פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: אשכול הסקאוטינג החדש

20 פברואר 2013, 19:26

yzafrir כתב:
roy1000 כתב:
yzafrir כתב:אם ישחק טוב הוא ימשיך ואם לא אז ישוחרר ...גם בקליבלאנד הוא פתח טוב ושוחרר בסוף , תלוי ביכולת שלו .

קליבלנד זו קבוצה בבלאגן שרצתה לפנות מקום לטריידים. לפארגו יש מקום ב- NBA. הוא לא פחות טוב מביינום ובראיין רוברטס ומרבית הסיכויים שהוא ימצא קבוצה גם לעונה הבאה.

יש גם הרבה שחקנים באירופה שמקומם ב-NBA והם עדיין בחרו לשחק באירופה .
ברור שזה תלוי במחיר אבל פארגו לא הולך לקבל חוזה בNBA של 1.5 נטו , כך שבסכום הנכון אפשר להביא אותו....הוא עדיין לא עשה בNBA את מה שפארמר עשה כדי לקבל חוזה מליונים מובטח....

לגבי כספי , בקמפיין האחרון של הנבחרת הוא היה ברמה אחת מעל כולם ובכלל רואים אצלו את השיפור גם מבחינה פיזית וגם מבחינת המשחק . השאלה כמה כסף שווה למכבי לשלם לו , ולדעתי הוא רחוק מהיכולת הכספית של מכבי...

פארגו הוכיח פעם אחר פעם שלא כסף זה מה שהוא מחפש ב-NBA

21 פברואר 2013, 00:33

מה אתם אומרים לגבי השחקנים שוואלה מציעה?
http://sports.walla.co.il/?w=/151/2618543
מישהו מכיר אותם? יש שם משהו או ששוב וואלה מוכיחים שהם לא מבינים הרבה?

21 פברואר 2013, 01:20

חנו'ש כתב:מה אתם אומרים לגבי השחקנים שוואלה מציעה?
http://sports.walla.co.il/?w=/151/2618543
מישהו מכיר אותם? יש שם משהו או ששוב וואלה מוכיחים שהם לא מבינים הרבה?

לפי דעתי מקי הוא לא ברמה שאנחנו מחפשים. זה נחמד שהוא אול-אראונד כזה, תורם בכל הפרמטרים, אבל אנחנו יודעים שביורוליג צריכים רכז שקודם כל יהיה רכז ברמה, ורק אם כן, אז זה נחמד אם הוא תורם עוד דברים, אחרת אנחנו שוב נקבל סוג של פרקינס (גם מקי די חלש בקליעה לשלוש). דרך אגב, מקי עף היום מהיורוקאפ אחרי הפסד לבודיבלניק האוקראינית...

את טולסון לא ראיתי כל כך הרבה, אבל הוא מזכיר לי את קארל אינגליש (ששיחק בקאחה לאבורל אם את זוכרת), רק שקארל אינגליש שחקן ברמה גבוהה יותר. קשה לדעת איך הוא יקלע ביורוליג. בנוסף, מה שחסר לי אצלו, זה שהוא לא ממש עוזר בבניית ההתקפה (1.3 אסיסטים ב 27 דקות בממוצע). מה שמחזיר אותנו ללוגאן, שגם הוא יודע לקלוע שלשות, אבל מתקשה ליצור לחברים כשנדרש.

הקיצר, לא היתי מהמר, ששני השחקנים האלה יצליחו ביורוליג. אבל אם להמר על מישהו אחד בכל זאת, אז למקי יש סיכוי טוב יותר

22 פברואר 2013, 13:43

מה יש לכם להגיד על הסנטר פאב מלו?
במקרה שמעתי את השם שלו היום וביררתי עליו קצת,נכון שאני עוד לא מכיר אותו אבל הוא נשמע שחקן מאוד מעניין
http://nbadraft.net/players/fab-melo
http://www.draftexpress.com/profile/Fab-Melo-5715/
מישהו יכול להרחיב עליו?יתרונות וחסרונות?איך הוא יהיה באירופה?האם הוא בכלל יגיע לאירופה או שמקומו בNBA מובטח?

22 פברואר 2013, 15:43

Holiday_Armadillo כתב:
yzafrir כתב:
roy1000 כתב:
yzafrir כתב:אם ישחק טוב הוא ימשיך ואם לא אז ישוחרר ...גם בקליבלאנד הוא פתח טוב ושוחרר בסוף , תלוי ביכולת שלו .

קליבלנד זו קבוצה בבלאגן שרצתה לפנות מקום לטריידים. לפארגו יש מקום ב- NBA. הוא לא פחות טוב מביינום ובראיין רוברטס ומרבית הסיכויים שהוא ימצא קבוצה גם לעונה הבאה.

יש גם הרבה שחקנים באירופה שמקומם ב-NBA והם עדיין בחרו לשחק באירופה .
ברור שזה תלוי במחיר אבל פארגו לא הולך לקבל חוזה בNBA של 1.5 נטו , כך שבסכום הנכון אפשר להביא אותו....הוא עדיין לא עשה בNBA את מה שפארמר עשה כדי לקבל חוזה מליונים מובטח....

לגבי כספי , בקמפיין האחרון של הנבחרת הוא היה ברמה אחת מעל כולם ובכלל רואים אצלו את השיפור גם מבחינה פיזית וגם מבחינת המשחק . השאלה כמה כסף שווה למכבי לשלם לו , ולדעתי הוא רחוק מהיכולת הכספית של מכבי...

