אשכול המלפפונים / סגל - מי יחליף את פארמר?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים / סגל - מי יחליף את פארמר?

הודעהעל ידי rc4991 » 30 נובמבר 2011, 05:13

שחקן נחמד מאוד,למרות שאני לא יודע למה אבל ממש בא לי על פולן
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 30 נובמבר 2011, 05:15

rc4991 כתב:שחקן נחמד מאוד,למרות שאני לא יודע למה אבל ממש בא לי על פולן

אני מעדיף שחקן שכבר משחק כמה שנים באירופה וכבר טעם את הכדורסל האירופאי כמו שצריך על פני שחקן בן 22 שזו הפעם הראשונה שהוא משחק מחוץ לבית שלו ובטח בשלב כזה של העונה...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי er79 » 30 נובמבר 2011, 07:17

משום מה גם אני מסתקרן מפולן, אין לי מושג למה. אבל ב"פוסט" כתבו שהבייאאוט עליו הוא חצי מליון דולר, ואת זה מכבי לא ישלמו.
er79

הודעהעל ידי קודי » 30 נובמבר 2011, 07:52

להביא שחקן צעיר מדי תהיה טעות גדולה. לא רק שיהיה קשה לו להשתלב באמצע העונה בסיר הלחץ המטורף של מכבי, אלא שברור שגם אם בונים עליו לטווח ארוך והוא לא יצליח בחצי העונה הזו הוא פשוט לא ישאר. כבר היו מקרים כאלה בעבר, דוגמת בנו אודריך (שאפילו נתן עונה לא רעה וסיים את העונה טוב מאוד), שהגיעו שחקנים צעירים לטווח ארוך אבל ברגע שנתנו עונה אחת לא מדהימה או שהקבוצה לא הגיעה איתם להישגים הם עזבו.
הבעיה היא שבשביל כל איזה מאלט או דרייפר צריך לשלם ביי אאוט מכובד ועוד משכורת יפה וכל אחד מאלה יעלה יותר מכפול מהמחיר שאפשר היה להביא אותו בקיץ. לכן אני לא רואה את מכבי מוכנה לשלם סכומים כאלה על שחקנים שבסופו של דבר לא ישארו כאן. לכן קשה לי לראות את מכבי מביאה מישהו למעט איזה הימור שנפל מהמחנות שגם לא יוכל לתרום יותר מדי. אני גם לא חושב שזה בגלל קמצנות של הנהלת מכבי, מאחר שאני משוכנע שאם היה אפשר להביא שחקן נניח כמו ננדו דה-קולו, גם אם העלות שלו היתה כפולה, הם היו מכניסים את היד לכיס ועושים זאת. הבעיה היא שבמצב הנוכחי יש הרבה שחקנים בינוניים שצריך לשלם עבורם סכומים גבוהים יחסית. חבל שלא חשבו על זה קודם מאחר שכולם ידעו שזה יהיה המצב כשתסתיים השביתה ב-NBA.
בקיצור - איך שלא מסתכלים על זה מכבי בברוך גדול, אבל זה לא משהו שאי אפשר היה לצפות לו.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי yzafrir » 30 נובמבר 2011, 09:44

לגבי מאלט , בהחלט אפשר להגדיר אותו שחקן בינוני כמו שסמית הוא כזה בעיקר בגלל הרקורד הלא מרשים עד עכשיו ביורוליג .
אבל פולן הוא עדיין סימן שאלה וכך גם דרייפר שמביא קצת יותר ניסיון מביורוקאפ והאדריאתית אבל עדיין צריך להוכיח את עצמו ברמת יורוליג למרות שכבר שיחק נגד קבוצות יורוליג...בכל מקרה שניהם יכולים להתפתח לשחקני יורוליג מצויינים אבל לגבי מאלט אני בספק.
אני עדיין חושב שעדיף את דרייפר שמסיים השנה חוזה ולקבוצה שלו יש אינטרס להרוויח עליו כמה גרושים...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי where is the love? » 30 נובמבר 2011, 09:58

מצא חן בעיני פולן מבחינת הקרבה ורגש, כאמור דרייפר בשל יותר אין ספק, בקיצור שניהם טובים אם אחד מהם יגיע לפה זה יהיה טוב!
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי Chen » 30 נובמבר 2011, 10:00

