פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: דברים קטנים שלא מצדיקים ת׳רד v19

05 נובמבר 2016, 00:04

jol9 כתב:
yanay21 כתב:גיבסון אחד המיותרים

במאי נהדר אגב

אבל מיותר nonetheless

05 נובמבר 2016, 00:09

הייתי בגן משחקים היום וילדה אחת התעצבנה על ילד אחר ואמרה לו ״אתה ביבי, ביבי נתניהו ״. הילד נעלב עד עמקי נשמתו ורץ לאבא שלו ובכה שהילדה העליבה אותו וקראה לו ״ביבי״. האבא הביט במבט חמור על הילדה והלך.

רק בתל אביב.

05 נובמבר 2016, 00:10

roy1000 כתב:הייתי בגן משחקים היום וילדה אחת התעצבנה על ילד אחר ואמרה לו ״אתה ביבי, ביבי נתניהו ״. הילד נעלב עד עמקי נשמתו ורץ לאבא שלו ובכה שהילדה העליבה אותו וקראה לו ״ביבי״. האבא הביט במבט חמור על הילדה והלך.

רק בתל אביב.

חחחחחחחחחח מעולה

05 נובמבר 2016, 00:14

roy1000 כתב:הייתי בגן משחקים היום וילדה אחת התעצבנה על ילד אחר ואמרה לו ״אתה ביבי, ביבי נתניהו ״. הילד נעלב עד עמקי נשמתו ורץ לאבא שלו ובכה שהילדה העליבה אותו וקראה לו ״ביבי״. האבא הביט במבט חמור על הילדה והלך.

רק בתל אביב.

כמובן שרק הילדים שגדלים בפריפריה הם אלה שיונקים דעות פוליטיות מהמשפחה בצורה עיוורת, לא ילדי מרצ הנאורים חלילה

05 נובמבר 2016, 00:16

MaccabiTA כתב:

רק בתל אביב.

כמובן שרק הילדים שגדלים בפריפריה הם אלה שיונקים דעות פוליטיות מהמשפחה בצורה עיוורת, לא ילדי מרצ הנאורים חלילה

מר"צ? יא פשיסט ימני ציוני. רק המשותפת

05 נובמבר 2016, 00:21

yanay21 כתב:
MaccabiTA כתב:

רק בתל אביב.

מר"צ? יא פשיסט ימני ציוני. רק המשותפת

המשותפת זה יותר מדי obvious, אני בחור פרוע שבוחן את הגבולות מימין, רק זהבה ותמר בשבילי. תן לי מצלמת וידאו, מזמרה לגדר וניחום אבלים/חגיגת אסתשהדותו של גיבור כלשהו ואני מסודר לסופ"ש

05 נובמבר 2016, 00:31

רק בתל אביב.

גאוני...
האמת שזה קצת כמו שהיה בברה"מ עם לנין, רק הפוך...

05 נובמבר 2016, 00:53

MaccabiTA כתב:

רק בתל אביב.

התחלנו להתבכיין?
עצם זה שהמילה "ביבי" הפכה לקללה ששני הצדדים מבינים אותה זה מגניב.

05 נובמבר 2016, 00:53

jol9 כתב:גאוני...
האמת שזה קצת כמו שהיה בברה"מ עם לנין, רק הפוך...

לא טרוצקי?

05 נובמבר 2016, 00:54

roy1000 כתב:
MaccabiTA כתב:

רק בתל אביב.

התחלנו להתבכיין?
עצם זה שהמילה "ביבי" הפכה לקללה ששני הצדדים מבינים אותה זה מגניב.

עצם זה ששני הצדדים תל אביביים סטריאוטיפיים ועדיין מקבלים התייחסות כ"שני צדדים" זה מגניב
אחלה עבודה של ההורים

05 נובמבר 2016, 01:02

MaccabiTA כתב:עצם זה ששני הצדדים תל אביביים סטריאוטיפיים ועדיין מקבלים התייחסות כ"שני צדדים" זה מגניב
אחלה עבודה של ההורים

עזוב את המרמור.
"ביבי" כקללה זה מגניב ועם פוטנציאל עצום. זה יהיה גדול אם זה יתפוס וילדים יתחילו לקלל אחד את השני ככה.

05 נובמבר 2016, 01:05

roy1000 כתב:
MaccabiTA כתב:עצם זה ששני הצדדים תל אביביים סטריאוטיפיים ועדיין מקבלים התייחסות כ"שני צדדים" זה מגניב
אחלה עבודה של ההורים

עזוב את המרמור.
"ביבי" כקללה זה מגניב ועם פוטנציאל עצום. זה יהיה גדול אם זה יתפוס וילדים יתחילו לקלל אחד את השני ככה.

