מחשבות לעונת 2019/20

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מחשבות לעונת 2019/20

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 18 מאי 2019, 16:20

לאנדולו יש 9 זרים ונראה לי שהם מסתדרים לא רע.
דוגמה יפה לאיך מתנהלים עם תקציב מוגבל.

אנאדולו אפס.
הבדיחה על חשבוננו.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי felix_r » 18 מאי 2019, 16:46

החציל האצטקי כתב:לאנדולו יש 9 זרים ונראה לי שהם מסתדרים לא רע.

אנאדולו אפס.
הבדיחה על חשבוננו.

מי אמר לך שהתקציב של אפס מוגבל?
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Blondjam » 18 מאי 2019, 16:47

felix_r כתב:

אנאדולו אפס.
הבדיחה על חשבוננו.

תקציב דומה פחות או יותר למכבי

Sent from my Redmi 6A using Tapatalk
Blondjam

הודעהעל ידי שמואל1 » 18 מאי 2019, 16:50

Blondjam כתב:
felix_r כתב:

אנאדולו אפס.
הבדיחה על חשבוננו.

תקציב השחקנים שלהם יותר גדול.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי Blondjam » 18 מאי 2019, 16:54

שמואל1 כתב:
Blondjam כתב:
felix_r כתב:

אנאדולו אפס.
הבדיחה על חשבוננו.

12 מיליון לעומת 10 של מכבי

Blondjam

הודעהעל ידי Jack55 » 18 מאי 2019, 16:55

Blondjam כתב:
שמואל1 כתב:
Blondjam כתב:
felix_r כתב:

אנאדולו אפס.
הבדיחה על חשבוננו.

אכן
תמונה
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי שמואל1 » 18 מאי 2019, 16:58

Blondjam כתב:
שמואל1 כתב:
Blondjam כתב:
felix_r כתב:

אנאדולו אפס.
הבדיחה על חשבוננו.

2 מיליון דולר זה לא מעט (עלות של שני שחקנים איכותיים או סופרסטאר).
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 18 מאי 2019, 17:49

כל הטבלאות האלה שוות זיין. וזה לא רק בגלל שהמיסוי בכל מדינה שונה ממדינה אחרת. אלא בעקר בגלל שהמספרים האלה הם לא רשמיים. אלה מספרים שנלקחו מהערכות שפורסמו בתקשורת המקומית של כל מדינה. כל עוד זה לא רשמי ולא נבדק, זה יכול להיות גם כפול
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי SirCharles » 18 מאי 2019, 20:40

ג'ק, 2 שאלות לי אליך:
1) אם אתה בעצמך כותב שהשנה מכבי שילמו 5.1 מיליון ל8 זרים אז איך אתה מצפה שיעמידו חמישייה של וונאמייקר/ווילבקין/כספי/אובריינט/בלאק כאשר 4 מהם יעלו מעל למיליון כל אחד וסה"כ בטוח יותר מ5 מיליון?
2) אתה מוכן להסביר לי מה אתה רואה באובריינט (לבד ובשילוב עם בלאק) שמזמין החתמה מחדש?

תהייה נוספת (לא זוכר מי העלה את זה): למה לשחקן שדפק משחק מצוין ביורוליג צריך להיות כל כך אכפת ממשחק כזה או אחר בליגה המקומית העלובה כשמצפה לו בהמשך השבוע משחק נוסף (או 2) באירופה? אתה סבור שלפני משחק מול פנר או ריאל טאריק בלאק יחשוב לעצמו "איזה באסה שאני לא משחק מול נהריה ביום שני, היה ממש עוזר לי להתמודד מול נסטרנקו ואלטיט לקראת המאבק עם טבארס ואיון..."?

והערה לגבי טבלת התקציבים (גם אם היא אינה מדויקת לגמרי) - כמה עצוב לראות איזה הרכב אפשר להעמיד עם תקציב דומה (אפס אנדולו) או נמוך (ויטוריה) משלנו.
SirCharles

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 18 מאי 2019, 21:09

SirCharles כתב:ג'ק, 2 שאלות לי אליך:
1) אם אתה בעצמך כותב שהשנה מכבי שילמו 5.1 מיליון ל8 זרים אז איך אתה מצפה שיעמידו חמישייה של וונאמייקר/ווילבקין/כספי/אובריינט/בלאק כאשר 4 מהם יעלו מעל למיליון כל אחד וסה"כ בטוח יותר מ5 מיליון?
2) אתה מוכן להסביר לי מה אתה רואה באובריינט (לבד ובשילוב עם בלאק) שמזמין החתמה מחדש?