רק חבל שהוא לא קולע טוב. אבל תראו איזה יופי הוא עושה crossover וin and out...
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי jol9 » 30 נובמבר 2011, 10:35

קודי כתב:להביא שחקן צעיר מדי תהיה טעות גדולה. לא רק שיהיה קשה לו להשתלב באמצע העונה בסיר הלחץ המטורף של מכבי, אלא שברור שגם אם בונים עליו לטווח ארוך והוא לא יצליח בחצי העונה הזו הוא פשוט לא ישאר. כבר היו מקרים כאלה בעבר, דוגמת בנו אודריך (שאפילו נתן עונה לא רעה וסיים את העונה טוב מאוד), שהגיעו שחקנים צעירים לטווח ארוך אבל ברגע שנתנו עונה אחת לא מדהימה או שהקבוצה לא הגיעה איתם להישגים הם עזבו.
הבעיה היא שבשביל כל איזה מאלט או דרייפר צריך לשלם ביי אאוט מכובד ועוד משכורת יפה וכל אחד מאלה יעלה יותר מכפול מהמחיר שאפשר היה להביא אותו בקיץ. לכן אני לא רואה את מכבי מוכנה לשלם סכומים כאלה על שחקנים שבסופו של דבר לא ישארו כאן. לכן קשה לי לראות את מכבי מביאה מישהו למעט איזה הימור שנפל מהמחנות שגם לא יוכל לתרום יותר מדי. אני גם לא חושב שזה בגלל קמצנות של הנהלת מכבי, מאחר שאני משוכנע שאם היה אפשר להביא שחקן נניח כמו ננדו דה-קולו, גם אם העלות שלו היתה כפולה, הם היו מכניסים את היד לכיס ועושים זאת. הבעיה היא שבמצב הנוכחי יש הרבה שחקנים בינוניים שצריך לשלם עבורם סכומים גבוהים יחסית. חבל שלא חשבו על זה קודם מאחר שכולם ידעו שזה יהיה המצב כשתסתיים השביתה ב-NBA.
בקיצור - איך שלא מסתכלים על זה מכבי בברוך גדול, אבל זה לא משהו שאי אפשר היה לצפות לו.

הכיוון צריך להיות למצוא שחקן שלא יבקשו עליו בייאאוט גדול. איכשהו, לא נראה לי שמכבי צריכה להחתים באמצע העונה גארד לכמה שנים ולשלם עליו סכום גבוה של שחרור.
בשנה הבאה יהיו שינויים, אולי יותם יגיע, אולי לאנדסברג, ויהיה צורך להשלים את הקו האחורי בצורה נכונה ועם שחקנים מתאימים.

האופציה הכי טובה היא לחפש שחקן מקבוצת יורוליג או אפילו יורוקאפ, שנמצאת בקשיים כלכליים וגם לא עלתה לשלב הבא. אני פחות מתמצא בספרי החשבונות
של הקבוצות באירופה, אבל אני מניח שיש כמה כאלה. צריך קצת סבלנות.

מבלגיה לא ייצא לנו כלום אלא אם כן מחפשים מחליפים לאחים קורידו
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 30 נובמבר 2011, 10:53

לא בטוח. להזכירך, מבלגיה יצאו פישר ופרקינס. בכל אופן, אני לא מחזיק ממאלט באופן ספציפי. הייתי רוצה לראות פה את אארון ג'קסון, וגם פולן נראה שחקן מעניין על אף שאני מודה כי לא עקבתי אחריו.
er79

הודעהעל ידי jol9 » 30 נובמבר 2011, 10:55

er79 כתב:לא בטוח. להזכירך, מבלגיה יצאו פישר ופרקינס. בכל אופן, אני לא מחזיק ממאלט באופן ספציפי. הייתי רוצה לראות פה את אארון ג'קסון, וגם פולן נראה שחקן מעניין על אף שאני מודה כי לא עקבתי אחריו.

