המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
חביב אורנג'ד כתב:קובי כתב:חביב אורנג'ד כתב:קובי כתב:איפה יובל ? חבר'ה, אם אתם רוצים את הכסף שלכם בכיס, לא למלא איתו כל משחק מזל, לרבות טוטו, לוטו, חיש גד וסטריפ פוקר
קובי, אני לא יודע מה סיפרו לך, אבל בסטריפ פוקר בד"כ לא מקבלים כסף... אבל דברים לא פחות טובים מכסף כן ניתן לקבל... תלוי כמובן במשתתפים ובעיקר במשתתפות...
חביב, אני דיסקרטי בעניינים האלה... אם יובל ירצה לספר לכם מה קרה ב-1 על 1 שלנו בסטריפ פוק, הוא יספר...![]()
תחתון מנומר
קובי, אני לא מאמין עליך, אתה משחק פוקר 1 על 1??
קודי כתב:טוב, ההימור שלי שההיגיון ינצח היה מוטעה מיסודו. שכחתי שהאגו יכול להיות במקרים רבים חזק הרבה יותר מכל הגיון. פשוט מדהים שהכל התפצץ אחרי שסיכמו כבר את חלוקת ההכנסות ואת מדרגות המס (על חריגה מתקרת השכר) ונותרו נושאים איזוטריים כמו בכמה כסף יכולה קבוצה שחורגת מהתקרה להחתים שחקנים חופשיים או האם היא יכולה לבצע החתמה ומיד טרייד על השחקן (מהלך שבוצע 4 או 5 פעמים ב-10 השנים האחרונות). האמת היא שדי ברור שזה לא נפל על הפרטים הקטנים האלה אלא על האגו של בילי האנטר ודייויד סטרן. סביר להניח שבמידה שהצעת הליגה היתה מגיעה להצבעה של 450 השחקנים היא היתה עוברת והשביתה היתה מסתיימת, אבל כל זה כבר היסטוריה.
עכשיו סביר להניח שכל הכסף שהצדדים רוצים להרוויח ילך לעורכי דין ממולחים שיתישו אחד את השני בבתי משפט בזמן שהשחקנים יושבים בבית (או משחקים באירופה ובסין). דווקא ב-NFL המהלך הזה זירז את המו"מ (למרות שהשחקנים לא הצליחו לנצח בבית משפט) אבל ההבדל הוא ששם התחילו את המהלך בחודש יוני והיה גם לחץ ציבורי עצום לאי ביטול העונה, מאחר שהפוטבול פופולרי בארה"ב פי כמה מהכדורסל.
בקיצור - חבל, אבל כנראה שהצדדים צריכים לחטוף פעם אחת ולתמיד מכה אנושה כדי להבין שככה אי אפשר להמשיך. קשה לי מאוד להאמין שיהיה כדורסל העונה ב-NBA ואני גם לא אתפלא אם בעוד כמה ימים יכריז דייויד סטרן על מועד של כמה שבועות מעכשיו אחריו תבוטל העונה, אבל לא נראה שזה כבר יעזור לו ולעונה הקרובה. מצד שני - ההימורים שלי עד עכשיו בנוגע לשביתה לא היו מהמוצלחים (וזה אנדרסטייטמנט השנה) אז לא אתפלא אם ההיפך יקרה.
roy1000 כתב:כרגע לא ניתן לנהל מו"מ ועד שהשחקנים לא יגישו תביעה לבית המשפט, ובית המשפט יקבע דיון ראשוני, לא יקרה כלום. נשארו מקסימום 7 שבועות עד להודעה על ביטול העונה ונראה לי שהסיכוי שהדברים יגיעו למיצוי ב- 7 שבועות האלו קלושים. כרגע נראה שרק נס יציל את עונת ה- NBA הנוכחית.
החדשות הרעות יותר הן שלחלוטין לא ברור מה המשמעות של ביטול העונה. לקבוצות ה- NBA חובות עתק ובשביל להחזיר את החובות האלו, הבעלים יצטרכו לבקש ויתורים נוספים מהשחקנים ובכלל לא ברור את יש לזה סיכוי. ייתכן מאוד שראינו את משחק ה- NBA האחרון.
Allan Turing כתב:איזה קרקס נהיה... פאו בדרך לבארסה, כספי במכבי, KD יחתום גם הוא באירופה, וזה מסוכן...
