פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
06 פברואר 2017, 01:23
yanay21 כתב:my man כתב:RomanR כתב:הפועל ירושלים משחקת כדורסל מחורבן באופן די עקבי. מכבי תל אביב היא בכלל לא קבוצת כדורסל. קלאסיקו
חחח מדויק! מאיפה זה?
אורי, כנס הבית
אה גם לא בליגה? או שהתכוונת למשהו אחר לגמרי?
06 פברואר 2017, 01:23
my man כתב:yanay21 כתב:my man כתב:RomanR כתב:הפועל ירושלים משחקת כדורסל מחורבן באופן די עקבי. מכבי תל אביב היא בכלל לא קבוצת כדורסל. קלאסיקו
חחח מדויק! מאיפה זה?
אורי, כנס הבית
בליגה כן, אבל הת'רד הזה דוחה, כי ירושלים. רק במשחקים לא חשובים מגיבים
06 פברואר 2017, 01:24
yanay21 כתב:my man כתב:yanay21 כתב:my man כתב:RomanR כתב:
חחח מדויק! מאיפה זה?
אורי, כנס הבית
בליגה כן, אבל הת'רד הזה דוחה, כי ירושלים. רק במשחקים לא חשובים מגיבים
06 פברואר 2017, 01:43
jol9 כתב:felix_r כתב:jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:שמשון ויובב..מי שהמציא אותם שנא ילדים באופן חריג
רוב אגדות הילדים הם בעצם סיפורי עם אכזריים במיוחד עם סוף מטריד שעברו שינוי בשלב מסויים לטובת דיסני
אשתי עשתה קורס באוניברסיטה על האגדות של האחים גרים... זה באמת מזעזע מה שהולך שם.
אני זוכר שבילדות אהבתי במיוחד אגדות אכזריות. למשל כחול הזקן של שארל פרו...
חחח...
מכיר? סיפור אכזרי
ברור
06 פברואר 2017, 01:49
כל הבילבולי שכל על סטודמאיר בושה וחרפה ובאה מאנשים שאין להם טיפה שכל והבנה בכדורסל.
גם אני על ילד קטן עושה 30 נקודות.
בא סטומאיר פוגש חבורת זבל שלא פגש מימיו וחוגג,זה המדד לזה שהוא שחקן?,עובדה זו המציאות שהראתה שבשום משחק לא עשה כזה מופע וגם מול צירבאס המוגבל שלנו ,יצא שצירבאס היה יותר יעיל וגרם לו ל4 או 5 עבירות.
ככה ששהיתלהבות מיותרת.
הבושה הגדולה זה שזה הסגל ואלה השחקנים שמשחקים במכבי ובמועדון הזה ובמדים הללו,ומבישים אותנו שבוע אחר שבוע.
יש לא טובים ויש בושה של שחקנים,יש פה כמה שחקנים שפשוט מחר צריכים לעןף גם במידה של להיות אם 4 5 סך הכל בסגל.
ראד שמי שלא רואה כמה הבחור חסר כבוד עצמי חסר מחויבות חסר שכל בוא עיוור,הבחור לא שחקן כדורסל תחרותי ,לא מתאים מיותר ולא יעיל.
כל מי שעסק בספורט או מבין בספורט גם בתור תחביב ושיחק פעם יבין את מה שאני הולך להגיד עכשיו.
מותר להפסיד ,אבל יש איך ואיך,יש פה כמה שחקנים שאין להם כבוד לעצמם לקרירה שלהם לכלום,אני הפסדתי כמה וכמה פעמים ואם שחקן דפק לי כמה זריקות ,אני אחרי זה פירקתי אותו וכאב לי בלב כאב לי באגו בכבוד,יש פה שחקנים שאין להם הם מבוישים מול חצי מליון איש בבית ובקהל ולא מפריע להם אין להם טיפה לתת גוף מכה לכסאח משו כלום.
הם הולכים הביתה וזה לא משגע אותם ופה זו הבעיה ,הם לא שחקנים,ראד כזה ,איברסון כזה וסילי כזה ולאנדסברג כזה וזו בושה שחבורה כזו בכלל זכתה לשחק תחתינו ובמועדון .
הזה.
כל מי שראה את לאנדסברג היום יכל להבין בדיוק במי מדובר ,בבחור טיפש חסר הבנה ,פחדן ,חסר הבנת משחק וחוכמת משחק,בחור שנבהל מעצמו ,חי בסרט שהוא איזה משו ולא מזיז לו לחטוף סל אחרי סל ובלוק אחרי בלוק ולנפק זריקות הזויות ופחדניות,פח זבל לא יעיל שלא מתאים לרוח של מכבי ,לאופי של מכבי האמיתית.
אפשר לכעוס ולא לאהוב את מקל ואוחיון אבל הם שחקנים אם לב וגאווה מה שאין לזבל האחרים,גם פניני כזה ושגב וזהו.
