פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
12 ספטמבר 2011, 04:28
itay176 כתב:ניראה לי שפדרמן עושה קרחנה יפה לבלאט
הוא דורש ממנו לשחרר את הנדריקס בתמרה לגארד תותח ולאחר שלא נימצא כאזה פדרמן אומר לבלאט אם אתה רוצה להשאיר את הנדריקס
ביתנאי שתקבל את שארס עד שפרקינס חוזר
נשמע הגיוני.
כולם חולמים כאן על תותחים ב 2 מיליון דולר, פדרמן רוצה לשלם 300 או 350 אלף על שאראס.
מנהל פיננסי גדול הוא היה תמיד.
12 ספטמבר 2011, 04:33
מישהו יכול קצת לתת רקע על הריצ'רד גרזנר הזה? מישהו שעקב אחריו?
12 ספטמבר 2011, 06:38
כהשקעה לטווח הארוך גרזנר נראה ככשרון שעשוי להצליח בעתיד, עם חותמת של טורניר יורובאסקט עד גיל 20 מוצלח ביותר וממוצעים מפלצתיים.
יחד עם זאת, עם האצבע הכ"כ קשה על הדק התקציב, אני לא יודע אם למכבי יש את הלוקסוס הזה להשקיע בכשרונות צעירים ואני מקווה שזה חלילה לא יבוא ע"ח הסגל הנוכחי. קל וחומר, לא כמחליפו של פארגו לעונה הנוכחית. מוקדם מדיי.
12 ספטמבר 2011, 06:40
כן, אבל אני מניח שהמחיר שלו לא בשחקים כרגע, לא? כמה מכבי כבר תשלם עליו להערכתך?
12 ספטמבר 2011, 06:56
הקו האחורי הנוכחי של מכבי (ללא פארמר, שמאחר שהוא יכול לעזוב בכל רגע אסור להסתמך עליו) הוא מאוד לא אתלטי ואין בו אפילו שחקן אחד שיכול לעשות סל באחד על אחד כשההתקפה תקועה. על כן חובה להביא גארד מוביל ברמה גבוהה מאוד (לא דאודל, דנטמן ודומיהם) כדי שיפתור את הבעיות הללו. ברור ששאראס ממש לא עונה להגדרות הללו ובגילו ממש לא ברור למה הוא כן עונה. אי אפשר להתכחש לעובדה שבאליפות אירופה הוא מראה יכולת נהדרת, אבל לא ברור כמה זמן זה יחזיק מעמד בעונה כל כך ארוכה ומתישה. אם הברירה היא שאראס או אוחיון אז ברור שהראשון עדיף ובהרבה, כנראה גם כשיהיה בן 40. בכלל, חלוקת עמדת הרכז בין שאראס לפאפאס (עם קצת עזרה משאייר ואוחיון) זה לא רעיון כל כך רע, הבעיה היא שיתר השחקנים בקו האחורי סובלים מחסרון אתלטיות משמעותי ולכן חובה להביא שחקן שיפתור את הבעיה, אחרת אולי הרעיון הזה יכול היה להיות סביר.
אני מקווה שבכל זאת ובניגוד לעונה שעברה בלאט יעמוד על שלו וגם יקבל את רצונו וינחת כאן גארד רציני שישדרג את הקבוצה, אחרת אנחנו בבעיה. אגב, אם בלאט לא מוצא כלום ו"השוק מת", אני לא בטוח שזה רעיון כל כך רע לתת מיליון דולר לאנטוני פארקר, שיכול לשחק בעמדות 1-3 וגם בגילו הנוכחי לתרום המון. זה עדיף בהרבה על כל השמות הבינוניים עליהם מדברים ובוודאי שעדיף על פני השארת הקו האחורי כמו שהוא.
12 ספטמבר 2011, 06:59
er79 כתב:כן, אבל אני מניח שהמחיר שלו לא בשחקים כרגע, לא? כמה מכבי כבר תשלם עליו להערכתך?
קטונתי. אין לי שמץ של מושג. אני רק יודע ששוק הצעירים באירופה נטה להשתולל בשנים האחרונות ושחקנים אירופאיים, שעשו כלום ושום דבר, קיבלו חוזים ארוכי טווח עם ביי אווטים גבוהים מאוד מקבוצות מובילות באירופה.