זה מצחיק כשזה ביבי, אני בטוח שאם זה היה רבין בקרב נוער הגבעות, או סתם ילדים מזרחיים מירוחם לפני קצת יותר משני עשורים זה היה מעט פחות מצחיק.. בסיטואציה מסויימת אולי אפילו גורר תחקיר עומק של חדשות ערוץ 2 בשיתוף אילנה דיין.

05 נובמבר 2016, 01:11

MaccabiTA כתב:זה מצחיק כשזה ביבי, אני בטוח שאם זה היה רבין בקרב נוער הגבעות, או סתם ילדים מזרחיים מירוחם לפני קצת יותר משני עשורים זה היה מעט פחות מצחיק.. בסיטואציה מסויימת אולי אפילו גורר תחקיר עומק של חדשות ערוץ 2 בשיתוף אילנה דיין.

מה לעשות שבניגוד לנוער הגבעות, הילדים האלה לא הולכים לרצוח אף אחר.
בעצם, זה מצחיק נקודה. לגבי הילדים המזרחיים מירוחם - זה תלוי. קוראים להם יגאל וחגי? כי אם כן, זה נראה לי גורר הרבה יותר מסתם תחקיר אחד.

05 נובמבר 2016, 01:16

roy1000 כתב:
MaccabiTA כתב:זה מצחיק כשזה ביבי, אני בטוח שאם זה היה רבין בקרב נוער הגבעות, או סתם ילדים מזרחיים מירוחם לפני קצת יותר משני עשורים זה היה מעט פחות מצחיק.. בסיטואציה מסויימת אולי אפילו גורר תחקיר עומק של חדשות ערוץ 2 בשיתוף אילנה דיין.

מה לעשות שבניגוד לנוער הגבעות, הילדים האלה לא הולכים לרצוח אף אחר.
בעצם, זה מצחיק נקודה. בימין שום דבר לא מצחיק.

כשזה מימין זו הסתה, כשזה משמאל זה סתם הומור חינני, צודק.
טעות שלי, כנראה הברזתי משיעורי אזרחות בפרק הזה..

גם לפני יגאל עמיר אף אחד מימין לא התנקש בראש ממשלה, שיח השנאה (או התיעוב) הדי פתוח כלפי ביבי משמאל, מלווה בהתנשאות שמגיעה מהצד הזה של המפה הפוליטית פשוט מגעיל אותי, מצטער.

אם יש משהו שמצחיק אותי בשימוש של ילדים בשם של ראש הממשלה כמילת גנאי זו כנראה העובדה שזה נובע מתסכול פוליטי מתמשך של ההורים שלהם. שיהנו בשמורת הטבע הנעלמת שהיא השמאל הישראלי :)

05 נובמבר 2016, 01:21

די, נו. אל תהיה הסריאוטיפ הימני חסר חוש הומור. לפחות התסכול הפוליטי יוצא בצורה מצחיקה ולא ב- 3 כדורים בגב.

בדיחות על ראש הממשלה = בסדר.
3 כדורים בגב = לא בסדר.

הנה - השלמתי את השיעור שהפסדת.

תן לחיות בשמורה להינות לפני שהן נכחדות.

05 נובמבר 2016, 01:24

roy1000 כתב:די, נו. אל תהיה הסריאוטיפ הימני חסר חוש הומור. לפחות התסכול הפוליטי יוצא בצורה מצחיקה ולא ב- 3 כדורים בגב.

בדיחות על ראש הממשלה = בסדר.
3 כדורים בגב = לא בסדר.

הנה - השלמתי את השיעור שהפסדת.

תן לחיות בשמורה להינות לפני שהן נכחדות.

3 כדורים בגב לא מגיעים משום מקום, זה מתחיל ממשהו, כמו חינוך ילדים לשנאת פוליטיקאי כשהם בקושי יודעים איך קוראים להם ולמה אסור לשתות דבק מגע

לא חושב שאני עונה על אף סטריאוטיפ, אני מלא ביותר מדי סתירות פנימיות, זה מקשה על כל העניין.
כן אודה שהייתי קצת רציני מדי, המשך ערב נעים!

05 נובמבר 2016, 03:07

הייתי במסיבה של חננות ששומעים רק מזרחית.
הסוג הכי גרוע בעולם.

05 נובמבר 2016, 03:11

LIAV10 כתב:הייתי במסיבה של חננות ששומעים רק מזרחית.
הסוג הכי גרוע בעולם.

לנוחיותכם הדגשתי את הדברים המחליאים\מוזרים בהודעה הזאת

05 נובמבר 2016, 03:15

חננות ומזרחים? מישהו רוצה לספר לליאב מה פירוש המילה אוקסימורון או שאני אעשה את זה?

05 נובמבר 2016, 03:16

Holiday_Armadillo כתב:חננות ומזרחים? מישהו רוצה לספר לליאב מה פירוש המילה אוקסימורון או שאני אעשה את זה?

זה מה שניסיתי לעשות
נושא נעול