גאודולוק 4 רמות מגארלס ודיסון ובשום יום לא נוגע או מחליף ,ההבדל היחיד זה שלהם יש כמה וכמה שחקנים ולנו רק אחד שכולם מתרכזים בו ועדין מראה יכולת ענקית,מה לעשות שגומרים אותו מסחינת דקות מבחינת הגנה עליו ואז עוד מצפים שיראה אותו דבר כל המשחק,לחפש אותו זה הדבר הכי הזוי שיכול להיות.
לא יכול להיות שסטודמאיר עשה אותו מהלך כל פעם ואף אחד לא היה לו כבוד לפרק אותו ,או להזיז רגלים לכיוון הסל.
יש דבר כזה הבנת משחק למידת היריב תוך כדי ,קריאת מהלכים ולזהות כבר תנועות של השחקן,במכבי רובם נעלי בית אותו מהלך אותו דבר ואף אחד לא חשב להזיז רגל לחסום זוית לסגור את האמצע ובמליון מהלכים אחרים של הקבוצה היריבה ובמליון תרגילים שאפשר לקרוא ולראות אותם כבר מהבית ואם קצת שכל ותנועה נכונה סוגרים מהלכים רבים לא במכבי וזה משגע.
אין להם כבוד פשוט מאוד אם הם מוכנים ללכת הביתה ככה בהרגשה ששחקן אחד השפיל אותם.
זה לא משנה אם ראד סנטר או שחקן אחד גארד זה משנה הכבוד העצמי האגו הגאוה האופי שלך בתור כדורסלן.
הכדור בסוף הולך לסל לזוית מסוימת שחקן בסוף מגיע בצורה מסוימת לסל,עכשיו דווין סמית שלנו חוסם הרבה פעמים וסוגר הרבה פעמים לא בגלל שהוא הכי אתלט אלא בגלל שהוא מבין תמשחק יודע לאיפה בסופו של דבר הכדור אמור להגיע והוא מחכה לסוף המהלך לנקודה המכרעת לזוית הנכונה וזה ההבדל בין שחקן אינטיליגנט לטיפש שרק משחק את המשחק בלי להבין אותו.
זה ההבדל בין שחקנים טובים לסתם שחקנים שמשחקים ורצים.
שכל לא קונים בכסף ,זה צריך לעבוד קשה כדי למצוא.
06 פברואר 2017, 01:50
ואור העיז לטעון שיש הגבלת תווים בשביל להתחמק ממשימה
06 פברואר 2017, 02:25
עוד הפסד , מי סופר?
ובינינו ,במילא כולנו רק מחכים לעונה הבאה ומעבירים כאן את הזמן בדיבורים על האא ודאהה. כל החומר שהיה לי על גאודלוק והיה אמור להספיק עד חודש מאי לפי החישובים הראשוניים שלי נגמר בתחילת פברואר.
אני מעביר את מרכז הכובד שלי לפורום שכונה. קצת טראמפ בלאגנים. יותר מענייין.
06 פברואר 2017, 11:07
כמה חודשים אחרי שכולם לעגו לזקן מאמריקה, אמארה סטודמאייר מראה מקצוענות נדירה והפך לכלי נשק התקפי ושובר שוויון הגנתי. שי האוזמן מהלל את הסופרסטאר שהוביל את ירושלים לניצחון על מכבי תל אביב, נהנה מהאווירה בארנה
לא רק שמואל
06 פברואר 2017, 11:37
שועל כתב:כמה חודשים אחרי שכולם לעגו לזקן מאמריקה, אמארה סטודמאייר מראה מקצוענות נדירה והפך לכלי נשק התקפי ושובר שוויון הגנתי. שי האוזמן מהלל את הסופרסטאר שהוביל את ירושלים לניצחון על מכבי תל אביב, נהנה מהאווירה בארנה
לא רק שמואל
אין לי כלום חוץ מהערכה לבחור הזה. הברכיים שלו גמורות ואין לו את המהירות והאתלטיות שהייתה לו, ולמרות התצוגה מול האין גבוהים של מכבי, הוא שחקן די גמור. אבל איזה מקצוען. לא בכה כשכמעט לא מסרו לו בתחילת העונה. לא ילל בעיתונות נגד המאמן. לא עשה שביתות איטלקיות. פשוט בא ועבד. גבר. אין לי מה להגיד.
06 פברואר 2017, 11:43
roy1000 כתב:שועל כתב:כמה חודשים אחרי שכולם לעגו לזקן מאמריקה, אמארה סטודמאייר מראה מקצוענות נדירה והפך לכלי נשק התקפי ושובר שוויון הגנתי. שי האוזמן מהלל את הסופרסטאר שהוביל את ירושלים לניצחון על מכבי תל אביב, נהנה מהאווירה בארנה
לא רק שמואל
אין לי כלום חוץ מהערכה לבחור הזה. הברכיים שלו גמורות ואין לו את המהירות והאתלטיות שהייתה לו, ולמרות התצוגה מול האין גבוהים של מכבי, הוא שחקן די גמור. אבל איזה מקצוען. לא בכה כשכמעט לא מסרו לו בתחילת העונה. לא ילל בעיתונות נגד המאמן. לא עשה שביתות איטלקיות. פשוט בא ועבד. גבר. אין לי מה להגיד.