במכבי, אפילו פוט האמריקאי האנונימי קיבל חוזה של מליון דולר, על לא עוול בכפו.
נערך לאחרונה על ידי
קובי בתאריך 12 ספטמבר 2011, 07:01, נערך פעם אחת בסך הכל.
12 ספטמבר 2011, 07:01
קודי כתב:הקו האחורי הנוכחי של מכבי (ללא פארמר, שמאחר שהוא יכול לעזוב בכל רגע אסור להסתמך עליו) הוא מאוד לא אתלטי ואין בו אפילו שחקן אחד שיכול לעשות סל באחד על אחד כשההתקפה תקועה. על כן חובה להביא גארד מוביל ברמה גבוהה מאוד (לא דאודל, דנטמן ודומיהם) כדי שיפתור את הבעיות הללו. ברור ששאראס ממש לא עונה להגדרות הללו ובגילו ממש לא ברור למה הוא כן עונה. אי אפשר להתכחש לעובדה שבאליפות אירופה הוא מראה יכולת נהדרת, אבל לא ברור כמה זמן זה יחזיק מעמד בעונה כל כך ארוכה ומתישה. אם הברירה היא שאראס או אוחיון אז ברור שהראשון עדיף ובהרבה, כנראה גם כשיהיה בן 40. בכלל, חלוקת עמדת הרכז בין שאראס לפאפאס (עם קצת עזרה משאייר ואוחיון) זה לא רעיון כל כך רע, הבעיה היא שיתר השחקנים בקו האחורי סובלים מחסרון אתלטיות משמעותי ולכן חובה להביא שחקן שיפתור את הבעיה, אחרת אולי הרעיון הזה יכול היה להיות סביר.
אני מקווה שבכל זאת ובניגוד לעונה שעברה בלאט יעמוד על שלו וגם יקבל את רצונו וינחת כאן גארד רציני שישדרג את הקבוצה, אחרת אנחנו בבעיה. אגב, אם בלאט לא מוצא כלום ו"השוק מת", אני לא בטוח שזה רעיון כל כך רע לתת מיליון דולר לאנטוני פארקר, שיכול לשחק בעמדות 1-3 וגם בגילו הנוכחי לתרום המון. זה עדיף בהרבה על כל השמות הבינוניים עליהם מדברים ובוודאי שעדיף על פני השארת הקו האחורי כמו שהוא.
אני לא יודע כמה פארקר זה באמת רלוונטי, מצידו של אנטוני, מה גם שעם כל הגעגועים והנוסטלגיה, הייתי מעדיף שיצליחו למצוא פתרון יצירתי יותר.
12 ספטמבר 2011, 07:07
קובי כתב:קודי כתב:הקו האחורי הנוכחי של מכבי (ללא פארמר, שמאחר שהוא יכול לעזוב בכל רגע אסור להסתמך עליו) הוא מאוד לא אתלטי ואין בו אפילו שחקן אחד שיכול לעשות סל באחד על אחד כשההתקפה תקועה. על כן חובה להביא גארד מוביל ברמה גבוהה מאוד (לא דאודל, דנטמן ודומיהם) כדי שיפתור את הבעיות הללו. ברור ששאראס ממש לא עונה להגדרות הללו ובגילו ממש לא ברור למה הוא כן עונה. אי אפשר להתכחש לעובדה שבאליפות אירופה הוא מראה יכולת נהדרת, אבל לא ברור כמה זמן זה יחזיק מעמד בעונה כל כך ארוכה ומתישה. אם הברירה היא שאראס או אוחיון אז ברור שהראשון עדיף ובהרבה, כנראה גם כשיהיה בן 40. בכלל, חלוקת עמדת הרכז בין שאראס לפאפאס (עם קצת עזרה משאייר ואוחיון) זה לא רעיון כל כך רע, הבעיה היא שיתר השחקנים בקו האחורי סובלים מחסרון אתלטיות משמעותי ולכן חובה להביא שחקן שיפתור את הבעיה, אחרת אולי הרעיון הזה יכול היה להיות סביר.