תהייה נוספת (לא זוכר מי העלה את זה): למה לשחקן שדפק משחק מצוין ביורוליג צריך להיות כל כך אכפת ממשחק כזה או אחר בליגה המקומית העלובה כשמצפה לו בהמשך השבוע משחק נוסף (או 2) באירופה? אתה סבור שלפני משחק מול פנר או ריאל טאריק בלאק יחשוב לעצמו "איזה באסה שאני לא משחק מול נהריה ביום שני, היה ממש עוזר לי להתמודד מול נסטרנקו ואלטיט לקראת המאבק עם טבארס ואיון..."?

והערה לגבי טבלת התקציבים (גם אם היא אינה מדויקת לגמרי) - כמה עצוב לראות איזה הרכב אפשר להעמיד עם תקציב דומה (אפס אנדולו) או נמוך (ויטוריה) משלנו.

כספי לא צריך להחשב כזר בחישובים האלה.
הוא יכול לשבת בכיף על השכר של טיוס, כהן ולוי, נניח.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי felix_r » 18 מאי 2019, 21:29

לא כתבו שרוצים להביא את כספי במימון חיצוני?
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי שמואל1 » 18 מאי 2019, 21:42

felix_r כתב:לא כתבו שרוצים להביא את כספי במימון חיצוני?
פוקס אמורה לממן חלק מהסכום
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי Rampel » 19 מאי 2019, 00:10

אתייחס לקטע המודגש כי אני העליתי את הנושא ונראה שלא לגמרי הבנת אותי כי הבאת את טאריק בלאק כדוגמה.

קודם כל, בהמשך לתחילת התגובה שלך, אני חושב שמכבי צריכה להשקיע את מירב התקציב בשחקני החמישיה, כשרובם צריכים להרוויח בסביבות המיליון דולר ולדעתי צריך להיות שם הימור מינימלי.
בנוסף, לדעתי צמצום החוק הרוסי נותן הזדמנות ליצירת היררכיה אחידה, לפחות ברמת החמישיה המובילה, בשתי המסגרות. הבאת שחקן כמו עומרי כספי יוצרת חמישייה פותחת שאפשר להשתמש בה גם בליגה ועל בסיסה להבין איך הקבוצה רוצה וצריכה לשחק בכללי ולא לאלתר באימונים בין המסגרות, שזה משהו שכל מאמן התלונן עליו בשנים האחרונות.

השקעת רוב התקציב על שחקני החמישיה האלו, אומרת ששאר הזרים יהיו סוג של הימורים בהתאם לתקציב שישאר ויהיו חלק מהרוטציה באופן כללי ועל הזרים האלו אני מדבר. אף שחקן לא אוהב לשבת בחוץ, בטח כשהוא כשיר ובטח ובטח כשהוא במומנטום. שחקני רוטציה כאלו באים בשביל להילחם על המקום שלהם ומקווים להשתדרג בהתאם ליכולת. להציג יכולת טובה ברמת יורוליג ועדיין להישאר מחוץ לרוטציה במסגרת המקומית יוצרת תסכול ובעיות אגו, מה שמוביל בסופו של דבר לבעיות בחדר ההלבשה.

אפשר לראות שזה קרה עם מייקל רול העונה, שהיה מקרה שבו ספרופולוס לא רשם אותו בליגה ובכלל הוריד לו את הדקות כי הבחור מסננת הגנתית והתחילו לדלוף לתקשורת אמירות שהוא לא מרוצה ממעמדו. ככה הדברים האלו מתחילים. כי רול חושב שנקודות בדאבל פיגרס הופכות אותו לשחקן שראוי להיות גבוה ברוטציה בקבוצת יורוליג.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk
סמל אישי של המשתמש
Rampel

הודעהעל ידי Jack55 » 19 מאי 2019, 02:48

1. כמו שחציל כתב, כספי לא צריך להיחשב כזר בחישובים של השכר, תוסיף לזה שפוקס יממנו את חלק מהשכר שלו ואני מאמין שמכבי לא תוציא עליו יותר ממיליון נטו, מה שיחסוך קצת כסף ויאפשר להוציא יותר על הזרים .
בלאק לדעתי לא יעבור את ה1.2, ואולי יצליחו להשאיר אותו בפחות, כי ממה שזכור לי הוא אמר שהוא כן רוצה להישאר אם לא יקבל הצעה בNBA, ושהוא ומשפחתו מאוד אוהבים את הארץ, שזה כבר טוב .
לוונאמייקר כן יצטרכו להציע הצעה מכובדת, כדאי ללכת עליו חזק לדעתי .

