואו שנראים שחקנים טובים, גם במחירים שמכבי יכולה להוציא, אני מקווה שמכבי גם יביאו שחקן טוב.

יש להם את ספאנוליס וגצ'ביצ'יוס שזה נחמד.
אבל קשה להגיד שמדובר בקבוצה יפה כשהם מחתימים שני שחקנים מהמכללות שאף אחד לא יודע כיצד יתפקדו, ועוד החתמה עלובה למדי לעמדות 4\5 כמו קייל היינס, שמגרד את ה-198 ס''מ. לליגה שלנו - אגב - הוא תפור.
נראה מה איבקוביץ' מתכנן להוציא מזה.
אורי

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 30 יולי 2011, 12:59

היינס שחקן נפלא. גם לאולימפיאקוס. אם נחיה גם נראה :)
השאלה האמיתית בפיראוס היא מי ילך ולא מי יבוא. ארצג, פאפאלוקאס, נילסן, נסטרוביץ' וכו' הם תחת חוזה, צריך לראות רק האם הוא ימומש.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי asafb96 » 30 יולי 2011, 13:06

אורי כתב:
where is the love? כתב:אני חושב שדווקא עכשיו בשקט בקט אולימפיאקוס מרכיבה קבוצה יפה נכון בלי יותר מדי שמות...אבל עדיין.

יש להם את ספאנוליס וגצ'ביצ'יוס שזה נחמד.
אבל קשה להגיד שמדובר בקבוצה יפה כשהם מחתימים שני שחקנים מהמכללות שאף אחד לא יודע כיצד יתפקדו, ועוד החתמה עלובה למדי לעמדות 4\5 כמו קייל היינס, שמגרד את ה-198 ס''מ. לליגה שלנו - אגב - הוא תפור.
נראה מה איבקוביץ' מתכנן להוציא מזה.

זה קבוצה עם המון הימורים, בלי יותר מדי שמות גדולים, אבל אם הם פוגעים עם שחקני המכללות, הם יכולים ליהיות קבוצה די טובה..
אם לוקאס הרכז שהביאו מראה יכולת טובה, יחד עם ג'צ'ביצ'יוס וספאנוליס יש להם אחלה של קוו אחורי. גם קלשי (עם כותבים את זה ככה..) ופאפאניקולאו שחקנים מוכשרים וצעירים שיכולים לסכור בצורה לא רעה את העמדה 3. בעמדות הפנים האוורד הוא סימן שאלה.. יש להם שם גם את פרינטזיס שיכול לתת דקות גם ב3, היינס שהוא די גמד, אבל שחקן דווקא לא רע, ארצג המוכשר, וגליניאדקיס שיכול לתת גוף בהגנה לכל סנטר באירופה, אבל ההתקפה שלא זה לא משהו לספר עליו.. אם הדברים יתחברו שם, הם יכולים ליהיות קבוצה לא רעה סך הכל..
asafb96

הודעהעל ידי asafb96 » 30 יולי 2011, 13:08

החציל האצטקי כתב:היינס שחקן נפלא. גם לאולימפיאקוס. אם נחיה גם נראה :)
השאלה האמיתית בפיראוס היא מי ילך ולא מי יבוא. ארצג, פאפאלוקאס, נילסן, נסטרוביץ' וכו' הם תחת חוזה, צריך לראות רק האם הוא ימומש.

פאפא שחקן חופשי לפי מה שידוע לי. נילסן וראשו לא ימשיכו לפי הפרסומים. נילסן אמור לעבור לאיזה קבוצת יורוקאפ, וראשו כנראה ללובליאנה
asafb96

הודעהעל ידי שחף » 30 יולי 2011, 13:16

נסטרוביץ' חתם בלובליאנה. לפאפאלוקאס אין חוזה לעונה הבאה והוא גם בן 34 ואחרי השיא. נילסן יהיה בן 34 בשנה הבאה ולפי הבנתי גם הוא בדרך החוצה(מה גם שהוא נתן עונה נוראית עם 4.4 נקודות למשחק במשהו כמו 40% מהשדה). ספאנוליס נשאר שם, בינתיים, אבל הוא לא יחזיק את הקבוצה לבד.
שחף

הודעהעל ידי asafb96 » 30 יולי 2011, 13:20

אורי כתב:
asafb96 כתב:

שחקן לא חייב להיות חודר גדול או להיות שחקן כמו פארקר(שלא נראה אחד ברמתו בערך 15 שנה באירופה)כדי להיחשב למגוון. אגב, גם אותו פארקר לא עשה את מה שעשה באירופה בזכות יכולת חדירה כזו או אחרת(והיו חודרים טובים ממנו)אלא בזכות פייד אוואי\ג'אמפ שוט בלתי עציר ברמה האירופית.
ודווקא ניקולאס הוא שחקן שחודר לא רע בכלל בכלל. יש לו גם משחק ביניים מצויין. גצ'ביצ'יוס עדיין לא הוכיח שהוא ברמה הזאת.