אני לא יודע כמה פארקר זה באמת רלוונטי, מצידו של אנטוני, מה גם שעם כל הגעגועים והנוסטלגיה, הייתי מעדיף שיצליחו למצוא פתרון יצירתי יותר.
בוודאי שגם אני מעדיף פתרון יצירתי וטוב יותר מפארקר. אני רק מעלה מחשבה שיכולה לתת פתרון למקרה שאין מועמד ברמה גבוהה וכל המועמדים הם קפיצים אמריקאיים בינוניים שלא ישדרגו את הקבוצה, מאחר שלא לחזק את הקו האחורי יהיה סיכון גדול מדי שמכבי לא יכולה לקחת, בוודאי שלא עם הבית המוקדם הסופר קשה שיש לנו.
12 ספטמבר 2011, 07:28
לפי דעתי, לא חסרים מועמדים ראויים מגזרת ה-NBA, נוכח אי הוודאות שם.
אני חושב שאחרי יום שלישי, כולנו נהיה יותר חכמים ונראה האם באמת ישנה התקדמות, או לא, במו"מ בין ראשי הקבוצות לשחקנים (אגב, גם השופטים פצחו בשביתה, מסתבר).
אני חושב שהכל כאן זה פשוט עניין של תג מחיר ופסיכולוגיה של השחקנים, שלא ירצו להישאר עונה שלמה בבית וסוכניהם, שכמובן ישמחו לגזור קופון העונה, גם אם מעבר לים. כסף זה כסף.
הבעייה שלי בעניין הזה היא שכרגע מכבי תלויים בגורמים שלא קשורים אליה בשלב מאוד מאוחר של הקיץ הנגמר ותחילת האימונים. התקדמות, או פריצת דרך במו"מ בליגה הטובה בעולם מחר תגרום להבאה של שחקן אמריקאי מדרג נמוך יותר (הימור שאולי יצליח?), או אירופאי בשלהי הקריירה, סטייל שאראס או ראקו.
חבל לי, לדוגמא, שלא חשבו על ויתור של אחד הגבוהים כבר קודם (6 גבוהים על 2 עמדות, זה טו מאץ' בעיניי), כמו שחושבים עכשיו, לטובת פינוי תקציב לגארד ראוי, דוגמת ניקולאס, שנחת בסופו של דבר בג'ינסים.
12 ספטמבר 2011, 07:30
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 06758.htmlאין דרך אחרת להגדיר את מה שקורה במכבי אלא כברדק. אנחנו נמצאים באמצע ספטמבר ועדיין מחפשים את השחקן המוביל לקו האחורי (פארגו, לזכירכם, הודיע שהוא לא מגיע כבר לפני למעלה מחודש וחצי). ההמשך של הסיפור הזה כבר מוכר לנו משנים קודמות - לא מחתימים אף אחד ומתפללים שהשביתה ב-NBA תימשך לעד, אחרת הקבוצה פשוט תתרסק. לא ברור לי בדיוק מי מנהל את הקבוצה אבל בשני הקייצים האחרונים אין שום יד מכוונת ואין שום מחשבה מאחורי בניית הקבוצה. בקיץ שעבר הפסידו את בו מקאלב (שהוא כיום הרכז הטוב ביבשת) בגלל איזה 100 אלף דולר, משכו את סיפור פרקינס עד סוף הקיץ (ובדרך היו יכולים להפסיד אותו), לא האריכו את החוזה של אידסון, קיבלו במזל בסוף הקיץ את סופו (אחרת היו מקבלים סנטר בינוני), מיהרו להחתים את כדיר ופוט על חוזים מטורפים והחתימו את פארגו בלית ברירה.
בקיץ הזה הסיפור הזה חוזר על עצמו, כשבמכבי לא השכילו לנצל את השביתה ב-NBA לשום מהלך ובאמת שלא ברור לאן הלך כל הכסף מהאדריאטית, מעליית מחירי המנויים (שלי עלה ב-11%) ומאלה שעזבו (פיני גרשון, יניב גרין, אידסון, פרקינס ופארגו).
