מלפפונים מוקדמים, שרמדיני מועמד

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מלפפונים מוקדמים, שרמדיני מועמד

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 28 אפריל 2012, 00:46

בקיצור, אם הוא באמת כל כך טוב והוא הפנטזיה של רוב הפורום אז הוא לא יגיע הנה
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי misha » 28 אפריל 2012, 06:56

שמואל1 כתב:
jol9 כתב:
שמואל1 כתב:
ושמואל, הסגל המעודכן שלך חסר כמה שחקנים, כמו דוראנט, כריס פול וקווין לאב.

הסגל שלי ריאלי לחלוטין. אין שם שום דבר שלא אפשרי כלכלית או רעיונית מבחינת מכבי.

מבחינת ריאל זה אולי ריאלי. שכחת שבמכבי לא משלמים יותר ממליון וגם זה רק לזר אחד או שניים?
את לאנגפורד לבדו מכבי לא תצליח להשאיר כנראה, אז אתה מדבר גם על ארויו, וסוני ווימס??

אם מכבי תתאמץ, לנגפורד ישאר פה. ארויו היום יעלה פחות ממיליון דולר. סוני ווימס הוא בונוס אם ישאר כסף, אפשר להביא שחקן יותר זול במקומו.

איך בדיוק סוני ווימס הוא בונוס? גם אם יהיה באירופה (רוב הסיכויים שלא, מקומו בNBA) הוא כנראה יעלה יותר ממה שמכבי משלמת לשחקנים בכירים ובטח לא מישהו שאתה מביא בנוסף כשיש לך כבר סמול פותח. בטח ובטח לא לקבוצה עם תקציב של מכבי.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי LIAV10 » 28 אפריל 2012, 06:58

Holiday_Armadillo כתב:בקיצור, אם הוא באמת כל כך טוב והוא הפנטזיה של רוב הפורום אז הוא לא יגיע הנה

אני מחכה ליום שתיהיהי יותר אופטימית..די עם הפסימיות :::
:bigsmile2
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי er79 » 28 אפריל 2012, 07:28

ווימס שחקן אנ.בי.איי. שם מקומו. באירופה הוא לא ישחק.
על אף שהייתי משווע לראות פה גם את לנגפורד וגם את ג'קסון, אין לי בעיה לקבל את לוגאן אם זה אומר שג'קסון יהיה פה. רכז פליימייקר הוא עמדה שחשובה לי יותר מכל. לנגפורד יותר טוב יותר מלוגאן, אבל אני יאכל את הלוקש הזה.
er79

הודעהעל ידי jol9 » 28 אפריל 2012, 08:04

חביב אורנג'ד כתב:
jol9 כתב:
שמואל1 כתב:
קודי כתב:http://sports.walla.co.il/?w=/196/2528290

הרבה סיבות לאופטימיות... (כמו דייויד לוגאן במקום קית' לנגפורד...).

ללא קשר לכתבה, באמת שאני מתקשה לראות את בלאט ממשיך במכבי, כשברור לכולם שהוא לא מאמן זול ושני הצדדים לא ממש אוהבים אחד את השני וגם נראה שלא ממש מעריכים זה את זה. זה הנושא שהכי מטריד אותי לקראת העונה הבאה - לא הנדריקס, לא לנגפורד ולא אף אחד, רק בלאט - שהוא הבסיס החיובי העיקרי של כל המערכת הזו.

הדברים שאומרים פה על היחסים בין פדרמן לבלאט מאוד מטרידים. לא חשבתי שזה הגיע למצב כזה. אם באמת פדרמן מנסה לדחוף את בלאט החוצה באמצעות הראיון, אולי יש לו כבר מאמן אחר סגור. יש מצב שמדובר באטורה מסינה (בעבר הביע נכונות לבוא למכבי), שמשמש בתפקיד "שקר כלשהו" בלייקרס?

א - מכבי בחיים לא תביא מאמן שמרוויח יותר ממה שבלאט אמור להרוויח. הרי החברים שם חושבים, שמאמן הוא צינור שאמור להעביר לשחקנים את ההוראות של
הצוות המקצועי האמיתי (או לפחות אלה שחושבים שהם כאלה).
ב - פדרמן בחיים לא יביא מאמן חזק ודעתן, אחרי שהוא נפרד מפיני ומצביקה, ואולי גם מבלאט.