כל קבוצה בינונית שתחתים סופר סטאר בינואר תהפוך למועמדת לתואר.
קובי כתב:Allan Turing כתב:איזה קרקס נהיה... פאו בדרך לבארסה, כספי במכבי, KD יחתום גם הוא באירופה, וזה מסוכן...
פאו-כספי-דוראנט ----> יחי ההבדל הקטן...
roy1000 כתב:כרגע לא ניתן לנהל מו"מ ועד שהשחקנים לא יגישו תביעה לבית המשפט, ובית המשפט יקבע דיון ראשוני, לא יקרה כלום. נשארו מקסימום 7 שבועות עד להודעה על ביטול העונה ונראה לי שהסיכוי שהדברים יגיעו למיצוי ב- 7 שבועות האלו קלושים. כרגע נראה שרק נס יציל את עונת ה- NBA הנוכחית.
החדשות הרעות יותר הן שלחלוטין לא ברור מה המשמעות של ביטול העונה. לקבוצות ה- NBA חובות עתק ובשביל להחזיר את החובות האלו, הבעלים יצטרכו לבקש ויתורים נוספים מהשחקנים ובכלל לא ברור את יש לזה סיכוי. ייתכן מאוד שראינו את משחק ה- NBA האחרון.
misha כתב:אתה הולך רחוק מדי. לא כל כך מהר הייתי הולך למחוזות של סוף הNBA. זה לא שיש אלטרנטיבה כלשהי ואנחנו עוד רחוקים ממצב של לסגור את כל העסק לגמרי. הבעלים יכולים להרשות לעצמם לאבד עונה הרבה יותר מהשחקנים. בהוקי בזמנו איבדו עונה ושרדו את זה למרות שבהוקי יש אלטרנטיבה יותר טובה לNHL מאשר בכדורסל לNBA.
לגבי העונה הזאת זה נראה כרגע רע מאוד, אבל לך תדע, אולי ברגע האחרון יתעשתו יגיעו לאיזשהו סיכום. ב98 הסיכום הגיע בסביבות ינואר.
roy1000 כתב:misha כתב:אתה הולך רחוק מדי. לא כל כך מהר הייתי הולך למחוזות של סוף הNBA. זה לא שיש אלטרנטיבה כלשהי ואנחנו עוד רחוקים ממצב של לסגור את כל העסק לגמרי. הבעלים יכולים להרשות לעצמם לאבד עונה הרבה יותר מהשחקנים. בהוקי בזמנו איבדו עונה ושרדו את זה למרות שבהוקי יש אלטרנטיבה יותר טובה לNHL מאשר בכדורסל לNBA.
לגבי העונה הזאת זה נראה כרגע רע מאוד, אבל לך תדע, אולי ברגע האחרון יתעשתו יגיעו לאיזשהו סיכום. ב98 הסיכום הגיע בסביבות ינואר.
ה- NBA נמצא על סף קטסטרופה פיננסית. הבעיה היא שלא ניתן כרגע לנהל מו"מ כי אין איגוד שחקנים. צריך לחכות לתביעה שהם יגישו בשביל לנהל מו"מ וכרגע השחקנים בכלל לא מאורגנים להגשת תביעה ולא ברור מתי זה יקרה. לא בטוח שלו"ז של תחילת ינואר הוא בכלל ריאלי לדיון בבימ"ש. הסיכויים שנראה עונה נראים קלושים כרגע, אלא אם כן השחקנים יצאו במרד רבתי נגד האנטר.
rc4991 כתב:יש לי שאלה:אם הליגה תבוטל זה אומר שבתכלס גם שאר העונות מבוטלות עד שיסיגו סיכום,לא?
קובי כתב:Allan Turing כתב:איזה קרקס נהיה... פאו בדרך לבארסה, כספי במכבי, KD יחתום גם הוא באירופה, וזה מסוכן...
פאו-כספי-דוראנט ----> יחי ההבדל הקטן...
קודי כתב:הפתעה, הפתעה: מסתבר שהחל מאתמול מתקיים מו״מ חשאי בין הליגה לבין השחקנים בנסיון לסגור הסכם עד סוף השבוע הקרוב ולהתחיל את הליגה לפני חג המולד.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־15 אורחים