פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: גמר גביע ווינר: מכבי נגד ירושלים, מוצ"ש, 20:00, ספורט 5

02 אוקטובר 2016, 01:52

אל תכעסו אבל הקטע עם אמארה והשילוב ידיים כלפי צירבס היה ענק , כל כך הצחיק אותי ממש כאילו אמר לו מי אתה בכלל אתה רוצה שאני אמארה סטודמאייר יתבטל בפנייך ...

02 אוקטובר 2016, 01:53

שמואל1 כתב:
שועל כתב:
שמואל1 כתב:היו גם בעיות בהגנה. הסקור מטעה כי הקצב היה איטי.
מכבי לא נכנסה טוב למשחק מבחינה התקפית וזה דווקא לא נובע מחולשת הסגל. למכבי יש סגל של 90 נקודות למשחק עם גאודלוק.
בהגנה, לעומת זאת, אין פתרונות.

זו הבעיה, שמכבי היא לא קבוצה הגנתית, והיא חייבת מומצע נקודות של 80 למשחק גם ביורוליג וגם נגד ירושלים בשביל להגיע למשהו.
אין סרט שקבוצה כזו תקלע 62 נק', גם לא במשחק טרום עונה וגם בלי גאודלוק, בוודאי לא מול קבוצה לא הגנתית כמו ירושלים, זה פשוט לא יכול לעבוד.

הבעיה של מכבי העיקרית לדעתי היא בהתקפה, אי אפשר לבנות קבוצה בלי הגנה ועם התקפה שנשענת על שני שחקנים בלבד.
צירבס וראד הם לא שחקנים שצריכים להיות פה, אין להם ערך מוסף מבחינה התקפית, והם רעים בריבאונד ובהגנה.
ועל מקל זה לגמרי מיותר להאריך.

צירבס וראד הם מהשחקנים הבודדים שמשחקים התקפה בקבוצה הזאת (ואולי זאת הבעיה, שהם משחקים רק התקפה).

אין להם ערך מוסף התקפי, ואין הגנה בקבוצה, והמסקנה מאוד ברורה.

02 אוקטובר 2016, 02:33

לסיכום:

צירבס - שחקן בינוני בהתקפה, פח בהגנה. איטי ומסורבל. חסר מחץ בצבע. = לא מתאים למכבי.
אייברסון - שחקן מחליף סביר -איטי בהגנה לא מספיק חזק בצבע =לא מתאים למכבי.
גל מקל - שחקן סביר בהגנה - פח בהתקפה. מנהל משחק בינוני = לא מתאים למכבי.

ראד = שחקן מצויין התקפית, סביר הגנתית. לא מנצל מספיק מיס מצ'ים שיש לא על גבוהים. סה"כ שחקן איכותי וטוב.
ווימס= שחקן איכותי נראה שהרגעים הלא טובים שלו מאחוריו. ניכר שיפור רב מבחינה התקפית.
אוחיון = רול פלייר נהדר.
פניני = רול פלייר נהדר.
סילי= קלעי נהדר כמחליף.

02 אוקטובר 2016, 05:14

מקאדו 3 כתב:אל תכעסו אבל הקטע עם אמארה והשילוב ידיים כלפי צירבס היה ענק , כל כך הצחיק אותי ממש כאילו אמר לו מי אתה בכלל אתה רוצה שאני אמארה סטודמאייר יתבטל בפנייך ...

לא בדיוק הבנתי את הקטע של ציברס היום. נראה שהוא יותר התרכז בלשחק אותה בריון מלשחק כדורסל.

02 אוקטובר 2016, 05:44

שמישהו יסביר לי באמת מה הקטע שלנו עם ירושלים.