א - מכבי כבר החתימה רק לפני שנתיים מאמן שמרוויח הרבה יותר ממה שבלאט מרוויח כעת (וזה עוד כאשר התקציב היה קטן יותר) ואפילו היתה מוכנה לשלם סכום מטורף כאשר הוא ישב בבית ולא עשה כלום.
ב- אותו פדרמן היה זה שסלל את הבאתו של אותו מאמן שהזכרתי בסעיף א'.

בקיץ בו אוברדוביץ' פנוי ואחרי שבמכבי עברו מאמנים כמו פיני גרשון ודיויד בלאט, לא יפתיע אותי אם פדרמן ינסה להביא את השועל הסרבי.

זה היה חד פעמי...
הרשה לי לגחך.
מכבי לא תסתכל לא על השועל הסרבי ולא על הג'נטלמן האיטלקי, ואתה יודע מה, גם אם כן, הם לא יהיו כאן הרבה מדי זמן.
פליטה אחת לא רצונית של פדרמן והשועל אוכל לו את הראש.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 28 אפריל 2012, 08:49

לא הבנתי את האיזכור של ג'קסון כמחליף של לאנגפורד. ג'קסון הוא רכז טבעי, לאנגפורד הוא 2. זה בערך כמו שהיו מזכירים את עומאר קוק כמחליף ללאנגפורד. אם לאנגפורד הולך הייתי מכוון קצת יותר גבוה מלוגאן(למרות שעם הפדרמניזם לא בטוח שאפשר לעשות את זה). הייתי מחפש 2 עם יד אוטומאטית משלוש. אולי ברייסי רייט מסראגוסה, נניח(1.8 שלשות השנה ב-42%).
שחף

הודעהעל ידי er79 » 28 אפריל 2012, 09:13

שחף, הדיבורים על ג'קסון במקום לנגפורד אינם קשורים לעמדות שלהם, אלא על התאמות תקציב. בגלל שלנגפורד יקר מדי, אין אפשרות כלכלית לצרף גם את ג'קסון. לוגאן, ככל הנראה זול יותר, מה שמאפשר גם את הבאת ג'קסון, לפיכך מבחינת חילופי עמדות, לוגאן אמור להיות המחליף של לנגפורד. ג'קסון לא מחליף אף שחקן, הוא רכז זר נוסף לצידו של אוחיון.
er79

הודעהעל ידי Assaf M » 28 אפריל 2012, 09:50

שחף כתב:לא הבנתי את האיזכור של ג'קסון כמחליף של לאנגפורד. ג'קסון הוא רכז טבעי, לאנגפורד הוא 2. זה בערך כמו שהיו מזכירים את עומאר קוק כמחליף ללאנגפורד. אם לאנגפורד הולך הייתי מכוון קצת יותר גבוה מלוגאן(למרות שעם הפדרמניזם לא בטוח שאפשר לעשות את זה). הייתי מחפש 2 עם יד אוטומאטית משלוש. אולי ברייסי רייט מסראגוסה, נניח(1.8 שלשות השנה ב-42%).

ברייסי רייט זה קצת יותר גבוה? אתה טועה ידידי, זה לא שחקן למכבי. שחקן בינוני, לא יותר מזה.
לוגאן הוא קומבו גארד שבלאט מאוד אוהב. הוא לא קיבל הרבה דקות מז'לקו, בעיקר בגלל היכולת של שאראס, גם בקאחה לבורל הוא לא הוכיח את עצמו מספיק.
Assaf M

הודעהעל ידי Lirca » 28 אפריל 2012, 09:52

לכל אלה שטענו שסגל עם ג'קסון, הלפרין וסמית' זה סגל יורוקאפ טוב, אולי על פניו אתם צודקים, אבל לדעתי דווקא זה עשוי להיות אחלה הרכב.
כשיש שחקנים שמאיישים את כל העמדות (קרי רכז נורמלי, קרי סנטר נורמלי וכו'), הרבה יותר קל להצליח (רק תיזכרו לאן הגענו בשנה שעברה).
האמת שגם לא חייבים סגל של 12-13 שחקנים. ב-2011 הגענו לגמר היורוליג עם סגל של 11 שחקנים.
מה שחשוב בסופו של דבר זה שהשחקנים יתחברו לכדי קבוצה אחת טובה עם שיטה ודרך. אני בהחלט מאמין שבשנה הבאה אם בלאט יישאר ויהיה לו מההתחלה סגל נורמלי עם שחקנים בכל העמדות וכמובן בלי הליגה האדריאטית, הוא יצליח לעשות את זה.