פארגו הוכיח פעם אחר פעם שלא כסף זה מה שהוא מחפש ב-NBA

אני מניח שלחמם ספסל זה גם משהו שהוא לא מחפש אם ככה .
אני חושב שאחרי שעשה את הסיבוב הראשון שלו בNBA הוא יסכים לבוא לאירופה להתרענן שנה שנתיים...אלא אם יקבל חוזה מובטח בסכום יפה....

23 פברואר 2013, 08:51

rc4991 כתב:מה יש לכם להגיד על הסנטר פאב מלו?

הוא מאוד מוגבל התקפית ובאופן כללי שחקן שייקח זמן עד שיתפתח, אם בכלל (כרגע אין לו הרבה חוץ מיכולת חסימה). לא מישהו שמתאים לצרכים שלנו.

23 פברואר 2013, 18:35

שחקן שאני מסתכל עליו כבר כמה שבועות זה walter hodge, רכז אמריקאי/פורטו ריקני קטן בגובה 1.83 שוקל 77kg שמשחק בפולין ונותן משחקים אדירים ביורוקאפ... הוא היה מועמד לאולימפיאקוס ועכשיו שמעתי שגם לפאו...

השאלה מה אתם חושבים שהוא יהיה שווה ברמת היורוליג?

23 פברואר 2013, 20:43

אני לא לגמרי בטוחה שהוא מתאים לרמות הגבוהות
מה שכן, יצא לי לראות אותו לא מעט כי הוא שיחק באותה קבוצה של שחקן אחר שאהבתי(גבוה)אז אני כן יודעת שלפחות הוא יודעל שחק עם גבוהים לעומת גארדים אחרים שנמצאים כרגע במכבי

לא רכז על, אבל הכל יהיה שידרוג למכבי כרגע

23 פברואר 2013, 21:11

מכיר, הוא עדיין לא מוכן לרמות הגבוהות באמת, חסרה לו פיזיות וקליעה, אבל הוא יופי של פוטנציאל.

23 פברואר 2013, 21:23

Assaf M כתב:מכיר, הוא עדיין לא מוכן לרמות הגבוהות באמת, חסרה לו פיזיות וקליעה, אבל הוא יופי של פוטנציאל.

קליעה? יש לו 50% לשלוש ביורוקאפ

25 פברואר 2013, 18:54

שחקן חופשי שאני מזכיר את שמו כבר הרבה זמן כאן לעמדה 2/3 הוא CDR. אני לא מבין למה השחקן הזה חופשי בNBA ואיך זה שקבוצות מאירופה לא מציעות לו הצעות אחרי שנתן עונה בבולוניה... גם לפני היו לו עונות לא רעות בNBA של 7-9 נקודות בממוצע.
הוא בדיוק מה שאנחנו צריכים לעמדה 2- שחקן יוצר עם קליעה טובה, יש לו יכולת כדרור מצויינת, ויש לו גם סייז שמתאים גם לעמדה 3. יכול אחד הסקוררים הטובים ביורוליג לדעתי.

גם לא כל כך יקר,לדעתי אפשר להביא אותו במשהו כמו 900K..

http://www.draftexpress.com/profile/chr ... berts-506/

25 פברואר 2013, 19:53

Chen כתב:שחקן חופשי שאני מזכיר את שמו כבר הרבה זמן כאן לעמדה 2/3 הוא CDR. אני לא מבין למה השחקן הזה חופשי בNBA ואיך זה שקבוצות מאירופה לא מציעות לו הצעות אחרי שנתן עונה בבולוניה... גם לפני היו לו עונות לא רעות בNBA של 7-9 נקודות בממוצע.
הוא בדיוק מה שאנחנו צריכים לעמדה 2- שחקן יוצר עם קליעה טובה, יש לו יכולת כדרור מצויינת, ויש לו גם סייז שמתאים גם לעמדה 3. יכול אחד הסקוררים הטובים ביורוליג לדעתי.

גם לא כל כך יקר,לדעתי אפשר להביא אותו במשהו כמו 900K..

http://www.draftexpress.com/profile/chr ... berts-506/

900 אלף ? הגזמת. אפילו המועדונים העשירים לא משלמים כסף כזה לשחקנים מ D-ליג . המשכורות ב D-ליג הן משהו כמו 30-40 אלף , אז למה לשלם לשחקן פי 30 ? ;)

25 פברואר 2013, 20:09

הוא הרוויח 800k בnba לפי מה שראיתי.. כדי להביא אותו לפה יהיה צריך סכום דומה אני מאמין.

25 פברואר 2013, 20:17

Chen כתב:הוא הרוויח 800k בnba לפי מה שראיתי.. כדי להביא אותו לפה יהיה צריך סכום דומה אני מאמין.

כן, אבל ב NBA זה ברוטו (לפני המס). נטו זה משהו כמו 450K

25 פברואר 2013, 21:20

הוא סווינגמאן, אבל הרבה יותר קרוב לsf

25 פברואר 2013, 21:22

הוא לא מסוג השחקנים שמוכן גם למכור את אמא שלו בשביל חוזה מינימום בנבא?

25 פברואר 2013, 21:25

MTA2311 כתב:הוא לא מסוג השחקנים שמוכן גם למכור את אמא שלו בשביל חוזה מינימום בנבא?

מהיום שחקן כזה ייקרא בצהבת ''שחקן פארגו''

04 מרץ 2013, 15:05

ארון ברוקס שחקן חופשי, מי בעד?

06 מרץ 2013, 20:37

סיבוטיס לעמדת הפוינט גארד, בורוסיס לסנטר.

06 מרץ 2013, 21:43

מה דעתכם על טרוויס לזלי?יכול להצליח במכבי?
נושא נעול