02 אוקטובר 2016, 08:01

הדבר שהכי שיגע אותי במשחק הזה זה יוגב ומקל. נשאר זמן להתפקה, מה אתם זורקים ל3 ??? אתם לא מודעים לעצמכם ???.
אני דווקא חושב שסילבן היה יכול לפתור הרבה דברים במשחק כזה. רק איתו מכבי יכולה לתת את ההרכב החזק שלה עם מקל/יוג - סילבן - ווימס - ראד - צירבס, כל שאר ההרכבים היו נוראיים עם מקל + אוחיון או עם ווימס ב2 ופניני ב3.
ווימס הוא לא 2 !!! חייב להפסיק לשים אותו שם !.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

02 אוקטובר 2016, 08:02

Nadav#30 כתב:
my man כתב:
yanay21 כתב:
Nadav#30 כתב:שמתם לב שברגע שארז התחיל להעלות הרכבים הזויים, פתאום ראד הפך לשחקן שכולנו פחדנו שיבוא לפה, השחקן שהולך ראש בקיר ומחריב משחקים. כמובן שהוא לא האשם הבלעדי אבל החוסר הגנה שלו פשוט שחטה אותנו ברבע הראשון.

דרך אגב, ההבדל בין ירושלים עם פיטרסון לירושלים בלי פיטרסון הוא עצום.

אסור לשכוח שעד עכשיו הוא היה בעיקר טוב. ראד, כמו אמריקאים, הוא סטייל פארגו. אם כלום לא עובד, הוא יעשה שכונה מהסרטים, לפעמים זה יעבוד, לפעמים לא. בגלל זה צריך לצרף לשחקנים כאלו שחקנים אחרים שידעו לאזן ולקחת אחריות, למנוע מהפארגואים להתחרפן. ראד זה ראד, אי אפשר לשפוט אותו.

כן, בניגוד למקל- עליו אפשר לומר שלא הוא הבעיה שלנו..

לגבי מקל- אני מרגיש שהשיטה של ארז מסרסת אותו, הוא רכז שצריך את הכדור בידיים, ליצור לאחרים, הכל צריך לעבור דרכו. אבל בשיטה של ארז כולם נוגעים בכדור וכולם "רכזים" אז התפקיד שלו נפגע והוא מתרכז בעיקר בדברים שהוא לא יודע לעשות כמו זריקה מבחוץ.

שיטה של ארז? זה היה משחק של בידודים של ווימס על מישהו. לא היה פה כדורסל.

Sent from my iPhone using Tapatalk

02 אוקטובר 2016, 09:32

להזכירכם מקל לא שחקן חדש בקבוצה. הוא בקביעות מחרבן לנו את המשחק בשלושה רבעים ראשונים כדי להיות האביר הלבן על הסוס הלבן שינצח ברבע הרביעי.
מדי פעם הוא עושה עבודה כל כך טובה בלחרבן את המשחק, עד שהוא לא מצליח להחזיר אותנו בסוף.

בערך כמו אלוהים והאבן שהוא לא יכול להרים.

Re: גמר גביע ווינר: מכבי נגד ירושלים, מוצ

02 אוקטובר 2016, 10:04

ankram כתב:שיטה של ארז? זה היה משחק של בידודים של ווימס על מישהו. לא היה פה כדורסל.

כל המשחק אתמול היה בידודים. לא היה שום תרגיל. לא רק ווימס, אפילו סילי ואייברסון קיבלו בידודים.
הקבוצה הזו לא מוכנה לעונה.

02 אוקטובר 2016, 10:10

כל כך מבאס לפתוח בוקר עם עוד פתיחת שועה שקיבלנו מירושליים. 30 מליון דולאר מול 10 , ועדיין הם יותר טובים מאיתנו. קבוצה ב30 מליון ועדיין השחקן הכי יציב שלה זה פניני.
הגיע הזמן להפסיק להקשיב ל״פרשנים״ בחמישיות, אין מאמן ישראלי ששוה לשים עליו 30 מליון ז׳יטונים.

02 אוקטובר 2016, 10:12

roy1000 כתב:
ankram כתב:שיטה של ארז? זה היה משחק של בידודים של ווימס על מישהו. לא היה פה כדורסל.

כל המשחק אתמול היה בידודים. לא היה שום תרגיל. לא רק ווימס, אפילו סילי ואייברסון קיבלו בידודים.

