המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
החציל האצטקי כתב:לאנדולו יש 9 זרים ונראה לי שהם מסתדרים לא רע.
דוגמה יפה לאיך מתנהלים עם תקציב מוגבל.
אנאדולו אפס.
הבדיחה על חשבוננו.
תקציב דומה פחות או יותר למכביfelix_r כתב:החציל האצטקי כתב:לאנדולו יש 9 זרים ונראה לי שהם מסתדרים לא רע.
אנאדולו אפס.
הבדיחה על חשבוננו.
מי אמר לך שהתקציב של אפס מוגבל?
תקציב השחקנים שלהם יותר גדול.Blondjam כתב:תקציב דומה פחות או יותר למכביfelix_r כתב:החציל האצטקי כתב:לאנדולו יש 9 זרים ונראה לי שהם מסתדרים לא רע.
אנאדולו אפס.
הבדיחה על חשבוננו.
Sent from my Redmi 6A using Tapatalk
12 מיליון לעומת 10 של מכבישמואל1 כתב:תקציב השחקנים שלהם יותר גדול.Blondjam כתב:תקציב דומה פחות או יותר למכביfelix_r כתב:החציל האצטקי כתב:לאנדולו יש 9 זרים ונראה לי שהם מסתדרים לא רע.
אנאדולו אפס.
הבדיחה על חשבוננו.
Blondjam כתב:12 מיליון לעומת 10 של מכבישמואל1 כתב:תקציב השחקנים שלהם יותר גדול.Blondjam כתב:תקציב דומה פחות או יותר למכביfelix_r כתב:החציל האצטקי כתב:לאנדולו יש 9 זרים ונראה לי שהם מסתדרים לא רע.
אנאדולו אפס.
הבדיחה על חשבוננו.
2 מיליון דולר זה לא מעט (עלות של שני שחקנים איכותיים או סופרסטאר).Blondjam כתב:12 מיליון לעומת 10 של מכבישמואל1 כתב:תקציב השחקנים שלהם יותר גדול.Blondjam כתב:תקציב דומה פחות או יותר למכביfelix_r כתב:החציל האצטקי כתב:לאנדולו יש 9 זרים ונראה לי שהם מסתדרים לא רע.
אנאדולו אפס.
הבדיחה על חשבוננו.
SirCharles כתב:ג'ק, 2 שאלות לי אליך:
1) אם אתה בעצמך כותב שהשנה מכבי שילמו 5.1 מיליון ל8 זרים אז איך אתה מצפה שיעמידו חמישייה של וונאמייקר/ווילבקין/כספי/אובריינט/בלאק כאשר 4 מהם יעלו מעל למיליון כל אחד וסה"כ בטוח יותר מ5 מיליון?
2) אתה מוכן להסביר לי מה אתה רואה באובריינט (לבד ובשילוב עם בלאק) שמזמין החתמה מחדש?
תהייה נוספת (לא זוכר מי העלה את זה): למה לשחקן שדפק משחק מצוין ביורוליג צריך להיות כל כך אכפת ממשחק כזה או אחר בליגה המקומית העלובה כשמצפה לו בהמשך השבוע משחק נוסף (או 2) באירופה? אתה סבור שלפני משחק מול פנר או ריאל טאריק בלאק יחשוב לעצמו "איזה באסה שאני לא משחק מול נהריה ביום שני, היה ממש עוזר לי להתמודד מול נסטרנקו ואלטיט לקראת המאבק עם טבארס ואיון..."?
והערה לגבי טבלת התקציבים (גם אם היא אינה מדויקת לגמרי) - כמה עצוב לראות איזה הרכב אפשר להעמיד עם תקציב דומה (אפס אנדולו) או נמוך (ויטוריה) משלנו.
פוקס אמורה לממן חלק מהסכוםfelix_r כתב:לא כתבו שרוצים להביא את כספי במימון חיצוני?
1) אם אתה בעצמך כותב שהשנה מכבי שילמו 5.1 מיליון ל8 זרים אז איך אתה מצפה שיעמידו חמישייה של וונאמייקר/ווילבקין/כספי/אובריינט/בלאק כאשר 4 מהם יעלו מעל למיליון כל אחד וסה"כ בטוח יותר מ5 מיליון?
2) אתה מוכן להסביר לי מה אתה רואה באובריינט (לבד ובשילוב עם בלאק) שמזמין החתמה מחדש?
תהייה נוספת (לא זוכר מי העלה את זה): למה לשחקן שדפק משחק מצוין ביורוליג צריך להיות כל כך אכפת ממשחק כזה או אחר בליגה המקומית העלובה כשמצפה לו בהמשך השבוע משחק נוסף (או 2) באירופה? אתה סבור שלפני משחק מול פנר או ריאל טאריק בלאק יחשוב לעצמו "איזה באסה שאני לא משחק מול נהריה ביום שני, היה ממש עוזר לי להתמודד מול נסטרנקו ואלטיט לקראת המאבק עם טבארס ואיון..."?
והערה לגבי טבלת התקציבים (גם אם היא אינה מדויקת לגמרי) - כמה עצוב לראות איזה הרכב אפשר להעמיד עם תקציב דומה (אפס אנדולו) או נמוך (ויטוריה) משלנו.
שמוליק כתב:גינת העלה על הכתפיים את הפועל למשחק נגדנו כשהוא מוביל עם 22 נק. עדיין חושבים שעדיף את כהן כישראלי?
אם אמרתי שגינת הישראלי הטוב השנה אחרי ג'ונדי....כבר לא בטוח שהוא אחריו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra ו־13 אורחים