לדעתי ולפי הדברים שאני קורא כאן ובאינטרנט על השחקנים שהוזכרו כמועמדים, זה יהיה אחלה סגל:
רכז: ג'קסון ואוחיון
סקנד: לנגפורד, הלפרין, בורשטיין
סמול: סמית' ופניני
פ"פ: מצ'באן, אליהו, בלו (אם לא יפרוש כמובן)
סנטר: סופו/שרמדיני והנדריקס

אני חושב שלא צריך למהר ולוותר על סופו. לדעתי אחרי שיעבור את הניתוח, ישתקם ויעבוד נכון בקיץ הוא יגיע כמו חדש לעונה הבאה. כמו שאנחנו מכירים אותו ברור שבעונה כמו זו הנוכחית הוא לא היה מחזיק מעמד עד הסוף וסוחב פציעה פה ושם. אל תשכחו שעד סוף השלב הראשון הוא עוד היה במיטבו (זוכרים את המשחקים נגד ריאל ומילאנו בבית?).
מישהו יודע אגב מה עם החוזה של זיסיס בסיינה?
Lirca

הודעהעל ידי Assaf M » 28 אפריל 2012, 09:54

אני מניח שהפרידה מסופו היא בלתי נפרדת.
ישנה תחושה בקבוצה שכל ההתעסקות סביבו מוציאה את הדעת של הצוות המקצועי והאמת, אני דיי מבין למה. המצבי רוח, העבירות, המשקל והפציעות.
Assaf M

הודעהעל ידי where is the love? » 28 אפריל 2012, 10:05

גקסון שחקן מצויין ומאוד מתאים למכבי, למעשה אפילו בדיוק מה שאנחנו צריכים, ליד הלפרין וסמית, זה לא אומר סגל יורוקאפ.
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי jol9 » 28 אפריל 2012, 10:17

Lirca כתב:לכל אלה שטענו שסגל עם ג'קסון, הלפרין וסמית' זה סגל יורוקאפ טוב, אולי על פניו אתם צודקים, אבל לדעתי דווקא זה עשוי להיות אחלה הרכב.
כשיש שחקנים שמאיישים את כל העמדות (קרי רכז נורמלי, קרי סנטר נורמלי וכו'), הרבה יותר קל להצליח (רק תיזכרו לאן הגענו בשנה שעברה).
האמת שגם לא חייבים סגל של 12-13 שחקנים. ב-2011 הגענו לגמר היורוליג עם סגל של 11 שחקנים.
מה שחשוב בסופו של דבר זה שהשחקנים יתחברו לכדי קבוצה אחת טובה עם שיטה ודרך. אני בהחלט מאמין שבשנה הבאה אם בלאט יישאר ויהיה לו מההתחלה סגל נורמלי עם שחקנים בכל העמדות וכמובן בלי הליגה האדריאטית, הוא יצליח לעשות את זה.

לדעתי ולפי הדברים שאני קורא כאן ובאינטרנט על השחקנים שהוזכרו כמועמדים, זה יהיה אחלה סגל:
רכז: ג'קסון ואוחיון
סקנד: לנגפורד, הלפרין, בורשטיין
סמול: סמית' ופניני
פ"פ: מצ'באן, אליהו, בלו (אם לא יפרוש כמובן)
סנטר: סופו/שרמדיני והנדריקס

אני חושב שלא צריך למהר ולוותר על סופו. לדעתי אחרי שיעבור את הניתוח, ישתקם ויעבוד נכון בקיץ הוא יגיע כמו חדש לעונה הבאה. כמו שאנחנו מכירים אותו ברור שבעונה כמו זו הנוכחית הוא לא היה מחזיק מעמד עד הסוף וסוחב פציעה פה ושם. אל תשכחו שעד סוף השלב הראשון הוא עוד היה במיטבו (זוכרים את המשחקים נגד ריאל ומילאנו בבית?).
מישהו יודע אגב מה עם החוזה של זיסיס בסיינה?

השאלה היא האם זה סגל שיכול ללכת עד הסוף. התחושה היא שלא, אבל כמובן שאי אפשר לדעת מראש.