2. בנוגע לאובראיינט, אני חושב שבשכר הנוכחי שלו, ובהתחשב לכך שאתה משקיע מאוד בשאר העמדות של החמישייה, הוא אופציה לא רעה בכלל, ובהתחשב בתקציב של מכבי צריך לדעת גם להתפשר על עמדה אחת.

אני חושב שהוא מאוד שיפר את בחירת הזריקות שלו במהלך העונה, הוא כבר מוסר הרבה יותר מאשר מה שהיה בתחילת העונה, יש לו יכולות התקפיות ברמה הכי גבוהה באירופה לעמדה שלו (גם קליעה, גם פוסט, הוא כמו טנק בצבע והטכניקות שלו נהדרות), וכמובן שהוא גם לא פחות ממצוין בריבאונד .
וחשוב מאוד לציין שזאת הייתה העונה הראשונה שלו באירופה, הוא היה צריך להסתגל לסגנון המשחק השונה, החוקים וכו', אין לי ספק בכלל שבעונה הבאה הוא יראה אפילו יותר טוב מהעונה .

אז נכון, אולי הוא קצת כבד ולא השומר הכי מרשים שיש בוא נגיד ככה, אבל אני בטוח שאפשר לחפות על זה עם מחליפים טובים לעמדות האלה, ואני אישית יותר מעדיף וונאמייקר+אובראיינט, מאשר יוביץ'+מיקי (לצורך העניין) .
אני אסביר גם למה, כספי נותן לך הרבה יותר גמישות לקו הקדמי, כי הוא יוכל לשחק הרבה פעמים גם בעמדה 4 לצד בלאק במקומו של אובראיינט, לעומת זאת הקו האחורי חייב שדרוג רציני של רכז טופ, בגלל שווילבקין הוכיח לצערנו העונה שהוא לא מסוגל להוביל ולסחוב קבוצת יורוליג לבד על הגב, ומישהו כמו וונאמייקר שכבר שיתף איתו פעולה בעבר, יכול להיות הפיט המושלם לידו .
אני רק רוצה להזכיר שכל הפורום לא הפסיק לעוף עליו ושבח אותו פה באמצע העונה למהלך לא מעט זמן, כבר קבעו לתת לו חוזה לעונה הבאה, אז גם אתם ראיתם את מה שאני ראיתי ונראלי ששכחתם מה הוא עשה פה במהלך העונה ביורוליג .
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 19 מאי 2019, 11:12

ניקולה התחיל לעקוב אחרי מלקולם דילייני בטוויטר... 8-x
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי שמואל1 » 19 מאי 2019, 12:07

החציל האצטקי כתב:ניקולה התחיל לעקוב אחרי מלקולם דילייני בטוויטר... 8-x
מעניין
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי A.Parker » 19 מאי 2019, 18:04

איון עשוי לעזוב בקיץ את ריאל
אמנם בן 34 אבל יכול להיות אופציה מעניינת עבורנו
A.Parker

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 19 מאי 2019, 18:52

לא, אין צורך
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי שמוליק » 21 מאי 2019, 07:27

גינת העלה על הכתפיים את הפועל למשחק נגדנו כשהוא מוביל עם 22 נק. עדיין חושבים שעדיף את כהן כישראלי?
אם אמרתי שגינת הישראלי הטוב השנה אחרי ג'ונדי....כבר לא בטוח שהוא אחריו.
פדרמן ורקנאטי קוברים את מכבי.
שיעופו כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שמוליק

הודעהעל ידי Adam » 21 מאי 2019, 08:46

שמוליק כתב:גינת העלה על הכתפיים את הפועל למשחק נגדנו כשהוא מוביל עם 22 נק. עדיין חושבים שעדיף את כהן כישראלי?
אם אמרתי שגינת הישראלי הטוב השנה אחרי ג'ונדי....כבר לא בטוח שהוא אחריו.

מאוד אוהב אותו כשחקן, אך אני לא יודע עד כמה אני רוצה אותו במכבי. הוא יותר מדי מחובר להפועל וזה מגעיל אותי.
תמונה
מכבי תל אביב 23/24:
PG: בראון, בלאט
SG: בולדווין, דיברתולומאו, קליבלנד
SF: קולסון, מנקו, פניני
PF: ווב, סורקין, כהן
C: ניבו, ריברו
Adam

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra ו־13 אורחים