מכבי גם הקיץ בונה על המזל ומובלת על ידי מה שקורה בשוק במקום ליזום מהלכים. גם בשנה שעברה היו צריכים שסופו ינחת במזל מהירח ושגארד אחד יקבל התקף לב כדי לקבל כאן את שני השחקנים הטובים בקבוצה. עכשיו פשוט מחכים שינחת כאן מישהו שיהיה מציאה, אחרי שהיה להם למעלה מחודש ליזום מהלך כזה (ולא בשבוע האחרון, בו השחקנים רואים שסיום השביתה קרוב).
12 ספטמבר 2011, 07:37
בתוך כך, אנשי האלופה ימתינו כשבוע-שבועיים עם החתמת קומבו גארד. זאת מכיוון שסוג השחקנים אותם מכבי רוצה לצרף, הם אלו שמחכים להתפתחויות בנוגע לשביתה ב-NBA, במטרה לקבל חוזה בליגה הטובה בעולם. הצהובים סבורים שאם לא יתבש פתרון בקרוב, אותם שחקנים לא ימתינו וינדדו לאירופה.
בשביל שחקן NBA איכותי שווה לחכות, הבעיה היא שאפשר להידפק עוד יותר אם הם מגיעים להסכם. ושוב מכבי לא זאת שקובעת את הקצב, כל הזמן מחכים לשחקנים, כמו להלפרין.
12 ספטמבר 2011, 07:48
קודי רציתי לומר שאני מאוד מסכים איתך, גם המחיר של המנוי שלי עלה והמשחקים באדריאטית רק סבכו יותר את הנושא. הברדק במכבי ממשיך לחגוג.
חן אתה אומר שהם אמרו שהם ימתינו שבוע שבועיים, ההמתנה הזאת כבר נמשכת כל כך הרבה.
אני אומר לכם, נשאר עפ מה שיש לנו ושתתחיל העונה וזהו, שלא יעשו מאתנו בדיחה.
12 ספטמבר 2011, 09:08
יש לי הרגשה שבסוף זה יגמר כמו בשנה שעברה כשהקבוצה חיפשה סקנד גראד.
אפשר להתחיל להנמיך ציפיות. עוד שבוע וחצי הקבוצה יוצאת למחנה אימונים ולא בטוח שזה יהיה עם גארד חדש.
לגבי שאראס אין הרבה מה לומר. אני מלא הערכה לאיש אבל הוא לא רלוונטי.
12 ספטמבר 2011, 09:24
קודי כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.274.106758.html
אין דרך אחרת להגדיר את מה שקורה במכבי אלא כברדק. אנחנו נמצאים באמצע ספטמבר ועדיין מחפשים את השחקן המוביל לקו האחורי (פארגו, לזכירכם, הודיע שהוא לא מגיע כבר לפני למעלה מחודש וחצי). ההמשך של הסיפור הזה כבר מוכר לנו משנים קודמות - לא מחתימים אף אחד ומתפללים שהשביתה ב-NBA תימשך לעד, אחרת הקבוצה פשוט תתרסק. לא ברור לי בדיוק מי מנהל את הקבוצה אבל בשני הקייצים האחרונים אין שום יד מכוונת ואין שום מחשבה מאחורי בניית הקבוצה. בקיץ שעבר הפסידו את בו מקאלב (שהוא כיום הרכז הטוב ביבשת) בגלל איזה 100 אלף דולר, משכו את סיפור פרקינס עד סוף הקיץ (ובדרך היו יכולים להפסיד אותו), לא האריכו את החוזה של אידסון, קיבלו במזל בסוף הקיץ את סופו (אחרת היו מקבלים סנטר בינוני), מיהרו להחתים את כדיר ופוט על חוזים מטורפים והחתימו את פארגו בלית ברירה.
בקיץ הזה הסיפור הזה חוזר על עצמו, כשבמכבי לא השכילו לנצל את השביתה ב-NBA לשום מהלך ובאמת שלא ברור לאן הלך כל הכסף מהאדריאטית, מעליית מחירי המנויים (שלי עלה ב-11%) ומאלה שעזבו (פיני גרשון, יניב גרין, אידסון, פרקינס ופארגו).
