המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
rc4991 כתב:שחקן נחמד מאוד,למרות שאני לא יודע למה אבל ממש בא לי על פולן
קודי כתב:להביא שחקן צעיר מדי תהיה טעות גדולה. לא רק שיהיה קשה לו להשתלב באמצע העונה בסיר הלחץ המטורף של מכבי, אלא שברור שגם אם בונים עליו לטווח ארוך והוא לא יצליח בחצי העונה הזו הוא פשוט לא ישאר. כבר היו מקרים כאלה בעבר, דוגמת בנו אודריך (שאפילו נתן עונה לא רעה וסיים את העונה טוב מאוד), שהגיעו שחקנים צעירים לטווח ארוך אבל ברגע שנתנו עונה אחת לא מדהימה או שהקבוצה לא הגיעה איתם להישגים הם עזבו.
הבעיה היא שבשביל כל איזה מאלט או דרייפר צריך לשלם ביי אאוט מכובד ועוד משכורת יפה וכל אחד מאלה יעלה יותר מכפול מהמחיר שאפשר היה להביא אותו בקיץ. לכן אני לא רואה את מכבי מוכנה לשלם סכומים כאלה על שחקנים שבסופו של דבר לא ישארו כאן. לכן קשה לי לראות את מכבי מביאה מישהו למעט איזה הימור שנפל מהמחנות שגם לא יוכל לתרום יותר מדי. אני גם לא חושב שזה בגלל קמצנות של הנהלת מכבי, מאחר שאני משוכנע שאם היה אפשר להביא שחקן נניח כמו ננדו דה-קולו, גם אם העלות שלו היתה כפולה, הם היו מכניסים את היד לכיס ועושים זאת. הבעיה היא שבמצב הנוכחי יש הרבה שחקנים בינוניים שצריך לשלם עבורם סכומים גבוהים יחסית. חבל שלא חשבו על זה קודם מאחר שכולם ידעו שזה יהיה המצב כשתסתיים השביתה ב-NBA.
בקיצור - איך שלא מסתכלים על זה מכבי בברוך גדול, אבל זה לא משהו שאי אפשר היה לצפות לו.
er79 כתב:לא בטוח. להזכירך, מבלגיה יצאו פישר ופרקינס. בכל אופן, אני לא מחזיק ממאלט באופן ספציפי. הייתי רוצה לראות פה את אארון ג'קסון, וגם פולן נראה שחקן מעניין על אף שאני מודה כי לא עקבתי אחריו.
חביב אורנג'ד כתב:אני חושב שאם באמת לא ניתן להחתים איזה שחקן תותח או להביא שחקן סטייל פארגו שיתפתח ועוד עונה יהפוך לשחקן על, אז באמת אין שום סיבה להביא שחקן בכלל.
אם מכבי תצליח לנצח מחר, היא כנראה תבטיח את המקום הראשון בבית.
במקרה כזה, שלב הטופ 16 יהיה יחסית יותר קל משלב הבתים ומכבי ככל הנראה תסיים בין שני המקומות הראשונים ותעפיל לשלב ההצלבה.
מעבר לשלב ההצלבה, אין למכבי הרבה מה לחפש, עם או בלי חיזוק. אני בספק שגם אם פארמר כן היה נשאר, מכבי יכלה להתמודד עם קבוצות כמו צסקא וברצלונה.
מכבי לא בנתה בקיץ קבוצה ששווה פיינל-פור ובטח שלא אליפות אירופה.
רצוי לחסוך את הכסף ולחשוב לעונה הבאה.
טופ 8 זה הישג לא בכלל ואולי עם קצת לחימה מכביסטית נוכל להגיע לקצת יותר.
LIAV10 כתב:חביב אורנג'ד כתב:אני חושב שאם באמת לא ניתן להחתים איזה שחקן תותח או להביא שחקן סטייל פארגו שיתפתח ועוד עונה יהפוך לשחקן על, אז באמת אין שום סיבה להביא שחקן בכלל.
במקרה כזה, שלב הטופ 16 יהיה יחסית יותר קל משלב הבתים ומכבי ככל הנראה תסיים בין שני המקומות הראשונים ותעפיל לשלב ההצלבה.
מעבר לשלב ההצלבה, אין למכבי הרבה מה לחפש, עם או בלי חיזוק. אני בספק שגם אם פארמר כן היה נשאר, מכבי יכלה להתמודד עם קבוצות כמו צסקא וברצלונה.
