פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: ליגת ווינר, מחזור 1: נהריה נגד מכבי ת

13 אוקטובר 2016, 20:02

אחדשיודע כתב:לא, זה העניין. ברגע שמכבי לא תשחק בליגה הישראלית, הישראלים יקבלו חצי ממה שהם קיבלו עד עכשיו - כי הליגה פשוט לא תהיה מעניינת. בורשטיין או דומיו היו מקבלים את מה שהם שווים.

בורשטיין אחד האנדרייטד בהסטוריה של מכבי. היה שחקן מצויין בשיאו.

Re: ליגת ווינר, מחזור 1: נהריה נגד מכבי ת"א, ראשון, 21:00

13 אוקטובר 2016, 20:03

מבין הישראלים, כן.

13 אוקטובר 2016, 20:06

מכבי פועלת בתוך שוק, ומתנהלת ככה. בלי קשר למושג העקרוני של "זהות ישראלית", היא תראה שקבוצה עם הרבה זרים פוגעת במותג, בחיבור, ברכישת המנויים, היא תחתים ישראלי. אם היא תראה שצריך שחקן עם שיער כחול בוהק בתספורת מוהוק, היא תחתים אחד כזה. הקבוצה של ירושלים מוצפת זרים, והם עדיין בסבבה עם זה(בעיקר כי הם צבועים)

13 אוקטובר 2016, 20:08

בטח בורשטיין היה דופק את הקופה של החיים שלו אם היה ישראלי צעיר היום

13 אוקטובר 2016, 20:09

yanay21 כתב:בטח בורשטיין היה דופק את הקופה של החיים שלו אם היה ישראלי צעיר היום

גם אז הוא הרוויח סכום יפה מאוד ביחס לתקופה באירופה. יותר ממה שהוא היה שווה.
בעצם בשיאו אני חושב שהוא הרוויח פחות ממה שהוא היה שווה, ואחרי שיאו הרוויח הרבה מעל.

yanay21 כתב:מכבי פועלת בתוך שוק, ומתנהלת ככה. בלי קשר למושג העקרוני של "זהות ישראלית", היא תראה שקבוצה עם הרבה זרים פוגעת במותג, בחיבור, ברכישת המנויים, היא תחתים ישראלי.

בדיוק.
נערך לאחרונה על ידי אחדשיודע בתאריך 13 אוקטובר 2016, 20:11, נערך פעם אחת בסך הכל.

13 אוקטובר 2016, 20:11

אחדשיודע כתב:מבין הישראלים, כן.

לטעמי היה בין הטובים לעמדה שלו באירופה בשיאו. חבל שהפציעות גמרו אותו מוקדם.

13 אוקטובר 2016, 20:13

יכול להיות. אני תמיד אהבתי את בורשטיין, אז אני לא אובייקטיבי.

13 אוקטובר 2016, 20:19

yanay21 כתב:מכבי פועלת בתוך שוק, ומתנהלת ככה. בלי קשר למושג העקרוני של "זהות ישראלית", היא תראה שקבוצה עם הרבה זרים פוגעת במותג, בחיבור, ברכישת המנויים, היא תחתים ישראלי. אם היא תראה שצריך שחקן עם שיער כחול בוהק בתספורת מוהוק, היא תחתים אחד כזה. הקבוצה של ירושלים מוצפת זרים, והם עדיין בסבבה עם זה(בעיקר כי הם צבועים)

אין מצב שירושלים פורשת מהליגה הישראלית, משחק עם 12 אמריקאים ומביאה 7000 מנויים.

זה קשה לצפות דברים כאלה, אבל אני בספק אם קבוצה כזו תמשיך לעניין אותי. קבוצה של 12 זרים צריכה להיות בטופ העולמי. אני לא חושב שיעניין אותי לראות קבוצה של 12 שחקני דיליג.

13 אוקטובר 2016, 20:20

אחדשיודע כתב:
yanay21 כתב:בטח בורשטיין היה דופק את הקופה של החיים שלו אם היה ישראלי צעיר היום

גם אז הוא הרוויח סכום יפה מאוד ביחס לתקופה באירופה. יותר ממה שהוא היה שווה.
בעצם בשיאו אני חושב שהוא הרוויח פחות ממה שהוא היה שווה, ואחרי שיאו הרוויח הרבה מעל.

yanay21 כתב:מכבי פועלת בתוך שוק, ומתנהלת ככה. בלי קשר למושג העקרוני של "זהות ישראלית", היא תראה שקבוצה עם הרבה זרים פוגעת במותג, בחיבור, ברכישת המנויים, היא תחתים ישראלי.

בדיוק.

לגמרי צודק בעניין של השכר של בורשטיין. אני חושב שיותר מכסף, הוא הפסיד סוג של יוקרה. היום לא צריך להיות קטש, שפר, או עדי גורדון כדי להוביל קבוצה ישראלית. מספיק להיות אליהו או מקל. לבורשטיין היה את הכישרון שלמקל אין, ואת האופי שלאליהו אין. הוא היה יכול לזרוח

13 אוקטובר 2016, 20:28

roy1000 כתב:אין מצב שירושלים פורשת מהליגה הישראלית, משחק עם 12 אמריקאים ומביאה 7000 מנויים.

אם ירושלים תפרוש מהליגה ותצטרף למכבי ביורוליג המורחב לדוגמא, היא תביא גם 8000 מנויים.
הם לא שונים ממכבי, הם רק צבועים.

13 אוקטובר 2016, 20:34

אחדשיודע כתב:
roy1000 כתב:אין מצב שירושלים פורשת מהליגה הישראלית, משחק עם 12 אמריקאים ומביאה 7000 מנויים.

אם ירושלים תפרוש מהליגה ותצטרף למכבי ביורוליג המורחב לדוגמא, היא תביא גם 8000 מנויים.

13 אוקטובר 2016, 20:39

אחדשיודע כתב:

אני לא מאמין שאוהדים בארץ יתעניינו בקבוצה כזו. התחרות מול מכבי זה מה שמניע אותם.

13 אוקטובר 2016, 20:40

roy1000 כתב:
אחדשיודע כתב:

אני לא מאמין שאוהדים בארץ יתעניינו בקבוצה כזו. התחרות מול מכבי זה מה שמניע אותם.

נו, הם יתחרו מול מכבי. ביורוליג (לא באמת, אבל נניח).
פרסם תגובה