קודם כל, פארקר כן היה חודר טוב, והיה עושה הכל בהתקפה.
בקשר לזה ששחקן לא חייב ליהיות חודר גדול, זה בדיוק הייתה הנקודה שלי :? . לא כל שחקן צריך לעשות הכל מהכל כדי ליהיות בטופ. גם ניקולאס, שהוא לא שחקן כל כך מגוון בהתקפה (והוא ממש לא חודר טוב) נחשב לאחד הSG הטובים באירופה. זה מה שאמרתי לגבי ג'צ'ביצ'יוס. זה שהוא עוד לא הוכיח זה פשוט טענה לא הופך אותו לשחקן שלא ברמה הזאת. הוא סך הכל משחק בריטאס שנתיים כשחקן רוטציה לגיטימי, ונתן מספרים מצוינים גם מול קבוצות גדולות. איך אתה מצפה שהוא "יוכיח" את עצמו בזמן הזה? הוא נתן מספרים מצוינים, והוא עוד יצליח מאוד בעתיד. אני מאוד הייתי רוצה לראות אותו במכבי של היום
asafb96

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 30 יולי 2011, 13:31

שחף כתב:

נסטרוביץ' חתם בלובליאנה. לפאפאלוקאס אין חוזה לעונה הבאה והוא גם בן 34 ואחרי השיא. נילסן יהיה בן 34 בשנה הבאה ולפי הבנתי גם הוא בדרך החוצה(מה גם שהוא נתן עונה נוראית עם 4.4 נקודות למשחק במשהו כמו 40% מהשדה). ספאנוליס נשאר שם, בינתיים, אבל הוא לא יחזיק את הקבוצה לבד.

נסטרוביץ' לא חתם בשום מקום עדיין. סתם הנפצה של ספורט5. פאפאלוקאס בן 34 הוא עדיין פאפאלוקאס, ואם יסכים לוותר על כסף, הרי שעדיין מדובר בגארד עם חוכמה וניסיון שיש למעטים.
אני מניח שנילסן באמת יעזוב (לא רואה אותו ממשיך עם האוורד, פרינטזיס והיינס על עמדה 4), השאלה היא בעיקר לגבי ארצג שכשרון תמיד היה לו, אבל לא קיבל הרבה דקות משחק.

בכל אופן, היינס הוא בייבי-ברקלי אמיתי. מאוד זריז, אתלט פנומנלי, ידיים מצויינות וארוכות.
יש לו קשיחות והגנה, משהו שקונה דקות משחק בכל מקום. תשאלו את סטפון לאזמה.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי שחף » 30 יולי 2011, 13:43

אם פאפאלוקאס יחתום איפושהו זה יהיה בברצלונה שחסרה עכשיו רכז עם הנטישה של ריקי ולאקוביץ'. יותר סביר אגב שהם יגנבו לאולימפיאקוס את ספאנוליס שהוא לא רכז אבל שחקן הרבה יותר טוב היום. נסטרוביץ' לא יחזור לשם ולדעתי לדבר על השלישייה הזאת(הכוונה גם לנילסן) זה די טיפשי כי רואים מגמה די ברורה של איבקוביץ' להחתים חבר'ה צעירים. אם הם יפתיעו, אולי הם יגיעו עד רבע הגמר. מעבר לזה קשה לי להאמין שהם יגיעו יותר רחוק.
שחף

הודעהעל ידי אורי » 30 יולי 2011, 15:54

החציל האצטקי כתב:בכל אופן, היינס הוא בייבי-ברקלי אמיתי. מאוד זריז, אתלט פנומנלי, ידיים מצויינות וארוכות.

ובכל זאת בארקלי יש רק אחד, והיינס הוא לא שחקן במימדים של בארקלי(למרות שבהחלט יש לו ידיים ארוכות)שפיצה על מחסור בסנטימטרים ברוחב ובקליעה מצויינת.
היינס שחקן נחמד בסה''כ, לרמות של קבוצת יורוליג קטנה\יורוקאפ.
אורי

הודעהעל ידי asafb96 » 30 יולי 2011, 16:12

אורי כתב:
החציל האצטקי כתב:בכל אופן, היינס הוא בייבי-ברקלי אמיתי. מאוד זריז, אתלט פנומנלי, ידיים מצויינות וארוכות.

ובכל זאת בארקלי יש רק אחד, והיינס הוא לא שחקן במימדים של בארקלי(למרות שבהחלט יש לו ידיים ארוכות)שפיצה על מחסור בסנטימטרים ברוחב ובקליעה מצויינת.
היינס שחקן נחמד בסה''כ, לרמות של קבוצת יורוליג קטנה\יורוקאפ.

איך אפשר לומר את זה לפני שהוא שיחק שניה אחת בקבוצה גדולה? איך אתה יכול לקבוע שהוא שחקן של קבוצות קטנות כשהוא עוד לא בן 25 ועדיין לא שיחק ברמה גבוה?
אגב, גם לשחקנים כמו באטיסט הנדריקס, רייס וכו' חסר סנטימטרים, ובכל זאת הם משחקים ברמות הגבוהות בעמדה שהגובה יותר חשוב.
צריך לראות אותו משחק עונה-2 ברמות הגבוהות כדי לקבוע אם הוא מתאים לרמות האלה.
אתה יודע למי ניתנו הנבואות..
asafb96

הודעהעל ידי אורי » 30 יולי 2011, 16:31

זה לא רק עניין הגובה, אלא העובדה שהוא לא מאוד הרשים אותי בבאמברג. כלומר הראה ניצוצות של שחקן נחמד, אבל לא חומר של קבוצה גדולה.
ומייק באטיסט הוא אמנם סנטר(וגם פאוור פורוורד)של 204, אבל בריון ורחב בצורה בלתי רגילה, ותוסיף את האתלטיות והידיים הארוכות ותבין למה מדובר בשחקן גדול.
מה שבעצם קובע זה בעיקר הפיזיות ומוטת הידיים, הרי שחקנים לא נוגחים כדורים לסל, כך שההבדל לא מושפע מחמישה סנטימר לפה או לשם..
אורי

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־25 אורחים