רצוי לחסוך את הכסף ולחשוב לעונה הבאה.
מה הקטע?
מכבי כל שנה נבניית על מנת להגיע לפיינל פור, איך אתה יכול להגיד מה שאתה אומר (ועוד אנחנו מובילים את הבית הכי חזק)
חביב אורנג'ד כתב:אני חושב שאם באמת לא ניתן להחתים איזה שחקן תותח או להביא שחקן סטייל פארגו שיתפתח ועוד עונה יהפוך לשחקן על, אז באמת אין שום סיבה להביא שחקן בכלל.
רצוי לחסוך את הכסף ולחשוב על העונה הבאה.
asafb96 כתב:חביב אורנג'ד כתב:אני חושב שאם באמת לא ניתן להחתים איזה שחקן תותח או להביא שחקן סטייל פארגו שיתפתח ועוד עונה יהפוך לשחקן על, אז באמת אין שום סיבה להביא שחקן בכלל.
כמה ברצלונה וצסק"א יש באירופה? מאיפה רוח הלוזריות הזאת? שנה שעברה מישהו כן האמין שמכבי עם הסגל ההוא יכולים לעלות?
חביב אורנג'ד כתב:asafb96 כתב:חביב אורנג'ד כתב:אני חושב שאם באמת לא ניתן להחתים איזה שחקן תותח או להביא שחקן סטייל פארגו שיתפתח ועוד עונה יהפוך לשחקן על, אז באמת אין שום סיבה להביא שחקן בכלל.
כמה ברצלונה וצסק"א יש באירופה? מאיפה רוח הלוזריות הזאת? שנה שעברה מישהו כן האמין שמכבי עם הסגל ההוא יכולים לעלות?
כן, אני די האמנתי שמכבי של השנה שעברה תפתיע ותגיע להשגים טובים.
בשנה שעברה היה לך את אחד הרכזים הטובים ביותר באירופה, את אחד הסמול פורוורדים הכי טובים באירופה והיתה נחיתות רק בעמדה מס' 2.
העונה יש קו אחורי שהוא פשוט קולקציה של שחקנים בינוניים ולא יותר.
אם בתחילת העונה חשבנו שלמכבי אין בקו האחורי אף שחקן ברמה של פארגו, אז היום אנו רואים שלמכבי גם אין שחקנים ברמות של אידסון ופרקינס.
אז כולנו מחכים ללנגפורד שיחזור לעצמו (ואנחנו עושים זאת כבר חודשיים) ומקווים שבטופ 16 מכבי תשתפר (כמו שבד"כ קורה), אבל עם קו אחורי כמו שיש למכבי העונה, אתה לא יוצא לקרב מול הטופ האירופי.
כמובן שיש סיכוי להעפיל לפיינל-פור ועם הגרלה נוחה בטופ 16 אפשר לפנטז על איסטנבול (וכבר ראינו קבוצות חלשות יותר מזאת של מכבי העונה שמצליחות לסיים כראש בית בשלב הטופ 16), אבל לראות את הקבוצה הזאת מגיע לאותו הישג של זאת מהעונה שעברה זה כבר בגדר מדע בדיוני.
מכבי צריכה להתחיל להלחם ולתת 200% בכל משחק כמו שרק מכבי יכולה לתת. אבל בינינו, הסגל העונה הוא פשוט לא מספיק טוב. חיזוק בדמותו של מאלט או דרייפר לא ישנה יותר מדי.
חביב אורנג'ד כתב:אסף, אתה צודק, אבל אני לא אומר שצריכים לזרוק את העונה הפח, אלא להיות קצת מצאותיים יותר ולהנמיח צפיות.
עצם העובדה שהגענו למצב בו בכל מקרה מכבי תצטרך לעשות מהפכות בקו האחורי בקיץ, קצת מעידה על טעויות שנעשו בקיץ ועל חולשתו של הסגל הקיים.
הזכיה בהשגים מתחילה כבר בקיץ, ובקיץ הנוכחי מכבי די פשילה ונעשו יותר מדי נזקים בכדי שיהיה ניתן לתקן אותם תוך כדי תנועה.
לצפות מהקבוצה הזאת לשחזר את אותו השיג מזה של העונה שעברה, נראה לי פשוט לא ראלי.
אני מקווה מאוד שאתבדה, אבל אני חושב שפשוט צריכים להנמיך ציפיות.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Tom1313 ו־22 אורחים