לא בגלל הזלזול בכדורסל הבלגי, אלא להיפך. בגלל שהקבוצות שם מתנהלות בצורה טובה, לא נמצאות בקשיים כלכליים, ויש להן מטרות נוספות פרט למסגרת
האירופית. על כן אני אומר שלהוציא משם שחקן באמצע העונה, יהיה כנראה דבר די יקר, במיוחד שמדובר בשחקן המוביל שלהם.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 30 נובמבר 2011, 12:13

בכלל בשלב הזה של העונה יהיה קשה להוציא מקבוצות את הכוכבים שלהם בטח שללא תמורה (אף אחד לא פרייאר...) . אבל זה כנראה הדבר הנכון לעשות בשלב כזה של העונה .
שחקן שמגיע ממסגרת קבוצתית ונמצא בכושר טוב גם יתאקלם הרבה יותר מהר . ובכל מקרה הייתי מחתים שחקן עד סוף העונה הזאת פלוס אופציה של מכבי למקרה שזה יתברר כהחתמה ענקית...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי yarinsaky » 30 נובמבר 2011, 12:17

לדעתי ממש לא חשוב לחפש מציאה של שחקן לשנים הבאות , אלא שחקן שיתן חצי עונה טובה וזהו. יש למכבי משימת הד הוק עם הקו האחורי הקיים - למצות איתו הכי טוב עד סוף השנה לפני שמכבי תבנה קו חוץ חדש בקיץ. אין שום צורך להתחייב גם לשנה הבאה.
מכיוון שכך ממש לא איכפת לי שזה יהיה שחקן בן 34 שנמצא בכושר מעולה השנה בקבוצה שלו ביורוליג, כמו המאלט נשר הבלגי הזה.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 30 נובמבר 2011, 13:10

אני חושב שאם באמת לא ניתן להחתים איזה שחקן תותח או להביא שחקן סטייל פארגו שיתפתח ועוד עונה יהפוך לשחקן על, אז באמת אין שום סיבה להביא שחקן בכלל.

אם מכבי תצליח לנצח מחר, היא כנראה תבטיח את המקום הראשון בבית.
במקרה כזה, שלב הטופ 16 יהיה יחסית יותר קל משלב הבתים ומכבי ככל הנראה תסיים בין שני המקומות הראשונים ותעפיל לשלב ההצלבה.
מעבר לשלב ההצלבה, אין למכבי הרבה מה לחפש, עם או בלי חיזוק. אני בספק שגם אם פארמר כן היה נשאר, מכבי יכלה להתמודד עם קבוצות כמו צסקא וברצלונה.
מכבי לא בנתה בקיץ קבוצה ששווה פיינל-פור ובטח שלא אליפות אירופה.

רצוי לחסוך את הכסף ולחשוב על העונה הבאה.
טופ 8 זה הישג לא בכלל ואולי עם קצת לחימה מכביסטית נוכל להגיע לקצת יותר.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי LIAV10 » 30 נובמבר 2011, 13:13

חביב אורנג'ד כתב:אני חושב שאם באמת לא ניתן להחתים איזה שחקן תותח או להביא שחקן סטייל פארגו שיתפתח ועוד עונה יהפוך לשחקן על, אז באמת אין שום סיבה להביא שחקן בכלל.

במקרה כזה, שלב הטופ 16 יהיה יחסית יותר קל משלב הבתים ומכבי ככל הנראה תסיים בין שני המקומות הראשונים ותעפיל לשלב ההצלבה.
מעבר לשלב ההצלבה, אין למכבי הרבה מה לחפש, עם או בלי חיזוק. אני בספק שגם אם פארמר כן היה נשאר, מכבי יכלה להתמודד עם קבוצות כמו צסקא וברצלונה.

רצוי לחסוך את הכסף ולחשוב לעונה הבאה.

מה הקטע?
מכבי כל שנה נבניית על מנת להגיע לפיינל פור, איך אתה יכול להגיד מה שאתה אומר (ועוד אנחנו מובילים את הבית הכי חזק)
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 30 נובמבר 2011, 13:23

LIAV10 כתב:
חביב אורנג'ד כתב:אני חושב שאם באמת לא ניתן להחתים איזה שחקן תותח או להביא שחקן סטייל פארגו שיתפתח ועוד עונה יהפוך לשחקן על, אז באמת אין שום סיבה להביא שחקן בכלל.

רצוי לחסוך את הכסף ולחשוב לעונה הבאה.

