המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:jol9 כתב:שמואל1 כתב:ושמואל, הסגל המעודכן שלך חסר כמה שחקנים, כמו דוראנט, כריס פול וקווין לאב.
הסגל שלי ריאלי לחלוטין. אין שם שום דבר שלא אפשרי כלכלית או רעיונית מבחינת מכבי.
מבחינת ריאל זה אולי ריאלי. שכחת שבמכבי לא משלמים יותר ממליון וגם זה רק לזר אחד או שניים?
את לאנגפורד לבדו מכבי לא תצליח להשאיר כנראה, אז אתה מדבר גם על ארויו, וסוני ווימס??
אם מכבי תתאמץ, לנגפורד ישאר פה. ארויו היום יעלה פחות ממיליון דולר. סוני ווימס הוא בונוס אם ישאר כסף, אפשר להביא שחקן יותר זול במקומו.
Holiday_Armadillo כתב:בקיצור, אם הוא באמת כל כך טוב והוא הפנטזיה של רוב הפורום אז הוא לא יגיע הנה
חביב אורנג'ד כתב:jol9 כתב:שמואל1 כתב:קודי כתב:http://sports.walla.co.il/?w=/196/2528290
הרבה סיבות לאופטימיות... (כמו דייויד לוגאן במקום קית' לנגפורד...).
ללא קשר לכתבה, באמת שאני מתקשה לראות את בלאט ממשיך במכבי, כשברור לכולם שהוא לא מאמן זול ושני הצדדים לא ממש אוהבים אחד את השני וגם נראה שלא ממש מעריכים זה את זה. זה הנושא שהכי מטריד אותי לקראת העונה הבאה - לא הנדריקס, לא לנגפורד ולא אף אחד, רק בלאט - שהוא הבסיס החיובי העיקרי של כל המערכת הזו.
הדברים שאומרים פה על היחסים בין פדרמן לבלאט מאוד מטרידים. לא חשבתי שזה הגיע למצב כזה. אם באמת פדרמן מנסה לדחוף את בלאט החוצה באמצעות הראיון, אולי יש לו כבר מאמן אחר סגור. יש מצב שמדובר באטורה מסינה (בעבר הביע נכונות לבוא למכבי), שמשמש בתפקיד "שקר כלשהו" בלייקרס?
א - מכבי בחיים לא תביא מאמן שמרוויח יותר ממה שבלאט אמור להרוויח. הרי החברים שם חושבים, שמאמן הוא צינור שאמור להעביר לשחקנים את ההוראות של
הצוות המקצועי האמיתי (או לפחות אלה שחושבים שהם כאלה).
ב - פדרמן בחיים לא יביא מאמן חזק ודעתן, אחרי שהוא נפרד מפיני ומצביקה, ואולי גם מבלאט.
א - מכבי כבר החתימה רק לפני שנתיים מאמן שמרוויח הרבה יותר ממה שבלאט מרוויח כעת (וזה עוד כאשר התקציב היה קטן יותר) ואפילו היתה מוכנה לשלם סכום מטורף כאשר הוא ישב בבית ולא עשה כלום.
ב- אותו פדרמן היה זה שסלל את הבאתו של אותו מאמן שהזכרתי בסעיף א'.
בקיץ בו אוברדוביץ' פנוי ואחרי שבמכבי עברו מאמנים כמו פיני גרשון ודיויד בלאט, לא יפתיע אותי אם פדרמן ינסה להביא את השועל הסרבי.
שחף כתב:לא הבנתי את האיזכור של ג'קסון כמחליף של לאנגפורד. ג'קסון הוא רכז טבעי, לאנגפורד הוא 2. זה בערך כמו שהיו מזכירים את עומאר קוק כמחליף ללאנגפורד. אם לאנגפורד הולך הייתי מכוון קצת יותר גבוה מלוגאן(למרות שעם הפדרמניזם לא בטוח שאפשר לעשות את זה). הייתי מחפש 2 עם יד אוטומאטית משלוש. אולי ברייסי רייט מסראגוסה, נניח(1.8 שלשות השנה ב-42%).
Lirca כתב:לכל אלה שטענו שסגל עם ג'קסון, הלפרין וסמית' זה סגל יורוקאפ טוב, אולי על פניו אתם צודקים, אבל לדעתי דווקא זה עשוי להיות אחלה הרכב.
כשיש שחקנים שמאיישים את כל העמדות (קרי רכז נורמלי, קרי סנטר נורמלי וכו'), הרבה יותר קל להצליח (רק תיזכרו לאן הגענו בשנה שעברה).
האמת שגם לא חייבים סגל של 12-13 שחקנים. ב-2011 הגענו לגמר היורוליג עם סגל של 11 שחקנים.
מה שחשוב בסופו של דבר זה שהשחקנים יתחברו לכדי קבוצה אחת טובה עם שיטה ודרך. אני בהחלט מאמין שבשנה הבאה אם בלאט יישאר ויהיה לו מההתחלה סגל נורמלי עם שחקנים בכל העמדות וכמובן בלי הליגה האדריאטית, הוא יצליח לעשות את זה.
לדעתי ולפי הדברים שאני קורא כאן ובאינטרנט על השחקנים שהוזכרו כמועמדים, זה יהיה אחלה סגל:
רכז: ג'קסון ואוחיון
סקנד: לנגפורד, הלפרין, בורשטיין
סמול: סמית' ופניני
פ"פ: מצ'באן, אליהו, בלו (אם לא יפרוש כמובן)
סנטר: סופו/שרמדיני והנדריקס
אני חושב שלא צריך למהר ולוותר על סופו. לדעתי אחרי שיעבור את הניתוח, ישתקם ויעבוד נכון בקיץ הוא יגיע כמו חדש לעונה הבאה. כמו שאנחנו מכירים אותו ברור שבעונה כמו זו הנוכחית הוא לא היה מחזיק מעמד עד הסוף וסוחב פציעה פה ושם. אל תשכחו שעד סוף השלב הראשון הוא עוד היה במיטבו (זוכרים את המשחקים נגד ריאל ומילאנו בבית?).
מישהו יודע אגב מה עם החוזה של זיסיס בסיינה?
itay92 כתב:ספורסטאר יכול להגיע גם מעמדה 4/5.
מה גם יכול להתברר שגקסון הוא סופרסטאר ויתפתח במהלך העונה כמו פארגו...
itay92 כתב:כשאמרתי לספורסטאר מהגבוהים,יותר התכוונתי למצבאן,עונה טובה שלו ופריצה של גאקסון(אנחנו מדברים כאילו הוא כבר חתם) ותהיה עונה מצוינת.
LIAV10 כתב:אבל הוא רכז, אתה חייב סקורר ליד הרכז..
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Google Adsense [Bot], התנין ו־23 אורחים