מכבי גם הקיץ בונה על המזל ומובלת על ידי מה שקורה בשוק במקום ליזום מהלכים. גם בשנה שעברה היו צריכים שסופו ינחת במזל מהירח ושגארד אחד יקבל התקף לב כדי לקבל כאן את שני השחקנים הטובים בקבוצה. עכשיו פשוט מחכים שינחת כאן מישהו שיהיה מציאה, אחרי שהיה להם למעלה מחודש ליזום מהלך כזה (ולא בשבוע האחרון, בו השחקנים רואים שסיום השביתה קרוב).
בנוגע ללינק שהדבקת, לי זה נראה יותר כמו קשקוש של גדלסטון, או לכל היותר ניחוש "מושכל". אי אפשר לדעת מה יוליד יום ודיי בפיצוץ במשא ומתן בישיבה הגדולה מחר, כדי ללחוץ שחקנים שלא מעוניינים להרוס לעצמם שנה של קריירה לחתום מעבר לים.
12 ספטמבר 2011, 10:52
מקור ספרדי טוען שהעיסקה אמורה להיחתם היום
ושמכבי חיכו עם המעבר של הנדריקס כדי להיות בטוחים לגביי הגארד שיגיע.
מסתבר שהגארד הזה הוא אכן ארון ברוקס ששמו ניזרק השבוע בכל מיני מקומות.
אני לא יודע עד כמה המקור הזה אמין ומעודכן(הוא גם מזכיר בחלק מהכתבה את "וואלה")
בעיקר אחרי הפירסום היום בספורט 5 לגביי הנדריקס.
הוא גם מוסיף שלאור ההתפתחויות האחרונות של השיחות באן בי איי ברוקס חושב פעמיים
אבל זה רק אומר שיש דיבורים רציניים לגביו ושזה הכיוון שזה מעודד חלקית
לאור העובדה שניאלץ להיפטר מהנדריקס המצויין.http://www.noticiasdealava.com/2011/09/ ... a-a-su-fin
12 ספטמבר 2011, 11:02
יכול להיות שהם חיברו כל מיני שמועות שרצות בישראל לכדי כתבה אחת, זה לא בדיוק מקור שאפשר לסמוך עליו.
12 ספטמבר 2011, 11:03
פשוט כואב לי הלב על הנדריקס..
אין לי מילים אחרות..
12 ספטמבר 2011, 11:10
יותר מכואב אם הוא יעזוב אותנו, באמת שחקן שלא בא לשחק פה בשביל כסף..נותן עבדוה כל אימון ונותן את הנשמה כל משחק..פיזי ומשאבת ריבאונדים..חבל חבל חבל אם יילך
12 ספטמבר 2011, 11:13
LIAV10 כתב:פשוט כואב לי הלב על הנדריקס..
אין לי מילים אחרות..
ממש ככה...
אני סבור שיש מספיק כסף כדי להשאיר אותו, אבל פשוט פדרמן רוצה רווחים גדולים יותר..
מצד שני, אם ברוקס בא לפה זה נראה לי השחקן הכי גדול שמגיע לאירופה העונה.
12 ספטמבר 2011, 11:16
Chen כתב:LIAV10 כתב:פשוט כואב לי הלב על הנדריקס..
אין לי מילים אחרות..
ממש ככה...
אני סבור שיש מספיק כסף כדי להשאיר אותו, אבל פשוט פדרמן רוצה רווחים גדולים יותר..
מצד שני, אם ברוקס בא לפה זה נראה לי השחקן הכי גדול שמגיע לאירופה העונה.
אם כל הכבוד למכבי, ברוקס לא יבוא לפה לעונה שלמה..אם כן?
אני ממש מרחם על הגארדים של קבוצות באירופה, זה בילתי אפשרי לשמור על ברוקס ופארמר ביחד..
חחח ועוד לחשוב שיעלו מהספסל שייר ופאפא.. לא תהיה להם דקת מנוחה..
תוסיף קלעי 3 מצויינים מעמדת הסמול פורוורד וקו קידמי מפוצץ בכישרון..