אני לא מסכים איתך. הוא בכושר טוב יחסית.
06 פברואר 2017, 11:46
התגובה של גייט 11 להפסד
עד סוף ימי אתן לך הכל
מ.א.מ - gate 11
06 פברואר 2017, 11:47
שועל כתב:roy1000 כתב:שועל כתב:כמה חודשים אחרי שכולם לעגו לזקן מאמריקה, אמארה סטודמאייר מראה מקצוענות נדירה והפך לכלי נשק התקפי ושובר שוויון הגנתי. שי האוזמן מהלל את הסופרסטאר שהוביל את ירושלים לניצחון על מכבי תל אביב, נהנה מהאווירה בארנה
לא רק שמואל
אני מודה שאני לא עוקב, אבל חוץ ממול מכבי, איזה משחק טוב הוא נתן?
06 פברואר 2017, 11:50
roy1000 כתב:שועל כתב:roy1000 כתב:שועל כתב:כמה חודשים אחרי שכולם לעגו לזקן מאמריקה, אמארה סטודמאייר מראה מקצוענות נדירה והפך לכלי נשק התקפי ושובר שוויון הגנתי. שי האוזמן מהלל את הסופרסטאר שהוביל את ירושלים לניצחון על מכבי תל אביב, נהנה מהאווירה בארנה
לא רק שמואל
אני מודה שאני לא עוקב, אבל חוץ ממול מכבי, איזה משחק טוב הוא נתן?
הוא טוב מאוד בשבועות האחרונים, והיה לא רע כל העונה. מבחינת כושר גופני הוא היה נראה טוב כל הזמן, רק לא היה מי שישתמש בו בירושלים נטולת הרכז, ובעלת מאמן שאף פעם לא התמחה בהפעלת גבוהים, ושהמשחק שלו מבוסס על גארדים שיוצרים לעצמם.
06 פברואר 2017, 11:58
שחקן טוב שנתן אתמול משחק גדול אבל הוא ממש לא שחקן ענק
06 פברואר 2017, 12:12
פשוט לא יאומן איך כל התקפה הולכת לכיוון של גאודלוק ובמידה והוא נלחץ , פשוט אין תוכנית אחרת , אני צופה בחלחלה איך גל מקל , פאקינג רכז נבחרת ישראל , מעביר את החצי , מחפש את גאודלוק , לא מוצא אותו (כי הוא נשמר חזק) , וזהו , אין יותר המשך , מפה זה "שכל אחד יעשה מה בראש שלו" , פשוט לא יאומן , התקפה אחרי התקפה. ראד תקוע בפינה ורואה כדור אחד ב10 התקפות , אייברסון חוסם (חוסם אלק , עושה כאילו ונכנס פנימה ) , יש תרגיל בין 2 שחקנים וכל השאר עציצים , בלי ללכת לריבאונד התקפה , בלי לרדת מסודר להגנה , עם זריקות מחצי מגרש במקרה הטוב.
כל המחציות הראשונות שלנו בחודש וחצי האחרון נשענות על החטאות היריבות ממצבים נוחים , אין שום הגנה , שום משחק מסודר , כלום.
ובהגנה? סטודומאייר מקבל כדור , מכדרר , נכנס , אין דאבל אפ , אין עזרה , זה כאילו וויתרו על המשחק.
מאמן שלוקח פסק זמן 0.4 שניות לסיום המחצית ופסק זמן 13 שניות מתחילת המחצית , זאת פשוט בדיחה , אני ממש לא מבין איך יושבים שם אנשים שראו משהו בחייהם בכדורסל ופשוט נותנים לחרפה הזאת להמשיך.
אם כבר רס"ר , אז צביקה , מה חטאנו שמגיע לנו מאמן ברמה כל כך ירודה.
06 פברואר 2017, 12:19
איתן כבל על המשחק אתמול: "אני הולך וסובל, זה נכון שמתפתחת אצלי אדישות לקבוצה הזו, אבל גם באדישות יש סוג של סבל"
06 פברואר 2017, 12:20
שועל כתב:איתן כבל על המשחק אתמול: "אני הולך וסובל, זה נכון שמתפתחת אצלי אדישות לקבוצה הזו, אבל גם באדישות יש סוג של סבל"
דווקא מאד מדוייק.
בקרוב הקבוצה הזאת תהיה מעניינת כמו אשדוד.
06 פברואר 2017, 13:05
שמואל1 כתב:התגובה של גייט 11 להפסד
עד סוף ימי אתן לך הכל
מ.א.מ - gate 11
שסוף ימיכם יגיע בקרוב, אמן
06 פברואר 2017, 13:20
שמואל1 כתב:התגובה של גייט 11 להפסד
עד סוף ימי אתן לך הכל
מ.א.מ - gate 11
"עד סוף ימי אתן להנהלה שלך לגיטימציה להחריב אותך עד בלי היכר"
ככה אני מפרשת את הטמטום הזה
06 פברואר 2017, 14:24