בכל אופן, את מצ'באן צריך להיות בקבוצה, על מנת לעלות את רמת הכשרון, שכנראה יהיה חסר. אשמח גם לראות את יותם, אבל כמובן כשחקן שהוא סוג של דבק
ולא שחקן שעליו מתבססת ההתקפה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 28 אפריל 2012, 10:49

אם מכבי הולכים על קו אחורי שלאוחיו, הלפרין, ג'קסון ולוגאן אז באמת חייבים מישהו אדיר בעמדה מספר 3..
עם כל הכבוד לסמית' קשה לי לראות את מכבי מגיעים עד הסוף עם קו אחורי שיש בו שחקנים טובים, אבל לא טובים מאוד..
בכל קבוצה שהולכת עד הסוף צריך לפחות סופרסטאר אחד,ף את זה אפילו בלאט אמר..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי itay92 » 28 אפריל 2012, 10:54

ספורסטאר יכול להגיע גם מעמדה 4/5.
מה גם יכול להתברר שגקסון הוא סופרסטאר ויתפתח במהלך העונה כמו פארגו...
itay92

הודעהעל ידי LIAV10 » 28 אפריל 2012, 11:06

itay92 כתב:ספורסטאר יכול להגיע גם מעמדה 4/5.
מה גם יכול להתברר שגקסון הוא סופרסטאר ויתפתח במהלך העונה כמו פארגו...

אין שום ספק שהוא יכול להגיע לרמות של פארגו ויותר, אבל אני עדיין לא בטוח שכזה שחקן יכול להביא תואר לא משנה כמה הוא טוב..
הוא לא מהסטייל של DD שיכול להביא תארים, אלא יותר מהסטייל של מקאלב שלא משנה כמה הוא אדיר הוא לא ייקח שום תואר כששאר הסגל הוא טוב, ורק טוב, לא מצויין..

סנטר סופרסטאר אתה לא תקבל פה בחיים, ובתכלס, באירופה אין כמעט סנטרים (2 לכל היותר)? שאני יכול לקרוא להם סופרסטארים..
באירופה סנטר הוא לא זה שמביא תואר, אלא יותר משלים, מחפה כזה..
צסקא יקחו את היורוליג בגלל קרילינקו בעיקר ופחות בגלל קרסטיץ'..

לפי דעתי צריך להביא סווינגמן מהאן בי איי..
תראה את אנדרסון, שחקן של 8 נקודות בלבד, אבל שהיה פה היה לנו ברור שהוא מהשחקנים היותר מוכשרים שנחתו פה (כמובן שזה לא משנה עם החרא אישיות שלו)..

הסנטר הכי טוב שאני יכול לחשוב עליו למכבי הוא מאריץ', אבל הוא לא יביא תואר עם ג'קסון וסמית', הוא יביא תואר עם ג'קסון וקורטני לי, דונטה גרין או מייקל רד לדוגמא שהם שמות ריאלים..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי itay92 » 28 אפריל 2012, 11:52

כשאמרתי לספורסטאר מהגבוהים,יותר התכוונתי למצבאן,עונה טובה שלו ופריצה של גאקסון(אנחנו מדברים כאילו הוא כבר חתם) ותהיה עונה מצוינת.
itay92

הודעהעל ידי LIAV10 » 28 אפריל 2012, 11:55

itay92 כתב:כשאמרתי לספורסטאר מהגבוהים,יותר התכוונתי למצבאן,עונה טובה שלו ופריצה של גאקסון(אנחנו מדברים כאילו הוא כבר חתם) ותהיה עונה מצוינת.

שוב, מתי פעם אחרונה גבוה לקח אליפות בלי סקורר מעמדות 2-3?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי itay92 » 28 אפריל 2012, 12:01

בגלל זה אני בונה על גאקסון שיתפתח ויהפוך לשחקן טוב ברמה של פארגו...
itay92

הודעהעל ידי LIAV10 » 28 אפריל 2012, 12:15

אבל הוא רכז, אתה חייב סקורר ליד הרכז..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי itay92 » 28 אפריל 2012, 12:57

LIAV10 כתב:אבל הוא רכז, אתה חייב סקורר ליד הרכז..

ופארגו לא היה רכז? ובכל זאת היה הסקורר של הקבוצה(לפחות בסוף העונה)
itay92

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Google Adsense [Bot], התנין ו־23 אורחים