מהבאסה על המשחק אחרי חצי רבע שלישי זיפזפתי לדברים אחרים. מה היה לפיני להגיד על הקולגה שלו?

02 אוקטובר 2016, 10:16

ankram כתב:
roy1000 כתב:

מהבאסה על המשחק אחרי חצי רבע שלישי זיפזפתי לדברים אחרים. מה היה לפיני להגיד על הקולגה שלו?

מניחה שמשהו בסגנון ''פו פו פו פו פו'' ו''נכווון נכווווווון''

02 אוקטובר 2016, 10:21

שנה טובה לכולם!!! נקווה שנצליח לחלץ ניצחון מול ירושליים העונה.

02 אוקטובר 2016, 10:24

איזה יופי

תמונה

Re: גמר גביע ווינר: מכבי נגד ירושלים, מוצ

02 אוקטובר 2016, 10:51

Holiday_Armadillo כתב:איזה יופי

תמונה

אם אני לא טועה, אלכסנדר בכה בהפסד ב2015. או שאני טועה, אבל מישהו מהלא קשורים בכה, זה מה שזכור לי.

בטח הלפרין בכה, סתם ככה.

02 אוקטובר 2016, 10:56

אחרי האיירבול של גל מקל אתמול, ידעתי שזה הולך להיות כמו כל המשחקים בשנה שעברה נגד מגדל. הקבוצה שלנו מלאה שחקנים בינוניים, מקל, אוחיון, ראד, יבזורי, אייברסון, סילי, צירבס אבל שכולם (טוב, חוץ מיבזורי) רוצים לשחק הרבה. אני חושב שיהיה מאד קשה לעשות היררכיה, במיוחד ששלושת אלה שלא שיחקו אתמול יצטרפו. זה לא יעבוד. בטח לא עם העצבים של ארז והלחץ שהוא מקרין (ברוך הבא לסיר הלחץ ארז, תעשה אקג מידי פעם).

אני מריח עונת גארבז' טיים ארוכה ביורוליג, לא נראה שנוכל להתחרות בצמרת, והתחתית תהיה מאד משעממת.

02 אוקטובר 2016, 11:25

כרגע התחושה שלי היא שחסרים bad mother fuckers בקו האחורי.
סטייל פרקינס ופארגו או רייס והיקמן.

כנראה שזאת השיטה היחידה שיכולה לעבוד בעידן הנוכחי. שחקנים קשוחים שלא רואים בעיניים.
קו אחורי של ילדים טובים כמו אוחיון, מקל וסילי, זה לא הכיוון.

02 אוקטובר 2016, 11:27

אפרופו פרקינס
היה קלעי שלשות מזעזע, אבל היה דופק לפעמים שלשות מחצי מגרש, בעמידה, סתם כי בא לו

הרבה מאוד זמן לא היה לנו גארד כל כך רע מחוץ לקשת כמו מקל
גם היינס, שלא הצליח לשים כדור בסל, הגיע לטבעת
חוסר היכולת של מקל אפילו לעשות את זה פשוט מביכה, בעיקר בשבילו

02 אוקטובר 2016, 11:28

jol9 כתב:כרגע התחושה שלי היא שחסרים bad mother fuckers בקו האחורי.

כנראה שזאת השיטה היחידה שיכולה לעבוד בעידן הנוכחי. שחקנים קשוחים שלא רואים בעיניים.

אמנם הוא לא שחקן הגנה ולא כל כך קשוח, גאודלוק יכול להיות האיש הרע הזה.

02 אוקטובר 2016, 11:32

איתי-שגב כתב:
jol9 כתב:כרגע התחושה שלי היא שחסרים bad mother fuckers בקו האחורי.

אמנם הוא לא שחקן הגנה ולא כל כך קשוח, גאודלוק יכול להיות האיש הרע הזה.

הבעיה עם גאודלוק היא שהוא סקורר, ולא מוביל כדור. כלומר הכדור רוב
הזמן לא יהיה אצלו.

ד"א למכבי אין שום סטופר הגנתי בסגל
פרסם תגובה