מה הקטע?
מכבי כל שנה נבניית על מנת להגיע לפיינל פור, איך אתה יכול להגיד מה שאתה אומר (ועוד אנחנו מובילים את הבית הכי חזק)

משלוש סיבות פשוטות:
1. יש ביורוליג כמה קבוצות טובות יותר ממכבי (אגב, לא כולן מובילות בתים).
2. מכבי של העונה נחלשה ביחס לזאת של העונה הקודמת, וגם זאת של העונה שעברה לא הצליחה לזכות באליפות היורוליג. כמו כן, היורוליג עצמה התחזקה מאוד.
3. מכבי פשוט מציגה כדורסל לא טוב. חוץ מהמשחק מול ריאל, רוב המשחקים של מכבי היו משחקים עם כדורסל די חלש ונצחונות דחוקים ולא משכנעים.

כל עוד המצב ימשך, למכבי אין שום סיכוי להעפיל לפיינל-פור, בטח בלי פארמר. גם אם מכבי איכשהו תעפיל לפיינל-פור, היא תהיה בשר תותחים עבור הקבוצות החזקות שיגיעו לשם.
עם שחקנים כמו דוין סמית' ויוגב אוחיון בחמישיה (ובאמת שיש לי הרבה הערכה לאוחיון), אני לא רואה איך מכבי תגבור על קבוצות שמחזיקות שחקנים כמו נבארו, אידסון, קירילנקו ודיאמנטידיס.
צריכים להודות על האמת, למכבי פשוט יש קבוצה לא מספיק טובה.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי asafb96 » 30 נובמבר 2011, 13:24

כמה ברצלונה וצסק"א יש באירופה? מאיפה רוח הלוזריות הזאת? שנה שעברה מישהו כן האמין שמכבי עם הסגל ההוא יכולים לעלות?
asafb96

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 30 נובמבר 2011, 13:32

asafb96 כתב:

כמה ברצלונה וצסק"א יש באירופה? מאיפה רוח הלוזריות הזאת? שנה שעברה מישהו כן האמין שמכבי עם הסגל ההוא יכולים לעלות?

כן, אני די האמנתי שמכבי של השנה שעברה תפתיע ותגיע להשגים טובים.
בשנה שעברה היה לך את אחד הרכזים הטובים ביותר באירופה, את אחד הסמול פורוורדים הכי טובים באירופה והיתה נחיתות רק בעמדה מס' 2.
העונה יש קו אחורי שהוא פשוט קולקציה של שחקנים בינוניים ולא יותר.
אם בתחילת העונה חשבנו שלמכבי אין בקו האחורי אף שחקן ברמה של פארגו, אז היום אנו רואים שלמכבי גם אין שחקנים ברמות של אידסון ופרקינס.
אז כולנו מחכים ללנגפורד שיחזור לעצמו (ואנחנו עושים זאת כבר חודשיים) ומקווים שבטופ 16 מכבי תשתפר (כמו שבד"כ קורה), אבל עם קו אחורי כמו שיש למכבי העונה, אתה לא יוצא לקרב מול הטופ האירופי.
כמובן שיש סיכוי להעפיל לפיינל-פור ועם הגרלה נוחה בטופ 16 אפשר לפנטז על איסטנבול (וכבר ראינו קבוצות חלשות יותר מזאת של מכבי העונה שמצליחות לסיים כראש בית בשלב הטופ 16), אבל לראות את הקבוצה הזאת מגיע לאותו הישג של זאת מהעונה שעברה זה כבר בגדר מדע בדיוני.
מכבי צריכה להתחיל להלחם ולתת 200% בכל משחק כמו שרק מכבי יכולה לתת. אבל בינינו, הסגל העונה הוא פשוט לא מספיק טוב. חיזוק בדמותו של מאלט או דרייפר לא ישנה יותר מדי.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי asafb96 » 30 נובמבר 2011, 13:37

חביב אורנג'ד כתב:
asafb96 כתב:

כן, אני די האמנתי שמכבי של השנה שעברה תפתיע ותגיע להשגים טובים.
בשנה שעברה היה לך את אחד הרכזים הטובים ביותר באירופה, את אחד הסמול פורוורדים הכי טובים באירופה והיתה נחיתות רק בעמדה מס' 2.
העונה יש קו אחורי שהוא פשוט קולקציה של שחקנים בינוניים ולא יותר.
אם בתחילת העונה חשבנו שלמכבי אין בקו האחורי אף שחקן ברמה של פארגו, אז היום אנו רואים שלמכבי גם אין שחקנים ברמות של אידסון ופרקינס.
אז כולנו מחכים ללנגפורד שיחזור לעצמו (ואנחנו עושים זאת כבר חודשיים) ומקווים שבטופ 16 מכבי תשתפר (כמו שבד"כ קורה), אבל עם קו אחורי כמו שיש למכבי העונה, אתה לא יוצא לקרב מול הטופ האירופי.
כמובן שיש סיכוי להעפיל לפיינל-פור ועם הגרלה נוחה בטופ 16 אפשר לפנטז על איסטנבול (וכבר ראינו קבוצות חלשות יותר מזאת של מכבי העונה שמצליחות לסיים כראש בית בשלב הטופ 16), אבל לראות את הקבוצה הזאת מגיע לאותו הישג של זאת מהעונה שעברה זה כבר בגדר מדע בדיוני.
מכבי צריכה להתחיל להלחם ולתת 200% בכל משחק כמו שרק מכבי יכולה לתת. אבל בינינו, הסגל העונה הוא פשוט לא מספיק טוב. חיזוק בדמותו של מאלט או דרייפר לא ישנה יותר מדי.

אני בכלל לא נכנס לכל הוויכוח של הרמה של הקבוצה, כי חפרנו על זה בלי סוף, ואת דעתי אמרתי הרבה פעמים. זה ממש לא קשור.
לזרוק את העונה לפח מעכשיו, להגיד שזה בגדר מדע בדיוני שמכבי תשחזר את ההישג של שנה שעברה, שאין כמעט סיכוי, וצריך מזל, זה פשוט נשמע לי לוזרי ופחדני. מתאים למגדל, לא פה.
asafb96

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 30 נובמבר 2011, 13:44

אסף, אתה צודק, אבל אני לא אומר שצריכים לזרוק את העונה הפח, אלא להיות קצת מצאותיים יותר ולהנמיח צפיות.
עצם העובדה שהגענו למצב בו בכל מקרה מכבי תצטרך לעשות מהפכות בקו האחורי בקיץ, קצת מעידה על טעויות שנעשו בקיץ ועל חולשתו של הסגל הקיים.
הזכיה בהשגים מתחילה כבר בקיץ, ובקיץ הנוכחי מכבי די פשילה ונעשו יותר מדי נזקים בכדי שיהיה ניתן לתקן אותם תוך כדי תנועה.

לצפות מהקבוצה הזאת לשחזר את אותו השיג מזה של העונה שעברה, נראה לי פשוט לא ראלי.
אני מקווה מאוד שאתבדה, אבל אני חושב שפשוט צריכים להנמיך ציפיות.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי where is the love? » 30 נובמבר 2011, 13:46

חביב אורנג'ד כתב:אסף, אתה צודק, אבל אני לא אומר שצריכים לזרוק את העונה הפח, אלא להיות קצת מצאותיים יותר ולהנמיח צפיות.
עצם העובדה שהגענו למצב בו בכל מקרה מכבי תצטרך לעשות מהפכות בקו האחורי בקיץ, קצת מעידה על טעויות שנעשו בקיץ ועל חולשתו של הסגל הקיים.
הזכיה בהשגים מתחילה כבר בקיץ, ובקיץ הנוכחי מכבי די פשילה ונעשו יותר מדי נזקים בכדי שיהיה ניתן לתקן אותם תוך כדי תנועה.

לצפות מהקבוצה הזאת לשחזר את אותו השיג מזה של העונה שעברה, נראה לי פשוט לא ראלי.
אני מקווה מאוד שאתבדה, אבל אני חושב שפשוט צריכים להנמיך ציפיות.

אני גם חושב שצריך להנמיך צפיות , במיוחד שהמצב לא נראה מעודד כל כך... בכל אופן חביב גם אני בעד להחתים שחקן בעל פוטנציאל לשנים הבאות, אם יש אחד כזה מאשר להביא שחקן רק בשביל לסגור את הפער שנוצר ואז בסוף השנה שוב ילך, כי אז עוד פעם תהיה בעיה של כסף.
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Tom1313 ו־22 אורחים